Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaa medencım ben zaten kafama koydum 1 temmuzda 55 kılo olmam lazım tatıle gıdıcegız ınsallahh yanı gecen sene temmuzda 78 le evlendımm sımdı aynı tarıhte 25 temmuzda 55 olmak ıstıyorum degısımı gostermek ıstıyorum herkese
inşallah sende görürsün canım ben 3 haftadır sporun s sini bile yapmıyorum sıkıldım onun için yavaş yavaş gidiyo zaten banunun dediği gibi sonra yapamam diye düşünüyorum

ınsallah canım yaa bır 50 lı bır kıloya ınıncıe okadar mutlu olucamkı ınsallah ınerım tatlım

guanydınnn gunaydınnn sekerlerımmm mucuk mucuckk bugun cok enerjık dopdoluu hıssedıyorum kendımı ama bırazdan arazıye gıdıyorum aksama ancak donerım haberınız olsun kızlar
dun babamlara gıttım cok sukur bısesı cıkmadı zayıfla demıs doktor karacıgerı yag baglamıs kolestrol varmıs
yanı ıckısı sıgarası yok ama ıste cok sısman oyuzden zayıflaması gerekıyormus baska bır sorun yok cok sukurr bırazcık dıkkat et dedık babama ama ıste adam dayanamıyoru acıkıyor neysem hayırlısıyla ınsallah zayıflarr neysem kızlar mınnos arazıye gıdıyorrr gorursurtuzz

Günaydınn canlarım
Minnoşum ohalde senin 5 ayın var hedefe ulaşmana ve verilecek 12 kilo, sen ayda 2,5 kilo versen hedefe ulaşacaksın şekerim, onun için kendini yıpratmadan yavaş yavaş zayıfla, her ay 2,5 kilo verecek şekilde ayarla kendini, hemde sağlıklı bir şekilde vermiş olursun İnşaallah istediğin zamanda ulaşırsn hedefine tatlışım

Yaa canım ne güzel bir tatil planınız var, bende bende tatile gitmek istiyorummmm, ama gidemeyecez biz maalesef, büyük ihtimalle ben çalışmaya başlarım

Son düzenleme:

Amman öyle olsun güzelim, şişkinlikmiş demekki
Sen izmirde yaşıyordun sanırım, kar yağmıyormuki oraya şekerim

gunaydinlar sevgili arkadaslar
gunlerdir evrak belge isleri ile ugrasiyordum bugun son gun dua edin.
bugun artik spor gunu birazdan insaallah plates yaparim sonra yuruyus.

Hadi hayırlısı...İnşaallah istediğin gibi olur herşey canımcım.
Bende platesimi yaptım sıra yürüyüşte :87:füüü füüü füüü hadi sporaaa kıslaarr

canım dualarımız seninle olsun.allah hakkında hayırlısını versin de az daha açıklayıcı yazsan da bilsek niye dua ettiğimizi.netleşmeden anlatmayacaksın anlaşılan.

nasılsın küçük anne.etraftan yeni tepkiler var mı zayıflamanla ilgili.

tskler cnm iyiyim diyelim bu aralar evdeyim cnm ehliyet icin calisiyorum cikamadim bi yerlere ama yarin kardesim geliyo türkiyeden gidecem yanina insan arasina karisicak bakalim fark varmi neler diyecekler bu hafta biraz kilo verdim ama regl oldum bugün yarin tarti ne gösterir merak ediyorum sen nasilsin nasi gidiyo diyet

35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
kıs berabereyiz bende şimdi yürüyüşe çıkıcam
Amman öyle olsun güzelim, şişkinlikmiş demekki
Sen izmirde yaşıyordun sanırım, kar yağmıyormuki oraya şekerim
yok canım karyagmıyor buraya kızım dogdugu sene biraz yagmıştı ama tutmadı çocuklarımda çok merak ediyolar televizyonda kartopu oynayanları görünce üzülüyorlar
inşallah canım hadi bakalım sende ünivertteli olucan herhal tekrar negüzel başarılar

35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
sen hic kaybetmemissin motivasyonunu ervam bravo sana
ben dk saymayi bile biraktim son gun gaza basip seni gecsem mi acaba

canım dualarımız seninle olsun.allah hakkında hayırlısını versin de az daha açıklayıcı yazsan da bilsek niye dua ettiğimizi.netleşmeden anlatmayacaksın anlaşılan.
karisik oldugu icin anlatmiyorum ya yurt disinda okumustum ben universteyi simdi denklik icin YOK e basvuruyorum. milyon tane belge hazirlamak gerekiyordu. sonunda bugun hepsini gonderdim. simdi cevap bekliyorum. belgelere bir guzel okudum ufledim. bizim takimin mucizevi etkisi var nasil hamile kalamayanlar kalmisti. cok agizdan dua edilince kabul oluyor sanirim birinin temiz kalbi hurmetine Allah nasip eder insaallah.

benim bugunku platesimde kaldi. minnos plates merkezi duymasin bu hafta hic plates yapmadim.
ama artik kafam bir nebze rahatladi, bundan sonra daha iyi olacagim rakiplerim korkun.
ve anladimki insan asure kazani gibi bir kafa ile buradada cok paylasimda bulunamiyormus. simdi mesgul arkadaslari daha iyi anliyorum.
plates kaldi ama bu guzel gunesli gunu degerlendirdik kizimla ve 1 saat 10 dk lik yuruys yaptik.
hanimefendi disari cikar cikmaz uyudu arabasinda

MEDEN , BANUSULTAN, NURCENG bebeklerinize dis bugdayi yapmayi dusunuyormusunuz?
kizlar bu konuda ilginc fikirleri olan varmi. bizim henuz disimiz cikmadi gerci amma mart sonu gibi anneannemize memlekete gidecegiz guzel bir dis bugdayi partisi yapmak istiyorum insaallah o zamana kadar disimiz cikarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…