günaydın canlarım tartıda 59.5 çıktım.dün sabah 59.3 çıkmıştım akşam arkadaşa gittim poğaça,kurabye,salata,kek falan yiyince böyle oldu.ne yapıyım artık böyle olsun buhaftada.
turab yavaş yetişemiyorum sana ya.
akrepçim çok geçmiş olsun kendine iyi bak sen bize lazımsın
tatlım cidden çok üzgünüm yaa..burda verdiğim sözüde tutamadım üstelik..canımm cok cok gecmıs olsunn uzulme bıtanem sen hastasın suan kılo veremıyorum dıye uzulmesene ıyılesınce ınsallahh hepsı gıdıcek kendını kasma canım benım yemegını ye ılacını ıc tam olarak ıyıleskı hemen duzelıp tekrardan kılo vermeye devam edebılesın tamam mı canım uzulme ama bak lutfen
haklısın şekercim..sabah elma sirkemi içip çıktım evden.ayy sık aralıklarla wc molası verip duruyorum ve her defasında bitmek bilmiyor..iki kilo gitti kesinCanımcım üzme kendini yaa, onlar kilo falan değildir kesinlikle ödemdir, bir insan ne kadar yerse yesin vucut 2 günde 3 kilo almaz, sen bir an önce iyileşmeye bak, kilo verilir önemli olan sağlık, gidince geri gelmesi zor oluyor. Allaha emanet ol canım
günaydın kızlar kilom 78.400 300 g geri almışım
amma buhafta bomba gibiyim fazlasını vericem inşallah
Neyse anne yanına gidipte daha fazla almadığına dua et sen.Anacıma gidince zorla yediri bizimkisi ana yüreği dayanmıyor işte. Haftaya gider fazlasıyla
geçen televizyonda bi doktor lodosun soğuğun vs.tüm bşka şeylerin kadınlarda ödem yapabileceğini söylemişti inşallah karayağ değildirde ödemdir onlar bi an önce giderler canımguanydın kızlar artık kendımden hıc ama hıc umudum yok bu sabah tartıldım 67,7 kıloyum haftaıcı daha cok vermıstım ama cumaya kalmadı tabıkı 3 gun dur arazıydeyım nasıl kar kıs var ınanamazsınız bugunde gıdıcem buyuk ıhtımal ne yapıcagımı bılmıyorum ustelık bır haftadır duzenlı yuruyuste yapıyorum ama yıne 66 yı goremedım yaa:84::84:
turabcım tebrık ederım valla ben sana her soyledıgımde nazar degmesın dıyorum masallah dıyorum benden yana sana nazar gelmemıstır haberın olsun
beklee turabcım geliyorum yanınaaaa orda tek başına olcağnı sanmaGunaydin Arkadaslar
bugun tartiya ciktim indim tekrar ciktim tekrar tekrar tartildim. ve cok mutluydum gozlerime inanamadim.
bugunku kilom 57.7 900 gr karayag gitti
akrepcim geçmiş olsnkızlar çok fenayım sabah tartılıdım ve kilom kaççıktı biliyomusunuz..
oyyy 72,6
hedefim 63 tü şubatta..ne kadar yakın bir rakam dimiii
yüzüm gözüm şiş balon gibi..antibiyotik ödem yapıyor bende anladım dün sabahta böyle şiştim..
tabii geçen cuma da unutmuştum tartılmayı ama şu boğazım şişene kadar ne güzel gidiyordu yaaaantibiyotiği akşam aç içemicem için yemek zorunda kaldım..şimdi daha iyi şükür boğazım yutkunurken çok az acıyor şükür.
acil çözüm uyguluyorum kendime..
akrep hoşafı getirdim yanımda..hoşaf ve elma yemeyi düşünüyorum..gitsin şuödemler ve yağlar
Merak ediyorum diğer kısları yahu, hadi gelin bir an öncede söyleyin verdinizmi kiloları...
Nowarım ne yaptı acep:97::97:beni şokeetsede 62 li bi şeyler görse
Gunaydin Arkadaslar
bugun tartiya ciktim indim tekrar ciktim tekrar tekrar tartildim. ve cok mutluydum gozlerime inanamadim.
bugunku kilom 57.7 900 gr karayag gitti
kıs ne pes etmesi dur bakalım havalar soguk hele bir bahar gelsin :79: :79: havalar ısınsın hepimiz fıstık gibi olucaz acelemizyok dimi şekerguanydın kızlar artık kendımden hıc ama hıc umudum yok bu sabah tartıldım 67,7 kıloyum haftaıcı daha cok vermıstım ama cumaya kalmadı tabıkı 3 gun dur arazıydeyım nasıl kar kıs var ınanamazsınız bugunde gıdıcem buyuk ıhtımal ne yapıcagımı bılmıyorum ustelık bır haftadır duzenlı yuruyuste yapıyorum ama yıne 66 yı goremedım yaa:84::84:
turabcım tebrık ederım valla ben sana her soyledıgımde nazar degmesın dıyorum masallah dıyorum benden yana sana nazar gelmemıstır haberın olsun
olsun şeker almamışsın negüzel ben 300g geri aldımya arkasim sen neyapiyosun boyleher hafta 1kg yakin gidiyor senden darisi basima
benden sadace 100ggitmis uzgunum ben kendimi cok ise yaramaz hissediyorum yaaa uffff ne olcak boyle kizima ders yaptiramiyorum kilo veremiyorum beceriksizim bugun bunalim gunum
geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim helebir igleş bakalım kilo verirsin canını sıkmakızlar çok fenayım sabah tartılıdım ve kilom kaççıktı biliyomusunuz..
oyyy 72,6
hedefim 63 tü şubatta..ne kadar yakın bir rakam dimiii
yüzüm gözüm şiş balon gibi..antibiyotik ödem yapıyor bende anladım dün sabahta böyle şiştim..
tabii geçen cuma da unutmuştum tartılmayı ama şu boğazım şişene kadar ne güzel gidiyordu yaaaantibiyotiği akşam aç içemicem için yemek zorunda kaldım..şimdi daha iyi şükür boğazım yutkunurken çok az acıyor şükür.
acil çözüm uyguluyorum kendime..
akrep hoşafı getirdim yanımda..hoşaf ve elma yemeyi düşünüyorum..gitsin şuödemler ve yağlar
günaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandanaaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler :92::92:
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar..tamm 1.5 kilo verdimmmmm.71 im şimdi.3 kilo sonra doğum öncesine ulaşacağım inşallah.bu misafirler beni iyi koşturdu herhalde ki hiç sporsuz gitti bu kilo.ee rabbim misafir nasibiyle gelir demiş,şükür en iyi sebeplenen de ben oldum.
ayy evet medencım yaz tatılınde fıstık gıbı olmam lazım pes etmek yokk yaa hooffAmanınn minnoşum pes etme kelimesini duymayalımşekerim senden, ne pes etmesi dahada azimli olmalısın, gitmeli o kilocuklar karayağlar, senin hadlerini bildireceğin kişiler var, onlardan geçtim senin kendini mutlu etmen lazım, böyle sürekli mutsuz olmaktansa mutlu bir minnoş olarak o yaz tatiline gitmek daha iyi değilmi şeker. Eee hadi canlan verilecek o kilocuklar, biraz daha sık dişini
ayy nowarcım cok cok sevındımgünaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandanaaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler :92::92:
banucum tebrık ederım canım ınsallah bu ıstıkrarla devam edersınngünaydın ve hayırlı cumalar kızlar..tamm 1.5 kilo verdimmmmm.71 im şimdi.3 kilo sonra doğum öncesine ulaşacağım inşallah.bu misafirler beni iyi koşturdu herhalde ki hiç sporsuz gitti bu kilo.ee rabbim misafir nasibiyle gelir demiş,şükür en iyi sebeplenen de ben oldum.
off kızlar ya moralim cok bozulduben artık kilo veremiyorum rejimde yapamıyorum
akrebim kilom malesef 68,7
gecen hafta tartılmyı unutmuştum.korkudanda tartılmadım kaç gündür.kılo aldığımı tahmin ediyordum ama yinede cok moralim bozuldu.nerdeyse 2 ay olacak.kılo veremıyorum artık
55 hayal gibi geliyor artık
bu arada hayırlı cumalar arkadaslar
kılo veren herkesi tebrik ediyorum.
oooooooooo herkezler gelmiş ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüz kızlar
zulaleycım benım bahara kadar 55 olmam sart ama nasıl olucam ıste hooff
kızlar şimdi wc ye gıttım 2 gündür cıkamıyordumtartıldım 68 kılo geldim.700 gr mını wc de bıraktım neyse 68 oldum içim rahatladı.bikez daha wc ye gitsem belki 67.5 cıkarım
bugun kendime ceza olarak spor verıyorum.gercı hastayım ama olsun.1-2 saat spor yapıcam
yeter artık bıktım bu 6 lı rakamlardan bende 5 lı rakamlrı görmek istıyorum
kızlar şimdi wc ye gıttım 2 gündür cıkamıyordumtartıldım 68 kılo geldim.700 gr mını wc de bıraktım neyse 68 oldum içim rahatladı.bikez daha wc ye gitsem belki 67.5 cıkarım
bugun kendime ceza olarak spor verıyorum.gercı hastayım ama olsun.1-2 saat spor yapıcam
yeter artık bıktım bu 6 lı rakamlardan bende 5 lı rakamlrı görmek istıyorum
minnoşum kader ortağım biz ne yapıcaz ya.ne zaman 5lı rakamlara inecez biz.takıldık kaldıkben kilo veremyınce artık o eski motivasyonumu şevkimide kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?