Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yok canim ne bizenesi bence bu herkezi ilgilendiren bir konu temiz hava sahasi sonuna kadar arkandayim ben sahsen yapabilecegim birsey varsa ben burdayim duamdasin yolun acik olsun

saolcanım allah razı olsun yapabilecegin tekşey duaya ihtiyacımvar
2 hafta çok zorlanırmışım nikotinkırizlerinden dolayı ama sonra rahatlar mışım inşallah

haklısın canım çok pis kokuyo ama kararlıyım bırakıcam inşallah

saolcanım allah razı olsun yapabilecegin tekşey duaya ihtiyacımvar
2 hafta çok zorlanırmışım nikotinkırizlerinden dolayı ama sonra rahatlar mışım inşallah

tama olarak arastırmadım hıc bılmıyorum canım ama cok kısıden duydum nıkotın bandıyla sıgara bırakanları ıstersen bır arastır belkı faydası olur tatlım

tama olarak arastırmadım hıc bılmıyorum canım ama cok kısıden duydum nıkotın bandıyla sıgara bırakanları ıstersen bır arastır belkı faydası olur tatlım

tamam canım hemen netten araştırıyorum
biraz önce paketimi çöpe attım ve çok mutluyum inşallah kurtulucammmmmmmmmmmm

tamam canım hemen netten araştırıyorum
biraz önce paketimi çöpe attım ve çok mutluyum inşallah kurtulucammmmmmmmmmmm

ooooo sigara bırakılmış tebrik ediyorum şekercik bravo sana..harikasın...
bence sen boşver canikom bandı felan hepsi hikaye hepsi para tuzağı..
ben çevremde hiç görmedim ek şeylerle sigara bırakan..ama beyniyle bırakanı çok gördüm..
sen beynine olumlu sinyaller gönder...iş biter..

artık sigara içmiyorum değil de
artık ciğerlerimi temizlemek istiyorum..artık sağlıklı hava solumak istiyorum..sigara beni zehirleyen düşman.. gibi..

sen hiç evladını düşmana emanet edermisin canikom..
tabiki etmezsin..
ee vücudumuz da emanet bize dimi tatlım..biz kendimizi bizi zehirleyen düşmana nasıl emanet edelim..
onun vebaliyle yaşanırmı şekercik..

sen başarırsın inanıyorum sana

tatlım yürüyüşünle eritmişsindir sen o kadayıfını merak etme şekercik..

eevveettt 60 dk lesli yaptim toplamda 325 dk oldu ayyyyyy kop kooooooooooopp :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

tatlış hiç bize ne dermiyiz...biz burda sanal ortamda aynı dertten muzdarip ruh arkadaşlarıyız birbirimizi görmeden seviyoruz neden..çünkü her şeyimizi paylaşıyoruz dert ortağı oluyorz..

bol bol su iç tatlış..şu küçük naneli sakızlar var kutularda onlardan bulundur her zaman çantanda..işe yaricaktır..su vücudundan nikotinin atılmasını sağlar..nikotin ne kadar çabuk giderse o kadar çabuk unutursun o mereti..
haklısın canım çok pis kokuyo ama kararlıyım bırakıcam inşallah

inşallah tatlışım

yok canim ne bizenesi bence bu herkezi ilgilendiren bir konu temiz hava sahasi sonuna kadar arkandayim ben sahsen yapabilecegim birsey varsa ben burdayim duamdasin yolun acik olsun

bacım nerelerdesin.nasıl gidiyor kilo işleri.bolbol yemişsindir afiyet olsun.ye canım çekinme de yakalayayım seni.kaçma geliyorum bak...

günaydın şekerler
hadi bakalım hazırmı bitki çaylarımız.gitsin toksinlar gitsin kara yağlar..
ben kekik çayımla başlıyorum güne..hepinize afiyet olsuun

sana da günaydın şekerim.yarın bomba gibi geleceksin galiba,içime öyle doğuyor.bir de eşinle nasılsın bu aralar.kızın nasıl oldu,biraz toplamışsınızdır ailecek inşallah.

geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:

tebrik ediyorum şekercim bravo
ben emindim zaten başaracağından..süpersin

canım allahın izniyle büyük bir beladan kurtulmuş sayıyorum seni.yapabilirsin.biz sana inanıyoruz.hadi yüzümüzü kara çıkarma.

inşallah canlarım sizlerinde destegiyle bırakacagıma hiç bukadar inanamamıştım inan çok mutluyum bugün hayatımın en önemli kararını verdim
zaten sigara haram diye duymuştum nekadar dogru bilmiyorum ama
inşallah inşallah inşallah dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmm

bacım nerelerdesin.nasıl gidiyor kilo işleri.bolbol yemişsindir afiyet olsun.ye canım çekinme de yakalayayım seni.kaçma geliyorum bak...

sana da günaydın şekerim.yarın bomba gibi geleceksin galiba,içime öyle doğuyor.bir de eşinle nasılsın bu aralar.kızın nasıl oldu,biraz toplamışsınızdır ailecek inşallah.
ayyy canım benimmmm çok teşekkür ederim inşallah yaa
sabah dayanamadım tartıldım :78: 71 küsür geldim çok uyuz oldum yaa
anlamadığım aynaya bakıyorum daha incecikim..ee kıyafetlerimde rahat..sanırım sporla gelen kas şekillenmesi güzel gösteriyor..ama wc ye çıkmamıştım sabah şişkinliği olabilr dedim.ufff kendimi motive etmeye çalışıyorum işte..ben 60 küsürlerime geri dönmek istiyorum yaa sabah öyle görürüm dedim ama acaip bozuldum

hmm tatlım ben de tütünün dibine şeytan bevletmiş diye biliyorum..
yani şeytanın idrarıyla beslenmiş bişeyi ağzımıza almak ne iğrenç uffff çok feciii tiksindim ben yaa

Son düzenleme:

burdayim bacim burdayim 1 haftadir disim agriyordu dun doktora gittim kanal tedavisi ve dolgu yapti 1bucuk saat agzim acik kaldi cok berbea birseydi ve hala agriyor disim

ay cnm ins verirsin ya biliyosun benim esimde birakmaya niyetlendi günde artik 3-4 tane iciyo yemeklerden sonra ins birakacak sende birakirsin herkey beyinde bitiyo oda kilo vermek gibi bisey istersen olur ins allah yardim etsin
tebrik ediyorum şekercim bravo
ben emindim zaten başaracağından..süpersin

tskler cnm ya cok mutluyum ay herzaman bu saatlerde kizim uyurken ahliyete calisirdim simdide kalkip spor yapayim bari

Tünaydın kıslar, yaa bugün canım bişey yapmak istemiyor, evin hali harap, iyice bir temizlik lazım. Oturdum kaldım kalkamıyorum. platesi yaprsam açılırım dedim, yaptım ama açılamadım.
Akşam gönderdim küçük misafirimizi, bir gün daha dayanamazdım, sinirlerim bozuldu iyice. Dün görseniz buraya mesajı yazdım bilgisayarı kapattım, kızkardeşim aradı geliyoruz diye, oldumu 3 kız, arkasından yengem aradı biz geliyoruz diye oldumu 4 kız, ev kreşe döndü gerçekten :18:. Bütün bu karmaşada öğle ve ikindi namzlarını geçirdim, canım çok sıkıldı bu durumada, unuttum ya kendime hayret ediyorum ama unuttum, kendimden utandım,buda moralimi bozdu iyice. Neyse misafir kızımız illa gezdirin ben diyordu bizde akşam AVM ye gittik. Burnumdan geldi tabii ordada. Can sıkıntısındanda 1 hamburger menü yedim:78:Kardeşimlerle poğaça falanda yemiştim akşam yemem dengelerim dedim kendimce, akşamda hamburger menüyü götürünce dahada canım sıkıldı.Yani dün diyet falan kalmadı bende. 2 gündürde şişkinlik hissediyordum. wc ye da çıkamadım2-3 gündür. birazda ondan herhalde.
Yapacak bişey yok kalkıp işleri bitirmem lazım. Önce kendime bir akrep hoşafı hazırlayımda şu şişkinlikten kurtulayım. SOnra iyice bir ev temizliğine girişeyim. Bugün akşamda erkenden yatmayı planlıyorum. Dİnlenmem lazım biraz. Normalde akşam 23.00-23.30 gibi yatıyorum sabah 7.30 kakıyorum, gece verimli bir uyku uyusam dinlenecemde maalesef oğlum çok sık uyanıyor, yat kalk kafam bir tuhaf oluyor. GÜn boyuda sürekli hareket halinde olunca vucut bazı günler dirençsiz kalıyor iyice. Bugünde o dirençsiz günlerimden biri. Aşam eşim geldikten sonra oğlumu ona bırakıp uyuyacağım biraz. kendime geleyim.

ay senin evinde kreş gibi ayol.akşama markete giderken ben de kızları bırakıvereyim bari.

bırak valla şekerim, seninkilerde oynar bizimkilerle

Çok güzel bir karar vermişsin. Bencede gerçekten en iyi bırakma yöntemi iradene sahip olmak. Allah yadımcın olsun.

Son düzenleme:
secdenur geçmiş olsun canım
banucum nasılsın bebişin dişleri çıkıyo mu bizim 2tane çıktı daha beklemedeyiz bakalım
akrepcim moralini bozma canım ya 60 lara inersin inşallah
meden bazen öyle oluyo arada bir kaçırıyo insan sen onu eritirsin merak etme oldu mu canım
zülaley bırak canım ya ciğerlerine yazık valla ben bi ara içtim ama günde 2 tane falan baktım cildim bile çok kötü oldu çok pis koktum kendime bıraktım hemen.
ervam valla direksiyonu geçince hemen başla başlamazsan unutuyo insan ben öyle oldum tam ilerleticem hamile kaldım çocuk derken iyice ara verdim ama kafama koydum başlıcam ders alcam çünkü çok lazım olacak bana p.tesi okula başlıyorum

burdayim bacim burdayim 1 haftadir disim agriyordu dun doktora gittim kanal tedavisi ve dolgu yapti 1bucuk saat agzim acik kaldi cok berbea birseydi ve hala agriyor disim
geçmiş olsun tatlım..
ay kizlar ya plates yaptim cok etkiliydi koptu karnim ya resmen 40 dk toplamda 365 dk oldu kop kooooooooooopppppp
bende fırsat bulursam yazıcam inşallah bir ara spor ve menülerimi
ayy canım benim yaa..senin iyice dinlenmen lazım tatlışım..bu da sana ders olsun.bidahaya kimsenin kızını bırakma evde..tüm düzenini alt üst etmiş iyice..
akrepcim moralini bozma canım ya 60 lara inersin inşallah

ayy inşallah tatlışım yaa..
şimdide karnımda traktör çalışmaya başladı sanki.wc ye gidince gitse 3- 5 kilo ne olurduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…