Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ınternetım gıtmıstı yenı geldıı karamelın bugun mulakatı var heyecandan tartılmayı bıle unutmus bana haber verdı haberınız olsun canlarım sımdı cıkmam lazım ogleden sonra grs
ay sorma şekerim biraz rehavetlendik herhalde. ama baharda daha iyi sonuçlar yakalarız bence.çoluk çocuğumuzla dışarılara atarız kendimizi.açık hava sporu hiç bir şeye benzemiyor çünkü.2.TAKIM
akrep33 ( 66,4 / 66,4 / 0 / 0,00%)
minnoş prenses ( 67,1 / 67,8 / -0,7 / -1,04%)
karamel_guzel ( 67,1 / 67,1 / 0 / 0,00%)
lolo( 82,7 / / / %)
banusultan( 73 / 72,5 / 0,5 / 0,68%)
turab571( 59,7 / 58,6 / 1,1 / 1,84%)
nurceng( 60,2 / 60,6 / -0,4 / -0,66%)
meden( 68,4 / 66,6 / 1,8 / 2,63%)
nowar( 64 / 64,2 / -0,2 / -0,31%)
secdenur( 68,4 / 68,4 / 0 / 0,00%)
ervamm( 84,5 / / / %)
zulaley( 78,8 / 78,1 / 0,7 / 0,89%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 840,2 / 837,4 / 2,8 / 0,33% )
kızlar nolmuş bize böyle bu hafta
evet lolo ve ervamı bekliyorum..ama öncesi kızımı hazırlamam ve okula gitmem lazım şekercikler..dönüşte görüşürüz
sevgili rakibem aramiz acildi farkindaysanmalesef çarşamba günü 59 .9 u görmüştüm ama 2 gündür şişliğim var çok kötüyüm kilom 60.6 almışım malesef ilk defa aldım
sevgili rakibem aramiz acildi farkindaysan
ikimiz ayni kilo ile basladik bu takima.
hadi arayi acma gel :80:
sevgili rakibem aramiz acildi farkindaysan
ikimiz ayni kilo ile basladik bu takima.
hadi arayi acma gel :80:
evet canım bayabi şişkinlik olyo haftaya daha iyi olur[/I]slm kizlar...
kilom 84.2
reglinmin ikinci günü almasina ragmen 300 gr gitmis bu hafta 83.4 görmüstüm ama malum regl olunca sisikinlik oluyo ama haftaya bomba gibi geliyorum ins kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum[/I]
teşekkürler canım sen vermemişsin ama olsun almadıgına şükretzulaley, banusultan, turab tebrikler kizlar devamini dilerim
veremeyen arkadaslar uzulmeyelim :84: :84:
ay yerimde sayiyorum ne olacak bu halim biri beni silkelesin
bence sorun tickerimdaki kaplumbagada
yavas hayvancik seni
degistireyim onu hemen bak haftaya nasil kilo veriyorum
canım bence kilo degildir şişkinliktir bende 2 gün önce tartıldıgımda 1kilo fazla göstermişti şimdi rahatladım hemen fark etti fazla vermemişim amamalesef çarşamba günü 59 .9 u görmüştüm ama 2 gündür şişliğim var çok kötüyüm kilom 60.6 almışım malesef ilk defa aldım
yaa ben bugün uyuyakalmışım dün rahatsızdım epey ondan sanırım.boğazım faranjitim tekrarlıyor ama iki gündür yuttuğum sarımsaklar epey toparladı beni..ilaç içmicem kararlıyım
yanii özetle tartılmayı da unutmuşum yaaa:
bu hafta bende sasirdim inankiturabcım zaten ben senın bukadar ıstıkrarlı nasıl herhafta kılo verebıldıgıne cok sasırıyorum valla ama tabı nazar degmesın ınsallah bende verebılırım artık ya