kızlar 2 haftadır hastaneyle uğraşıyoruz
devamlı eşim gidip yatıyo sonra izinli eve geliyo evde ağrısı oluyo sabahlara kadar sonra hastaneye gidiyo hiç bişey anlayamıyo bu doktorlar
yarın 1 buçukta eşim ameliyata giricek
doktor bizi korkutucak şeyler söyledi umarım ameliyat iyi geçer
allah acil şifalar versin lolocum
yarın sabah ben hastaneye gidicem
günlerdir yamayı bekliyoruz özel teller varmış bir sürü uğraştırdılar hele şükür ameliyat gününe karar verebildiler
inşallah eşimin iyi haberlerinide vericem sizlere
bencede tadı güzel canım ama ben iç meyi unutuyorumyapmayin elma sirkesinin tadi guzel yaahu, haksizlik etmeyin ona,
resmen kendime nazar degdirdim, bgun tartildim 58.6 gosterdi gecen cumaya gore kilo vermemis i subata gore 600 gr almis durumdayim. insaallah su falan toplamadir da yarin sabah en azindan 58 olurum yaa.
nazar mazar degil aslinda hareketsiz kalip birde dikkat etmeyim yiyince hamur islerini sonuc bu oluyor
bu haftada misafirler var kendimi cok tutmakta istemiyorum dogrusu azar azar yerim. haftaya tam gazla devam edecegim insaallah.
LOLOCUK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUYZ CANIM
kızlar ben çok kötüyüm yaa boğazım şiş yutkunamıyorum bile..dün akşama kadar direndim ama gece ateşim çok yükjselince antibiyotik içtim mecburen...uff sabah lokmaları çiğnerken işkence çektim yutarkenkiş acıyı hiç demiimm ağrıkesiciyle ayaktayım dinlenmeye zamanım yok
geçmiş oln akrebim herkez hasta benimde kızım gene hastalandı abileri maaşallahı var ama kızım çok hastalanıyor buseneye kadar antibiyotik kullanmamıştım ama bu kış 3. içiyor