yapmayin elma sirkesinin tadi guzel yaahu, haksizlik etmeyin ona,lolocum gecmıs olsun allah yardımcınız olsun ınsallah hayırlı haberlerle donersınn
nowarcım o ıgrenc elma sırkesını bende ıcemıyorum malesef bıgun denıyım dedım aksama kadar agzımdan tadı gıtmedı bı turlu
sınav zamanı hastalanmam kötü olmuştu ders çalışıyorm kafamı öne eğdiğimde beynm gözlermden akıcak gibi oluyordu bide bu final stresi de bambaşka vizeler böyle değildi
evet nowarcım doğru malesef.1 dilim ekmek yemiş oldum bende
bitki cayı içemiyorum pek.kuşburnu nane limon elma cayı tek ıcebildiğim caylar bunlar.evde kalmamış ıcemedım bende.
ooo gözünüz aydın canımm:) sevgililer gününde işe başlıyacaksın demek :) oğlun kaç aylık oldu nurceng
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin .inş.küçüğe geçmezkızlar naber..ay ben fena hastalandım.aksi gibi eşim ve büyük kızım da.küçüğe geçirmemeye çalışıyoruz.bir de misafir var.daha da üstüne gelecekler var.çoook yorgunum ama yatma şansım yok.
bu sebeple menümü yazıp kaçacağım.
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 1 dilim ekmek,peynir ,zeytin,1 kaşık bal,çay.
ara 1 muz.
öğlen 1 kase yoğurt.
akşam 1 tabak sebzeli tavuk,1 tabak pilav.
sütlaç yaptım taze,daha yemedim ama yerim o yüzden 1 kase de bol tarçınlı sütlaç diyelim.
haydi iyi geceler...
pazartesi ne güzel 63,6 dım dün babam sağolsun fırında balık yaptı kerata güzelde yapardayanamadm saat 8 de ondan yedim bugün 200 gr fazla çıktm neyse bugün 4 de sadce yoğurtlu kırmızı lahana salatası yedim bakalım yarın inşallah 63,5 falan görürüm
iyiyim canım benimde son günlerim artık 14 şubatta işe başlıcam.oğluşum iyi fena değilde diş çıkarıyo teyzesi ilk dişi çıktı nihayet.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html
Canım çok sağol hepsnini kopyaladım bilgisayara.
buyur cnm ben senin icin baska resimlerde yüklicem
kızlar 2 haftadır hastaneyle uğraşıyoruz
devamlı eşim gidip yatıyo sonra izinli eve geliyo evde ağrısı oluyo sabahlara kadar sonra hastaneye gidiyo hiç bişey anlayamıyo bu doktorlar
yarın 1 buçukta eşim ameliyata giricek
doktor bizi korkutucak şeyler söyledi umarım ameliyat iyi geçer
yarın sabah ben hastaneye gidicem
günlerdir yamayı bekliyoruz özel teller varmış bir sürü uğraştırdılar hele şükür ameliyat gününe karar verebildiler
inşallah eşimin iyi haberlerinide vericem sizlere
kızlar hepinize günaydın.nasılsınız bugün itibariyle.yarın nasıl olacaksınız.asıl önemli olan o .takımımızın canlanmaya ihtiyacı var.kaç haftadır birincilik kaçıyor.hep bir iki kişinin sırtına yüklüyormuşuz gibi geliyor.komple bir atak yapalım diyorum.o kadar misafire rağmen ,tüm o pişirdiklerime rağmen boğazımı tuttum bu hafta.hedefe ulaşana kadar da durmak yok.hele şu tatil bitip misafirlerimi de uğurladıktan sonra çok sıkı tutmaya başlayacağım.1 haftadır spor yok maalesef.işlere zor yetişiyorum.ortalık toplamaktan,yatak düzeltmekten,mutfaktan çıkamamaktan yoruldum.ben misafire yatağını bile serdirmem.kesinlikle iş yaptırmam.her gelen de böyle alıştı tabii.ama küçük bebeği de olunca insana zor geliyor biraz.neyse şikayeti keseyim brunch a misafirim var.son hazırlıkları tamamlayayım.fırsat bulunca gelirim yanınıza...
63 lü mü olmaz 62 li bişeyler bekliyorum ben yarına, hadi bakiim bugün o 600 gram gitmeli, minnoşun dediği gibi o 600 gramdan kurtulabilirsin
Maşallah bebeğimize fıstıkk ikinci dişte hemen çıkar sanırım.
Oyyy oyy canım benim yaa çok çok teşekkür ederimbekliyorum yeni tarifleri:86:
Canım Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bir an önce eşin sağlığına kavuşur. Güzel haberlerini bekiyoruz tatlım
canım 2. diş hemen geliyo mu ya zor atlatıyo çocuk huzursuz valla senin bebekte nasıl oldu
LOLOCUK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUYZ CANIM
kızlar ben çok kötüyüm yaa boğazım şiş yutkunamıyorum bile..dün akşama kadar direndim ama gece ateşim çok yükjselince antibiyotik içtim mecburen...uff sabah lokmaları çiğnerken işkence çektim yutarkenkiş acıyı hiç demiimmağrıkesiciyle ayaktayım dinlenmeye zamanım yok
Merhaba kızlar ben daha kötü oldum.dün kendime gelemeyince bugün hastaneye gittim muayene oldum.doktor bir sürü ilaç verdi.doktor yataktan cıkma bol bol dinlen dedi ama nerdeee.geldim o halimle evi temizledim.ortalığı topladım.yemek yaptım.ilaçlarda uyku yapıyor.zor acıyorum gözlerimi
sizler ne yapıyorsunuz kızlar?
bu arada akrebim sende hastaymışsın.çok gecmiş olsun balım.benimde boğazı cok ağrıyorinsan ne yediğinden anlıyor ne içtiğinden sende bi doktora gıt akrebim yada eczaneden antibiyotik falan al.iyileşirsin inş. en kısa zamanda
lolocum eşine cok gecmiş olsun.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inş. güzel haberlerini bekliyoruz seninde
canım cok gecmıs olsun yaa dıkkat et kendıne bol c vıtamını al. bende sımdı arazıden geldım kar kıss acayıp soguk vaR burdada ınsallah hastalanmam
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin .inş.küçüğe geçmez
Kızlar şimdi mutfaktan kötü kokular geldi koşarak gıttım bı baktım.sarmanın dibi tutmuşyanmış dibindekiler. off ben ne becereksiz bi kızım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?