eğer bu hafta 62 li bişey görmezsem beni cezaya boğun özellikle sen rakibem medenm
Memnuniyetle şekerim ceza verme konusunda üstüme yoktur Ama ben bu cezayı veremeyecem biliyorum muhtemelen sen 62 li bişeyler görecen
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer bu hafta 62 li bişey görmezsem beni cezaya boğun özellikle sen rakibem medenm
Memnuniyetle şekerim ceza verme konusunda üstüme yoktur Ama ben bu cezayı veremeyecem biliyorum muhtemelen sen 62 li bişeyler görecen
bugün sabah saat yedide attım kendimi dışarı kızlar.
gün içinde soğuktan dolayı kızımla çıkamayacağımdan babası ve kızım uyurken ikisini birbirine bırakıp çıktım 50 dk yürüdüm.
kahvaltıdada eşimle şu benim yalnızlık meselesini halı altına süpürmememiz gerektiğini bir kursa falan gitmek istediğimi konuştum. tabi sorun ben kurstayken bebeğe kimin bakacağı. beyefendi kimseye güvenip eve almıyorki kızımı emanet edelim bende ona iki seçenek sundum ya cumartesi günleri kendin evde kalır bakarsın çocuğa ben kursa giderim yada bakacak birini buluruz.
çok bunalım günler geçiriyorum aslında inşaallah tatlı bir sonuca ulaşır artık
maaşallahslm kizaaar........
45dk plates yaptim püh püüh püüüüüüh toplamda 275 dk oldu ay ay kopp kooooooooop bu arda bugün dartildim yarin reglim bitiyo ve 83.4 ciktim cok mutluyum birazda kacamak yapmistim ama reglden önceki kilodayim 83.4
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:biraz canlilik gelsin topige
birakmadin su tahrin keyfini sureyim azyeni tıcker ım nasıl turabcım
iyiyim ervamcimnasilsin turabcim seni tebrik ediyorum hedefine ulastin bende bu hafta ulasmak istiyorum hedefime ins biraz zor ama her seyi yapicam ulasmak icinay günde 300 gr gitmesi lazim bakalim bu regli ben hic hesaba koymamistim
cok hos:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:biraz canlilik gelsin topige
minnos o yine yaptigi sporlari yaziyor peki ya sen ben senin menulerini hele hic goremiyorumbıde ervamcım sen nıye hıc yedıgını ıctıgını yazmıyorsunn sadece spor yarısı degılkı bu tatlımm dıyette yapıyoruz ama sen sadece gelıp sporlarını yazıp kacıyorsun kacamak bısıler yıyonda yazmayamı cekınıyorsun bakımmmdaha cok katılım yapmalısın bence ama sen bılırsın tabıkıde tatlım
Tünaydın tünaydın, herkese hayırlı haftalar diliyorum.
Ballarım sonunda geldik ay sonuna hayırlısıyla şu hedefe ulaşsaydık, Yarın yeni hedefler belli olacak.
Sabah erkenden kalktım, ütü yaptım evi toparladım, süpürdüm, plates yaptım, yürüyüş yaptım, duş aldım, oğlumu uyuttum, kızımla evcilik oynadım vee bilgisayar başına ancak oturdum. Daha toz alacam, silecem, yemek yapacam (patlıcan böreği), tuvalet yıkanacak ..... bugün iş çokkk.
Eşim erken gelecek, kızımı dişçiye götürecek, öndeki 2 diş çekilecek alttan yeni diş geliyor ucu arkadan çıktı, yandaki azı diş iltihaplanmış ağrıyor ve bide arkadan yeni azı diş çıkıyor, kuzucuğum bu ara dişlerindan sıkıntılı, tabii dişçiye gitmek istemiyor her çocuk gibi...
Maşallah alınan kilolar gidecekkk , aynen devam şekerim devam, senin uçman lazım hedefe doğru, kim tutar seniii
yok o babasina goz dagi vermek icindi , cumartesi gunleri kalamaz zaten evde ama alistirmak lazim bence babalari. onlara basindan itibaren hic guvenmedigimiz icin onlarda bebek ve cocuk bakimi konusunda beceriksiz kaliyorlar. hem hic ise karistirmiyoruz hemde yardimci olmuyorlar diye kiziyoruz. valla ben biraz biraz alistiriyorum ileride rahat edebilmek icin.dogrumu okudum bebişi babasınamı bırakacaksın bence iyi düşün eşini bilmem ama ben asla babalarına güvemem bırakamam benimkiler büyüdü ama çok mecbur kalmadıkça bırakamam belki yanlış düşünüyorum ama sen bilin şeker
amaniin kizinin dogum gunu kutlu olsuniyi akşamlar nasılsınız kızlar geçmişi şöllebi okudum ama bitiremedim maaşallah hareket lenmiş topik ben yokken bende diyet falan kalmadı abartmadım ama annemdeyim malüm anne yemekleri kızımın dogumgünü bugün birazdan kutlicazz ve
yok o babasina goz dagi vermek icindi , cumartesi gunleri kalamaz zaten evde ama alistirmak lazim bence babalari. onlara basindan itibaren hic guvenmedigimiz icin onlarda bebek ve cocuk bakimi konusunda beceriksiz kaliyorlar. hem hic ise karistirmiyoruz hemde yardimci olmuyorlar diye kiziyoruz. valla ben biraz biraz alistiriyorum ileride rahat edebilmek icin.
amaniin kizinin dogum gunu kutlu olsun
hadi sanada afiyet olsun şimdi pastadan yememek olmaz değilmi?
böyle bir günde iki dilim bile yenir zulaleycim.
şaka yaptım bak pastayı bile az yemeliyiz hele birde hazırsa
canımda ev yapımı pasta istiyor AKREP yapar benim için şimdi değilmi akrepçim?
:92::92:KIZLARRRRRR ben geldimm.hemide güzel haberlerle geldim.çok şükür sınavımı atlattım ve kazandım kızlar.sonunda asistanımmmmRabbim emeklerimi karşılıksız bırakmadıı.O kadar mutluyum ki anlatamam.yerimde duramıyorum.Kısmetse 15 gün sonra göreve baslıyacam.çok heyecanlıyımm
bu arada mülakat haftası stresten cok yedım ve malesef 1 kılo almışım dün tartıldım.zaten cuma heyecandan tartılmayıda unutmusum :)) minnoşuma haber verdım gelemedim sıteye kaç gündür
evett kızlar.iş hayatı beni bekliyor.ne yapıp edip bu kılocukları vermem lazım.
:92::92:KIZLARRRRRR ben geldimm.hemide güzel haberlerle geldim.çok şükür sınavımı atlattım ve kazandım kızlar.sonunda asistanımmmmRabbim emeklerimi karşılıksız bırakmadıı.O kadar mutluyum ki anlatamam.yerimde duramıyorum.Kısmetse 15 gün sonra göreve baslıyacam.çok heyecanlıyımm
bu arada mülakat haftası stresten cok yedım ve malesef 1 kılo almışım dün tartıldım.zaten cuma heyecandan tartılmayıda unutmusum :)) minnoşuma haber verdım gelemedim sıteye kaç gündür
çok acı bu onda bu konuda hassasiyet yapabilir. benimki biraz biraz bakıyor. zaten benim alternatifim çok olmadığı için mecbur öğrenecek. kızım bezden kurtulsun iş yerine bile götürür o hayalini kuruyor zaten şimdiden.haklısın canım benim eşimde çok evhamlı kendisi annesiz büyümüş belki oyüzden ne olursa olsun sen hep yanlarında oldiyor ve kendine bile güvenmiyor aslında sen haklısın alıştırmaklazım
iyi akşamlar nasılsınız kızlar geçmişi şöllebi okudum ama bitiremedim maaşallah hareket lenmiş topik ben yokken bende diyet falan kalmadı abartmadım ama annemdeyim malüm anne yemekleri kızımın dogumgünü bugün birazdan kutlicazz ve
kızlar ben yaklaşık bir bucuk aydır istisnasız hergün sabah elma sirkeli su içiyorum acaba bu yüzden mi böyle kilo veriyorum? az önce bir yerde okudum kilo vermeyi çok hızlandırıyormuş diye. çünkü kendimi bende anlayamıyorum :44: