Günaydın günaydın, pozitif bir sabah değil maalesef benim için
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Sabahtan beri sinirlerim bozuldu, evin halini bir görseniz her yer her yerde:97:
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Evde sanki küçük bir canavar var :18:Ne kadar uyarsam ne desem yapmıyor söz dinlemiyor kız. Kaynar su dolu çaydanlığı kaldırıp çay doldururken yakaladım, bıçakla oynuyor, bilgisayarı çantasına koymuş çantada taşıyor, götürüyor,oynuyor, oğluma tşört giydirmeye çalışıyor, çorap falan tüm çıkartıp sadece iç çamaşırı ile geziyor ay daha neler neler üfff karıştırma diyorum karıştırıyor kız ya. Sürekli kontrol altında tutmam lazım. Artık annene söyleyecem seni deeim zorla çorap falan giydirdim. hiç sormayın bugün kabus gibi geçiyor bana.
Akşam arkadaşlar geldi misafirliğe, kızları 7 yaşında bizde kaldı da
Neyse çokmu şikayet ettim ne. Hayır evin dağılmasını geçtim hiç önemli değilde, tehlikeli şeyler yapması canımı sıkıyor benim.
Sonuçta emanet kız bana. ve benim için önemlidir böyle şeyler. Varya bu kızla kızımın oynamasını çok istiyordum ben çünkü çok hanımefendi görünüyordu, kızım bundan örnek alır diyodum ben. Eşimede çok övüyordum. Kötü arkadaş yerine iyi arkadaşlarla oynamasını isterim ben hep kızımın. Onun için kalmasına çok sevinmiştim ama sonuç hüsrannn
Ben bugün uğrayamam herhalde buraya pek, kıslarla ilgilenmem lazım.
Akşam geç gittiler, menümüde yazmadım ama yazdığım kağıt yok ortada , ay ben bide sabah sinirden tutku bisküvi yedim yaa:18: