Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar nasılsınız?

ben cok yoruldum valla bugün.temızlıktı, bulaşıktı,yemekti canım cıktı şimdide ödevlerimi yapmak için oturdum bilgisayarımın basına ama gözlerim kapanıyor.azıcık muhabbet edeyimde sizinle kendime geleyim

nasıl gectı gününüz ?

aşağı bakıyorumda banucum fatoşcum nasılsınız

menüm
sabah sandoloz reçinesi
1 bardak su
kahvaltı
5 cherry domates,1 salatalık,1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay.
ara
1 havuç
öğle
1 paket mısır patlağı
ara
1 kase yoğurt
akşam
1 kase kıymalı şehriyeli domates çorbası,2 dilim ekmek,1 büyük tabak karışık zetinyağlı sebze buğulama..
biraz da meyve yerim.bir kaç güne misafirlerimi uğurlayınca daha da dikkat ederim yediklerime.
ayy bir de her pişirdiğimi yesem 2 kilo alırdım ben bu hafta.bu boğazımı tutmuş halim ..:18::18::18:

iyiyim canım ya.nasıl olsun.iş güç çoluk çocuk aynı rutinde devam .gerçi buna şükür.rabbim dert verip derman aratmasın.

benımde asıl hedefim 55 meyvenulum ama 59 olsam şükredecem artık

bende koşuşturuyorum.günler nasıl gecıyor anlamıyorum cok streslı günler gecırdım ama cok sukur azaldı stresim

evet hoca oldum şimdi onun telaşı başladı haftaya işe başlayabilirmişim acilen zayıflamam ipincecik olmam lazım meyvenulum

yaza çıtır girecez minnoşla anlaştık zaten.yaza 55 kıloyla gıerecez sende 52 olacaksın ohhhh ne güzel.yaza bomba gibi geliyoruz

ayyy süper canım ya.benim gıbı sporu kesmeyın sakın.ben bırden kesince daha kötü oldum.spora baslamadan önceki halime döndüm resmen şişti vucudum bir anda

Evet evet medencin geldi, plates yapıldı, yürüyüş yapıldı, misler gibi hissediyor kendini yupppiii, spor insanın neşesini yerine getiriyor canlarım

oyy kıskandım bak şimdi

menüm

sabah:2 bardak ılık su

kahvaltı:1 bardak cay,peynır,omlet.1 dlim ekmek

ara: 1 muz

öğlen: 1 bardak ayran 3-4 etsiz çigköfte

ara: bikaçtane cubuk kraker attım ağzıma, bir avuc beyaz leblebi

akşam 5 te:1,5 dilim börek yoğurt

ne kadar su içtim hesaplayamadım inanın.birazdan cay ıcecem demledım

bugünkü

sabah
2 dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
az papates kavurmasi
az yogurt
2 fincan cay

ara
7 tane yarim ceviz

ögle
1 dilim pizza (sabahtan kaldi)

aksam
1 tabak taze fasülye
salata

ara
1 tane cilekli yogurt
1 elma

2 litre su yemegi düsünüyorum ara ögünüde yemedim daha
[/COLOR][/COLOR]

mrhaba kızlar bugün giremedim nete saahtan işim vardı,öğleden sonra oturmaya gittim bi komşuya gelinc oğlumu uyutmaya çalıştım 7 den beri uğraşıyoruz ama şimdi uyudu 3 saatte anca uyudu u akşam bi huzursuzluğu vardı.bentartıda en az 59.4 ü gördüm bu hafta gitmicekkilo galiba üzgünüz neden gitmiyo 50 li kilo az gidiyo artık benden ya

hayırlı geceler kızlar
menüm
sabah 1 bardak elme sirkeli su 1 elma,
kahvaltı 1 dl by ekmek peynir zeytin 2 çatal reçel
ögle 1 kase çorba 1 dilim kp ekmagi
ara akrep hoşafı 7 fındık 9 badem
akşam 1 kase yogurt
günboyu 2 .5 lt su 3 kupa yeşil çay 1 kupa ekinezyalı bitki çayı
spor yapamadım bugün

canım merhaba ben de bu takımın eskı uyelerınden bırı olarak sana nacızane bır onerıde bulunazagım hıcbır bıtkı cayını gunde 3 fıncandan fazla ıcme zararlı olur oyle senın yaptıgın sekılde tatlım bu arada hosgeldın zayıflama kampına

karamelımmm benı hatırladınmı bakımmm gorudum menun guzel az yemıssın hayatım ama saglıksız seyler yemısın sımdı kucuuck borek senı tok tutmazkı halbukı yerıne guzelce bır tabak yemegını yeseydın sebze yemegı yada et tavuk yemegı ozaman sımdıde tok olurdun neysem tatlım benım suyunu bol bol ıc sen benı dınle ve artık lutfen kucuck kucuck hareket etmeye o tontıs poponu oynatmaya basla bakımm

seni hatırlamamak ne mümkün balım :) akşam aslında nohut yemeğide yaptım ama o kadar yorgundum ki yemek istemedim. ayak üstü börek yıyıverdım işte :) suan cok acıktım zaten sorma.dayanamadım meyve yedim
oyy gözlerim gidiyor minnoşum.kalkayım azıcık spor yapayım diyorum ama hıc gücüm yok saatlerdir ödevle uğrasıyorum rapor yazıyorum.
sen ne yapıyorsun? koşacakmısın yine bu akşamda

Son düzenleme:

bu aksam spor yapamadım tatalım ya yogun kar yagısı altında sureklı elektırıklerımız kesılıyor oyuzden bende bısıler yapamadım azcık pılates yaptım ıste 20 dk pılates 10 dk yururyus ancak yettı elektırık neysem bugun cok yorulmussun bısey demıyorum tatlım ama yarın hemen baslıyorsun tamama mı 10 dk ıle baslıyorsun bak kacamak yok ona gore sonraa ben sana 36 derım sonra bı bakarımm ayyy olmamısskııı derımm ona gore ayagını denk al bakımm . saglıklı yekı bıtanem sonradan acıkmıyasın bak nohut yeseydın baklagıl oldugu ıcın acıkmıycaktın ama hamur yedıgın ıcın acıktın tabıkıden dıkkat et tatlım bak 55 bızı beklıyorr 5 lı rakamlar gormek ugrune herseyı yapıcagız demıı

faydalı şeyleri sevmem ben zaten :) nohut 1 bucuk saatte pişmedi beni deli etti sinirimden yemedim protesto ettim nohutu
arkadaşla platese yazılacaz ama haber beklıyorum haftaya kesin başlıyorum inş. kursa.otur otur popopm büyüdü bacaklarım ıkı kat oldu
demek orda kar yağıyor burasıda cok soğuk ama kar falan yok.Ayy ben kar yağışını izlemeyi çok severrim balım.hazır elektiriklerde yokmuş kar da yağıyor.romantik romantik takıl kocişinle işte minnoşum hatta spor bile yapabilirisniz beraber :) maksat kara yağlar erisin demi

heeeöööö kardescegızımm geldı bugece bızde kalıcak oyle seyler olmaz sekercım malesef romantıklık falan olmuyor evde kımse olunca seker cok guzel kar yagıyorda ıste boyle leketırık falan gıdıyor ıyı olmuyor karamelım sende benım gıbısın yaa yararlı olan hıcbıseyı sevmem bana gelsın hamur lar unlu yemekler borekler ahh ahh ıste buyuzden dombılıyımmm neysem sekerımm su+spor gelsın 55 dıyoruzz ve hemen yatıyoruz sabah 7 de kalkıyorum ben kayfaltı hazırlıyorum kocısıme ıse gıdıyorum kardesım bırak yakamı uyuycam aaa ıyı geceleer tatlım benım bak gozum uzerınde ona gore menulerınede bakıyorum gunluk yazıcaksın tamam mı sekercımm mucuckkk hadı tatlı ruyalar

hadi balım iyi uykular bende yatıyorum sabah erken kalkıcam .yarın çokkkk işim var :)

bravo valla bende bi hafta güzel kilo verince diğer hafta veremiyorum sanrm metabolizmayla ilgili e bide malum günler
ayyy yok 21 şubata kadar vaktm var şekercm
şmdilik sadece 200 gr gitti bnden inşallah senden 1 kg gider canım

günaydın 2. takım hadi hala uyanmadınız mııı?inşallah herkes için hayırlı bigün olur ben bugn karın ağrısyla uyandm ama nedense içimde bi sevinç vardünkü menüm:
sbah 2 sosisli milföy 2 çay
öğlen 2 30 da bir tavukburger menü akşam 5 de sıcak çikolataamaaaa 45 dk pilates 3 saat yürüyüş+temizlik hee bide portakal yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…