yok canim ne bizenesi bence bu herkezi ilgilendiren bir konu temiz hava sahasi sonuna kadar arkandayim ben sahsen yapabilecegim birsey varsa ben burdayim duamdasin yolun acik olsun
haklısın canım çok pis kokuyo ama kararlıyım bırakıcam inşallah
saolcanım allah razı olsun yapabilecegin tekşey duaya ihtiyacımvar
2 hafta çok zorlanırmışım nikotinkırizlerinden dolayı ama sonra rahatlar mışım inşallah
tama olarak arastırmadım hıc bılmıyorum canım ama cok kısıden duydum nıkotın bandıyla sıgara bırakanları ıstersen bır arastır belkı faydası olur tatlım
tamam canım hemen netten araştırıyorum
biraz önce paketimi çöpe attım ve çok mutluyum inşallah kurtulucammmmmmmmmmmm
ellerine saglik ohhhh gitsin copeo ancak cope layik o guzelim cigerlerimizi mahvetmeye ne hakki var allah o cigerleri sigarayla mahvedelim diye vermedi oyle degilmi
tatlım yürüyüşünle eritmişsindir sen o kadayıfını merak etme şekercik..hayırlı geceler kızlar çok utannarakta olsa menümü yazayım
sabah sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kp peynir zeytin
ara akrep hoşafı
ögle 1 kase yogurtlu biber közleme yagsız
ara 1 dilim kadayıf
akşam 1 kase yogurtlu ıspanak
spor 40 dk platez 70 dk leslile yürüyüş
günboy 3 lt su 3 kupa yeşilçay
eevveettt 60 dk lesli yaptim toplamda 325 dk oldu ayyyyyy kop kooooooooooopp :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
tatlış hiç bize ne dermiyiz...biz burda sanal ortamda aynı dertten muzdarip ruh arkadaşlarıyızherkeze günaydınnnn
dün gece bir karar verdim
10 yıldır sigara kullanıyırum
ve artık o nalet şeyi bırakmak istiyorum reklamlarda mehmet nuhogluyu izledim
ve karar verdim hep derdim iradesizim ben yapamam ama düşündüm zayıflamakta iradeyle ilgili aralıktan beri 6 kilo verdim
inşallah bıraka bilirim
ama ne yapacagım bilmiyorum ilaç kullanmak istemiyorum
bırakmayı çok çok çok çok istiyorum
belki bizene diyeceksiniz ama daha öncede söylemiştim benim bişileri paylaşacak arkadaşlarım yok
haklısın canım çok pis kokuyo ama kararlıyım bırakıcam inşallah
yok canim ne bizenesi bence bu herkezi ilgilendiren bir konu temiz hava sahasi sonuna kadar arkandayim ben sahsen yapabilecegim birsey varsa ben burdayim duamdasin yolun acik olsun
günaydın şekerler
hadi bakalım hazırmı bitki çaylarımız.gitsin toksinlar gitsin kara yağlar..
ben kekik çayımla başlıyorum güne..hepinize afiyet olsuun
geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:
ooooo sigara bırakılmıştebrik ediyorum şekercik bravo sana..harikasın...
bence sen boşver canikom bandı felan hepsi hikaye hepsi para tuzağı..
ben çevremde hiç görmedim ek şeylerle sigara bırakan..ama beyniyle bırakanı çok gördüm..
sen beynine olumlu sinyaller gönder...iş biter..
artık sigara içmiyorum değil de
artık ciğerlerimi temizlemek istiyorum..artık sağlıklı hava solumak istiyorum..sigara beni zehirleyen düşman.. gibi..
sen hiç evladını düşmana emanet edermisin canikom..
tabiki etmezsin..
ee vücudumuz da emanet bize dimi tatlım..biz kendimizi bizi zehirleyen düşmana nasıl emanet edelim..
onun vebaliyle yaşanırmı şekercik..
sen başarırsın inanıyorum sana
canım allahın izniyle büyük bir beladan kurtulmuş sayıyorum seni.yapabilirsin.biz sana inanıyoruz.hadi yüzümüzü kara çıkarma.
bacım nerelerdesin.nasıl gidiyor kilo işleri.bolbol yemişsindir afiyet olsun.ye canım çekinme de yakalayayım seni.kaçma geliyorum bak...
ayyy canım benimmmmsana da günaydın şekerim.yarın bomba gibi geleceksin galiba,içime öyle doğuyor.bir de eşinle nasılsın bu aralar.kızın nasıl oldu,biraz toplamışsınızdır ailecek inşallah.
inşallah canlarım sizlerinde destegiyle bırakacagıma hiç bukadar inanamamıştım inan çok mutluyum bugün hayatımın en önemli kararını verdim
zaten sigara haram diye duymuştum nekadar dogru bilmiyorum ama
inşallah inşallah inşallah dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmm
bacım nerelerdesin.nasıl gidiyor kilo işleri.bolbol yemişsindir afiyet olsun.ye canım çekinme de yakalayayım seni.kaçma geliyorum bak...
ay cnm ins verirsin ya biliyosun benim esimde birakmaya niyetlendi günde artik 3-4 tane iciyo yemeklerden sonra ins birakacak sende birakirsin herkey beyinde bitiyo oda kilo vermek gibi bisey istersen olur ins allah yardim etsinherkeze günaydınnnn
ve karar verdim hep derdim iradesizim ben yapamam ama düşündüm zayıflamakta iradeyle ilgili aralıktan beri 6 kilo verdim
inşallah bıraka bilirim
belki bizene diyeceksiniz ama daha öncede söylemiştim benim bişileri paylaşacak arkadaşlarım yok
tebrik ediyorum şekercimbravo
ben emindim zaten başaracağından..süpersin
ay senin evinde kreş gibi ayol.akşama markete giderken ben de kızları bırakıvereyim bari.
herkeze günaydınnnn
inşallah bıraka bilirim
burdayim bacim burdayim 1 haftadir disim agriyordu dun doktora gittim kanal tedavisi ve dolgu yapti 1bucuk saat agzim acik kaldi cok berbea birseydi ve hala agriyor disim
geçmiş olsun tatlım..burdayim bacim burdayim 1 haftadir disim agriyordu dun doktora gittim kanal tedavisi ve dolgu yapti 1bucuk saat agzim acik kaldi cok berbea birseydi ve hala agriyor disim
bende fırsat bulursam yazıcam inşallah bir ara spor ve menülerimiay kizlar ya plates yaptim cok etkiliydi koptu karnim ya resmen 40 dk toplamda 365 dk oldu kop kooooooooooopppppp
ayy canım benim yaa..senin iyice dinlenmen lazım tatlışım..bu da sana ders olsun.bidahaya kimsenin kızını bırakma evde..tüm düzenini alt üst etmiş iyice..Tünaydın kıslar, yaa bugün canım bişey yapmak istemiyor, evin hali harap, iyice bir temizlik lazım. Oturdum kaldım kalkamıyorum. platesi yaprsam açılırım dedim, yaptım ama açılamadım.
Akşam gönderdim küçük misafirimizi, bir gün daha dayanamazdım, sinirlerim bozuldu iyice. Dün görseniz buraya mesajı yazdım bilgisayarı kapattım, kızkardeşim aradı geliyoruz diye, oldumu 3 kız, arkasından yengem aradı biz geliyoruz diye oldumu 4 kız, ev kreşe döndü gerçekten:18:. Bütün bu karmaşada öğle ve ikindi namzlarını geçirdim, canım çok sıkıldı bu durumada, unuttum ya kendime hayret ediyorum ama unuttum, kendimden utandım,buda moralimi bozdu iyice. Neyse misafir kızımız illa gezdirin ben diyordu bizde akşam AVM ye gittik. Burnumdan geldi tabii ordada. Can sıkıntısındanda 1 hamburger menü yedim:78: Kardeşimlerle poğaça falanda yemiştim akşam yemem dengelerim dedim kendimce, akşamda hamburger menüyü götürünce dahada canım sıkıldı.Yani dün diyet falan kalmadı bende. 2 gündürde şişkinlik hissediyordum. wc ye da çıkamadım2-3 gündür. birazda ondan herhalde.
Yapacak bişey yok kalkıp işleri bitirmem lazım. Önce kendime bir akrep hoşafı hazırlayımda şu şişkinlikten kurtulayım. SOnra iyice bir ev temizliğine girişeyim. Bugün akşamda erkenden yatmayı planlıyorum. Dİnlenmem lazım biraz. Normalde akşam 23.00-23.30 gibi yatıyorum sabah 7.30 kakıyorum, gece verimli bir uyku uyusam dinlenecemde maalesef oğlum çok sık uyanıyor, yat kalk kafam bir tuhaf oluyor. GÜn boyuda sürekli hareket halinde olunca vucut bazı günler dirençsiz kalıyor iyice. Bugünde o dirençsiz günlerimden biri. Aşam eşim geldikten sonra oğlumu ona bırakıp uyuyacağım biraz. kendime geleyim.
akrepcim moralini bozma canım ya 60 lara inersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?