günaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandan aaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler:92::92:
Tebrikler tebrikler aferin sana 1 günde 700 grammı verdin en şimdi cezadanda kurtuldun kıl payı tabii ya sende artık in şu 5 li rakamlara arkadaşları yalnız bırakma oralarda yalnızlık çekmesinler benim daha çok oraya gelmeme
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar..tamm 1.5 kilo verdimmmmm.71 im şimdi.3 kilo sonra doğum öncesine ulaşacağım inşallah.bu misafirler beni iyi koşturdu herhalde ki hiç sporsuz gitti bu kilo.ee rabbim misafir nasibiyle gelir demiş,şükür en iyi sebeplenen de ben oldum.
Tebrikler canım o halde sen 1 martta doğum öncesi kilona ulaşırsın:81::81:
kızlar şimdi wc ye gıttım 2 gündür cıkamıyordum tartıldım 68 kılo geldim.700 gr mını wc de bıraktım neyse 68 oldum içim rahatladı.bikez daha wc ye gitsem belki 67.5 cıkarım
bugun kendime ceza olarak spor verıyorum.gercı hastayım ama olsun.1-2 saat spor yapıcam
yeter artık bıktım bu 6 lı rakamlardan bende 5 lı rakamlrı görmek istıyorum
Tatlışım benim kilo vermeye bir başlasan motivasyonun tekrar gelecek ama o başlangıcı yapman gerek şekercim yaa, biraz daha gayret hadi, bak zayıflaman için çok güzel bir sebebin daha oldu , hadi canlan