Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee kızlar nerelerdesiniz..spormu yapıyosunuz bakiim...
evet şeker sporumu yaptım ohhhh duşumu aldım
bravo sana..
ben de bugün menavi annem çağırdı ona gittim..yasin okutucam dedi..hemen eve geçtim abdest aldım.bir yazmayı fular yaptım hemen gidince lazım olur diye..yasini okumuşlar..bende diğer surelerden okudum..hem hareket oldu benim için..hemde dua yaptık..iyi oldu..hepimiz içinde dua ettim kızlar.şöölee hayırlı sağlıklı kilolar verelim diye..tabii içinmden ama olsun dimi ama..bizim için en güzel dualardan biri de bu işte
bravo sana..
ben de bugün menavi annem çağırdı ona gittim..yasin okutucam dedi..hemen eve geçtim abdest aldım.bir yazmayı fular yaptım hemen gidince lazım olur diye..yasini okumuşlar..bende diğer surelerden okudum..hem hareket oldu benim için..hemde dua yaptık..iyi oldu..hepimiz içinde dua ettim kızlar.şöölee hayırlı sağlıklı kilolar verelim diye..tabii içinmden ama olsun dimi ama..bizim için en güzel dualardan biri de bu işte
insana çok iyi geliyor böyle buluşmalar rahatlatıyor bizim için engüzel dua valla sabahta sölemiştim ben bugün süperim kendimi zayıflamış gibi hissediyorum inşallah cuma günü şok olmam dayana bilirsem cumaya kadar tartılmicam
merhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn
evet şeker sporumu yaptım ohhhh duşumu aldım
hoşgeldin canım hadi bakalım gitsin kara yaglarmerhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn
Maşaallah sana spor yapınca insan kendini daha rahat, daha süper hissediyor dimi
aynen canım ara sürelim diyorum adam elfirenini tutuyo tabi bende tedirgin oluyorum sonra dagın başına götürüyo sözde ıssız sakin diye ama oradada sürekli kamyon dozerler çıkıyogulma hoşgeldin canım
minnoşum gitmene çok üzüldüm ya demek bizi bırakıp gidiyorsun neyse kendine çok iyi bak tatlım seni unutmicam platesi bana sen sevdirdin
akrepcim bence eşine bi ans dahaver olur mu yavrunu düşün.
turab nerelerdesin özlettin kendini
medencim senle yarış yapalım mı bu hafta ?
zülaley benmde ehliyrtim var ama daha kullanamıyorum korkuyorum aslında ilk zamanlar cesaretliydim ama sonraeşimle çalışınca sinir etti beni bıraktım bende.
ervam b kadar spor enerjisin i nerden buluyosun
kim kaldı arkadaşlar
iyi akşamlar kızlar.eve daha 5 dkka önce girdim.sabahtan beri dışarıdayım dondum valla.bacaklarımı hisetmiyorum
sizler neler yaptınız?
bebişler nasıl anneler.
ayy canikom bende öyle bugün sabah ölçtüm kendimi tam dörder cm incelmişim geçen pazartesiden bu yana yaainsana çok iyi geliyor böyle buluşmalar rahatlatıyor bizim için engüzel dua valla sabahta sölemiştim ben bugün süperim kendimi zayıflamış gibi hissediyorum inşallah cuma günü şok olmam dayana bilirsem cumaya kadar tartılmicam
evet şekercim kabul etmişiz ne de iyi etmişiz dimii hep birlikte eriticez şu kara yağlarımerhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn
bravooBende sporumu yaptım, duş aldım, kızımla oyun hamuru oynadık, evi süpürdüm, yemek yaptım, yemek yedim, tabii aralarda oğlumla ilgilendim derken zaman geçmiş. Zamanda çabucak geçiyor ya
Akrepçim sen sanırım kendi iş yerini açmıştın, ne üzerineydi iş yerin canımcım:97:
hoşgeldin canım hadi bakalım gitsin kara yaglar
evet şeker akşam çocuklar uyuyuncada lesli ile yürürüm ohhhh ohhhh
süper derimm..ben yarın yaziim olarmı şimdi çıkmam lazım..nasılsa deftere yazıyorum..yarın sabah yazarım hemnenya bişi dicem bundan sonra hergün menü bildirelim bence nedersiniz bakem
pilav akşam için acıcık fazla gibi ama genelde menü güzel şekercimmenümüde yazayımmm
sabah 1bardak elme sirkelisu,2 bardak ılıksu
1 portakal
kahvaltı: 1 simit peynir zeytin
ara 2 portakal
ögle: kırmızı pancar salata yogurtlu 1 dilim kp
ara 1 elma
akşam yarım kase kurufasülye 4 kaşık pirinç pilavı yogurt
akşam yemegini 5.30 yedik saat 22.00 gibi acıkırsam meyve yerim
gün boyu 2 lt su 3 fincan yeşil çay
cumadan beri toplam spor 260 dk spor
ayy sende özlettin kendini tatlişkomgulma hoşgeldin canım
minnoşum gitmene çok üzüldüm ya demek bizi bırakıp gidiyorsun neyse kendine çok iyi bak tatlım seni unutmicam platesi bana sen sevdirdin
akrepcim bence eşine bi ans dahaver olur mu yavrunu düşün.
turab nerelerdesin özlettin kendini
medencim senle yarış yapalım mı bu hafta ?
zülaley benmde ehliyrtim var ama daha kullanamıyorum korkuyorum aslında ilk zamanlar cesaretliydim ama sonraeşimle çalışınca sinir etti beni bıraktım bende.
ervam b kadar spor enerjisin i nerden buluyosun
kim kaldı arkadaşlar
aynen canım ara sürelim diyorum adam elfirenini tutuyo tabi bende tedirgin oluyorum sonra dagın başına götürüyo sözde ıssız sakin diye ama oradada sürekli kamyon dozerler çıkıyo
sonrada bana diyorki senin şansın ay delirtti beni kocadan hoca olmuyor ama inat ettim öğrenip
sürücemmmm
iyi akşamlar şekercimmm..özledik kıs senideee herşey yolundadır umarımiyi akşamlar kızlar.eve daha 5 dkka önce girdim.sabahtan beri dışarıdayım dondum valla.bacaklarımı hisetmiyorum
sizler neler yaptınız?
bebişler nasıl anneler.
bravo sana..
merhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn
canım ben bu sabahkı ılk msjımda takımdan ayrılmak istedıgımı yazmıstım sen gormemıssın sanırım senı beklıyordum bende sende oku ona gore geceyım dıye ama kacırmıssın o msjı okumamıssın galıba canm ben bundan sonrasına 4 takımda devam etmek ıstıyorum kılo verme ısıne cunku ben 55 kılo olana dek bırakmıycam artık bu kılo verme ısını .
haa bi durum daha var..yani gelişme diyelim..size danışmak istiyorum..anladım ki sizden başka anlatabileceğim arkadaş yokmuş çevremde
benimki son birkaçgündür komplimanlarını abarttıkça abarttı..tabi ben oralı olmuyorum ama kızımın bir sözü kararımda deprem etkisi yaptı..dün -benim nebiçim bir ailem var kimse beni sevmiyor- diye ağlamaya başladı..şok oldum bir anda ve farkettimki kendi derdimize düşünce farkına varmadan çocuğu kendi haline bırakmışız..bugün sabahta benimki işten çok kötü bir durumda geldi..daha doğrusu getirdiler.çok şaşırdım..hastalanmış işyerinde..ilk defa böyle gördüm adamı..gözleri kıpkırmızı olmuş ağlamış gibi.acaba ağladımı??:97:şimdi evde yataklı yorganlı yatıyor..
kızımın tavrı düşündürürken beni birde bu durum epey üzdü..
sizce ne yapmalıyım ben..aklım karman çorman oldu bir anda..ne olur aklımın karışıklığını düzeltmeme yardım edin
karamel yeni işin hayırlı olsun hocam
:18:
kızlar bısey soylemek ıstıyorum sıze ben artık takımdan ayrılmak ıstıyorum bellı bır duzene gıremedım burda kendımı kontrol edemedım gıbıme gelıyor ben cok fazla onlıne oluyorum ama burda paylasım yapamıyorum nedendır bılınmez. sakınha hıcbırınız kısısel olarak algılamayın ama ben bu kılo verme ısını artık 55 ınene kadar bırakmak ıstemıyorum ve bu sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak artık 4. takımda yola devam etmek ıstıyorum, tabı onlarda kabul ederse . yıne hergun yanınıza gelırım tabıkıde sızı mınnossuz bırakmam canlarım benım . ınsallah hepınızz ıstedıgınız kılolara ınersınız canlarım hepınıze gıtsınn karayaglar dıye sloganımı hep gelıp ssoylerım ben yıne
akrebımm sende okuduktan sonra ben 4. takıma gecmek ıstıyorum benı lısteden cıkarırsın tatlım hepınıze saglılı kılo vermeler dılerımm
karemelim ya bişi sorcam daha önce meden bana yamıştı bende onu kagıda yazmıştım ama kaybetmişim
akrep hoşafının tarifini biliyorsan bana yazarmısın