Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadım ablam yaşadım...
Aynı eve girmemişken ortak bir çocuğumuz yokken bile ne kadar canımın yandığını biliyorsun...
Konuyu deşip moralini bozmak istemiyorum ama olur a bir kardeş dost ararsan hep burdayım ablam
Rabbim yüzünü güldürsün
medencim tebrk edrim canim gobekten 5cm gitmesi cok guzel encok oradan gitmis sadece pilateslemi oldu bubenim de gobekten 5cm gitse cok super olur:87:Günaydınn arkadaşlar
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
kizinin dogum gunu kutlu olsun canim hayirli uzun omurlu olsun insallahiyi akşamlar nasılsınız kızlar geçmişi şöllebi okudum ama bitiremedim maaşallah hareket lenmiş topik ben yokken bende diyet falan kalmadı abartmadım ama annemdeyim malüm anne yemekleri kızımın dogumgünü bugün birazdan kutlicazz ve
canim senide tebrik edrim senin adina cok sevindim ne guzel istedin ve olduuu:92::92:KIZLARRRRRR ben geldimm.hemide güzel haberlerle geldim.çok şükür sınavımı atlattım ve kazandım kızlar.sonunda asistanımmmmRabbim emeklerimi karşılıksız bırakmadıı.O kadar mutluyum ki anlatamam.yerimde duramıyorum.Kısmetse 15 gün sonra göreve baslıyacam.çok heyecanlıyımm
bu arada mülakat haftası stresten cok yedım ve malesef 1 kılo almışım dün tartıldım.zaten cuma heyecandan tartılmayıda unutmusum :)) minnoşuma haber verdım gelemedim sıteye kaç gündür
evett kızlar.iş hayatı beni bekliyor.ne yapıp edip bu kılocukları vermem lazım.
kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............
oyy canım hem kardeş hem dost olmak ha..sen bitanesin e o zaman msn yi açık tut sana ulaşmam kolay olsun benimkisi gün boyu açık zaten..
medencim tebrk edrim canim gobekten 5cm gitmesi cok guzel encok oradan gitmis sadece pilateslemi oldu bubenim de gobekten 5cm gitse cok super olur:87:
arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin
meden hakli incecik bir bayan olmak istersen 54 gibi olmalisin ama platesle 60 da cok guzel durabilir sende. sen once kendine mart hedefi belirle bence.yaza kadar incecik olursun.arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin
Günaydınn arkadaşlar
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
aranıza yeni katıldım sayılır . bu gün benimde oğum günüm :)