Allahim banada yeniden ilham ver lutfen, bir hafta sonra seni tek gececegim insaallah. tebrikler ervam harika gidiyorsun.slm kizlarr.........
50 dk plates yaptim toplamda 590dk oldu kop kooooooooooooooooooppp
maasallah sana sarmalar bile sarmissin. ben gecen gun lahana sarmasi yapinca kendi kendime 'simdi tam kadin oldun " dedim.Kızlar şimdi mutfaktan kötü kokular geldi koşarak gıttım bı baktım.sarmanın dibi tutmuşyanmış dibindekiler. off ben ne becereksiz bi kızım yaa
gecmis olsun zulaley. Allah acil sifalar versin. ne guzel komsularin var aaah ahhsagol canım ortakulak iltahabı oluyor sürekli canım kuzum çok agladı gene dün gece
az önce kapı çaldı veeeeeeee komşum 1 TABAK revani ve kadayıf sarma getirdi
hemmen çocuklaa verdim hemmen yiyin annem bana kalmasın didim
Gunaydin Arkadaslar
bugun tartiya ciktim indim tekrar ciktim tekrar tekrar tartildim. ve cok mutluydum gozlerime inanamadim.
bugunku kilom 57.7 900 gr karayag gitti
ben en iyisi su kaplumbayi degistireyim birde tekrar ip atlamaya baslayayim atladim hafta 1kg vermistim
uzulme canım bak bende aynıyım kac haftadır aynı kılonun etrafında donup duruyorum artık pes edıcek gıbıyım ama yıne de bırakma mıne dıyorum kendıme ıste bırazcık daha sabredelım belkı olur secdenurcum
kızlar çok fenayım sabah tartılıdım ve kilom kaççıktı biliyomusunuz..
oyyy 72,6
hedefim 63 tü şubatta..ne kadar yakın bir rakam dimiii
yüzüm gözüm şiş balon gibi..antibiyotik ödem yapıyor bende anladım dün sabahta böyle şiştim..
tabii geçen cuma da unutmuştum tartılmayı ama şu boğazım şişene kadar ne güzel gidiyordu yaaaantibiyotiği akşam aç içemicem için yemek zorunda kaldım..şimdi daha iyi şükür boğazım yutkunurken çok az acıyor şükür.
acil çözüm uyguluyorum kendime..
akrep hoşafı getirdim yanımda..hoşaf ve elma yemeyi düşünüyorum..gitsin şuödemler ve yağlar
kelebekleri beyaz cikolatayi renklendirdimde yaptim altina sablon kestim önce üstünede yagli kagit koydum ve siringayla cikolatayi SIKTIM sonrada sertlesince muffin üstüne biraz kremsanti sonrada kremsantinin üstüne batirdim kanatlari
renkli hayvancik seklindekilerde seker hamurundan yapiliyo
kızlar çok fenayım sabah tartılıdım ve kilom kaççıktı biliyomusunuz..
oyyy 72,6
hedefim 63 tü şubatta..ne kadar yakın bir rakam dimiii
yüzüm gözüm şiş balon gibi..antibiyotik ödem yapıyor bende anladım dün sabahta böyle şiştim..
tabii geçen cuma da unutmuştum tartılmayı ama şu boğazım şişene kadar ne güzel gidiyordu yaaaantibiyotiği akşam aç içemicem için yemek zorunda kaldım..şimdi daha iyi şükür boğazım yutkunurken çok az acıyor şükür.
acil çözüm uyguluyorum kendime..
akrep hoşafı getirdim yanımda..hoşaf ve elma yemeyi düşünüyorum..gitsin şuödemler ve yağlar
insallah canim ya ben kardeslerimle iddaya girdim onlar beni gecti valla ben yerimde sayiyorum cok moralim bozuluyor yazin beni zayif gormelerini istiyorum
uzulme canım bak bende aynıyım kac haftadır aynı kılonun etrafında donup duruyorum artık pes edıcek gıbıyım ama yıne de bırakma mıne dıyorum kendıme ıste bırazcık daha sabredelım belkı olur secdenurcum
Gunaydin Arkadaslar
bugun tartiya ciktim indim tekrar ciktim tekrar tekrar tartildim. ve cok mutluydum gozlerime inanamadim.
bugunku kilom 57.7 900 gr karayag gitti
Canım gördüğüm kadarıyla kilo almadan ilerliyorsun, demekki yeme konusunda sıkıntı yok, hayatına sporu eklersen kilocuklar birer birer gidecek güzelim. İp atlamak güzel bir fikirbencede yapmalısın. Üzme kendini haftaya gidecek o kilocuklar inşaallah
almiyorum cok sukur ama hizlanmam lazimsen nekadar verdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?