• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

meyvenull gördüm seni aşağıda :)
napıosun canım.görüşemiyoruz hiç.ne zman mezun ediyoruz seni..

:))
imm karamelim menim mezun olamam için takımdakileri mezun etmem lazım canım.. Onlar mezun olmadan bana mezun olmak yok :1:
Sen neler yapıyorsun takip ediyorum sizi hoca olmusun :112: Hayırlı olsun canım..
Benim asıl hedefim 52 :1::1:
Sende baska neler var canım nasıl gidiyor diyet yaza cıtır giriyormusun :8:

guanydın zulaleycımm ıyııyım canım sen nasılsın bakalımm ne kadar su ıctın bugun bakalım bıde ne kadar spor yaptın bakalımm sımdı medencım gelır pılates yapılmış yuruyuz yapılmışş ohh mıs gıbınn:nazar::nazar: nazar degmesın ınsallah
benim misafirlerim geliyor akşam yemegine :62: :62: negüzel dimi dün turaba özendim bugün benim misafirim var sabahtan beri mutfaktayım :62: yemek hazırlıyorum birazdanda evi temizlicem :62: ohhh ohhh spor yapmaya vaktim olurmu bilmiyorum :66:

gunaydın nowarcımm canım benım uzulme sende bu hafta adet olursun haftaya belkı 5 lı rakam bıle gorebılırsın ayy ınsallah ınsallah canımcımm:nazar:
inşallah canım bende 77 bişiler görmek istiyorum artık
slm kızlar
2,5 -3 lt suyu ayrıyeten mi içiyoruz
bitki çayı olarak içsek olur mu
canım ben ayrıyeten içiyorum
günaydın kızlar
ben fatoş 27 yaşındayım 160 boyunda 85 kiloyum
ayrıca pco ve haşimato tiroidi ve prolaktin sorunum var
yani kilo vermem bayağı zor
yardım ve desteklerinizi bekliyorum
hedef 65
hoş geldin fatoşcum hadi bakalım hepbirlikte gitsin kara yaglarrrrr:66: :66:
herkese tekrar günaydn diyorum dünkü menümü yazıyorum;
sabah yarım kase aşure biraz peynr 2 bardak şekersz çay
ara yeşilçay
öğlen bir tabak mercimek çorbası 2 kaşık esmer pirinçten pilav yarım dilim ekmek
ara menengiç kahvesi
akşam bir tabak tavuk suyu çorbası küçük bir tabakta azar azar brüksel lahanası krmızı biber salatası haydari(4 de yedim)
akşam 8 de greyfurt suyu
menü bana göre gayet güzel ama kendimi dubo gibi hissediyorum:59:

:53: kıs aşuremi bayılırım bayılırım agfiyet olsun :56:

slm kızlar
2,5 -3 lt suyu ayrıyeten mi içiyoruz
bitki çayı olarak içsek olur mu
ayrıyetten içiyoruz canım.
benim diyetimde akşamları sebze yemeği de var
bir dilim ekmek te var
bide akşamları sarımsak neden yutulacak
tatlım akşam yemekleri vakitli ve az yendiği sürece problem yok..
sarımsak metoyu hızlandırır,korur ve yağ yakımını sağlar..

hayırlı günler kızlar..:16::16::16:
sabah kalktm kahvaltımı yaptım temizliğimi yaptım şimdi sıra ders calışmaya geldi:)

sizler neler yapıyorsunuz.keyifler nasıl

Fotos38 hoşgeldin canım takımımıza :16::16:

keyifler süper şekercim..
66 ya düştüğümde aldığım pantolonu giydim bugün..malum tekrar kilo alınca giyememiştim..
zor düğmeledim ama tam üstüme göre oldu ve karnım midem yanlarım hiç sarkmadı..
ayy 66 lardayken bile sarkmalar olmuştu..şimdi ise süper durdu üstüme..sporun getirdiği güzelliği yaşıyorum şu an:64::64::64::64::64::64: ayy hiç bırakmicam bundan sonra sporu 5 dk da olsa yapıcam.:66::66:

herkese tekrar günaydn diyorum dünkü menümü yazıyorum;
sabah yarım kase aşure biraz peynr 2 bardak şekersz çay
ara yeşilçay
öğlen bir tabak mercimek çorbası 2 kaşık esmer pirinçten pilav yarım dilim ekmek
ara menengiç kahvesi
akşam bir tabak tavuk suyu çorbası küçük bir tabakta azar azar brüksel lahanası krmızı biber salatası haydari(4 de yedim)
akşam 8 de greyfurt suyu
menü bana göre gayet güzel ama kendimi dubo gibi hissediyorum:59:
:46::46::46::46::46::54:

medencim nerelerdesn bu haftaki hedefin ne banusultan peki ya senin ?? rakibelerim bu hafta benim pek umudum yok

valla canım geçen hafta 1.5 kilo gidince bu hafta koruma haftasıydı benim için .o yüzden 500 gr a razıyım.ben hedefimi 17 marta koymuştum canım 68 kilo diye.onu tutturayım yeter.evde spor yapamıyorum bu ara.çocuklar,misafir derken.neyse ki pazartesi başlıyor kursum da biraz hız kazanırım yine.

ayrıyetten içiyoruz canım.

tatlım akşam yemekleri vakitli ve az yendiği sürece problem yok..
sarımsak metoyu hızlandırır,korur ve yağ yakımını sağlar..

keyifler süper şekercim..
66 ya düştüğümde aldığım pantolonu giydim bugün..malum tekrar kilo alınca giyememiştim..
zor düğmeledim ama tam üstüme göre oldu ve karnım midem yanlarım hiç sarkmadı..
ayy 66 lardayken bile sarkmalar olmuştu..şimdi ise süper durdu üstüme..sporun getirdiği güzelliği yaşıyorum şu an:64::64::64::64::64::64: ayy hiç bırakmicam bundan sonra sporu 5 dk da olsa yapıcam.:66::66:

ay maaşallah.azmin zaferi işte canım.:64::64::64::64:

Tünaydın kıslarr,
Platesimi yaptım, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım ve oğluşumu uyuttum geldim. Siz neler yaptınız bakalımmm:31::31:

evet canım 61,9 dan falan bahsediyorum ama olamycm sanrm şişliğin sebebi yeni dank etti adet oolcm bu hafta içinde o yüzden bu cuma pek umudum yok ama ben bu okula 60 kiloyla gidiceeeeem:52::52:

hoşgeldiin canm:16:

günaydıın şeker:38:

Başlarsın sen 60 la ben eminim şekerim. Okul ne zaman başlıyordu canımcım, haftaya deme sakın düşüp bayılırım bak:9::9:

hb canım inş uğurlu gelir
bende 65 düşerim
ben pcolu olduğum için insülin direncine karşı savaşmalıyım
ondan uzun süre aç kalamam
diyetime harfiyen uymalıyım

Hoşgeldin fatoşcum, geçmiş olsun canım evet sen kesinlikle diyetine uyki kilo verecem diye sağlığından olma güzelim. Takımda hepberaber güzel kilolar verecez, gidecek o karayağlar yaza bmba gibim girecez:62::62:

guanydın zulaleycımm ıyııyım canım sen nasılsın bakalımm ne kadar su ıctın bugun bakalım bıde ne kadar spor yaptın bakalımm sımdı medencım gelır pılates yapılmış yuruyuz yapılmışş ohh mıs gıbınn:nazar::nazar: nazar degmesın ınsallah

gunaydın nowarcımm canım benım uzulme sende bu hafta adet olursun haftaya belkı 5 lı rakam bıle gorebılırsın ayy ınsallah ınsallah canımcımm:nazar:

Evet evet medencin geldi, plates yapıldı, yürüyüş yapıldı, misler gibi hissediyor kendini :21::21:yupppiii, spor insanın neşesini yerine getiriyor canlarım :10::10::21::21:

medencim nerelerdesn bu haftaki hedefin ne banusultan peki ya senin ?? rakibelerim bu hafta benim pek umudum yok

Geldim şekercim geldim. Benim bu haftaki hedefim 1 kilo, verecem gibide görünüyor. Umudunu kaybetme güzelim ya daha 2,5 gün var sen 2 gün platesini yap yürüyüşünü yap, adaçayıda içersen gider cumaya kilocuklar:66::66:

valla canım geçen hafta 1.5 kilo gidince bu hafta koruma haftasıydı benim için .o yüzden 500 gr a razıyım.ben hedefimi 17 marta koymuştum canım 68 kilo diye.onu tutturayım yeter.evde spor yapamıyorum bu ara.çocuklar,misafir derken.neyse ki pazartesi başlıyor kursum da biraz hız kazanırım yine.
benimde hedefim 68 canikom..gel yarışalım senle:66::66:
Evet evet medencin geldi, plates yapıldı, yürüyüş yapıldı, misler gibi hissediyor kendini :21::21:yupppiii, spor insanın neşesini yerine getiriyor canlarım :10::10::21::21:

oh ohh maaşallah:46::46::46:

NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN.

Çocuk, büyük babasının mektup yazışını izliyordu.
Birden sordu:
'Bizim başımızdan geçen bir olayı mı yazıyorsun?
Benimle ilgili bir hikâye olma ihtimali var mı? '

Büyükbaba yazmayı kesti, gülümsedi ve torununa şöyle dedi:
'Doğru, senin hakkında yazıyorum.
Ama kullandığım kurşun kalem yazdığım kelimelerden daha önemli.
Umarım büyüdüğünde bu kalemi sen de seversin.'
Çocuk kaleme merakla baktı ama özel bir şey göremedi.
'İyi ama bu kalem benim hayatımda gördüğüm diğer kalemlerden hiç de farklı değil ki! '
'Bu tamamen nesnelere nasıl baktığınla ilgili.
Bu kalemin beş önemli özelliği var ve sen de bu özellikleri kendinde
benimseyebilirsen hep dünyayla barışık bir insan olursun.
'Birinci özellik: Harika şeyler yapabilirsin ama attığın
adımları yönlendiren bir el olduğunu asla unutma.
Bizim için bu el Allah'dır ve her zaman kendi kudretiyle bizi o yönlendirir.'
'İkinci özellik: Zaman zaman her ne yazıyorsam durmam ve kalemimin ucunu açmam gerekir.
Bu kaleme biraz acı çektirse de sonuçta daha sivri olmasını sağlar.
Bu yüzden bazı acılara göğüs germeyi öğrenmelisin.
Bu acılar seni daha iyi bir insan yapar.'
'Üçüncü özellik: Kurşun kalem, yanlış bir şey yazdığında bunu bir silgiyle
silmene her zaman olanak tanır. Yaptığınız bir şeyi sonradan
düzeltmenin kötü bir şey olmadığını anlamalısın. Aksine bu bizi adalet
yolunda tutmaya yarayan en önemli şeylerden birisidir.'
'Dördüncü özellik: Kurşun kalemin en önemli kısmı, kalemin yapıldığı
ahşabı ya da dışarı yansıyan şekli değil, içerisinde yer alan kurşunudur.
O yüzden her zaman kendi içine bakmalı, en çok onu korumalısın.'
'Beşinci ve son özelliği ise: Her zaman bir iz bırakmasıdır.
Aynı şekilde sen de hayatta yaptığın her şeyin bir iz
bırakacağını bilmeli ve her hareketinin farkında olmalısın.'

kızlar ben fazla su içmiyorum ama her ana öğünden sonra 5-6 fincan yeşil çay, biberiye,mate karışımı içiyorum
ehh doğal olarak ta su içecek yer kalmıyor
şimdi ben ne yapmalıyım bu arada ben hiç spor yapmıyorum
şimdilik metabolizmamı yeşil çayla hızlandırmaya çalışıyorum

kızlar ben fazla su içmiyorum ama her ana öğünden sonra 5-6 fincan yeşil çay, biberiye,mate karışımı içiyorum
ehh doğal olarak ta su içecek yer kalmıyor
şimdi ben ne yapmalıyım bu arada ben hiç spor yapmıyorum
şimdilik metabolizmamı yeşil çayla hızlandırmaya çalışıyorum
tatlım aralarda da su içmeye çalış..500 ml su şişeleriyle iç suyunu..alışmana yardımcı olur içmen kolaylaşır..
sporu da 5 dk da olsa başla şekercim..faydasını görürsün inan.
ve kendine bir defter tut..ben kocaman bir ajanda tutuyorum..gün tarih olarak yazıyorum ve güzel oluyor geçmiş sayfalarda yaptıklarını okumak.yanlış yada doğrular daha kolay görülüyor bu şekilde
ayrıca ilgilenip hoşgeldin diyen ve sorularımı cevaplayan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
rica ederiz efem:69:

Back