Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım olu tabii... hiç umudunu kaybetme, Zaten boyunda standartların üzerinde şöyle fıstık gibi görünecen. 4-5 kilo verseydin azmin dahada artardı.
Annenlerle farklı şehirlerdemi yaşıyorsunuz şekerim??
cnm zaten kafaya koymak önemli sen kesin bu hafta 61 görürsün :130::130::130::130::130:[/COLOR]günaydıııııııın
tam 1 kilo artıdayım:18:ama medencim söz bu hafta 61 görcem yinede kafaya koydum
lolocum eşine Allah'tan acil şifalar dilerim umarım bir an önce iyileşir dualarımz seninle..
karamel yeni işin hayırlı olsun hocam
meden benim 6 tane dersim açıklandı açıklananlar çok iyi ama bakalm daha 5 tane daha var:18:
bugün süperim kızlar neden bilinmez morelim yerinde
yürüyüş spor ne varsa yapıcam bugün sabah erkenden kalktım işleride bitirdim oooohhhhhhhhhhhh
yürüyüş spor ne varsa yapıcam bugün sabah erkenden kalktım işleride bitirdim oooohhhhhhhhhhhh
Evet evet eveetBenimde kilo koruma günlerim bitti, yarından itibaren tekrar kilo verme günlerim başlayacak. Hadi hep beraber bu hafta 1 kg karayağ gönderelim vucutlarımızdan, takımımızı birinci yapalım.
süpersin şekercimmBende kendime bir bitki çayı demleyimde içeyim barii Birazda mekik çekeyim :87:
İyi akşamlar şekerim, ben buralardayım daha. Şimdi çocuklara güzel bir meyve suyu karışımı (portakal-nar-kivi) hazırladım, zevkle içtiler valla. Oğlumu görseniz ağzını bardaktan ayırmak istemedi. Kendimede greyfurt suyu sıktım birazdan içerim.
çukulatayı görmedim pazar kaçamağı olsunbugünkü
sabah 1 bucuk krep
bi catal peynir
az domates
bi dilim haslanmis yumurta
2 bardak cay
ara
1 tane cilekli yogurt
132 kcal bi cikolata
aksam
1 tabak yogurtlu kepekli makarna
üstünede kiymali sos
ara
1 portakal
yogurt yedim biraz öncede
2 litrede su
olursun şekercim 1,8 kilo nedirki senin içinama ben bu hafta 61 görmek istiyorum
seninde pazar kaçamağını görmedimBUGÜNKÜ MENÜM
09:15 3 Kuru Kayısı:81:
10:00 3 Zeytin, 2 Dilim Ekmek, Kaşar Peyniri ve Omlet, 2 Şekersiz Açık Çay:81:
14:30 1 İncir, 1 Hurma, 1 Yudum Süt:81:
15:30 Salata, 1 Porsiyon Pilav, Fırında Patates ve Tavuk :81:
17:30 7 Badem, 7 Fındık:81:, 100 kalorilik Çikolata:78:
20:30 1 Greyfurt Suyu:81:
2 Kupa Bitki Çayı, 2,5-3 Litre Su:81:
:87:BUGÜNKÜ SPORUM:87:
40 dk Plates:81:
60 dk Yürüyüş:81:
200 Mekik:81:
şekercim 8 kilo gitmiş azmı..bi sekiz kilo daha versen kalır 5 kilo yaaa:94:13 kilo varmış verilecek
biraz yürüyeyim
Müminler o kimselerdir ki, Allah anıldığı zaman yürekleri ürperir,kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğu zaman (o ayetler onların) imanlarını artırır ve (onlar) Rabb'lerine tevekkül ederler.Namazlarını kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (Allah için ihtiyaç sahiplerine) verirler.İşte gerçek müminler onlardır.(Enfal, 8:2-4)
içeriğinde sinemaki olan karışımları kabul etmiyorumsağlığımız için sakıncalıGeçen hafta ebru şallı yağ yakıcı çay tarifi vermişti onu yazmayı istiyordum. YAğ yakmasına ve ödem atılmasına müthiş etkili bir çaymış bu.
2 yemek kaşığı kuşburnu
1 yemek kaşığı kiraz sapı
1 çay kaşığı sinem eki
1 çay kaşığı zencefil (biraz daha fazla konulabilir)
1 çubuk tarçın
1 litre kaynar su
1 limon suyu
Limon hariç bütün malzemeler konulup kaynatılıp demlendirilecek sonra lmon suyu sıkılacak. Sonra hepsi gün boyunca tüketilecek, içildiği gün ağır yemek yenilmeyecek. Bir hafta kür şeklinde uygulayabilrisiniz.
bak buna çok sevindim sevgili rakibemins cnm gider karayaglar da bu hafta pek spor yapamayi düsünmüyorum baska seylerle ilgilenmem lazim ama ins yinede gider ins kilolar herkezden
amiiiinay ins cnm ya veririz birincide oluruz ay kilzar ya kizimi cok seviyorum demin gelmis yanima aglama dumarasi yapiyo nerden ögrendiyse kerata bide tatli yapiyoki hhhhhiiiiiiiiiiiii hhhhhhhiiiiiiiiii diye güldürdü beni allah herkezin evladini bagislasin AMIN
Allahım gönlündeki muraadı versin canımYaa dua edin ne olur bizim için inşaallah kabul eder.
tatlışkom bu hafta yap bi akrep hoşafı..gör bak nasıl gidiyor her hafta 1 kilokendimden başka şişko görmedim
gittim bile tatlış..herşeyler normal çıktı..aşırı üzüntüye bağlı olur dediler..ve bu arada troidin ne kadar önemli olduğunu farkettim aşırı üzüntü ve stresle bu bezeler çalışmaz ve sonucunda da şişlikler ve şişmanlık olurmuşgunaydın kızlarr
lolocum canım benım allah yardımcın olsun bıtanem ınsallah tez zamanda ıyılesır kocan yıne evınızde yuvanızda hepbırlıkte oluruz
akrebım sanada gecmıs olsun canım benım tıroıd cok onemlı ozellıkle zayıflama konusunda mutlaka doktor a gıtmelısın bence tatlım
karamelım ınsallah ıs hayatındada yanındayız ben herzaman yanındayım canım benım tombıs tontıs bır kankı buldun kendıne
turabcım allah yardımcın olsun epey kıtap varmıs desene hadı bakalım kolay gelsıınn
ervamcım masallah nazar degemsın harıka spor yapıyorsun belkı kas yapmassın bılmıyorum ama ben ce hergun duzenlı bellı bır mıktar yap sporu fazla abatma cunku bu seferde azcık bırakıyım dedıgın an kılo almaya baslarsın allah korusun
Allah razı olsun canımGünaydın canlarım
Bu arada akrepçim güzel bir fikir bende okurum inşaallah yasin lolocum için
hani kıs yapmıyodun bu hafta..bak şimdi canım sıkıldı yaaa45 dk spor yapmistim dün yazalim dimi ama toplamda 105 dk oldu gitsin karayaglar gitsin
bravo pozitif düşünceli arkadaşım benimhem gitseydim şimdi dışarda yemek yerdim, abartma olasılığım olurdu. kalori almadım diye kendimi teselli edeyim bariii
annemle aynı şehirlerdeyiz ama uzak belediye otobüsleriyle 1.5 saat sürüyor
3 çocukla zor oluyor
eşim bırakıyor bizi müsaait olunca
ehliyet aldım ama araba kullanamıyorum
kızlar bu arada unutmadan takımımıza kaptan yardımcısı lazım..
aklıma ilk gelen minnoş...
ben minnoşu öneriyorum ama varsa gönüllü arkadaşlar değerlendirelim şekerler..
günaydıııııııın
tam 1 kilo artıdayım:18:ama medencim söz bu hafta 61 görcem yinede kafaya koydum
lolocum eşine Allah'tan acil şifalar dilerim umarım bir an önce iyileşir dualarımz seninle..
karamel yeni işin hayırlı olsun hocam
meden benim 6 tane dersim açıklandı açıklananlar çok iyi ama bakalm daha 5 tane daha var:18:
kızlar bısey soylemek ıstıyorum sıze ben artık takımdan ayrılmak ıstıyorum bellı bır duzene gıremedım burda kendımı kontrol edemedım gıbıme gelıyor ben cok fazla onlıne oluyorum ama burda paylasım yapamıyorum nedendır bılınmez. sakınha hıcbırınız kısısel olarak algılamayın ama ben bu kılo verme ısını artık 55 ınene kadar bırakmak ıstemıyorum ve bu sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak artık 4. takımda yola devam etmek ıstıyorum, tabı onlarda kabul ederse . yıne hergun yanınıza gelırım tabıkıde sızı mınnossuz bırakmam canlarım benım . ınsallah hepınızz ıstedıgınız kılolara ınersınız canlarım hepınıze gıtsınn karayaglar dıye sloganımı hep gelıp ssoylerım ben yıne
akrebımm sende okuduktan sonra ben 4. takıma gecmek ıstıyorum benı lısteden cıkarırsın tatlım hepınıze saglılı kılo vermeler dılerımm
cnm zaten kafaya koymak önemli sen kesin bu hafta 61 görürsün :130::130::130::130::130:[/COLOR]
ins hep böyle olursun cnm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bende bu haftayi atlatayim senin gibi olurum ins :18:
içeriğinde sinemaki olan karışımları kabul etmiyorumsağlığımız için sakıncalı