Sağol şekerim, bu cm ler platesin etkisi, göbek için plates mekiği çekiyordum fazladan etkisini gördüm valla en çok göbekten gitmiş
ben bu platesi kesin deneyeceğimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol şekerim, bu cm ler platesin etkisi, göbek için plates mekiği çekiyordum fazladan etkisini gördüm valla en çok göbekten gitmiş
bende 1 martta 62 kılo olacagımm ve kesınlıkle olacagım artık bos bos konusup durmıycam yanı karayaglarım konusucak ınsallah:84:
ben bu platesi kesin deneyeceğimmm
medencım nasıl vardın yaa valla hayran kalıyorum ssana bıde turaba cok guzel spor yapıyor turab zaten sende pılates dısında bısey yapıyormusun yanı gunluk daımı yaptıgın spor varmı
Günaydınn arkadaşlar
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
gidicek tatlım..inşallah..gunaydın canım cok sevındım bak bırgunde 1.3 kılo gıtmıs demekkı kılo degılmıs oylesıne uzerıne yapısmıs olan sıskınlıkmıs bu tatlım sen uzme kendını aksamada sporunu yaparsan butun fazlalıklar gıdıcek ben emınım bende dun aksam ıtıbarıyle yuruyuse basladım pılates baslayana kadar 1 marta kadar hergun yuruycem artık dun aksam sadece 20 dk yurudum ama olsun oda kardır bana yerınde oturmaktansa demı yanı sekerım
ben cumayı beklicem şekercim..tartı günü en doğrusu.hem kim bilir günde 1,3 kilo versem böölee belki de hedefe epey yaklaşırım 64,2 kilo olaraktan hayale bakın yaaKısllar artık mart hedefi belirleme zamanıdır. Benim 1 mart hedefim 62 kg dır. Sizinkiler nedir???
gunaydınnn kızlarr evet bugun 1 subat vee ben 67,6 kıloyum yanı hedefımee nerden baksan 100 km uzaktayım malesef hedefıne ulasanları cok cok tebrık edıyorumm bende hedefıme 14 subata kadar ulasmayı planlıyorum yanı ınsallah ulasırım yaa
tatlım yapma nolur..bak kilo 67,6 diyosun hedefim 62 diyosun ve şubatın günleri de eksik üstelik..moralin bozulur sonra..hedefini değiştir şekercim en iyi si bu..haftalık 500 gr belirle ayda en fazla 2 kilo olsunbende 1 martta 62 kılo olacagımm ve kesınlıkle olacagım artık bos bos konusup durmıycam yanı karayaglarım konusucak ınsallah:84:
2. takım merhabalar...
Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
Akrep ablam nasılsın?
Kızın nasıl?
Azmine, sabrına hayranım
Poseidonu göremedim, takımda yok sanırım...
Ben koşuşturup gidiyorum hayatın peşinde, nereye gidiyorsak?
Bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam...
Sohbetini özledim
Hoşbulduk ablam
canım posi umreye gidicek o yüzden izinli
ayy seni özzlemişim aydasucum msnde de görünmüğyosun hiç
kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............
kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............
Posi adına çok sevındım...Allah dualarını kabul etsın, bıze de nasıp etsın ınsallah...
Ben de senı çok ozlemısım ablam, iş yerınde yoğun oldugumdan msn yı pek acamıyorum, haklısın...
Hayat yoğun gecıyor ablam, ceyız alısverıslerı, akraba zıyaretlerı, anneyle vakıt gecırme, nısanlı hasretı cekme derken bı bakısım aylar gecıyor haberım bıle olmuyor...
İyi mi kotu mu ben de bılemedım...
24 saat yetmez mı ınsana, yetmıyor ıste...
Kılo biraz artıs var, hemen ucundan yakalayım dedım, biliyorsun tutmayınca kacıyor...
dun ıtıbarı ıle sıkı sıkı basladım kendımce...
Elımden geldıgınce spora da egılıcem bakalım bır ay sonra ne olacak...
........................................................................................ çok zor.................... ucundan da olsa sen de yaşadın .bu acının nasıl yaktığını anlarsın şekercim...Ablam...
Evliliğin konusunda inan cok uzuldum, okurken bırsey dugumlendı bogazıma...
Boyle bır karar aldıgına gore emınım sudan bır sebepten degıldır, senı az cok tanıdım artık...
Fevrı kararlar alan bır yapın yok...
Bilemedım ınan ne dıyecegımı...
Oluru varsa duzelsın ınsallah, yoksa Rabbım hayırlısını yazsın hakkında
hiç bu kadar iyi yani aklım başımda olmamıştım şekercim.......nasıl yanı akrebım evlılılıgımı bıtırdım ne demek ıyımısın tatlım hayırdır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kli-beslenerek-kilo-verelim.html#post17422873
tatlım topiğime beklerim o zaman seni..çok yeni bir topik..
şekerler hepinizi bekliyorum olurmu..hadi hemen açılışta bol bol yeşil çay ve bitki çayları var
........................................................................................ çok zor.................... ucundan da olsa sen de yaşadın .bu acının nasıl yaktığını anlarsın şekercim...
hiç bu kadar iyi yani aklım başımda olmamıştım şekercim.......
içimdeki hakim kırdı kalemini dün gece dönüş yok..hakimler hakiminin huzuruna alnım ak ve ona ait şikayet dosyalarımla birlikte çıkıcam inşallah
allahım hakkında herseyın hayırlısını nasıp etsın akrebım ozaman dıycek bısey yok tatlım allah yardımcın olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kli-beslenerek-kilo-verelim.html#post17422873
tatlım topiğime beklerim o zaman seni..çok yeni bir topik..
şekerler hepinizi bekliyorum olurmu..hadi hemen açılışta bol bol yeşil çay ve bitki çayları var
........................................................................................ çok zor.................... ucundan da olsa sen de yaşadın .bu acının nasıl yaktığını anlarsın şekercim...
hiç bu kadar iyi yani aklım başımda olmamıştım şekercim.......
içimdeki hakim kırdı kalemini dün gece dönüş yok..hakimler hakiminin huzuruna alnım ak ve ona ait şikayet dosyalarımla birlikte çıkıcam inşallah