Minnoşum inanki bu kararına çok üzüldüm, sen takımın direklerinden biriydin ama tabii saygı duyuyorum kararına. İnşaallah hedefine 4.takımda ulaşırsın.
Anladığım kadarıyla sen takımdaki paylaşımın az olduğundan şikayetçisin. Ama ben bu durumun inşaallah düzeleceğini düşünüyorum.
günaydin sekerim evet eliyet sinavi var ona agirik vermem lazim dua edin sekerim ya nolur :26::26::26:
haa bi durum daha var..yani gelişme diyelim..size danışmak istiyorum..anladım ki sizden başka anlatabileceğim arkadaş yokmuş çevremde
benimki son birkaçgündür komplimanlarını abarttıkça abarttı..tabi ben oralı olmuyorum ama kızımın bir sözü kararımda deprem etkisi yaptı..dün -benim nebiçim bir ailem var kimse beni sevmiyor- diye ağlamaya başladı..şok oldum bir anda ve farkettimki kendi derdimize düşünce farkına varmadan çocuğu kendi haline bırakmışız..bugün sabahta benimki işten çok kötü bir durumda geldi..daha doğrusu getirdiler.çok şaşırdım..hastalanmış işyerinde..ilk defa böyle gördüm adamı..gözleri kıpkırmızı olmuş ağlamış gibi.acaba ağladımı??:97:şimdi evde yataklı yorganlı yatıyor..
kızımın tavrı düşündürürken beni birde bu durum epey üzdü..
sizce ne yapmalıyım ben..aklım karman çorman oldu bir anda..ne olur aklımın karışıklığını düzeltmeme yardım edin
günaydin sekerim evet eliyet sinavi var ona agirik vermem lazim dua edin sekerim ya nolur :26::26::26:
haa bi durum daha var..yani gelişme diyelim..size danışmak istiyorum..anladım ki sizden başka anlatabileceğim arkadaş yokmuş çevremde
benimki son birkaçgündür komplimanlarını abarttıkça abarttı..tabi ben oralı olmuyorum ama kızımın bir sözü kararımda deprem etkisi yaptı..dün -benim nebiçim bir ailem var kimse beni sevmiyor- diye ağlamaya başladı..şok oldum bir anda ve farkettimki kendi derdimize düşünce farkına varmadan çocuğu kendi haline bırakmışız..bugün sabahta benimki işten çok kötü bir durumda geldi..daha doğrusu getirdiler.çok şaşırdım..hastalanmış işyerinde..ilk defa böyle gördüm adamı..gözleri kıpkırmızı olmuş ağlamış gibi.acaba ağladımı??:97:şimdi evde yataklı yorganlı yatıyor..
sizce ne yapmalıyım ben..aklım karman çorman oldu bir anda..ne olur aklımın karışıklığını düzeltmeme yardım edin
canım ben bıseyden sıkayet etmedım sadece dıyet adına spor adına kendımı burda motıve edemedım dedım yanlıs anlama medencım herkes cok guzel paylasım yapıyor tabıkıde ama ben ayak uyduramadım belkıde . kımseden hıcbıseyden sıkayetım yok canlarım yanlıs anlamayın benı olurmu
kızlar bu arada unutmadan takımımıza kaptan yardımcısı lazım..
aklıma ilk gelen minnoş...
ben minnoşu öneriyorum ama varsa gönüllü arkadaşlar değerlendirelim şekerler..
ben bundan bişii anlamadım..bişilermi kaçırdım:26:canım ben bıseyden sıkayet etmedım sadece dıyet adına spor adına kendımı burda motıve edemedım dedım yanlıs anlama medencım herkes cok guzel paylasım yapıyor tabıkıde ama ben ayak uyduramadım belkıde . kımseden hıcbıseyden sıkayetım yok canlarım yanlıs anlamayın benı olurmu
canım benım cocougum yok ama cocuklu bır aılede olan kavgalardan gururltulerden cocukların nekadar etkılendıgını tahmın edebılıyorum. oyuzden boyle bır kararı vermeden once anne oldugun once annelık vasfını on plana koyup cocugunu dusunup karar vermelsın gerekıyorsa ıyıcene burnunu surt dedıgını ortaya koy gercekten bırakıp gıdebılıcegını ıyıcene anlasın yanı ona muhtac olmadanda yasayabılecegını . son bı sans daha ver belkı en azından kızın senı anlıycaktır ılerde oyuzden uzulme olurmu tatlım allahım hakkında hayırlısı neyse onu verır ınsallah
evet şimdiye kadar hiç bu kadar emin olmamıştım kendimden ve o yüzden hep dik durdum karşısında en azından onun yanında salya sümük ağlamadım. bu da onu şaşırttı sanırım..ciddiyetim korkuttu onu..Canım gerçekten çok zor bi karar, birde çocuk varsa bu zorluk daha da artıyor ama herşeyden önce çocuğun durumunu düşünmek lazım. Tabiiki anne baba bir arada büyümesi en güzeli...Bende minnoşun dedğine katılıyorum biraz burnunu sürtmek lazım eşinin, anlasın senin onsuzda hayatını devam ettirebileceğini, biraz daha burnu sürtülsün ailenin kolay kurulmadığını, aile hayatı için her iki tarafında fedakarlık göstermek zoronda olduğunu iyiceneanlasın. Ama kızın için bir şans daha vermelisin diye düşünüyorum. Rabbim yardımcın olsun.
ben bundan bişii anlamadım..bişilermi kaçırdım:26:
evet şimdiye kadar hiç bu kadar emin olmamıştım kendimden ve o yüzden hep dik durdum karşısında en azından onun yanında salya sümük ağlamadım. bu da onu şaşırttı sanırım..ciddiyetim korkuttu onu..
cnm zaten kafaya koymak önemli sen kesin bu hafta 61 görürsün :130::130::130::130::130:[/COLOR]
senin kadar spor yapamıyorum ama yapıcamm inşallah bu hafta 77 yi görmek istiyorum
ins hep böyle olursun cnm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bende bu haftayi atlatayim senin gibi olurum ins :18:
Evet evet eveet
süpersin şekercimm
çukulatayı görmedim pazar kaçamağı olsun
olursun şekercim 1,8 kilo nedirki senin için
seninde pazar kaçamağını görmedim
şekercim 8 kilo gitmiş azmı..bi sekiz kilo daha versen kalır 5 kilo yaaa:94:
içeriğinde sinemaki olan karışımları kabul etmiyorumsağlığımız için sakıncalı
bak buna çok sevindim sevgili rakibem
amiiiin
Allahım gönlündeki muraadı versin canım
tatlışkom bu hafta yap bi akrep hoşafı..gör bak nasıl gidiyor her hafta 1 kilo
yapıcam bakalım bugün
gittim bile tatlış..herşeyler normal çıktı..aşırı üzüntüye bağlı olur dediler..ve bu arada troidin ne kadar önemli olduğunu farkettim aşırı üzüntü ve stresle bu bezeler çalışmaz ve sonucunda da şişlikler ve şişmanlık olurmuş
karamelime bir şişko kaknkide burdan canikom
Allah razı olsun canım
hani kıs yapmıyodun bu hafta..bak şimdi canım sıkıldı yaaa
bravo pozitif düşünceli arkadaşım benim
canım sen bu araba kullanma işine ağırlık ver bence. Her gün kullansan çok değil 2 hafta sonra iyice kendine güvenin gelir. Artık araba kullanmak bayanlar için özellikle çocuklu bayanlar için çok gerekli.
İşte budurmoraller iyi olmalıki kilo verebilelim. Hadi bu hafta gitsin karayağlar, kötü kilocuklar
Minnoş iyi olur bencede ama maalesef ayrılmak istiyor takımdan
ay ben kaçırdım yapamadım birazdan yürüyüşe çıkıcamPlates zamanıv yaklaştı şekerler yuppii ... ben oğluşumu uyutmaya gidiyorum
canımmm bence bir şans dahaver ben yıllar önce 4 ay ayrı kaldık ve sonra ona bir şans verdim iyikide vermişim diyorum annemi babamı arkadaşlarımı dinleseydim oglum babasız büyüyecekti şimdi çok mutluyuz sende biraz düşün bence bir şans daha ver
ben senden cevap beklerken..............................kızlar bu arada unutmadan takımımıza kaptan yardımcısı lazım..
aklıma ilk gelen minnoş...
ben minnoşu öneriyorum ama varsa gönüllü arkadaşlar değerlendirelim şekerler..
.....................Minnoş iyi olur bencede ama maalesef ayrılmak istiyor takımdan
ve pozitif başlamışken ne gerek vardı ki ..........gunaydınnn kızlarryepyenı pozıtıf bır haftaya merhaba dıyelım gıtsın karayaglar
.............................. neysekızlar bısey soylemek ıstıyorum sıze ben artık takımdan ayrılmak ıstıyorum bellı bır duzene gıremedım burda kendımı kontrol edemedım gıbıme gelıyor ben cok fazla onlıne oluyorum ama burda paylasım yapamıyorum nedendır bılınmez. sakınha hıcbırınız kısısel olarak algılamayın ama ben bu kılo verme ısını artık 55 ınene kadar bırakmak ıstemıyorum ve bu sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak artık 4. takımda yola devam etmek ıstıyorum, tabı onlarda kabul ederse . yıne hergun yanınıza gelırım tabıkıde sızı mınnossuz bırakmam canlarım benım . ınsallah hepınızz ıstedıgınız kılolara ınersınız canlarım hepınıze gıtsınn karayaglar dıye sloganımı hep gelıp ssoylerım ben yıne
akrebımm sende okuduktan sonra ben 4. takıma gecmek ıstıyorum benı lısteden cıkarırsın tatlımhepınıze saglılı kılo vermeler dılerımm
canım benim çok teşekkür ederim..
gururum elinde tam teşekküllü silahları ile asla dönme kararından diyor ama yüreğimin kızıma ayırdığım kısmı öyle çok yalvarıyorkiyapma hiçmi sevmedin bu adamı en azından prensesin için dene diyor..
sanırım gururuma gurur yapma zamanı..
bencede kızın için dene pişmen olmasın
benim kocanın yaptıkları anlatsam asla afedilecek gibi deyildi ama ben herşeyi göze almıştım denerim olmassa biter demiştim daha çok küçüktüm 18 yaşındaydım akıl veren çoktu ama kocamı yaptıklarına ragmen çok seviyordumdedigim gibi bence dene pişmen olmassın .
tabi allahın izniyle dua edelim hayırlısı olsun inşallah
ben senden cevap beklerken..............................
.....................
ve pozitif başlamışken ne gerek vardı ki ..........
.............................. neyse
haklısın canım 2. takımda 55 kiloya inilmez..isabetli bir karar vermişsin..eğerki kilo vermek istiyorsan
hemen 2.takımdan ayrılman lazım..çünkü burası kilo nasıl alınır takımı.......
demekki yanlış anlamışsın bizi...
yanlış anlaşılmışız..........
algılma ayarlarım nem kaptı sanırım..cevap vermiyor üzgünüm.........
her gün gelme konusunda da çok zorlama kendini olurmu..sonra yağlarımızdan yağ kaparsın dimii bellimi olur......
sen cevabı bulmuşsun canım..bense sadece haddime düşmeyen bir iki şey söyledim sadece!!
sen 55 olmak istiyorsun ve biz yani 2. takım 55 kilo olmana engel olur...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?