Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bencede tadı güzel canım ama ben iç meyi unutuyorum

geçmiş oln akrebim herkez hasta benimde kızım gene hastalandı abileri maaşallahı var ama kızım çok hastalanıyor buseneye kadar antibiyotik kullanmamıştım ama bu kış 3. içiyor

takımda 3 kişi hasta...inş.kısa sürede toparlarız.bu hastalık kolay da gitmiyor ama.
menüm
1 bardak sirkeli su
sabah 2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,çay,bal.
ara 2 kaşık sütlaç
öğle yarım paket mısır patlağı .
akşam 1 tabak nohut,2 dilim ekmek,yoğurtlu turp salatası.

merhabalar canlarım
annemden geldim nihayet tartılmadım bakalım yarın negörecem o tartıda
menümü yazayım
sabah: 2 dilim kp ekmegi peynir yumurta zeytin
ara : 1 portakal
öğlen : bişi yemedim kahvaltıyı geç yapmıştık
akşam: balık salata 1 ks çorba
saat 9.00 da meyve
günboyu 2 lt su 3 kupa yeşilçay yatarkende sirkeli su içicem
bu hafta taplam spor 200 dakika yürüyüş

Canımcım o kelebekli ve yanındaki kurabiye, kedili pastan ve diğer renkli kurabiyeler çok hoşuma gitti onları bana bir anlatsan nasıl yaptın.

iyi akşamlar kızlar sanada medencim

İyi akşamlar canımcım :96::97:geç kalmış bir iyi akşamlar oldu :78:ama ben kapatmamışım forumu, işlerim vardı ancak şimdi bakabildim

zulaley nerde bu kızlar ayol..

valla yoklar ne bilem kimse kilo veremedi herhel sesleri çıkmıyo bakalım yarın ne olacak
ben vermemişimdir ama inşallah almamışımdır sende durumlar nasıl
hava çok soguk yürüyüşede fazla çıkamadım merelimi bozmak istemiyorum ama kilolarım aklımdan çıkmıyo yaa pisikopatamı baglanıyomne

Geçmiş olsun şekercim kızına, inşaallah hemencecik iyileşir:86:

olsun canım anladım zati işlerin bitecegi yok valla bende sabahtan beri koş koş evin içinde akşam 7 de evi anca süpüre bildim oarada komşular geldi valla napayım ben süpür meye devam ettim
ayıp oldu ama süpürmeden asla duramam onlarda beni azçok tanır

Geçmiş olsun tatlışım, İnşaallah bir an önce iyileşirsin, Çalışan bayan olmak bu yönden zor işte, hastalandığında dinlenmeye bile zamanın olmuyor maalesef

Geçmiş olsun şekercim kızına, inşaallah hemencecik iyileşir:86:

sagol canım ortakulak iltahabı oluyor sürekli canım kuzum çok agladı gene dün gece
az önce kapı çaldı veeeeeeee komşum 1 TABAK revani ve kadayıf sarma getirdi
hemmen çocuklaa verdim hemmen yiyin annem bana kalmasın didim

Arada sırada uygun lmayan zamanlarda bende yapıyorum ama sürekli olan bişey değil yaa, komşu komşunun böyle bazı durumlarına katlanmalı, sürekli olmuyor sonuçta
Ya hakikaten son 1 haftadır fazla paylaşım yapılmıyor gibimi banamı öyle geliyor:26: Gerçi herkesin işi gücü var

Orta kulak iltihabımıKulak deyince şyle bir duruyorum:96:,kulak çok önemli, canım herhangi bir nedeni varmı, sürekli tekrarlamaması için yapılacak bişey yokmuymuş

Ayyy ben o kadayıf sarmasını çok severriim, sen bana gönderseydin keşkem onu
İyi yapmışsın yemediğine , gece gece hemide tam yarın tartı günü, bravo sana
Bu ara bizim oğlan ağlıyor

kızmın kulakları kuru yani normalde olan pislik ona oluşmuyor kepekgibi kuruyor kulagı tıkanıyor damla verdi doktor ama faydası olmuyor babası doktor araştırıyor bakalım inşlahha geçer

tatlıya gelince süperdi şimdi içeriye gittim benim kuzular hepisini yimiş
ayy canımda nasıl tatlı istiyordu anlatamam neyse yemedigim için daha mutluyum aferin bana

tatilden dolyı paylaşım aza bence herkez biyerlerde yada misafirleri vardır

kelebekleri beyaz cikolatayi renklendirdimde yaptim altina sablon kestim önce üstünede yagli kagit koydum ve siringayla cikolatayi SIKTIM sonrada sertlesince muffin üstüne biraz kremsanti sonrada kremsantinin üstüne batirdim kanatlari

renkli hayvancik seklindekilerde seker hamurundan yapiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…