- 8 Ağustos 2008
- 35.197
- 41.757
- 1.123
evet canım yatılılar.
hadi yaa işin zormuş o zaman...ne zaman gidiyolar peki şekercik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yatılılar.
merhaba kızlar nasılsınız?
ben cok yoruldum valla bugün.temızlıktı, bulaşıktı,yemekti canım cıktışimdide ödevlerimi yapmak için oturdum bilgisayarımın basına ama gözlerim kapanıyor.azıcık muhabbet edeyimde sizinle kendime geleyim
nasıl gectı gününüz ?
aşağı bakıyorumda banucum fatoşcum nasılsınız![]()
:))
imm karamelim menim mezun olamam için takımdakileri mezun etmem lazım canım.. Onlar mezun olmadan bana mezun olmak yok
Sen neler yapıyorsun takip ediyorum sizi hoca olmusun :112: Hayırlı olsun canım..
Benim asıl hedefim 52
Sende baska neler var canım nasıl gidiyor diyet yaza cıtır giriyormusun![]()
keyifler süper şekercim..
66 ya düştüğümde aldığım pantolonu giydim bugün..malum tekrar kilo alınca giyememiştim..
zor düğmeledim ama tam üstüme göre oldu ve karnım midem yanlarım hiç sarkmadı..
ayy 66 lardayken bile sarkmalar olmuştu..şimdi ise süper durdu üstüme..sporun getirdiği güzelliği yaşıyorum şu anayy hiç bırakmicam bundan sonra sporu 5 dk da olsa yapıcam.
![]()
Evet evet medencin geldi, plates yapıldı, yürüyüş yapıldı, misler gibi hissediyor kendiniyupppiii, spor insanın neşesini yerine getiriyor canlarım
![]()
canım merhaba ben de bu takımın eskı uyelerınden bırı olarak sana nacızane bır onerıde bulunazagım hıcbır bıtkı cayını gunde 3 fıncandan fazla ıcme zararlı olur oyle senın yaptıgın sekılde tatlım bu arada hosgeldın zayıflama kampınakızlar ben fazla su içmiyorum ama her ana öğünden sonra 5-6 fincan yeşil çay, biberiye,mate karışımı içiyorum
ehh doğal olarak ta su içecek yer kalmıyor
şimdi ben ne yapmalıyım bu arada ben hiç spor yapmıyorum
şimdilik metabolizmamı yeşil çayla hızlandırmaya çalışıyorum
merhaba kızlar nasılsınız?
ben cok yoruldum valla bugün.temızlıktı, bulaşıktı,yemekti canım cıktışimdide ödevlerimi yapmak için oturdum bilgisayarımın basına ama gözlerim kapanıyor.azıcık muhabbet edeyimde sizinle kendime geleyim
nasıl gectı gününüz ?
aşağı bakıyorumda banucum fatoşcum nasılsınız![]()
canım merhaba ben de bu takımın eskı uyelerınden bırı olarak sana nacızane bır onerıde bulunazagım hıcbır bıtkı cayını gunde 3 fıncandan fazla ıcme zararlı olur oyle senın yaptıgın sekılde tatlım bu arada hosgeldın zayıflama kampına
karamelımmm benı hatırladınmı bakımmm gorudum menun guzel az yemıssın hayatım ama saglıksız seyler yemısın sımdı kucuuck borek senı tok tutmazkı halbukı yerıne guzelce bır tabak yemegını yeseydın sebze yemegı yada et tavuk yemegı ozaman sımdıde tok olurdunneysem tatlım benım suyunu bol bol ıc sen benı dınle ve artık lutfen kucuck kucuck hareket etmeye o tontıs poponu oynatmaya basla bakımm
![]()
seni hatırlamamak ne mümkün balım :) akşam aslında nohut yemeğide yaptım ama o kadar yorgundum ki yemek istemedik. ayak üstü börek yıyıverdım işte :) suan cok acıktım zaten sorma.dayanamadım meyve yedim
oyy gözlerim gidiyor minnoşum.kalkayım azıcık spor yapayım diyorum ama hıc gücüm yoksaatlerdir ödevle uğrasıyorum rapor yazıyorum.
sen ne yapıyorsun? koşacakmısın yine bu akşamda![]()
bu aksam spor yapamadım tatalım ya yogun kar yagısı altında sureklı elektırıklerımız kesılıyor oyuzden bende bısıler yapamadım azcık pılates yaptım ıste 20 dk pılates 10 dk yururyus ancak yettı elektırıkneysem bugun cok yorulmussun bısey demıyorum tatlım ama yarın hemen baslıyorsun tamama mı 10 dk ıle baslıyorsun bak kacamak yok ona gore sonraa ben sana 36 derım sonra bı bakarımm ayyy
olmamısskııı derımm ona gore ayagını denk al bakımm . saglıklı yekı bıtanem sonradan acıkmıyasın bak nohut yeseydın baklagıl oldugu ıcın acıkmıycaktın ama hamur yedıgın ıcın acıktın tabıkıden dıkkat et tatlım bak 55 bızı beklıyorr 5 lı rakamlar gormek ugrune herseyı yapıcagız demıı
![]()
faydalı şeyleri sevmem ben zaten :) nohut 1 bucuk saatte pişmedi beni deli etti sinirimden yemedim protesto ettim nohutu
arkadaşla platese yazılacaz ama haber beklıyorum haftaya kesin başlıyorum inş. kursa.otur otur popopm büyüdü bacaklarım ıkı kat oldu
demek orda kar yağıyor burasıda cok soğuk ama kar falan yok.Ayy ben kar yağışını izlemeyi çok severrim balım.hazır elektiriklerde yokmuş kar da yağıyor.romantik romantik takıl kocişinle işte minnoşumhatta spor bile yapabilirisniz beraber :) maksat kara yağlar erisin demi
![]()
heeeöööö kardescegızımm geldı bugece bızde kalıcak oyle seyler olmaz sekercım malesef romantıklık falan olmuyor evde kımse olunca sekercok guzel kar yagıyorda ıste boyle leketırık falan gıdıyor ıyı olmuyor karamelım sende benım gıbısın yaa yararlı olan hıcbıseyı sevmem bana gelsın hamur lar unlu yemekler borekler ahh ahh ıste buyuzden dombılıyımmm
neysem sekerımm su+spor gelsın 55 dıyoruzz ve hemen yatıyoruz sabah 7 de kalkıyorum ben kayfaltı hazırlıyorum kocısıme ıse gıdıyorum kardesım bırak yakamı uyuycam aaa
ıyı geceleer tatlım benım bak gozum uzerınde ona gore menulerınede bakıyorum gunluk yazıcaksın tamam mı sekercımm mucuckkk hadı tatlı ruyalar
![]()
bravo valla bende bi hafta güzel kilo verince diğer hafta veremiyorum sanrm metabolizmayla ilgili e bide malum günlervalla canım geçen hafta 1.5 kilo gidince bu hafta koruma haftasıydı benim için .o yüzden 500 gr a razıyım.ben hedefimi 17 marta koymuştum canım 68 kilo diye.onu tutturayım yeter.evde spor yapamıyorum bu ara.çocuklar,misafir derken.neyse ki pazartesi başlıyor kursum da biraz hız kazanırım yine.
ayyy yok 21 şubata kadar vaktm var şekercmTünaydın kıslarr,
Platesimi yaptım, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım ve oğluşumu uyuttum geldim. Siz neler yaptınız bakalımmm
Başlarsın sen 60 la ben eminim şekerim. Okul ne zaman başlıyordu canımcım, haftaya deme sakın düşüp bayılırım bak
Hoşgeldin fatoşcum, geçmiş olsun canım evet sen kesinlikle diyetine uyki kilo verecem diye sağlığından olma güzelim. Takımda hepberaber güzel kilolar verecez, gidecek o karayağlar yaza bmba gibim girecez![]()
şmdilik sadece 200 gr gitti bnden inşallah senden 1 kg gider canımGeldim şekercim geldim. Benim bu haftaki hedefim 1 kilo, verecem gibide görünüyor. Umudunu kaybetme güzelim ya daha 2,5 gün var sen 2 gün platesini yap yürüyüşünü yap, adaçayıda içersen gider cumaya kilocuklar![]()
gunaydınn canlarım hepınızee mutlu pozıtıf sabahlar dılıyorumm pılateslı gunler dılıyorumcanlarımm benımmm hadı bakalım gıtsın karayaglar bugunde
![]()