• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandan:64::64::66::66::66: aaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler:16::16::92::92::74::74:

:46::46::46:Tebrikler tebrikler aferin sana :nazar::nazar:1 günde 700 grammı verdin en şimdi :53::53: cezadanda kurtuldun kıl payı :60: tabii ya sende artık in şu 5 li rakamlara:1: arkadaşları yalnız bırakma oralarda :1: yalnızlık çekmesinler :60: benim daha çok oraya gelmeme :10::kkk:

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar..tamm 1.5 kilo verdimmmmm.71 im şimdi.3 kilo sonra doğum öncesine ulaşacağım inşallah.bu misafirler beni iyi koşturdu herhalde ki hiç sporsuz gitti bu kilo.ee rabbim misafir nasibiyle gelir demiş,şükür en iyi sebeplenen de ben oldum.

:46::46::46:Tebrikler canım :nazar::nazar: o halde sen 1 martta doğum öncesi kilona ulaşırsın:81::81:

kızlar şimdi wc ye gıttım 2 gündür cıkamıyordum :17::17: tartıldım 68 kılo geldim.700 gr mını wc de bıraktım :1::1::1: neyse 68 oldum içim rahatladı.bikez daha wc ye gitsem belki 67.5 cıkarım :1::1::1::1::1:

bugun kendime ceza olarak spor verıyorum.gercı hastayım ama olsun.1-2 saat spor yapıcam

yeter artık bıktım bu 6 lı rakamlardan bende 5 lı rakamlrı görmek istıyorum:17:

Tatlışım benim kilo vermeye bir başlasan motivasyonun tekrar gelecek ama o başlangıcı yapman gerek şekercim yaa, biraz daha gayret hadi, bak zayıflaman için çok güzel bir sebebin daha oldu , hadi canlan :10::10:

Amanınn 3 küçük misafir geldi bana:9::9:, canlarım yiğenlerim geldiler ve evde oldu 5 çocuk. Benim iş çoğaldı. Kıslar yengemin annesinin evine hırsız girmişte:18:, annesigil almanyada olduğu için yengem kardeşimle o eve gitti evi toparlamak için, çocuklara bakmakta bana kaldı. Ben kaçtım onra görüşürüz:80::80:

:46::46::46:Tebrikler tebrikler aferin sana :nazar::nazar:1 günde 700 grammı verdin en şimdi :53::53: cezadanda kurtuldun kıl payı :60: tabii ya sende artık in şu 5 li rakamlara:1: arkadaşları yalnız bırakma oralarda :1: yalnızlık çekmesinler :60: benim daha çok oraya gelmeme :10::kkk:

:46::46::46:Tebrikler canım :nazar::nazar: o halde sen 1 martta doğum öncesi kilona ulaşırsın:81::81:

Tatlışım benim kilo vermeye bir başlasan motivasyonun tekrar gelecek ama o başlangıcı yapman gerek şekercim yaa, biraz daha gayret hadi, bak zayıflaman için çok güzel bir sebebin daha oldu , hadi canlan :10::10:
inşallah canım ya.17 mart doğumdan beri kafama koyduğum tarihti.artık doğurmayacağım için de rahatım artık.mazeretim de yok tabii.ben o 68 e 62 den bu ay mı şu ay mı hamile kalsam diye kararsızlıktan geldim.nasılsa gebelikte alacağım hepsini toptan veririm diye.

günaydın canlarım tartıda 59.5 çıktım.dün sabah 59.3 çıkmıştım akşam arkadaşa gittim poğaça,kurabye,salata,kek falan yiyince böyle oldu.ne yapıyım artık böyle olsun buhaftada.
turab yavaş yetişemiyorum sana ya.
akrepçim çok geçmiş olsun kendine iyi bak sen bize lazımsın
nurceng bakıcın başladı mı işe,nasıl memnun musun..

geçen televizyonda bi doktor lodosun soğuğun vs.tüm bşka şeylerin kadınlarda ödem yapabileceğini söylemişti inşallah karayağ değildirde ödemdir onlar bi an önce giderler canım:38:

beklee turabcım geliyorum yanınaaaa orda tek başına olcağnı sanma:27:

akrepcim geçmiş olsn :59:

şooook şooook şok nowar 62 yi gördüüü:66::66:

ay benim rakibelerim çok dişli çıktı.aman nazar değmesin.değiştirsem mi ne yapsam acep.şöyle az kilo veren hatta üstüne alan bile olabilir.:27::27::27:

minnoşum kader ortağım biz ne yapıcaz ya.ne zaman 5lı rakamlara inecez biz.takıldık kaldık :( ben kilo veremyınce artık o eski motivasyonumu şevkimide kaybettim :(

dur ben sizi motive edeyim minnoşum ve karamelim.34 yaşında 3 doğum yapmış ablanız sizi yakalamak üzere.....kendinize gelin bakem.ağlanmakla,birbirinizi teselli etmekle olmaz bu iş.canlanın hadi.daha genceciksiniz ne demek yapamam.bu yaşlar geri dönmüyor.doğumla deforme olmadan istediğiniz kiloda bir kaç sene geçirin.:20::20::20::95::95::95::95:

:60::60:ay ne guldum sen bugun hıc wcden cıkma sekerım:60:

ayy bılmemıyorum kader ortagım bu ıse bır cozum bulmamız lazım artık 5 lı rakamlarda olmamız lazım soyle bır sılkelen ve kendıne gel hemencecık bakımmm karamelım pes etmek yokk bızde 55 kılo olabılırız yanı demı tatlımm bırazcık fazla spor yapıcagız bıraz daha az yıycegız okadar ıste moralını bozma bakım

:1::1::1::1:

biz senınle aynı hafta baslamıştık minnnoşum diyete:) hatırladın mı o günleri.ekim ayıydı galıba.zayıflama aşkıyla yanıp tutuşuyordum:( bide şimdiki halime bak.
evet daha az yiyecez daha cok spor yaoıcaz.bizim vucut durdu galıba.zayıflamam diye inat ediyor.biz onun inadını kıracaz .vücudumuz bizim efendimiz olmasın biz onun efendisi olalım minnoşum :1::1:

:46::46::46:Tatlışım benim kilo vermeye bir başlasan motivasyonun tekrar gelecek ama o başlangıcı yapman gerek şekercim yaa, biraz daha gayret hadi, bak zayıflaman için çok güzel bir sebebin daha oldu , hadi canlan :10::10:

ah medencim.bi verebilsem.en son 66 ya kadar inebildim.biran önce spor saloluna yazılmalıyım.sporsuz ben rejim yapamıyorum :(

Amanınn 3 küçük misafir geldi bana:9::9:, canlarım yiğenlerim geldiler ve evde oldu 5 çocuk. Benim iş çoğaldı. Kıslar yengemin annesinin evine hırsız girmişte:18:, annesigil almanyada olduğu için yengem kardeşimle o eve gitti evi toparlamak için, çocuklara bakmakta bana kaldı. Ben kaçtım onra görüşürüz:80::80:

oyy oyy maşallah.birsürü cocuk oldu evde .kreş gıbı oldu:1::1: allah kolaylık versin canım

inşallah canım ya.17 mart doğumdan beri kafama koyduğum tarihti.artık doğurmayacağım için de rahatım artık.mazeretim de yok tabii.ben o 68 e 62 den bu ay mı şu ay mı hamile kalsam diye kararsızlıktan geldim.nasılsa gebelikte alacağım hepsini toptan veririm diye.

canım tebrik ederim.senle turabın maşallahı.kıskandırıyorsunuz bizi :17::17:

bu arada sarma sarmaya davet etmişsin beni dün .hemen geliyorum canımm yardıma :)

Şu oğluşumu uyutayımki platesimi rahat rahat yapayım, Bugün top günü vucut güzel çalışıyor. Bu arada ben şubat ayı itibariyle sauna eşofmanım vardı onu giymeye başladım. Hamileyken almıştım, doğum sonrası giyerim diye, ama birkaç defa giydim bi dahada giyinmemiştim. Bakalım etkisini görebilecekmiyim. Acayip terletiyor ben sadece alt kısmını giyiyorum, üstünü giymeyi düşünmüyorum. Benim basen-kalça kısmından incelmem lazım, onun için sadece alt kısmını giyeceğim. Eşofmanı giyip özellikle bantta yürüyünce su gibi terliyorum. :32::32:

cnm bende üst tarafima giyiyorum esofmani cok fark etti bende herkez üstün eride altin duruyo diyo faydali bisey bende her zaman giymeye calisiyorum

40 dk plates toplamda 715 oldu bu hafta astim kendimi yahu bide cikolata yemeseydim süper olurdu ama neyse artik

dur ben sizi motive edeyim minnoşum ve karamelim.34 yaşında 3 doğum yapmış ablanız sizi yakalamak üzere.....kendinize gelin bakem.ağlanmakla,birbirinizi teselli etmekle olmaz bu iş.canlanın hadi.daha genceciksiniz ne demek yapamam.bu yaşlar geri dönmüyor.doğumla deforme olmadan istediğiniz kiloda bir kaç sene geçirin.:20::20::20::95::95::95::95:

:17::17::17:Banu annem bile benden zayıf.oda 3 cocuk annesi.ne selülütü var ne catlağı.bende onun kızıyım ama artık kilo alıp vermekten vucudum deforme oldu:17::43::43:

haklısın ama bir an önce aklımı basıma toplamam lazım.yaza 55 kıloyla gırecem inat ettim.vayyy arakadas herkes cıtır olurken ben şişko mu kalayım:1::1:

ayy güzeller ben şu kiloları bi toparliimmm..hiç canım çekmiyor bugün hesaplamayı..
şişkoluğumu hesaplamak istemiyorum benn:19:

:17::17: benimkinide hesaplamasan olur akrebim :1::1:

:17::17::17:Banu annem bile benden zayıf.oda 3 cocuk annesi.ne selülütü var ne catlağı.bende onun kızıyım ama artık kilo alıp vermekten vucudum deforme oldu:17::43::43:

haklısın ama bir an önce aklımı basıma toplamam lazım.yaza 55 kıloyla gırecem inat ettim.vayyy arakadas herkes cıtır olurken ben şişko mu kalayım:1::1:

bu hafta hesaplama yapmayalım o zaman:60::60: kilo verenlere ayıp olur dimii:60::60: ne utanmazım ben yaa gülüyorum ağlanacak halime:78::78:

banucum bakıcımız başladı 3 haftadır geliyor ben okula başlamadan 1 ay önce başlattıkki he çocuğa alışsın hemde benim nasıl yaptığımı öğrensin diye.bende evdeyim nasıl baktığnı görüyorum birde alt kat komşum alıştı oğlumda inş.böyle devam eder.
Medencim geçen hafta + 400gr fazlalığım vardı onun için 1.1 az geldi bana onun için.
karamelcim ve minnoşcum moralinizi bozmayın ve bizi yalnız bırakmayın diyor ve 50 li kilolara davet ediyorum( bütün arkadaşlarıda)
banucum kıskandırıyosun beni ya .

:1::1::1::1: valla gülüyoruz cidden ağlanacak halimize.kilo verenler bizi affetsin bu hafta :17::17:

evet maalesef kızlar büyük özür vallaa:43::43:
ne güzel kilolar verilmiş utandım kendimden ama çok hastaydım çok feciydim o halde bile spor yaptım az da olsa düşünün yanii.. inşallah haftaya güzel sonuçlar olur
karameli haftaya akrebin kuralları ile zirve yapalım şekercim olarmıııı:13:

2.TAKIM

akrep33 ( 66,4 / 72,6 / -6,2 / -9,34%)
minnoş prenses ( 67,8 / 67,7 / 0,1 / 0,15%)
karamel_guzel ( 67,1 / 68,7 / -1,7 / -2,55%)
lolo( 82,7 / 82,7 / 0 / 0,00%) geri dönmek üzere ayrıldı
banusultan( 72,5 / 71 / 1,5 / 2,07%)
turab571( 58,6 / 57,7 / 0,9 / 1,55%)
nurceng( 60,6 / 59,5 / 1,1 / 1,82%)
meden( 66,6 / 66 / 0,6 / 0,90%)
nowar( 64,2 / 62,8 / 1,4 / 2,18%)
secdenur( 68,4 / 68,3 / 0,1 / 0,15%)
ervamm( 84,2 / 83,2 / 0,1 / 1,19%)
zulaley( 78,1 / 78,4 / -0,3 / -0,38%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,4 / 755,9 / -1,5 / -0,20% )

kızlar loloya da izin verdim..kızcağız hastalıklarla boğuşuyor..aklı burda kalmasın ..ortamı rahatladığında döner nasılsa

Son düzenleme:

işte bu şekerim.annene bak .genlerinde sorun yok demek ki.

Back