• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

lolocum gecmıs olsun allah yardımcınız olsun ınsallah hayırlı haberlerle donersınn

nowarcım o ıgrenc elma sırkesını bende ıcemıyorum malesef bıgun denıyım dedım aksama kadar agzımdan tadı gıtmedı bı turlu
yapmayin elma sirkesinin tadi guzel yaahu, haksizlik etmeyin ona,
resmen kendime nazar degdirdim, bgun tartildim 58.6 gosterdi gecen cumaya gore kilo vermemis i subata gore 600 gr almis durumdayim. insaallah su falan toplamadir da yarin sabah en azindan 58 olurum yaa.
nazar mazar degil aslinda hareketsiz kalip birde dikkat etmeyim yiyince hamur islerini sonuc bu oluyor
bu haftada misafirler var kendimi cok tutmakta istemiyorum dogrusu azar azar yerim. haftaya tam gazla devam edecegim insaallah.

evet nowarcım doğru malesef.1 dilim ekmek yemiş oldum bende

bitki cayı içemiyorum pek.kuşburnu nane limon elma cayı tek ıcebildiğim caylar bunlar.evde kalmamış ıcemedım bende.:(

ooo gözünüz aydın canımm:) sevgililer gününde işe başlıyacaksın demek :) oğlun kaç aylık oldu nurceng

teşekkürler tatlım.oğlum 7.5 aylık oldu.14 ünde tam 8 aylık oluyor.14 haziran doğumlu.8 aylıkken ayrılıyoruz bakalım

kızlar naber..ay ben fena hastalandım.aksi gibi eşim ve büyük kızım da.küçüğe geçirmemeye çalışıyoruz.bir de misafir var.daha da üstüne gelecekler var.çoook yorgunum ama yatma şansım yok.
bu sebeple menümü yazıp kaçacağım.
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 1 dilim ekmek,peynir ,zeytin,1 kaşık bal,çay.
ara 1 muz.
öğlen 1 kase yoğurt.
akşam 1 tabak sebzeli tavuk,1 tabak pilav.
sütlaç yaptım taze,daha yemedim ama yerim o yüzden 1 kase de bol tarçınlı sütlaç diyelim.
haydi iyi geceler...
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin .inş.küçüğe geçmez

pazartesi ne güzel 63,6 dım dün babam sağolsun fırında balık yaptı kerata güzelde yapar:1:dayanamadm saat 8 de ondan yedim bugün 200 gr fazla çıktm neyse bugün 4 de sadce yoğurtlu kırmızı lahana salatası yedim bakalım yarın inşallah 63,5 falan görürüm :66:

:20::20::20:63 lü mü :53:olmaz 62 li bişeyler bekliyorum ben yarına, hadi bakiim bugün o 600 gram gitmeli, minnoşun dediği gibi o 600 gramdan kurtulabilirsin:9:

iyiyim canım benimde son günlerim artık 14 şubatta işe başlıcam.oğluşum iyi fena değilde diş çıkarıyo teyzesi ilk dişi çıktı nihayet.

:nazar::nazar::emir_bebek:Maşallah bebeğimize fıstıkk ikinci dişte hemen çıkar sanırım.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html

Canım çok sağol hepsnini kopyaladım bilgisayara.

buyur cnm ben senin icin baska resimlerde yüklicem

Oyyy oyy canım benim yaa çok çok teşekkür ederim :70::38: bekliyorum yeni tarifleri:86:

kızlar 2 haftadır hastaneyle uğraşıyoruz
devamlı eşim gidip yatıyo sonra izinli eve geliyo evde ağrısı oluyo sabahlara kadar sonra hastaneye gidiyo hiç bişey anlayamıyo bu doktorlar

yarın 1 buçukta eşim ameliyata giricek
doktor bizi korkutucak şeyler söyledi umarım ameliyat iyi geçer

yarın sabah ben hastaneye gidicem
günlerdir yamayı bekliyoruz özel teller varmış bir sürü uğraştırdılar hele şükür ameliyat gününe karar verebildiler

inşallah eşimin iyi haberlerinide vericem sizlere

Canım Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bir an önce eşin sağlığına kavuşur. Güzel haberlerini bekiyoruz tatlım

kızlar hepinize günaydın.nasılsınız bugün itibariyle.yarın nasıl olacaksınız.asıl önemli olan o .takımımızın canlanmaya ihtiyacı var.kaç haftadır birincilik kaçıyor.hep bir iki kişinin sırtına yüklüyormuşuz gibi geliyor.komple bir atak yapalım diyorum.o kadar misafire rağmen ,tüm o pişirdiklerime rağmen boğazımı tuttum bu hafta.hedefe ulaşana kadar da durmak yok.hele şu tatil bitip misafirlerimi de uğurladıktan sonra çok sıkı tutmaya başlayacağım.1 haftadır spor yok maalesef.işlere zor yetişiyorum.ortalık toplamaktan,yatak düzeltmekten,mutfaktan çıkamamaktan yoruldum.ben misafire yatağını bile serdirmem.kesinlikle iş yaptırmam.her gelen de böyle alıştı tabii.ama küçük bebeği de olunca insana zor geliyor biraz.neyse şikayeti keseyim brunch a misafirim var.son hazırlıkları tamamlayayım.fırsat bulunca gelirim yanınıza...

Canımcımmm çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Maşallah sana valla:nazar:hem hasta sın hem bebek var hem misafir, buna rağmen süpersiin:70::70:

:20::20::20:63 lü mü :53:olmaz 62 li bişeyler bekliyorum ben yarına, hadi bakiim bugün o 600 gram gitmeli, minnoşun dediği gibi o 600 gramdan kurtulabilirsin:9:

:nazar::nazar::emir_bebek:Maşallah bebeğimize fıstıkk ikinci dişte hemen çıkar sanırım.

Oyyy oyy canım benim yaa çok çok teşekkür ederim :70::38: bekliyorum yeni tarifleri:86:

Canım Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bir an önce eşin sağlığına kavuşur. Güzel haberlerini bekiyoruz tatlım

canım 2. diş hemen geliyo mu ya zor atlatıyo çocuk huzursuz valla senin bebekte nasıl oldu

canım 2. diş hemen geliyo mu ya zor atlatıyo çocuk huzursuz valla senin bebekte nasıl oldu

Benim bebişte 1,5 hafta sonra ikinciside çıktı. İlk dişler çok hzuzursuz oluyorla maalesef. Üst dişlerimiz ilk diş çıkarken kabarmıştı iyice ama hala çıkmadılar bizde onları bekliyoruz 1,5 ay oldu

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...eri-icin-monuler-resimli-34.html#post17464572

medencim bi seyler daha yükledim ama bende masami cakmistim ervanin sogum gününde ama bulamadim resmini bakarim yine bulursam onuda yüklerim sen begendigin seyleri söyle bbende tariflerini yazarim bu arada benim kizim hayvanlari cok seviyo diye ben ona kedi yapmistim üst taraflarda var kizimda gercek sanmisti ya korkmustu birazda ellemek istemdi bastan sonradanda cok sevindiiiiii pazartesinden cumaya kadar bunlarla ugrasmistim ama deydi iyikide yapmisim ikinci dogum günü kendimi asmam lazim bakalim o zamana neler yaprim :66::66::66::66::66::66:

Eki Görüntüle 137075 Eki Görüntüle 137074 $Bild 7 TORTEN und SANWICH für Kinder.jpg $Bild 9 TORTEN und SANWICH für Kinder.jpg $Bild 1 TORTEN und SANWICH für Kinder.jpg $Bild 8 TORTEN und SANWICH für Kinder.jpg Eki Görüntüle 137078 $Bild 3 TORTEN und SANWICH für Kinder.jpg

ay sonunda masayida buldum cnm buyur :34::34:

LOLOCUK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUYZ CANIM
kızlar ben çok kötüyüm yaa boğazım şiş yutkunamıyorum bile..dün akşama kadar direndim ama gece ateşim çok yükjselince antibiyotik içtim mecburen...uff sabah lokmaları çiğnerken işkence çektim yutarkenkiş acıyı hiç demiimm:43: ağrıkesiciyle ayaktayım dinlenmeye zamanım yok:50:

Merhaba kızlar ben daha kötü oldum.dün kendime gelemeyince bugün hastaneye gittim muayene oldum.doktor bir sürü ilaç verdi.doktor yataktan cıkma bol bol dinlen dedi ama nerdeee.geldim o halimle evi temizledim.ortalığı topladım.yemek yaptım.ilaçlarda uyku yapıyor.zor acıyorum gözlerimi

sizler ne yapıyorsunuz kızlar?

bu arada akrebim sende hastaymışsın.çok gecmiş olsun balım.benimde boğazı cok ağrıyor:( insan ne yediğinden anlıyor ne içtiğinden :( sende bi doktora gıt akrebim yada eczaneden antibiyotik falan al.iyileşirsin inş. en kısa zamanda

lolocum eşine cok gecmiş olsun.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inş. güzel haberlerini bekliyoruz seninde

LOLOCUK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUYZ CANIM
kızlar ben çok kötüyüm yaa boğazım şiş yutkunamıyorum bile..dün akşama kadar direndim ama gece ateşim çok yükjselince antibiyotik içtim mecburen...uff sabah lokmaları çiğnerken işkence çektim yutarkenkiş acıyı hiç demiimm:43: ağrıkesiciyle ayaktayım dinlenmeye zamanım yok:50:

gecmıs olsun akrebım dıkkat et kendıne bol bol c vıtamını alman lazım portakal kıvı yemeye calıs ınsallah hemen duzelırsın tatlım

Merhaba kızlar ben daha kötü oldum.dün kendime gelemeyince bugün hastaneye gittim muayene oldum.doktor bir sürü ilaç verdi.doktor yataktan cıkma bol bol dinlen dedi ama nerdeee.geldim o halimle evi temizledim.ortalığı topladım.yemek yaptım.ilaçlarda uyku yapıyor.zor acıyorum gözlerimi

sizler ne yapıyorsunuz kızlar?

bu arada akrebim sende hastaymışsın.çok gecmiş olsun balım.benimde boğazı cok ağrıyor:( insan ne yediğinden anlıyor ne içtiğinden :( sende bi doktora gıt akrebim yada eczaneden antibiyotik falan al.iyileşirsin inş. en kısa zamanda

lolocum eşine cok gecmiş olsun.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inş. güzel haberlerini bekliyoruz seninde

canım cok gecmıs olsun yaa dıkkat et kendıne bol c vıtamını al. bende sımdı arazıden geldım kar kıss acayıp soguk vaR burdada ınsallah hastalanmam

canım cok gecmıs olsun yaa dıkkat et kendıne bol c vıtamını al. bende sımdı arazıden geldım kar kıss acayıp soguk vaR burdada ınsallah hastalanmam

amann minnoşum cok dikkat et kendine .dün soğukta karda yürümüşsün galıba.
burada cok soğuk.evden dışarı cıkmamaya özen gösteriyorum.

Back