• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin :9:

kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............

canım allah yardımcın olsun bu sorunları bende 5 yıl yaşadım çok üzüldüm inan gögsüme taş koydular sanki şu an böyle şeyler duyunca kendi yaşadıklarım geliyor aklıma hakkında hayırlısı olsun :16: :16:

kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............

canım sen enine boyuna ölçüp biçmişsindir.böyle kararlar kolay alınmıyor.ama en önemlisi de çocuk.allah evladınızı korusun kollasın.

hoş bulduk hayatım secdenur insülin direnci hakkında nerden bilgi bulabilirim forumdan . yardımcı olur musun arkadaşım

hosgeldın canım aramıza ve dogum gunun kutlu olsun eger bır doktor kontrolunde yapma ımkanın varsa mutlaka doktor kontrolunde dıyet yap tatlım cunku bazı hastalıklarda malesef cok zor kılo verılıyor oyuzden doktorlar yontemlerını daha ıyı bılır tatlım

aranıza yeni katıldım sayılır . bu gün benimde oğum günüm :)

hoşgeldin safalar getirdin funda.öncelikle doğum günün kutlu olsun.insülin direnci içinse kısa süreyle şeker ilacı verdiğini duymuştum doktorların.vücudu yıpratmayacak kadar.sen doktoruna bir danış..
bir de kendini tanıt güzelim kilo alama hikayeni, yaşını,boyunu paylaş bizimle ki daha fazla yardımcı olalım birbirimize..

ay kizlar ya benimde dogum günüm 19 nisan o zamana kadar kendime bi hedef belirlemek istiyorum sizce 69.9 cokmu yaaa:44::44::44::44:

çok çok çok.gerçekçi olmayan hedefler insanı üzmekten başka işe yaramıyor.ama çok gençsin belli de olmaz hani.metabolizman benim gibi yaşı ilerleyenlere fark atacağı için sen daha iyi bilirsin canım.

çok çok çok.gerçekçi olmayan hedefler insanı üzmekten başka işe yaramıyor.ama çok gençsin belli de olmaz hani.metabolizman benim gibi yaşı ilerleyenlere fark atacağı için sen daha iyi bilirsin canım.

ay cnm ya banada cok geldi bi sorayim dedim bide ben hedefimi biraz cok tututarsam ulasmak icin daha iyi tuttarim kendimi diyorum ama ne bilyim ya:44::44:

evet 1 hedef tuttu bir hedef kaçtı elimden.ama doğum sonrası kendime koyduğum hedef buydu.9 ayda alınanı 9 ayda tamamen vermek yani.azar azar verip yağlar eridikçe de hedefimin doğruluğuna daha çok inanıyorum.
hedefine ulaşan değerli takım arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum.bizleri de motive edip mümkün olduğunu gösterdikleri için.:46::46::46::46::46::46::92::92::92::92::92::92:

merhabalar kızlar,

ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. geçen haftaki listede bizim takımdan kaynaklanan bir yanlışlık olmuş. takım kaptanımız durumu ayrıntılı olarak paylaşım alanına yazdı. hatamız nedeniyle sıralama da değişiyor ve sizler 5. sıraya geçiyorsunuz. sıralamanızı etkileyen bu hatamızdan dolayı özür diliyoruz. :71:

hoş bulduk hayatım secdenur insülin direnci hakkında nerden bilgi bulabilirim forumdan . yardımcı olur musun arkadaşım
hicbir fikrim yok canim ama okuyan arkadaslardan bilen varsa sana yardinci olurlar
en fazla 65 en az da 52 kilo olman lazım.sen ortala bunları 58 yap gitsin.
banucun evlendigimde 52kiloydum :26:on yilda 20kg almisim insallah 58kg olurum ama ben 60 raziyim

aranıza yeni katıldım sayılır . bu gün benimde oğum günüm :)

Hoşgeldin şekercim aramıza, Doğum günün kutlu olsun. İnşaallah bu güzel günde bizimle birlikte güzel bir başlangıç yaparsın.
Bu arada bende forumlardan bir baktım insülin direnci ile ilgili bir topik açılmş ve kapatılmış, kapatılmaya sebep olarak yeni adresler gösterilmiş bir bak istersen.

"""Diyetisye tavsiyeleri içi buradan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...lerimiz-9.html (Diyetisyen Önerilerimiz...)

ınsülin direnci için buradan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/endokr...n-direnci.html (İnsülin Direnci) yardım alabilirsiniz...

ınsülin direnci olan kişi tek başına diyet ve spor ile kilo veremez versede geri alır gibi bir bilgiye ulaştım bende de aynı rahatsızlık var çünkü ve mutlaka mutlaka ilaç takviyesi ile tedavi olmalısınız...""""
bu şekilde yazmışlar

ay kizlar ya benimde dogum günüm 19 nisan o zamana kadar kendime bi hedef belirlemek istiyorum sizce 69.9 cokmu yaaa:44::44::44::44:

Canımcım hesaplarıma göre haftada 1,2 kg vermen lazım bu şekilde hedef belirlersen tabii şimdiki kilonu 83,4 olarak aldım. Çokta ulaşılamayacak bir sonuç değil bence. Ama haftada 1 kilo daha iyi tabiii

Son düzenleme:
no_war cımm seni öpmeye geldim sekercim :38:
cok tesekkür ederim sasırttın ve sevindirdin beni canımm.. du bidaha öpeyim :16::16::16::16: :54::54::54::54: :112: :112: :112:

minnosum canımm beni seni nasıl özledimm:69: hasret kaldık görüşemedik :16::16: :16: :29::29::29::29:
şekercim ben kk ya giremiyorum ama tüm gün face de yim haberin olsun :23::23: :79:
beni özlemeye devam et en kısa zamanda puzzel ımızın eksik parcaları getiricem bekle beni minnosum :60::60:

iyi akşamlar kızlar.menümü yazıp kaçayım malum misafir var.
1 bardak sirkeli su
kahvaltı 1 domates,1 salatalık,peynir,zeytin,çay,1 dilim ekmek
ara 1 muz
öğle 1 paket mısır patlağı
ara 1 havuç
akşam 1 kase çorba,1 tabak sebzeli bulgur pilavı,havuç salatası,1 dilim ekmek,yoğurt.

ben mesaj yazarken sen gelmissin farketmedim karamelim
haydi gozun aydin Allah keyfi ile paralar kazandirsin sana. hedefine lastin haydi simdi kilo vermek icin cok daha iyi bir nedenin var. :46: :46:

cok sağol turabcım.iş konusundaz hedefime ulaştım çok şükür.sıra kılo konusuna geldi :1::1:

canım benımm cok cokk sevındım hayırlısı olsun tatlımm . artık senıde iş hayatında gorecegız demekkı hadı bakalım cıtır bır asıstan olman lazım sımdı tatlımm:38: tekrar tebrık ederım tatlım

minnoşum cok sağol tatlım.iş hayatına atıldım şimdi kilo vermem farz oldu benim için :1::1:

hayırlı olsun karamelcim tebrik ediyorum seni.azimli kızsın şimdi kilo vermeye devam değil mi?

çok sağol nurcengcim.kilo vermeye aynen devam inş.:17::17:

süper süper süpersinnnn şekerim benim.:nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol sultanım.:17::17:

:nazar::nazar::46::46:Tebrikler karamelim, Çok sevindim, Yeni görevinde Rabbim yardımcın olsun inşaallah.
QUOTE]

aminnn medencim.çok tesekkür ederim bende

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kli-beslenerek-kilo-verelim.html#post17422873
tatlım topiğime beklerim o zaman seni..çok yeni bir topik..
şekerler hepinizi bekliyorum olurmu..hadi hemen açılışta bol bol yeşil çay ve bitki çayları var:7:

........................................................................................ çok zor.................... ucundan da olsa sen de yaşadın .bu acının nasıl yaktığını anlarsın şekercim...

hiç bu kadar iyi yani aklım başımda olmamıştım şekercim.......
içimdeki hakim kırdı kalemini dün gece dönüş yok..hakimler hakiminin huzuruna alnım ak ve ona ait şikayet dosyalarımla birlikte çıkıcam inşallah

canımm ne desem bilemedm.okurken çok şaşırdım vede çok üzüldüm.:2:ama en doğrusunu sen bilirsin.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.evladına bağışlasın seni.inş. bundan sonra hayatın daha güzel daha mutlu gecer.şimdi daha da güçlü dimdik ayakta duran bir kadın oldun.inş. hersey en kısa zamanda yoluna girer akrebimm

karamelcim çok sevindm canım yeni işin hayırlı olsun:16:
QUOTE]

cok sağol nowarcımm.Darısı basına inş.

canim senide tebrik edrim senin adina cok sevindim ne guzel istedin ve olduuu:66:

cok sağol secdenurcum:17: Allah isteyen herkese yasatsın bu mutluluğu

Back