• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben cok korkuyorum yaslanmaktan madencim kabullenemiyorum 20 yasından sonra cok zor geliyo artık :50:

Valla erken başlamışsın korkmaya, önce br 35 ol sonra yavaş yavaş korkmaya başla. Boşver her yaşın kendine göre güzellikleri var, Hayatın tadını çıkarmaya bak gerisi boş.:66:
ben 32 oldum hiç 32 gibi hissetmiyorum ve hiç 32 gibi göstermiyorumda.:21:Bide zayıflasaydım kendimi süper iyi hissederdim:97:

Valla erken başlamışsın korkmaya, önce br 35 ol sonra yavaş yavaş korkmaya başla. Boşver her yaşın kendine göre güzellikleri var, Hayatın tadını çıkarmaya bak gerisi boş.:66:
ben 32 oldum hiç 32 gibi hissetmiyorum ve hiç 32 gibi göstermiyorumda.:21:Bide zayıflasaydım kendimi süper iyi hissederdim:97:

35 de ben nine olduğumu zannederim heralde ruhum yaslı benim madencim ruhumm gecliğimin tadını cıkartamıyorum köreldim gittim ziyan oldum :9:
ayy saka bi yana ben nasıl asıcaksam bu durumu 2 senedir kabus gibi gelio hiç kabullenemiyorum

35 de ben nine olduğumu zannederim heralde ruhum yaslı benim madencim ruhumm gecliğimin tadını cıkartamıyorum köreldim gittim ziyan oldum :9:
ayy saka bi yana ben nasıl asıcaksam bu durumu 2 senedir kabus gibi gelio hiç kabullenemiyorum

Herzaman genç ve güzel kalarak şekerim, kendini beğendiğin müddetçe yaşın önemi kalmıyor, bide çoluk çocuğa karışınca yaş falan düşünemiyorsunn:9::9:

bu arada günaydınlar şekerlerim, ballarım,takım arkadaşlarım.
günaydın canım kıss ben bugün dartıldım dayanamadım :14: :14: sonuç felaket ay hiç kaçamak yapmadım sporda yaptım anlamadımya :27: :27: ilaç kullanmak zorunda kalmıştım netten baktım şişkinlik yaparmış bakalım cumaya ne olacak :14:
gunaydınn kızlarrrr :38: ayy nerdesınızz sızz
vallaa ben ıyıcene bosladım herhalde artık tartılmıyorum bıle cunku hıc spor yapamıyorum yedıklerımde ancak yanıyordur kılo almasam ıyı yanııı
karamelımmm dua edıyorum tabıkıde sana allah yardımcın olsun tatlımm
medencım bende dun senı dusunmustum acaba oglan yıne hastada oyuzdenmı gelemedı dıye neysekı cok sukur ıyılesmıs gozun aydın tatlımm
zulaley spor yarısını ben baslattım ama kendım bıle yapmıyorum goruyorsun dımı halımıı :43:
hadi canım kaldır popişi :62: bak meden :10: ben koşuyorum :66: turaptan haberyok :62: :62:
:69::69:GÜNAYDINNN GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN:69::69:
Son 2 Gün ve Büyük Güne Son 6 Gün:18:
günaydın şeker :10: :10:
Gunaydin ikinci takim
nasilsiniz bakalim?
iyiyiz şeker sennerelerdesinya fazla girmiyorsun :79: :79:
Şu evi toparlamam lazım benimde, hiç bilgisayarın başından kalkasım gelmiyorr:9::9:Çok seviyorum sizi:16:ayrılamıyorum sizden kıssslarr tatlılarım:69:

aynen canım bende birkaç gündür pekgiremedim ama aklım burada :7:

gunaydin_9yZb.jpg

pırıl pırıl güneşli bir Mersin'den geldiimmm

günaydın canım kıss ben bugün dartıldım dayanamadım :14: :14: sonuç felaket ay hiç kaçamak yapmadım sporda yaptım anlamadımya :27: :27: ilaç kullanmak zorunda kalmıştım netten baktım şişkinlik yaparmış bakalım cumaya ne olacak :14:

hadi canım kaldır popişi :62: bak meden :10: ben koşuyorum :66: turaptan haberyok :62: :62:

aynen canım bende birkaç gündür pekgiremedim ama aklım burada :7:

Bazen oluyor zülaleyim, geçen internette okudum, kadınlarda şişkinlik hakkında, bir anda 1,5-2 kilo fazla çıkabilirler diyor. Canını sıkma, şişkinlik olabilir, kadınların gıcık sorunlarından biri. Bak yazının bir kısmını kopyalayım sana

"Sadece vücudumuza giren tuz ve sıvı miktarı ödemi artırmıyor. Ödem bahaneye bakıyor. İlaçlar, hastalıklar, adet dönemleri bir yana, stresten dağ sporlarına, aniden çıkan lodosa kadar pek çok şey ödeme neden oluyor.
Bir gece de beden ölçünüz değişebilir.Şişkinlik birçok kadının hayatını kabusa çevirir. Bir gecede kilonuza kilo ekleyebilir, giyim alternatiflerinizi anında kısıtlayabilir ve sizi istemediğiniz giysilere zorlayabilir."

günaydın herkese nasılsınız bakiim?
minnoş kendini bırakma canım geçen en çok kilo veren sendin aramızda pes etme lütfen(diyene de bak)ben pes etmiyorum diyorum ama ara ara ediyorum yine ama müthiş haber bu sabah 50 li rakamı gördüm yaşasııııın:21::19::20::21:

ohh ohh süpersin:46::46: Bide veremem diyordun, bak ne güzel gidiyor karayağlarr :nazar::nazar:

günaydın herkese nasılsınız bakiim?
minnoş kendini bırakma canım geçen en çok kilo veren sendin aramızda pes etme lütfen(diyene de bak)ben pes etmiyorum diyorum ama ara ara ediyorum yine ama müthiş haber bu sabah 50 li rakamı gördüm yaşasııııın:21::19::20::21:

ayy nurceng cım canım okadar cok sevındım kı canım bıde ben gorebılsem su 50 lı rakamları allahım ne buyuk bır mutlluluk yaa sen ucmussundur bugun mutluluktan kesınn allahım nazarlardan saklasın tatlım:nazar::nazar: ınsallah bende gorurum bırgun 50 lı kıloları

ayy nurceng cım canım okadar cok sevındım kı canım bıde ben gorebılsem su 50 lı rakamları allahım ne buyuk bır mutlluluk yaa sen ucmussundur bugun mutluluktan kesınn allahım nazarlardan saklasın tatlım:nazar::nazar: ınsallah bende gorurum bırgun 50 lı kıloları

İnşaallah şekercim sende görecen o 5 li rakamları :52:

ben burdayım sekerım sız delı gıbı spor yapıyonuz kıskandımm catladım kıskanclıgımdan ayy gunduz enerjım yerınd eoluyor aksama bır suru yuruycem dıyorum aksam oluyorr puufff:43:

Kolay değil akşam spor yapmak güzelim, sen bütün gün çalış sonra git spor yap, ama bir süre idare edecen, zaten haftada 3-4 gün yapsan yeter aslında, 2 gün hafta sonu , 2 günde hafta içi yapabilirsin:34::34:

Kolay değil akşam spor yapmak güzelim, sen bütün gün çalış sonra git spor yap, ama bir süre idare edecen, zaten haftada 3-4 gün yapsan yeter aslında, 2 gün hafta sonu , 2 günde hafta içi yapabilirsin:34::34:

ayy evet yada haftada 4 gun yapabılsem super olucak ama ıste dpgru soyluyorsun tatlım ıkı gun haftasonu ıkı gun hafta ıcımıı feda edıcem 50 lı rakamlarım ıcın

teşekkür ederim bitanem çok sağol

sende hayırlısıyla atlatırsın inş. sınavlarını coğu gitmiş azı kalmış zaten :)
inşallah canım teşekkürler:54:
allah zihin açıklıgı versin canikaom :16:
teşekkür ediyorum sanada geçmiş olsun canım evini su basmış:30::73:
iyiyiz canım .seninle karameli bekliyoruz.iyi sonuçlarla aramıza dönün inşallah.

pazartesi bomba gibi geliyorum canımmm:32::32::10:

yaa bişi diycem ben menümü yazmıyorum ama gerçekten yediklerime çok dikkat ettim pazar günü 63,5 gördüm snra o gün pizza yedim o hariç hiç kaçamağm yok akşamları 6 7 den snra yemedm ama bugün 700 gr fazla çıktm :25::25: neyse şu 2 gün çok daha fzla dikkat edicem

Back