• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın minnoşum ya benbu pilatesi sevemedim gitti canımya 1 saat yürüyorum amma pilates yapamıyorum :14: :14:

günaydın nowarcım :16:

aaa zulalaycım neden sevemedınkı yavas yavas degısık hareketler yspıyorsun ıste ne yalan soylıyım bende ılk basta sevmezdım ne o oyle fuu fuu derdım ama bır hafta yaptıktan sonra baktım allahım vucudum ne guzel oluyro demeye basladım ondan sonrada dahada bırakmadım sende kendını zorla canım ölç heryerını bır hafta duzenlı yap bakalım bıdaha bırakabılıcekmısn cunku pılates cok az zamanda cok guzel sonuclar verıyor tatlım:38:

günaydın günaydın kızlar
hadi baken uyanı verin gari
ne kaddan paylaşım okadan karaya evimi toparladım kahvaltı hazır kocişte erken gelirse kuzuları bırakıp yürüyüşe çıkıcam :66: :66: bugün tartıda süperbi rakam gördüm :66: :66: inşallah cumada aynı rakamı görürüm :8: :8:

aaa zulalaycım neden sevemedınkı yavas yavas degısık hareketler yspıyorsun ıste ne yalan soylıyım bende ılk basta sevmezdım ne o oyle fuu fuu derdım ama bır hafta yaptıktan sonra baktım allahım vucudum ne guzel oluyro demeye basladım ondan sonrada dahada bırakmadım sende kendını zorla canım ölç heryerını bır hafta duzenlı yap bakalım bıdaha bırakabılıcekmısn cunku pılates cok az zamanda cok guzel sonuclar verıyor tatlım:38:

tabi canım haklısın bi başlıyayım bakalım arkası gelir inşallah :8: :8:

GÜNAYDIIIIINNN

1212845537sevgiye_gunaydin.jpg

Son düzenleme:
günaydın günaydın kızlar
hadi baken uyanı verin gari
ne kaddan paylaşım okadan karaya evimi toparladım kahvaltı hazır kocişte erken gelirse kuzuları bırakıp yürüyüşe çıkıcam :66: :66: bugün tartıda süperbi rakam gördüm :66: :66: inşallah cumada aynı rakamı görürüm :8: :8:

süpersin şekercim benim:16:
ayy ben hala tartılmadım cumadan bu yana:18: çok tırsıyorum yaaa..görüntümde incelme var ama cuma tartılıcam dedim bikere..tartıda oynayan rakamlar motivasyonumu düşürüyor çünkü..ama zor tutyorum kendimi..ne alışkanlık olmuş bende tartılmak:60:

süpersin şekercim benim:16:
ayy ben hala tartılmadım cumadan bu yana:18: çok tırsıyorum yaaa..görüntümde incelme var ama cuma tartılıcam dedim bikere..tartıda oynayan rakamlar motivasyonumu düşürüyor çünkü..ama zor tutyorum kendimi..ne alışkanlık olmuş bende tartılmak:60:

bende hepdiyorum cumaya kadar tartılmicam amma dayanamıyorum akşam komşularım kız sen zayıfladın deyince sabaha tartıda aldım solugu :60: :60: cumaya deyişmez inşallah regl yaklartı şişerim diye korkuyom :18: :18:

kıslar ben yarın annemlere gidiyorum anca pazartesiye gelirim
inş diyeti bozmam oralarda
gelince bildirim yaparım
:53::53::53:kız bildirim cumayaaa:20:
oyy kıskandım bak şimdi :17:
kıskanma ne olur
spor yap senin de olur :60::60::60:
menüm

sabah:2 bardak ılık su

kahvaltı:1 bardak cay,peynır,omlet.1 dlim ekmek

ara: 1 muz

öğlen: 1 bardak ayran 3-4 etsiz çigköfte

ara: bikaçtane cubuk kraker attım ağzıma, bir avuc beyaz leblebi

akşam 5 te:1,5 dilim börek yoğurt

ne kadar su içtim hesaplayamadım inanın.birazdan cay ıcecem demledım
:46::46::46::46::46:
bugünkü :56::56::56:

sabah
2 dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
az papates kavurmasi
az yogurt
2 fincan cay

ara
7 tane yarim ceviz

ögle
1 dilim pizza (sabahtan kaldi)

aksam
1 tabak taze fasülye
salata

ara
1 tane cilekli yogurt
1 elma

2 litre su yemegi düsünüyorum ara ögünüde yemedim daha:34:
:46::46::46::46:
mrhaba kızlar bugün giremedim nete saahtan işim vardı,öğleden sonra oturmaya gittim bi komşuya gelinc oğlumu uyutmaya çalıştım 7 den beri uğraşıyoruz ama şimdi uyudu 3 saatte anca uyudu u akşam bi huzursuzluğu vardı.bentartıda en az 59.4 ü gördüm bu hafta gitmicekkilo galiba üzgünüz neden gitmiyo 50 li kilo az gidiyo artık benden ya
menülerini ve sporunu yazmadığından olmasın kuşum:34:
hayırlı geceler kızlar
menüm :56:
sabah 1 bardak elme sirkeli su 1 elma,
kahvaltı 1 dl by ekmek peynir zeytin 2 çatal reçel
ögle 1 kase çorba 1 dilim kp ekmagi
ara akrep hoşafı 7 fındık 9 badem
akşam 1 kase yogurt
günboyu 2 .5 lt su 3 kupa yeşil çay 1 kupa ekinezyalı bitki çayı
spor yapamadım bugün
:46::46::46:
günaydın 2. takım hadi hala uyanmadınız mııı?:21:inşallah herkes için hayırlı bigün olur ben bugn karın ağrısyla uyandm ama nedense içimde bi sevinç var:62::62:dünkü menüm:
sbah 2 sosisli milföy 2 çay
öğlen 2 30 da bir tavukburger menü akşam 5 de sıcak çikolata:17:amaaaa 45 dk pilates 3 saat yürüyüş+temizlik hee bide portakal yedim
ne kadar az yemişsin dün..sen hiç bişii içmedinmi canım yaa
sporuna da alkış:46::46::46:

Son düzenleme:

ne kadar az yemişsin dün..sen hiç bişii içmedinmi canım yaa
sporuna da alkış:46::46::46:

yok hergün 2/2,5 lt su içiyorum canm yazmayı unutyorum ama dün hiç bitki çayı içemedm:59: eee bide tavukburgern içindeki kola var tabi ama küçük boy ve hepsini içmedm:17:

bugünkü pilates süperdi:21::21:keşke hergün böyle olsa ooh yarın karın günüymş:62:kilo veremesemde en azından şu artılarmdan kurtulmak istiyorum ve kurtulcam:41:

menüm
sabah sandoloz reçinesi
1 bardak su
kahvaltı
5 cherry domates,1 salatalık,1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay.
ara
1 havuç
öğle
1 paket mısır patlağı
ara
1 kase yoğurt
akşam
1 kase kıymalı şehriyeli domates çorbası,2 dilim ekmek,1 büyük tabak karışık zetinyağlı sebze buğulama..
biraz da meyve yerim.bir kaç güne misafirlerimi uğurlayınca daha da dikkat ederim yediklerime.
ayy bir de her pişirdiğimi yesem 2 kilo alırdım ben bu hafta.bu boğazımı tutmuş halim ..:18::18::18:

Canımcım dikkatimi çekti bugün sansaloz reçinesi...DÜn ender saraçta dinlemiştim zayıflamaya yardımcı diye. Ama senin bilgilerindende faydalanmak isterim. Bu sandalaz reçinesinden bahsedermisin birazcık.

günaydın minnoşum ya benbu pilatesi sevemedim gitti canımya 1 saat yürüyorum amma pilates yapamıyorum :14: :14:

günaydın nowarcım :16:

Canım ilk başlarda çok zorluyor ve sevilmiyor ama zamanla sevmeye başlıyorsun hemde hareketleri daha kolay yapabiliyorsun. Bence mutlaka yapmaya çalış çünkü yürüyüş yetmiyor sadece. Yürüyüş zayıflamaya yardım ediyor plates ise incelmeye. Yürüyüşle platesteki incelmeyi yakalayamazsın. Platesle acaayipp güzel sonuçlar alıyorsun şekercim. Gerçekten inceltiyor ve sıkılaştırıyor. Haftada 3 gün 6 ay plates yapsan elde ettiğin sıkılaşmayıda sürekli koruyorsun. Benim kardeşime doğumdan sonra lates yaptı ve öyle bi sıkılaştıkı eski kilosunda olmasına rağmen herkes ona daha zayıfsın diyor, kimse inanmıyor ve kızı 3 yaşına geldi, diyet falan yapmıyor, plates yapmıyor sadece dışarı çıkıp mağazaları gezerek yürüyüş yapıyor ve o sıkı ve ince halinden hiçbir şey kaybetmedi. Bende 3 hafta sonra göbekten farkkettim. Göbek kısa zamanda yarı yarıya inceldi. Yapmaya başlayacağım dediğini okudum. Belki bu bilgilerlede biraz daha azimli yaparsın:9::9:

Günaydın günaydın, pozitif bir sabah değil maalesef benim için:50::50:Sabahtan beri sinirlerim bozuldu, evin halini bir görseniz her yer her yerde:97::14:Evde sanki küçük bir canavar var :18:Ne kadar uyarsam ne desem yapmıyor söz dinlemiyor kız. Kaynar su dolu çaydanlığı kaldırıp çay doldururken yakaladım, bıçakla oynuyor, bilgisayarı çantasına koymuş çantada taşıyor, götürüyor,oynuyor, oğluma tşört giydirmeye çalışıyor, çorap falan tüm çıkartıp sadece iç çamaşırı ile geziyor ay daha neler neler üfff karıştırma diyorum karıştırıyor kız ya. Sürekli kontrol altında tutmam lazım. Artık annene söyleyecem seni deeim zorla çorap falan giydirdim. hiç sormayın bugün kabus gibi geçiyor bana.
Akşam arkadaşlar geldi misafirliğe, kızları 7 yaşında bizde kaldı da:50: Neyse çokmu şikayet ettim ne. Hayır evin dağılmasını geçtim hiç önemli değilde, tehlikeli şeyler yapması canımı sıkıyor benim. :50: Sonuçta emanet kız bana. ve benim için önemlidir böyle şeyler. Varya bu kızla kızımın oynamasını çok istiyordum ben çünkü çok hanımefendi görünüyordu, kızım bundan örnek alır diyodum ben. Eşimede çok övüyordum. Kötü arkadaş yerine iyi arkadaşlarla oynamasını isterim ben hep kızımın. Onun için kalmasına çok sevinmiştim ama sonuç hüsrannn
Ben bugün uğrayamam herhalde buraya pek, kıslarla ilgilenmem lazım.
Akşam geç gittiler, menümüde yazmadım ama yazdığım kağıt yok ortada , ay ben bide sabah sinirden tutku bisküvi yedim yaa:18::50:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınz bakalım ben iyi sayılırım işte
akrepcim haklısın valla spor yapmıyorum bazen sadece yürüyüş o da her zaman değil bide yediklerim fazla olunca menü yazmaya çekiniyorum.
nowar senle aynı zamanara geliyo regl miz benim geldi oyüzden karnım şiş bakalım cumaya inecek mi

Canımcım dikkatimi çekti bugün sansaloz reçinesi...DÜn ender saraçta dinlemiştim zayıflamaya yardımcı diye. Ama senin bilgilerindende faydalanmak isterim. Bu sandalaz reçinesinden bahsedermisin birazcık.

Canım ilk başlarda çok zorluyor ve sevilmiyor ama zamanla sevmeye başlıyorsun hemde hareketleri daha kolay yapabiliyorsun. Bence mutlaka yapmaya çalış çünkü yürüyüş yetmiyor sadece. Yürüyüş zayıflamaya yardım ediyor plates ise incelmeye. Yürüyüşle platesteki incelmeyi yakalayamazsın. Platesle acaayipp güzel sonuçlar alıyorsun şekercim. Gerçekten inceltiyor ve sıkılaştırıyor. Haftada 3 gün 6 ay plates yapsan elde ettiğin sıkılaşmayıda sürekli koruyorsun. Benim kardeşime doğumdan sonra lates yaptı ve öyle bi sıkılaştıkı eski kilosunda olmasına rağmen herkes ona daha zayıfsın diyor, kimse inanmıyor ve kızı 3 yaşına geldi, diyet falan yapmıyor, plates yapmıyor sadece dışarı çıkıp mağazaları gezerek yürüyüş yapıyor ve o sıkı ve ince halinden hiçbir şey kaybetmedi. Bende 3 hafta sonra göbekten farkkettim. Göbek kısa zamanda yarı yarıya inceldi. Yapmaya başlayacağım dediğini okudum. Belki bu bilgilerlede biraz daha azimli yaparsın:9::9:
haklısın biliyorum canım geçen yaz dvd sini aldım ebru şallının topunu lastigini akşam çocuklar uyuyunca yapıyordum 1 ay yaptım çok etkili oldu ama kadın okadar çok konuşuyorki sıkıldım :60: :60: tv deki daha güzel daha az konuşuyo bugün yaptım inşallah devam ederim :66: :66:

Günaydın günaydın, pozitif bir sabah değil maalesef benim için:50::50:Sabahtan beri sinirlerim bozuldu, evin halini bir görseniz her yer her yerde:97::14:Evde sanki küçük bir canavar var :18:Ne kadar uyarsam ne desem yapmıyor söz dinlemiyor kız. Kaynar su dolu çaydanlığı kaldırıp çay doldururken yakaladım, bıçakla oynuyor, bilgisayarı çantasına koymuş çantada taşıyor, götürüyor,oynuyor, oğluma tşört giydirmeye çalışıyor, çorap falan tüm çıkartıp sadece iç çamaşırı ile geziyor ay daha neler neler üfff karıştırma diyorum karıştırıyor kız ya. Sürekli kontrol altında tutmam lazım. Artık annene söyleyecem seni deeim zorla çorap falan giydirdim. hiç sormayın bugün kabus gibi geçiyor bana.
Akşam arkadaşlar geldi misafirliğe, kızları 7 yaşında bizde kaldı da:50: Neyse çokmu şikayet ettim ne. Hayır evin dağılmasını geçtim hiç önemli değilde, tehlikeli şeyler yapması canımı sıkıyor benim. :50: Sonuçta emanet kız bana. ve benim için önemlidir böyle şeyler. Varya bu kızla kızımın oynamasını çok istiyordum ben çünkü çok hanımefendi görünüyordu, kızım bundan örnek alır diyodum ben. Eşimede çok övüyordum. Kötü arkadaş yerine iyi arkadaşlarla oynamasını isterim ben hep kızımın. Onun için kalmasına çok sevinmiştim ama sonuç hüsrannn
Akşam geç gittiler, menümüde yazmadım ama yazdığım kağıt yok ortada , ay ben bide sabah sinirden tutku bisküvi yedim yaa:18::50:
canım allah yardımcın olsun zor bide emanet çok kalacakmı
selam kizlar internetimde problem vardi bir kac gundur giremiyorum nasilsiniz bakalim ben gelmiyeli neler olmus bakivereyim
hoşgeldin canım inan bugün aklıma geldin :16:
akrepcim haklısın valla spor yapmıyorum bazen sadece yürüyüş o da her zaman değil bide yediklerim fazla olunca menü yazmaya çekiniyorum.
nowar senle aynı zamanara geliyo regl miz benim geldi oyüzden karnım şiş bakalım cumaya inecek mi

hamişler napıyo acaba bebişleri nasıl kilo aldılarmı neslihan ve lightlife:61:
uğramıyolar ki hiç ben de merak ediyorum :49:
oyy canım işin zormuş yaa:44:
yaa gördünmü bak menünü yaz şekercim...hem kuralımız hemde kilo vermene çok katkıda bulunuyor biliyorsun..oto kontrol oluyor iştahımız için
selam kizlar internetimde problem vardi bir kac gundur giremiyorum nasilsiniz bakalim ben gelmiyeli neler olmus bakivereyim
hoşgeldin canım..alışınca buralara nette sorun çıkması kötü oluyor dimi

Back