• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yaşadım ablam yaşadım...
Aynı eve girmemişken ortak bir çocuğumuz yokken bile ne kadar canımın yandığını biliyorsun...
Konuyu deşip moralini bozmak istemiyorum ama olur a bir kardeş dost ararsan hep burdayım ablam :70:
Rabbim yüzünü güldürsün :71:

oyy canım hem kardeş hem dost olmak ha..sen bitanesin:16: e o zaman msn yi açık tut sana ulaşmam kolay olsun benimkisi gün boyu açık zaten..

Günaydınn arkadaşlar
:74::74::74::74::74::74::74::74:
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
:46::46::46::46::46:
medencim tebrk edrim canim gobekten 5cm gitmesi cok guzel encok oradan gitmis sadece pilateslemi oldu bu:31:benim de gobekten 5cm gitse cok super olur:87:
iyi akşamlar nasılsınız kızlar geçmişi şöllebi okudum ama bitiremedim maaşallah hareket lenmiş topik ben yokken bende diyet falan kalmadı abartmadım ama annemdeyim malüm anne yemekleri kızımın dogumgünü bugün :16: birazdan kutlicazz :16: :16: :16: :16: :16: ve
kizinin dogum gunu kutlu olsun canim hayirli uzun omurlu olsun insallah:3:
:1::74::92::92:KIZLARRRRRR ben geldimm.hemide güzel haberlerle geldim.çok şükür sınavımı atlattım ve kazandım kızlar.sonunda asistanımmmm:64::64::65::65:Rabbim emeklerimi karşılıksız bırakmadıı.O kadar mutluyum ki anlatamam.yerimde duramıyorum.Kısmetse 15 gün sonra göreve baslıyacam.çok heyecanlıyımm:66::66::66:

bu arada mülakat haftası stresten cok yedım ve malesef 1 kılo almışım dün tartıldım.zaten cuma heyecandan tartılmayıda unutmusum :)) minnoşuma haber verdım gelemedim sıteye kaç gündür

evett kızlar.iş hayatı beni bekliyor.ne yapıp edip bu kılocukları vermem lazım.:17::17:
canim senide tebrik edrim senin adina cok sevindim ne guzel istedin ve olduuu:66:
kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............

akrepcim gecmis olsun canim hakkinda hayirlisu olmustur insallah

medencim tebrk edrim canim gobekten 5cm gitmesi cok guzel encok oradan gitmis sadece pilateslemi oldu bu:31:benim de gobekten 5cm gitse cok super olur:87:

arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin :9:

Canımcım senin boyuna göre ideal kilon 54, internetteki hesaplamalar bunu gösteriyor. ama 57-58 de olsan gayet normal bir bayan gibi görünürsün. Ama aylık hedeflerini 4 kg dan fazla tutma. 2 kg ile 4 kg arası iyidir.
Tabii diyetin, yapılan sporun etkisi var ama platesle göbekten daha fazla incelme oldu. Haftada 4 gün plates yaptım ve buna ek olarak plates yaptığım günler 200 tane plates mekiğinden çektim. ve sonuç çok güzel oldu, hakikaten göbeğimin gittiğinin farkındaydım. İnşaallah daha çok gidecek. Bence sen de dene plates yapmasanda en azından plates mekiği çek günlük.

Son düzenleme:
arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin :9:
meden hakli incecik bir bayan olmak istersen 54 gibi olmalisin ama platesle 60 da cok guzel durabilir sende. sen once kendine mart hedefi belirle bence.yaza kadar incecik olursun.

Günaydınn arkadaşlar
:74::74::74::74::74::74::74::74:
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
:46::46::46::46::46:

tebrikler cnm :129::129::129::129::129::129:

zulaleycim allah kizina hayirli güzel ömür veresin ins :124::124::124::124: