• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoş geldin canım
bebişler benimkiler allaha şükür iyiler teyzesi :16: :16:

hoşbulduk canımm:16::16:

karemelim ya bişi sorcam daha önce meden bana yamıştı bende onu kagıda yazmıştım ama kaybetmişim :17: :17:
akrep hoşafının tarifini biliyorsan bana yazarmısın :16:

:(:17: bilmiyorum zulaleycım ben

iyi akşamlar şekercimmm..özledik kıs senideee:16: herşey yolundadır umarım:69:

hersey yolunda akrebim ama inan yetişemiyorum ben.10 parcaya bölündüm:1::1: annemde daha yok.temizlik yemek ütü bı yandan kursa gıdıyorum bi yandan ödevler daha bitmedi final sınavım var.var da var ALLAH :1::1: BUNADA ŞÜKÜR ama akrebim.ahh bide düzenli spor yapabilsem.bide su yediklerimi bi kıssam süper olacak

sen ne yapıyorsun.nasıl oldun?

akrebim bekar biri olarak yaptığım yorumu ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum ama o güzel kızın için eşine son bir kez şans daha versen bence ıyı olur. bende bir evlat olarak annemin babanın asla boşanmasını istemezdim.eşinle arandaki sorun ne bunu bilmediğimiz için yorum yapmak zor ama Son bir sansı en azından kızından dolayı hakettiğini düşünüyorum.bellli ki o da üzgün baksana hasta olmuş.yaptıklarından ders almıştır umarım.seni kaybetme korkusuyla kendine ceki düzen verir.iyi düşün akrebimmm
tatlışım ne demek hiç dikkate almaz olurmuyum..bugün sizden aldığım destek ve dualarla daha güçlü gidicem eve..
iyiki varsınız:69:

yarımkilo kayısı birkaç adet kuru incir,kabuk tarçın bi güzel yıkanıp düdklüye konur tabi suyla doldurulup:1: pişip altını kapatıp düdüklünün ağzını da açtıktan sonra isteğe göre pekmez konulur..tabi istenmezse koymayabilirsiniz..sonra yine isteğe göre blendırdan geçirilir..isteyen kaşıkla isteyen bardakla tüketir..
menülerin yanında afiyetle içersin şekercim..acaip kilo verdiriyor ve kabızlığa birebir çözüm..
benimde bitti şimdi aktardan alıcam kayısı:39:

miktarları isteğe göre uygulayabilirsiniz ama incir bir iki tane yeter

teşekkürler akrebim hemmmen yapıyorum :66: :66:

naber şekerlerim.2 gündür koşturmacadaydım.şimdi artık biraz rahatladım aranızdayım.malum misafir olunca rahat oturulmuyor pc ye.menümü yazayım daha akşam bulaşıkları beni bekler.
1 parça sandaloz reçinesi
1 bardak sirkeli ılık su
kAHvaltı 1 domates,1salatalık,peynir,zeytin,yarım simit,1 çay kaşığı nutella
ara 1 elma
öğle 1 paket mısır patlağı
ara 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak çok bol yoğurtlu ıspanak,2 dilim ekmek.
az öncede 10 tane minik lokum yedim[az tatlı tükettiğim için cısss demezsiniz umarım.zaten toplasan3 büyük lokum anca eder]

Merhaba canımcım, hoşgeldin takımımıza.:70::16: Hep bereber vericez kötü karayağları inşaallah. :21:
Kendinden bahsedermisin bize birazcık, tanıyalım seni :71:

hoşgeldin canım hadi bakalım gitsin kara yaglar :66: :66:

evet şeker :66: :66: akşam çocuklar uyuyuncada lesli ile yürürüm ohhhh ohhhh :62: :62:

gulma hoşgeldin canım
minnoşum gitmene çok üzüldüm ya demek bizi bırakıp gidiyorsun neyse kendine çok iyi bak tatlım seni unutmicam platesi bana sen sevdirdin
akrepcim bence eşine bi ans dahaver olur mu yavrunu düşün.
turab nerelerdesin özlettin kendini
medencim senle yarış yapalım mı bu hafta ?
zülaley benmde ehliyrtim var ama daha kullanamıyorum korkuyorum aslında ilk zamanlar cesaretliydim ama sonraeşimle çalışınca sinir etti beni bıraktım bende.
ervam b kadar spor enerjisin i nerden buluyosun
kim kaldı arkadaşlar

herkeze teşekkür ederim arkadaşlarr inş.. desteklerınızı beklıyorumm canlarr:34::34:
KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
zeytin (siyah) 6 gr. 12 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
marul 50 gr. 7 cal.
uno light form ekmeği 1 dilim 42 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
2. ARA ÖĞÜN
çam fıstığı 15 gr. 90 cal.
çorbalar (unlu) 1 kase 280 cal.
irmik helvası 20 gr. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

bu gunku menum 1008 cal aldım
60dk yurudum 400 cal atım
2 lıtre su ıctım
arkadaslar topıgın özel kuraları varmı naıl aynı mı yoksa har topıkk

geçersin canım sen başarırsın merak etme şekercik..inşallah kolaylıkla olur:16:

İnşaallah kazanırsın bu sınavı. Sen bu hafta bol bol çalış sonuç iyi olacaktı Allah'ın izniyle canımcım:21::34:
tskler arkadaslar ins gecerim :26::26:
ya bişi dicem bundan sonra hergün menü bildirelim bence nedersiniz bakem :56:
bencede cok iyi olur cnm :64::64:
gulma hoşgeldin canım
minnoşum gitmene çok üzüldüm ya demek bizi bırakıp gidiyorsun neyse kendine çok iyi bak tatlım seni unutmicam platesi bana sen sevdirdin
zülaley benmde ehliyrtim var ama daha kullanamıyorum korkuyorum aslında ilk zamanlar cesaretliydim ama sonraeşimle çalışınca sinir etti beni bıraktım bende.
kim kaldı arkadaşlar
cnm valla bende bilmiyorum ki 19 nisanda 69 olmam lazim ondanmi ne :66::66::66:
aynen canım ara sürelim diyorum adam elfirenini tutuyo tabi bende tedirgin oluyorum sonra dagın başına götürüyo sözde ıssız sakin diye ama oradada sürekli kamyon dozerler çıkıyo :53: :53:
sonrada bana diyorki senin şansın ay delirtti beni kocadan hoca olmuyor ama inat ettim öğrenip
sürücemmmm :57: :57:
ay canm ya benim kocisde öle iki kere arabayi verdi saka maka yok carptin yok teklettin gerci bende daha ahliyet yok ama alinca alacam o canim arabasini sonrada vvvvvviiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:10::10::10: bas gaza tugba bas gaza kim tutar senii bas gaza olucak ins :1::1::1::1:
iyi akşamlar kızlar.eve daha 5 dkka önce girdim.sabahtan beri dışarıdayım dondum valla.bacaklarımı hisetmiyorum:1::1::1:

sizler neler yaptınız?

bebişler nasıl anneler.

benimkide cok iyi teyzesi yaramazlik yapip duruyo :9::9::9::9:

gulma hosgeldin cnm :80::80::80::80:

Son düzenleme:
bugünkü :56::56::56:

9 da bi kepekli sandwich

12 de kahvalti
patates kavurmasi
domates biber salatalik

ara
7 yarim ceviz
7 badem
2 kuru kayisi

öglen
1 kase yogurtlu müsli

aksam
nedense cnm bi sey istemedi biraz yogurlu salata

ara
cilekli yogurt

veeee 60 dk yürüyüs hava güzeldi toplamda 205 dk oldu :66::66::66::66:

MERHABA ARKADASLAR
bır kac gundur gelemıyorum takıma izmirden misafirlerim var. gunlerimiz disarda geciyor istanbulu geziyoruz hepberaber. lisede 3 yil sira arkadasligi yaptigimiz bir arkadasim annesi ve kardesi ile geldi. cok guzel gunler geciriyoruz. onlar gidince hissedilecek yerleri. soyle bir gecmise bakayim ben. bugun sabah tartildigimda 100 gr gitmisti buarada :66:
ama bugunku yedigim cipslerden sonra yarin sabah ne olur bilemem.

bugünkü :56::56::56:

9 da bi kepekli sandwich

12 de kahvalti
patates kavurmasi
domates biber salatalik

ara
7 yarim ceviz
7 badem
2 kuru kayisi

öglen
1 kase yogurtlu müsli

aksam
nedense cnm bi sey istemedi biraz yogurlu salata

ara
cilekli yogurt

veeee 60 dk yürüyüs hava güzeldi toplamda 205 dk oldu :66::66::66::66:
güzelmenü canım ay negüzel canın bişi istememiş :34: ay benim canımda bir problem var :60: :60: sürekli bişiler istiyo dur serpil yapma diyorum ve sizler geliyorsunuz aklıma yemiyorum :20: :20:
MERHABA ARKADASLAR
bır kac gundur gelemıyorum takıma izmirden misafirlerim var. gunlerimiz disarda geciyor istanbulu geziyoruz hepberaber. lisede 3 yil sira arkadasligi yaptigimiz bir arkadasim annesi ve kardesi ile geldi. cok guzel gunler geciriyoruz. onlar gidince hissedilecek yerleri. soyle bir gecmise bakayim ben. bugun sabah tartildigimda 100 gr gitmisti buarada :66:

canım özledik valla hadi bakalım sanada iyi gelmiştir gezmeler misafir agırlamak çok güzel ay bana kimse gelmiyoya :14: :14: kocişimin işini deyiştirmem lazım adamın :41: :41: cuma günü kilonu bildir meyi sakın unutma :20: tamammı şeker

gulma hoşgeldin canım
kim kaldı arkadaşlar

Yapalım şekerim:46:, yarış deyince heyeceanlandım :21: Hadi bakalım start verelim yarışımıza yuppiiii:66::66:

iyi akşamlar kızlar.eve daha 5 dkka önce girdim.sabahtan beri dışarıdayım dondum valla.bacaklarımı hisetmiyorum:1::1::1:

sizler neler yaptınız?

bebişler nasıl anneler.

Çok şükür canım benim bebiş iyi, ayy tam tatlı zamanları çok şekerr yaa. Benim oğlan birde güleç yüzlü ki her görenin kalbini fathediyor zıpırcık:emir_bebek::emir_bebek:

ayy canikom bende öyle bugün sabah ölçtüm kendimi tam dörder cm incelmişim geçen pazartesiden bu yana yaa:64::64::64:
göbüş:
geçen hafta 93 bu hafta 89 93-89=4 cm:62:
geçen hafta basen 105 bu hafta 101 105-101=4 cm:62:
kızlar ne dicem bakın sizde ölçünün hemen ölçülerinizi burda yazalım olurmu her hafta nasılsa spora devam:66:

:46::46: bravoo
evet şekercim kendi işimi açtım..tatlım istersen özelden msn ni ver orda konuşalım..burdan açık söylemek olmaz şimdi..malum üzerimizde onca göz var:51:

:53::53::53: 4 cm mi, 1 haftadamı??? ben 1 ayda verdim şekerim okadar:18:Sende bu hafta süper bir kilo kaybı vardır mutlaka:46:. Bak kilo falan almamışsın sen ödemmiş onlar :34:

herkeze teşekkür ederim arkadaşlarr inş.. desteklerınızı beklıyorumm canlarr:34::34:
KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
zeytin (siyah) 6 gr. 12 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
marul 50 gr. 7 cal.
uno light form ekmeği 1 dilim 42 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
2. ARA ÖĞÜN
çam fıstığı 15 gr. 90 cal.
çorbalar (unlu) 1 kase 280 cal.
irmik helvası 20 gr. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

bu gunku menum 1008 cal aldım
60dk yurudum 400 cal atım
2 lıtre su ıctım
arkadaslar topıgın özel kuraları varmı naıl aynı mı yoksa har topıkk

:46::46:Ne güzel kalori hesaplıyorsun bende hesaplamak istiyorum aslında birtürlü elim değmiyor. Mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunmak onun haricinde çok özel kurallar yok canımcım:34:

MERHABA ARKADASLAR

Canım yokluğun farkediliyor haberin olsun, çok fazla ara verme tımammı. Senin adına sevindim, yalnızlıktan kurtulmuşsun bir süreliğinede olsa. Sınav öncesi sana motivasyon olur:16:

Sırada menü yazmak var; Bakalım ne yapmışım bugün:9:

:56:BUGÜNKÜ MENÜM:56:

08:00 3 Kuru Kayısı
08:30 1,5 Dilim Ekmek, 4 Zeytin, 2 Dilim Kaşar, 1 Çatal Reçel, 1 Yumurta beyazı
11:45 1 İncir
14:30 1 Hurma
16:00 1,5 Kase Sütlü Çorba
18:45 1 Kase Yoğurt, 5-6 Dilim Patates
20:00 1 İncir

2,5-3 Litre Su, 2 Kupa Bitki Çayı, Birde mutfağa gidip geldikçe 1 avuca yakın fındık ve badem atıştırdım dayanamadım.

:87:BUGÜNKÜ SPORUM:87:

40 dk Plates
80 dk Yürüyüş (20 dk sı bantta 60 dk sı leslie ile)

Son düzenleme:
Back