günaydın minnoşum ya benbu pilatesi sevemedim gitti canımya 1 saat yürüyorum amma pilates yapamıyorumgunaydınn canlarım hepınızee mutlu pozıtıf sabahlar dılıyorumm pılateslı gunler dılıyorumcanlarımm benımmm hadı bakalım gıtsın karayaglar bugunde
günaydın canıım
günaydın minnoşum ya benbu pilatesi sevemedim gitti canımya 1 saat yürüyorum amma pilates yapamıyorum
günaydın nowarcım
aaa zulalaycım neden sevemedınkı yavas yavas degısık hareketler yspıyorsun ıste ne yalan soylıyım bende ılk basta sevmezdım ne o oyle fuu fuu derdım ama bır hafta yaptıktan sonra baktım allahım vucudum ne guzel oluyro demeye basladım ondan sonrada dahada bırakmadım sende kendını zorla canım ölç heryerını bır hafta duzenlı yap bakalım bıdaha bırakabılıcekmısn cunku pılates cok az zamanda cok guzel sonuclar verıyor tatlım
günaydın günaydın kızlar
hadi baken uyanı verin gari
ne kaddan paylaşım okadan karaya evimi toparladım kahvaltı hazır kocişte erken gelirse kuzuları bırakıp yürüyüşe çıkıcambugün tartıda süperbi rakam gördüm inşallah cumada aynı rakamı görürüm
süpersin şekercim benim
ayy ben hala tartılmadım cumadan bu yana:18: çok tırsıyorum yaaa..görüntümde incelme var ama cuma tartılıcam dedim bikere..tartıda oynayan rakamlar motivasyonumu düşürüyor çünkü..ama zor tutyorum kendimi..ne alışkanlık olmuş bende tartılmak
kıslar ben yarın annemlere gidiyorum anca pazartesiye gelirim
inş diyeti bozmam oralarda
gelince bildirim yaparım
kıskanma ne oluroyy kıskandım bak şimdi
menüm
sabah:2 bardak ılık su
kahvaltı:1 bardak cay,peynır,omlet.1 dlim ekmek
ara: 1 muz
öğlen: 1 bardak ayran 3-4 etsiz çigköfte
ara: bikaçtane cubuk kraker attım ağzıma, bir avuc beyaz leblebi
akşam 5 te:1,5 dilim börek yoğurt
ne kadar su içtim hesaplayamadım inanın.birazdan cay ıcecem demledım
bugünkü
sabah
2 dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
az papates kavurmasi
az yogurt
2 fincan cay
ara
7 tane yarim ceviz
ögle
1 dilim pizza (sabahtan kaldi)
aksam
1 tabak taze fasülye
salata
ara
1 tane cilekli yogurt
1 elma
2 litre su yemegi düsünüyorum ara ögünüde yemedim daha
menülerini ve sporunu yazmadığından olmasın kuşummrhaba kızlar bugün giremedim nete saahtan işim vardı,öğleden sonra oturmaya gittim bi komşuya gelinc oğlumu uyutmaya çalıştım 7 den beri uğraşıyoruz ama şimdi uyudu 3 saatte anca uyudu u akşam bi huzursuzluğu vardı.bentartıda en az 59.4 ü gördüm bu hafta gitmicekkilo galiba üzgünüz neden gitmiyo 50 li kilo az gidiyo artık benden ya
hayırlı geceler kızlar
menüm
sabah 1 bardak elme sirkeli su 1 elma,
kahvaltı 1 dl by ekmek peynir zeytin 2 çatal reçel
ögle 1 kase çorba 1 dilim kp ekmagi
ara akrep hoşafı 7 fındık 9 badem
akşam 1 kase yogurt
günboyu 2 .5 lt su 3 kupa yeşil çay 1 kupa ekinezyalı bitki çayı
spor yapamadım bugün
ne kadar az yemişsin dün..sen hiç bişii içmedinmi canım yaagünaydın 2. takım hadi hala uyanmadınız mııı?inşallah herkes için hayırlı bigün olur ben bugn karın ağrısyla uyandm ama nedense içimde bi sevinç var dünkü menüm:
sbah 2 sosisli milföy 2 çay
öğlen 2 30 da bir tavukburger menü akşam 5 de sıcak çikolataamaaaa 45 dk pilates 3 saat yürüyüş+temizlik hee bide portakal yedim
kız bildirim cumayaaa
canım bildirimin cuma olduğunu biliyorum ama
ben ilçede oturuyorum şehir merkezine 2 saat mesafe
bide doktor kontrolüm var
gidip gelmek zor olacağı için 2 gün annemlerde
3 de k.validemlerde kalcam
yani haftasonundada orca kalcaz
ne kadar az yemişsin dün..sen hiç bişii içmedinmi canım yaa
sporuna da alkış
menüm
sabah sandoloz reçinesi
1 bardak su
kahvaltı
5 cherry domates,1 salatalık,1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay.
ara
1 havuç
öğle
1 paket mısır patlağı
ara
1 kase yoğurt
akşam
1 kase kıymalı şehriyeli domates çorbası,2 dilim ekmek,1 büyük tabak karışık zetinyağlı sebze buğulama..
biraz da meyve yerim.bir kaç güne misafirlerimi uğurlayınca daha da dikkat ederim yediklerime.
ayy bir de her pişirdiğimi yesem 2 kilo alırdım ben bu hafta.bu boğazımı tutmuş halim ..:18::18::18:
günaydın minnoşum ya benbu pilatesi sevemedim gitti canımya 1 saat yürüyorum amma pilates yapamıyorum
günaydın nowarcım
haklısın biliyorum canım geçen yaz dvd sini aldım ebru şallının topunu lastigini akşam çocuklar uyuyunca yapıyordum 1 ay yaptım çok etkili oldu ama kadın okadar çok konuşuyorki sıkıldımCanımcım dikkatimi çekti bugün sansaloz reçinesi...DÜn ender saraçta dinlemiştim zayıflamaya yardımcı diye. Ama senin bilgilerindende faydalanmak isterim. Bu sandalaz reçinesinden bahsedermisin birazcık.
Canım ilk başlarda çok zorluyor ve sevilmiyor ama zamanla sevmeye başlıyorsun hemde hareketleri daha kolay yapabiliyorsun. Bence mutlaka yapmaya çalış çünkü yürüyüş yetmiyor sadece. Yürüyüş zayıflamaya yardım ediyor plates ise incelmeye. Yürüyüşle platesteki incelmeyi yakalayamazsın. Platesle acaayipp güzel sonuçlar alıyorsun şekercim. Gerçekten inceltiyor ve sıkılaştırıyor. Haftada 3 gün 6 ay plates yapsan elde ettiğin sıkılaşmayıda sürekli koruyorsun. Benim kardeşime doğumdan sonra lates yaptı ve öyle bi sıkılaştıkı eski kilosunda olmasına rağmen herkes ona daha zayıfsın diyor, kimse inanmıyor ve kızı 3 yaşına geldi, diyet falan yapmıyor, plates yapmıyor sadece dışarı çıkıp mağazaları gezerek yürüyüş yapıyor ve o sıkı ve ince halinden hiçbir şey kaybetmedi. Bende 3 hafta sonra göbekten farkkettim. Göbek kısa zamanda yarı yarıya inceldi. Yapmaya başlayacağım dediğini okudum. Belki bu bilgilerlede biraz daha azimli yaparsın
canım allah yardımcın olsun zor bide emanet çok kalacakmıGünaydın günaydın, pozitif bir sabah değil maalesef benim içinSabahtan beri sinirlerim bozuldu, evin halini bir görseniz her yer her yerde:97: Evde sanki küçük bir canavar var :18:Ne kadar uyarsam ne desem yapmıyor söz dinlemiyor kız. Kaynar su dolu çaydanlığı kaldırıp çay doldururken yakaladım, bıçakla oynuyor, bilgisayarı çantasına koymuş çantada taşıyor, götürüyor,oynuyor, oğluma tşört giydirmeye çalışıyor, çorap falan tüm çıkartıp sadece iç çamaşırı ile geziyor ay daha neler neler üfff karıştırma diyorum karıştırıyor kız ya. Sürekli kontrol altında tutmam lazım. Artık annene söyleyecem seni deeim zorla çorap falan giydirdim. hiç sormayın bugün kabus gibi geçiyor bana.
Akşam arkadaşlar geldi misafirliğe, kızları 7 yaşında bizde kaldı daNeyse çokmu şikayet ettim ne. Hayır evin dağılmasını geçtim hiç önemli değilde, tehlikeli şeyler yapması canımı sıkıyor benim. Sonuçta emanet kız bana. ve benim için önemlidir böyle şeyler. Varya bu kızla kızımın oynamasını çok istiyordum ben çünkü çok hanımefendi görünüyordu, kızım bundan örnek alır diyodum ben. Eşimede çok övüyordum. Kötü arkadaş yerine iyi arkadaşlarla oynamasını isterim ben hep kızımın. Onun için kalmasına çok sevinmiştim ama sonuç hüsrannn
Ben bugün uğrayamam herhalde buraya pek, kıslarla ilgilenmem lazım.
Akşam geç gittiler, menümüde yazmadım ama yazdığım kağıt yok ortada , ay ben bide sabah sinirden tutku bisküvi yedim yaa:18:
hoşgeldin canım inan bugün aklıma geldinselam kizlar internetimde problem vardi bir kac gundur giremiyorum nasilsiniz bakalim ben gelmiyeli neler olmus bakivereyim
merhaba arkadaşlar nasılsınz bakalım ben iyi sayılırım işte
akrepcim haklısın valla spor yapmıyorum bazen sadece yürüyüş o da her zaman değil bide yediklerim fazla olunca menü yazmaya çekiniyorum.
nowar senle aynı zamanara geliyo regl miz benim geldi oyüzden karnım şiş bakalım cumaya inecek mi
uğramıyolar ki hiç ben de merak ediyorumhamişler napıyo acaba bebişleri nasıl kilo aldılarmı neslihan ve lightlife
oyy canım işin zormuş yaa:44:Günaydın günaydın, pozitif bir sabah değil maalesef benim içinSabahtan beri sinirlerim bozuldu, evin halini bir görseniz her yer her yerde:97: Evde sanki küçük bir canavar var :18:Ne kadar uyarsam ne desem yapmıyor söz dinlemiyor kız. Kaynar su dolu çaydanlığı kaldırıp çay doldururken yakaladım, bıçakla oynuyor, bilgisayarı çantasına koymuş çantada taşıyor, götürüyor,oynuyor, oğluma tşört giydirmeye çalışıyor, çorap falan tüm çıkartıp sadece iç çamaşırı ile geziyor ay daha neler neler üfff karıştırma diyorum karıştırıyor kız ya. Sürekli kontrol altında tutmam lazım. Artık annene söyleyecem seni deeim zorla çorap falan giydirdim. hiç sormayın bugün kabus gibi geçiyor bana.
Akşam arkadaşlar geldi misafirliğe, kızları 7 yaşında bizde kaldı daNeyse çokmu şikayet ettim ne. Hayır evin dağılmasını geçtim hiç önemli değilde, tehlikeli şeyler yapması canımı sıkıyor benim. Sonuçta emanet kız bana. ve benim için önemlidir böyle şeyler. Varya bu kızla kızımın oynamasını çok istiyordum ben çünkü çok hanımefendi görünüyordu, kızım bundan örnek alır diyodum ben. Eşimede çok övüyordum. Kötü arkadaş yerine iyi arkadaşlarla oynamasını isterim ben hep kızımın. Onun için kalmasına çok sevinmiştim ama sonuç hüsrannn
Ben bugün uğrayamam herhalde buraya pek, kıslarla ilgilenmem lazım.
Akşam geç gittiler, menümüde yazmadım ama yazdığım kağıt yok ortada , ay ben bide sabah sinirden tutku bisküvi yedim yaa:18:
yaa gördünmü bak menünü yaz şekercim...hem kuralımız hemde kilo vermene çok katkıda bulunuyor biliyorsun..oto kontrol oluyor iştahımız içinmerhaba arkadaşlar nasılsınz bakalım ben iyi sayılırım işte
akrepcim haklısın valla spor yapmıyorum bazen sadece yürüyüş o da her zaman değil bide yediklerim fazla olunca menü yazmaya çekiniyorum.
nowar senle aynı zamanara geliyo regl miz benim geldi oyüzden karnım şiş bakalım cumaya inecek mi
hoşgeldin canım..alışınca buralara nette sorun çıkması kötü oluyor dimiselam kizlar internetimde problem vardi bir kac gundur giremiyorum nasilsiniz bakalim ben gelmiyeli neler olmus bakivereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?