Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın canlarım tartıda 59.5 çıktım.dün sabah 59.3 çıkmıştım akşam arkadaşa gittim poğaça,kurabye,salata,kek falan yiyince böyle oldu.ne yapıyım artık böyle olsun buhaftada.
turab yavaş yetişemiyorum sana ya.
akrepçim çok geçmiş olsun kendine iyi bak sen bize lazımsın

canımcım geçen hafta 60,6 diye hatırlıyorum seni yanlış hatırlamıyorsam 1,1 kilo gitmiş bu hafta daha ne olsun güzelim. Maşallah

tatlım cidden çok üzgünüm yaa..burda verdiğim sözüde tutamadım üstelik..
ama bugün daha iyiyim yaa hemen uyguluyorum kuralları
haklısın şekercim..sabah elma sirkemi içip çıktım evden.ayy sık aralıklarla wc molası verip duruyorum ve her defasında bitmek bilmiyor..iki kilo gitti kesinelma sirkesi acaip ödem attırıyor..yeşil elmamıda aldım ve bi tanede yedim şimdi..az sonra wc alarmım yanıp sönmeye başlar artıkım

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar..tamm 1.5 kilo verdimmmmm.71 im şimdi.3 kilo sonra doğum öncesine ulaşacağım inşallah.bu misafirler beni iyi koşturdu herhalde ki hiç sporsuz gitti bu kilo.ee rabbim misafir nasibiyle gelir demiş,şükür en iyi sebeplenen de ben oldum.

geçen televizyonda bi doktor lodosun soğuğun vs.tüm bşka şeylerin kadınlarda ödem yapabileceğini söylemişti inşallah karayağ değildirde ödemdir onlar bi an önce giderler canım
Gunaydin Arkadaslar
bugun tartiya ciktim indim tekrar ciktim tekrar tekrar tartildim. ve cok mutluydum gozlerime inanamadim.
bugunku kilom 57.7 900 gr karayag gitti
beklee turabcım geliyorum yanınaaaa orda tek başına olcağnı sanma
akrepcim geçmiş olsn
Merak ediyorum diğer kısları yahu, hadi gelin bir an öncede söyleyin verdinizmi kiloları...
Nowarım ne yaptı acep:97::97:beni şoke etsede 62 li bi şeyler görse

şooook şooook şok nowar 62 yi gördüüü

Gunaydin Arkadaslar
bugun tartiya ciktim indim tekrar ciktim tekrar tekrar tartildim. ve cok mutluydum gozlerime inanamadim.
bugunku kilom 57.7 900 gr karayag gitti
turabcım süpersin
kıs ne pes etmesi dur bakalım havalar soguk hele bir bahar gelsin :79: :79: havalar ısınsın hepimiz fıstık gibi olucaz acelemizyok dimi şeker
olsun şeker almamışsın negüzel ben 300g geri aldım
geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim helebir igleş bakalım kilo verirsin canını sıkma
günaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandan aaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler:92::92:
hadi bakalım kim tutarseni

maaşallah süpersin hadi bakalım darısı başıma

off kızlar ya moralim cok bozuldu ben artık kilo veremiyorum rejimde yapamıyorum

akrebim kilom malesef 68,7

gecen hafta tartılmyı unutmuştum.korkudanda tartılmadım kaç gündür.kılo aldığımı tahmin ediyordum ama yinede cok moralim bozuldu.nerdeyse 2 ay olacak.kılo veremıyorum artık

55 hayal gibi geliyor artık

bu arada hayırlı cumalar arkadaslar

kılo veren herkesi tebrik ediyorum.

ayy evet medencım yaz tatılınde fıstık gıbı olmam lazım pes etmek yokk yaa hooff
günaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandan aaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler:92::92:
ayy nowarcım cok cok sevındım afferın sana tatlım benım
banucum tebrık ederım canım ınsallah bu ıstıkrarla devam edersınn

canımm senın cock cok yogun oldugun haftaydı ve annende yok ustelık hastaydın oyuzden oldu hemencecık toparlanıyorsun ve bu hafta bomba gıbı gelıyorsunnn nedemek veremıyorum bende senın gıbıyım bak kac aydır ama yınede pes etmıyorum etmıycem ıste 55 kılo olana kadar etmıycem

kızlar şimdi wc ye gıttım 2 gündür cıkamıyordum tartıldım 68 kılo geldim.700 gr mını wc de bıraktım neyse 68 oldum içim rahatladı.bikez daha wc ye gitsem belki 67.5 cıkarım

bugun kendime ceza olarak spor verıyorum.gercı hastayım ama olsun.1-2 saat spor yapıcam

yeter artık bıktım bu 6 lı rakamlardan bende 5 lı rakamlrı görmek istıyorum

:81::81::81::81:

herkese hayırlı cumalar ben kahvaltıya geçiyorum gelirm yine

ay ne guldum sen bugun hıc wcden cıkma sekerım
minnoşum kader ortağım biz ne yapıcaz ya.ne zaman 5lı rakamlara inecez biz.takıldık kaldık ben kilo veremyınce artık o eski motivasyonumu şevkimide kaybettim

ayy bılmemıyorum kader ortagım bu ıse bır cozum bulmamız lazım artık 5 lı rakamlarda olmamız lazım soyle bır sılkelen ve kendıne gel hemencecık bakımmm karamelım pes etmek yokk bızde 55 kılo olabılırız yanı demı tatlımm bırazcık fazla spor yapıcagız bıraz daha az yıycegız okadar ıste moralını bozma bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…