meyvenull gördüm seni aşağıda :)
napıosun canım.görüşemiyoruz hiç.ne zman mezun ediyoruz seni..
inşallah canım bende 77 bişiler görmek istiyorum artıkguanydın zulaleycımm ıyııyım canım sen nasılsın bakalımm ne kadar su ıctın bugun bakalım bıde ne kadar spor yaptın bakalımm sımdı medencım gelır pılates yapılmış yuruyuz yapılmışş ohh mıs gıbınnnazar degmesın ınsallah
benim misafirlerim geliyor akşam yemeginenegüzel dimi dün turaba özendim bugün benim misafirim var sabahtan beri mutfaktayım yemek hazırlıyorum birazdanda evi temizlicem ohhh ohhh spor yapmaya vaktim olurmu bilmiyorum
gunaydın nowarcımm canım benım uzulme sende bu hafta adet olursun haftaya belkı 5 lı rakam bıle gorebılırsın ayy ınsallah ınsallah canımcımm
canım ben ayrıyeten içiyorumslm kızlar
2,5 -3 lt suyu ayrıyeten mi içiyoruz
bitki çayı olarak içsek olur mu
hoş geldin fatoşcum hadi bakalım hepbirlikte gitsin kara yaglarrrrrgünaydın kızlar
ben fatoş 27 yaşındayım 160 boyunda 85 kiloyum
ayrıca pco ve haşimato tiroidi ve prolaktin sorunum var
yani kilo vermem bayağı zor
yardım ve desteklerinizi bekliyorum
hedef 65
herkese tekrar günaydn diyorum dünkü menümü yazıyorum;
sabah yarım kase aşure biraz peynr 2 bardak şekersz çay
ara yeşilçay
öğlen bir tabak mercimek çorbası 2 kaşık esmer pirinçten pilav yarım dilim ekmek
ara menengiç kahvesi
akşam bir tabak tavuk suyu çorbası küçük bir tabakta azar azar brüksel lahanası krmızı biber salatası haydari(4 de yedim)
akşam 8 de greyfurt suyu
menü bana göre gayet güzel ama kendimi dubo gibi hissediyorum
ayrıyetten içiyoruz canım.slm kızlar
tatlım akşam yemekleri vakitli ve az yendiği sürece problem yok..benim diyetimde akşamları sebze yemeği de var
bir dilim ekmek te var
bide akşamları sarımsak neden yutulacak
hayırlı günler kızlar..
sabah kalktm kahvaltımı yaptım temizliğimi yaptım şimdi sıra ders calışmaya geldi:)
sizler neler yapıyorsunuz.keyifler nasıl
Fotos38 hoşgeldin canım takımımıza
herkese tekrar günaydn diyorum dünkü menümü yazıyorum;
sabah yarım kase aşure biraz peynr 2 bardak şekersz çay
ara yeşilçay
öğlen bir tabak mercimek çorbası 2 kaşık esmer pirinçten pilav yarım dilim ekmek
ara menengiç kahvesi
akşam bir tabak tavuk suyu çorbası küçük bir tabakta azar azar brüksel lahanası krmızı biber salatası haydari(4 de yedim)
akşam 8 de greyfurt suyu
menü bana göre gayet güzel ama kendimi dubo gibi hissediyorum
medencim nerelerdesn bu haftaki hedefin ne banusultan peki ya senin ?? rakibelerim bu hafta benim pek umudum yok
ayrıyetten içiyoruz canım.
tatlım akşam yemekleri vakitli ve az yendiği sürece problem yok..
sarımsak metoyu hızlandırır,korur ve yağ yakımını sağlar..
keyifler süper şekercim..
66 ya düştüğümde aldığım pantolonu giydim bugün..malum tekrar kilo alınca giyememiştim..
zor düğmeledim ama tam üstüme göre oldu ve karnım midem yanlarım hiç sarkmadı..
ayy 66 lardayken bile sarkmalar olmuştu..şimdi ise süper durdu üstüme..sporun getirdiği güzelliği yaşıyorum şu anayy hiç bırakmicam bundan sonra sporu 5 dk da olsa yapıcam.
evet canım 61,9 dan falan bahsediyorum ama olamycm sanrm şişliğin sebebi yeni dank etti adet oolcm bu hafta içinde o yüzden bu cuma pek umudum yok ama ben bu okula 60 kiloyla gidiceeeeem
hoşgeldiin canm
günaydıın şeker
hb canım inş uğurlu gelir
bende 65 düşerim
ben pcolu olduğum için insülin direncine karşı savaşmalıyım
ondan uzun süre aç kalamam
diyetime harfiyen uymalıyım
guanydın zulaleycımm ıyııyım canım sen nasılsın bakalımm ne kadar su ıctın bugun bakalım bıde ne kadar spor yaptın bakalımm sımdı medencım gelır pılates yapılmış yuruyuz yapılmışş ohh mıs gıbınnnazar degmesın ınsallah
gunaydın nowarcımm canım benım uzulme sende bu hafta adet olursun haftaya belkı 5 lı rakam bıle gorebılırsın ayy ınsallah ınsallah canımcımm
medencim nerelerdesn bu haftaki hedefin ne banusultan peki ya senin ?? rakibelerim bu hafta benim pek umudum yok
benimde hedefim 68 canikom..gel yarışalım senlevalla canım geçen hafta 1.5 kilo gidince bu hafta koruma haftasıydı benim için .o yüzden 500 gr a razıyım.ben hedefimi 17 marta koymuştum canım 68 kilo diye.onu tutturayım yeter.evde spor yapamıyorum bu ara.çocuklar,misafir derken.neyse ki pazartesi başlıyor kursum da biraz hız kazanırım yine.
Evet evet medencin geldi, plates yapıldı, yürüyüş yapıldı, misler gibi hissediyor kendiniyupppiii, spor insanın neşesini yerine getiriyor canlarım
benimde hedefim 68 canikom..gel yarışalım senle
oh ohh maaşallah
tamam şekerim sen yarış de yeter ki.ben varım.zaten yaydım bu aralar.canım bir şey istemiyor.misafirlerimi uğurlar uğurlamaz tam gaz yarıştayım.bir ayda 3 kilo da gitmezse ayıp olur zaten değil mi...
tatlım aralarda da su içmeye çalış..500 ml su şişeleriyle iç suyunu..alışmana yardımcı olur içmen kolaylaşır..kızlar ben fazla su içmiyorum ama her ana öğünden sonra 5-6 fincan yeşil çay, biberiye,mate karışımı içiyorum
ehh doğal olarak ta su içecek yer kalmıyor
şimdi ben ne yapmalıyım bu arada ben hiç spor yapmıyorum
şimdilik metabolizmamı yeşil çayla hızlandırmaya çalışıyorum
rica ederiz efemayrıca ilgilenip hoşgeldin diyen ve sorularımı cevaplayan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
slm kızlar
hosgleedin cnm :80::80::80:
teşekkür ederim çok hoş buldum
bu takım inş uğur getirecek ve kurtulacam
bu kilolardan
misafirlerin yatılı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?