kızlar 2 haftadır hastaneyle uğraşıyoruz
devamlı eşim gidip yatıyo sonra izinli eve geliyo evde ağrısı oluyo sabahlara kadar sonra hastaneye gidiyo hiç bişey anlayamıyo bu doktorlar
yarın 1 buçukta eşim ameliyata giricek
doktor bizi korkutucak şeyler söyledi umarım ameliyat iyi geçer
allah acil şifalar versin lolocum
yarın sabah ben hastaneye gidicem
günlerdir yamayı bekliyoruz özel teller varmış bir sürü uğraştırdılar hele şükür ameliyat gününe karar verebildiler
inşallah eşimin iyi haberlerinide vericem sizlere
bencede tadı güzel canım ama ben iç meyi unutuyorumyapmayin elma sirkesinin tadi guzel yaahu, haksizlik etmeyin ona,
resmen kendime nazar degdirdim, bgun tartildim 58.6 gosterdi gecen cumaya gore kilo vermemis i subata gore 600 gr almis durumdayim. insaallah su falan toplamadir da yarin sabah en azindan 58 olurum yaa.
nazar mazar degil aslinda hareketsiz kalip birde dikkat etmeyim yiyince hamur islerini sonuc bu oluyor
bu haftada misafirler var kendimi cok tutmakta istemiyorum dogrusu azar azar yerim. haftaya tam gazla devam edecegim insaallah.
LOLOCUK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUYZ CANIM
kızlar ben çok kötüyüm yaa boğazım şiş yutkunamıyorum bile..dün akşama kadar direndim ama gece ateşim çok yükjselince antibiyotik içtim mecburen...uff sabah lokmaları çiğnerken işkence çektim yutarkenkiş acıyı hiç demiimmağrıkesiciyle ayaktayım dinlenmeye zamanım yok
iyi akşamlar kızlar sanada medencim
zulaley nerde bu kızlar ayol..
bencede tadı güzel canım ama ben iç meyi unutuyorum
geçmiş oln akrebim herkez hasta benimde kızım gene hastalandı abileri maaşallahı var ama kızım çok hastalanıyor buseneye kadar antibiyotik kullanmamıştım ama bu kış 3. içiyor
Canımcım o kelebekli ve yanındaki kurabiye, kedili pastan ve diğer renkli kurabiyeler çok hoşuma gittionları bana bir anlatsan nasıl yaptın.
İyi akşamlar canımcım:96::97:geç kalmış bir iyi akşamlar oldu :78:ama ben kapatmamışım forumu, işlerim vardı ancak şimdi bakabildim
LOLOCUK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUYZ CANIM
kızlar ben çok kötüyüm yaa boğazım şiş yutkunamıyorum bile..dün akşama kadar direndim ama gece ateşim çok yükjselince antibiyotik içtim mecburen...uff sabah lokmaları çiğnerken işkence çektim yutarkenkiş acıyı hiç demiimmağrıkesiciyle ayaktayım dinlenmeye zamanım yok
Geçmiş olsun şekercim kızına, inşaallah hemencecik iyileşir:86:
valla yoklar ne bilem kimse kilo veremedi herhel sesleri çıkmıyo bakalım yarın ne olacak
ben vermemişimdir ama inşallah almamışımdır sende durumlar nasıl
hava çok soguk yürüyüşede fazla çıkamadım merelimi bozmak istemiyorum ama kilolarım aklımdan çıkmıyo yaa pisikopatamı baglanıyomne
olsun canım anladım zati işlerin bitecegi yok valla bende sabahtan beri koş koş evin içinde akşam 7 de evi anca süpüre bildim oarada komşular geldi valla napayım ben süpür meye devam ettim
ayıp oldu ama süpürmeden asla duramam onlarda beni azçok tanır
sagol canım ortakulak iltahabı oluyor sürekli canım kuzum çok agladı gene dün gece
az önce kapı çaldı veeeeeeee komşum 1 TABAK revani ve kadayıf sarma getirdi
hemmen çocuklaa verdim hemmen yiyin annem bana kalmasın didim
Orta kulak iltihabımıKulak deyince şyle bir duruyorum:96:,kulak çok önemli, canım herhangi bir nedeni varmı, sürekli tekrarlamaması için yapılacak bişey yokmuymuş
Ayyy ben o kadayıf sarmasını çok severriim, sen bana gönderseydin keşkem onu
İyi yapmışsın yemediğine , gece gece hemide tam yarın tartı günü, bravo sana
Bu ara bizim oğlan ağlıyor
Canımcım o kelebekli ve yanındaki kurabiye, kedili pastan ve diğer renkli kurabiyeler çok hoşuma gittionları bana bir anlatsan nasıl yaptın.
cnm kekler icin ben türkiyeden pasta satan dükkanlardan duy aldim onunla üstlerini yaptim hayvancik seklinde renkli kurabiyelerin üstündekide seker hamurundan onunda pasta satan yerlerden aldimdiger iki tanesi kirpi ve fok baligi basit kedili pastanin üstüde seker hamurundan ama ben bide pismaniyeden yapmayi düsünüyorum daha iyi olur diye bence tavsiye ederim hepsine intten baktim
merhabalar ervamcım nassın canikom
cok iyiyim cnm sen nasilsin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?