• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet şeker sporumu yaptım ohhhh duşumu aldım :66: :66: :66:

:46::46::46: bravo sana..
ben de bugün menavi annem çağırdı ona gittim..yasin okutucam dedi..hemen eve geçtim abdest aldım.bir yazmayı fular yaptım hemen gidince lazım olur diye..yasini okumuşlar..bende diğer surelerden okudum..hem hareket oldu benim için..hemde dua yaptık..iyi oldu..hepimiz içinde dua ettim kızlar.şöölee hayırlı sağlıklı kilolar verelim diye..tabii içinmden:1: ama olsun dimi ama..bizim için en güzel dualardan biri de bu işte:66:

eee kızlar nerelerdesiniz..spormu yapıyosunuz bakiim...:66::66:

ben de bugün menavi annem çağırdı ona gittim..yasin okutucam dedi..hemen eve geçtim abdest aldım.bir yazmayı fular yaptım hemen gidince lazım olur diye..yasini okumuşlar..bende diğer surelerden okudum..hem hareket oldu benim için..hemde dua yaptık..iyi oldu..hepimiz içinde dua ettim kızlar.şöölee hayırlı sağlıklı kilolar verelim diye..tabii içinmden:1: ama olsun dimi ama..bizim için en güzel dualardan biri de bu işte:66:

insana çok iyi geliyor böyle buluşmalar rahatlatıyor :16: bizim için engüzel dua :34: valla sabahta sölemiştim ben bugün süperim kendimi zayıflamış gibi hissediyorum :66: :66: inşallah cuma günü şok olmam dayana bilirsem cumaya kadar tartılmicam :62: :62:

Çok iyi yapmışsın güzelim, böyle buluşmalarda insanın içi ferahlıyor. bizde nasibimizi almışız çok şükür. :46::46:

insana çok iyi geliyor böyle buluşmalar rahatlatıyor :16: bizim için engüzel dua :34: valla sabahta sölemiştim ben bugün süperim kendimi zayıflamış gibi hissediyorum :66: :66: inşallah cuma günü şok olmam dayana bilirsem cumaya kadar tartılmicam :62: :62:

Şok olmazsın merak etme. :61:Ben zayıfladığımı hissettiğim zamanlar mutlaka zayıflamış oluyordum, sende de kesin öyledir bence. Bende cuma günü hariç hiç tartılmıyorum (1 şubat haricinde) :9:

eee kızlar nerelerdesiniz..spormu yapıyosunuz bakiim...:66::66:

Bende sporumu yaptım, duş aldım, kızımla oyun hamuru oynadık, evi süpürdüm, yemek yaptım, yemek yedim, tabii aralarda oğlumla ilgilendim derken zaman geçmiş. Zamanda çabucak geçiyor ya:31:
Akrepçim sen sanırım kendi iş yerini açmıştın, ne üzerineydi iş yerin canımcım:97::31:

merhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn:71::71::71:
hoşgeldin canım hadi bakalım gitsin kara yaglar :66: :66:
Maşaallah sana :nazar::nazar:spor yapınca insan kendini daha rahat, daha süper hissediyor dimi:21:

evet şeker :66: :66: akşam çocuklar uyuyuncada lesli ile yürürüm ohhhh ohhhh :62: :62:

menümüde yazayımmm :56:
sabah 1bardak elme sirkelisu,2 bardak ılıksu
1 portakal
kahvaltı: 1 simit peynir zeytin
ara 2 portakal
ögle: kırmızı pancar salata yogurtlu 1 dilim kp
ara 1 elma
akşam yarım kase kurufasülye 4 kaşık pirinç pilavı yogurt
akşam yemegini 5.30 yedik saat 22.00 gibi acıkırsam meyve yerim
gün boyu 2 lt su 3 fincan yeşil çay
cumadan beri toplam spor 260 dk spor

gulma hoşgeldin canım
minnoşum gitmene çok üzüldüm ya demek bizi bırakıp gidiyorsun neyse kendine çok iyi bak tatlım seni unutmicam platesi bana sen sevdirdin
akrepcim bence eşine bi ans dahaver olur mu yavrunu düşün.
turab nerelerdesin özlettin kendini
medencim senle yarış yapalım mı bu hafta ?
zülaley benmde ehliyrtim var ama daha kullanamıyorum korkuyorum aslında ilk zamanlar cesaretliydim ama sonraeşimle çalışınca sinir etti beni bıraktım bende.
ervam b kadar spor enerjisin i nerden buluyosun
kim kaldı arkadaşlar

gulma hoşgeldin canım
minnoşum gitmene çok üzüldüm ya demek bizi bırakıp gidiyorsun neyse kendine çok iyi bak tatlım seni unutmicam platesi bana sen sevdirdin
zülaley benmde ehliyrtim var ama daha kullanamıyorum korkuyorum aslında ilk zamanlar cesaretliydim ama sonraeşimle çalışınca sinir etti beni bıraktım bende.
kim kaldı arkadaşlar
aynen canım ara sürelim diyorum adam elfirenini tutuyo tabi bende tedirgin oluyorum sonra dagın başına götürüyo sözde ıssız sakin diye ama oradada sürekli kamyon dozerler çıkıyo :53: :53:
sonrada bana diyorki senin şansın ay delirtti beni kocadan hoca olmuyor ama inat ettim öğrenip
sürücemmmm :57: :57:

ayy canikom bende öyle bugün sabah ölçtüm kendimi tam dörder cm incelmişim geçen pazartesiden bu yana yaa:64::64::64:
göbüş:
geçen hafta 93 bu hafta 89 93-89=4 cm:62:
geçen hafta basen 105 bu hafta 101 105-101=4 cm:62:
kızlar ne dicem bakın sizde ölçünün hemen ölçülerinizi burda yazalım olurmu her hafta nasılsa spora devam:66:
merhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn:71::71::71:
evet şekercim kabul etmişiz ne de iyi etmişiz dimii hep birlikte eriticez şu kara yağları
hoş geldin şeker:71:
Bende sporumu yaptım, duş aldım, kızımla oyun hamuru oynadık, evi süpürdüm, yemek yaptım, yemek yedim, tabii aralarda oğlumla ilgilendim derken zaman geçmiş. Zamanda çabucak geçiyor ya:31:
Akrepçim sen sanırım kendi iş yerini açmıştın, ne üzerineydi iş yerin canımcım:97::31:
:46::46: bravoo
evet şekercim kendi işimi açtım..tatlım istersen özelden msn ni ver orda konuşalım..burdan açık söylemek olmaz şimdi..malum üzerimizde onca göz var:51:
hoşgeldin canım hadi bakalım gitsin kara yaglar :66: :66:

evet şeker :66: :66: akşam çocuklar uyuyuncada lesli ile yürürüm ohhhh ohhhh :62: :62:
:46::46::46::46:
ya bişi dicem bundan sonra hergün menü bildirelim bence nedersiniz bakem :56:
süper derimm:46:..ben yarın yaziim olarmı şimdi çıkmam lazım..nasılsa deftere yazıyorum..yarın sabah yazarım hemnen
menümüde yazayımmm :56:
sabah 1bardak elme sirkelisu,2 bardak ılıksu
1 portakal
kahvaltı: 1 simit peynir zeytin
ara 2 portakal
ögle: kırmızı pancar salata yogurtlu 1 dilim kp
ara 1 elma
akşam yarım kase kurufasülye 4 kaşık pirinç pilavı yogurt
akşam yemegini 5.30 yedik saat 22.00 gibi acıkırsam meyve yerim
gün boyu 2 lt su 3 fincan yeşil çay
cumadan beri toplam spor 260 dk spor
pilav akşam için acıcık fazla gibi ama genelde menü güzel şekercim:46:
gulma hoşgeldin canım
kim kaldı arkadaşlar
ayy sende özlettin kendini tatlişkom:16:
aynen canım ara sürelim diyorum adam elfirenini tutuyo tabi bende tedirgin oluyorum sonra dagın başına götürüyo sözde ıssız sakin diye ama oradada sürekli kamyon dozerler çıkıyo :53: :53:
sonrada bana diyorki senin şansın ay delirtti beni kocadan hoca olmuyor ama inat ettim öğrenip
sürücemmmm :57: :57:
:60::60::60::60::60:
iyi akşamlar kızlar.eve daha 5 dkka önce girdim.sabahtan beri dışarıdayım dondum valla.bacaklarımı hisetmiyorum:1::1::1:

sizler neler yaptınız?

bebişler nasıl anneler.
iyi akşamlar şekercimmm..özledik kıs senideee:16: herşey yolundadır umarım:69:

canım güzel duaların için teşekkür ederimm.inş. zayıflarız ya

canım benim hoşgeldin takımımıza.inş. sana uğur getırırz :):16:

canım ben bu sabahkı ılk msjımda takımdan ayrılmak istedıgımı yazmıstım sen gormemıssın sanırım senı beklıyordum bende sende oku ona gore geceyım dıye ama kacırmıssın o msjı okumamıssın galıba canm ben bundan sonrasına 4 takımda devam etmek ıstıyorum kılo verme ısıne cunku ben 55 kılo olana dek bırakmıycam artık bu kılo verme ısını .
:43::43::43:

haa bi durum daha var..yani gelişme diyelim..size danışmak istiyorum..anladım ki sizden başka anlatabileceğim arkadaş yokmuş çevremde:69:
benimki son birkaçgündür komplimanlarını abarttıkça abarttı..tabi ben oralı olmuyorum ama kızımın bir sözü kararımda deprem etkisi yaptı..dün -benim nebiçim bir ailem var kimse beni sevmiyor- diye ağlamaya başladı..şok oldum bir anda ve farkettimki kendi derdimize düşünce farkına varmadan çocuğu kendi haline bırakmışız..bugün sabahta benimki işten çok kötü bir durumda geldi..daha doğrusu getirdiler.:53:çok şaşırdım..hastalanmış işyerinde..ilk defa böyle gördüm adamı..gözleri kıpkırmızı olmuş ağlamış gibi.acaba ağladımı??:97:şimdi evde yataklı yorganlı yatıyor..
kızımın tavrı düşündürürken beni birde bu durum epey üzdü..
sizce ne yapmalıyım ben..aklım karman çorman oldu bir anda..ne olur aklımın karışıklığını düzeltmeme yardım edin:43:

akrebim bekar biri olarak yaptığım yorumu ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum ama o güzel kızın için eşine son bir kez şans daha versen bence ıyı olur. bende bir evlat olarak annemin babanın asla boşanmasını istemezdim.eşinle arandaki sorun ne bunu bilmediğimiz için yorum yapmak zor ama Son bir sansı en azından kızından dolayı hakettiğini düşünüyorum.bellli ki o da üzgün baksana hasta olmuş.yaptıklarından ders almıştır umarım.seni kaybetme korkusuyla kendine ceki düzen verir.iyi düşün akrebimmm

karamel yeni işin hayırlı olsun hocam:61:

:18:

sağol nowar cım :17::17:

kızlar bısey soylemek ıstıyorum sıze ben artık takımdan ayrılmak ıstıyorum bellı bır duzene gıremedım burda kendımı kontrol edemedım gıbıme gelıyor ben cok fazla onlıne oluyorum ama burda paylasım yapamıyorum nedendır bılınmez. sakınha hıcbırınız kısısel olarak algılamayın ama ben bu kılo verme ısını artık 55 ınene kadar bırakmak ıstemıyorum ve bu sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak artık 4. takımda yola devam etmek ıstıyorum, tabı onlarda kabul ederse . yıne hergun yanınıza gelırım tabıkıde sızı mınnossuz bırakmam canlarım benım . ınsallah hepınızz ıstedıgınız kılolara ınersınız canlarım hepınıze gıtsınn karayaglar dıye sloganımı hep gelıp ssoylerım ben yıne:38::38:

akrebımm sende okuduktan sonra ben 4. takıma gecmek ıstıyorum benı lısteden cıkarırsın tatlım :38::38: hepınıze saglılı kılo vermeler dılerımm

canımm cok üzüldüm.ne desem bilemedim inan.yinede en doğrusunu sen bilirsin.sonucta amaç zayıflamak.kendini nerde mutlu hissediyorsan orda ol :( bizi de unutma .ben kendimi unutturmam sana zaten :1::5::5: seni yanlız bırakmam sık sık ziyaretine gelirim 4.takıma ona göre:1::1:

karemelim ya bişi sorcam daha önce meden bana yamıştı bende onu kagıda yazmıştım ama kaybetmişim :17: :17:
akrep hoşafının tarifini biliyorsan bana yazarmısın :16:

yarımkilo kayısı birkaç adet kuru incir,kabuk tarçın bi güzel yıkanıp düdklüye konur tabi suyla doldurulup:1: pişip altını kapatıp düdüklünün ağzını da açtıktan sonra isteğe göre pekmez konulur..tabi istenmezse koymayabilirsiniz..sonra yine isteğe göre blendırdan geçirilir..isteyen kaşıkla isteyen bardakla tüketir..
menülerin yanında afiyetle içersin şekercim..acaip kilo verdiriyor ve kabızlığa birebir çözüm..
benimde bitti şimdi aktardan alıcam kayısı:39:

miktarları isteğe göre uygulayabilirsiniz ama incir bir iki tane yeter

Back