- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa medencım ben zaten kafama koydum 1 temmuzda 55 kılo olmam lazım tatıle gıdıcegız ınsallahh yanı gecen sene temmuzda 78 le evlendımm sımdı aynı tarıhte 25 temmuzda 55 olmak ıstıyorum degısımı gostermek ıstıyorum herkeseSağlık olsun canımcım, haftaya gider sendende, hedefini yaza kadar yakalamaya çalış bence, o zaman daha sıhhatli olur hemde sıkılmazsın diyetten. Bende nisanda 57 ondan sonra yazada yeni hedef belirledim 53, yaza tam bir bomba gibi fıstııııkkkk gibi girecem eskisindende zayıf olarak Offf düşüncesi bilem ne kaddar güzelmiş bee!!
inşallah sende görürsün canım ben 3 haftadır sporun s sini bile yapmıyorum sıkıldım onun için yavaş yavaş gidiyo zaten banunun dediği gibi sonra yapamam diye düşünüyorum
yaa medencım ben zaten kafama koydum 1 temmuzda 55 kılo olmam lazım tatıle gıdıcegız ınsallahh yanı gecen sene temmuzda 78 le evlendımm sımdı aynı tarıhte 25 temmuzda 55 olmak ıstıyorum degısımı gostermek ıstıyorum herkese
ınsallah canım yaa bır 50 lı bır kıloya ınıncıe okadar mutlu olucamkı ınsallah ınerım tatlım
negüzel demekki baya incelmişsin kız bile farkettigine göre
burma kadayıfmı dicem ama bende supagle yedim
negüzel ben 11 yaşında gördüm karı ilkve son oldu
çok teşekkürler canım rahatladım zaten akşama dogru tartıldım iyiydi
gunaydinlar sevgili arkadaslar
gunlerdir evrak belge isleri ile ugrasiyordum bugun son gun dua edin.
bugun artik spor gunu birazdan insaallah plates yaparim sonra yuruyus.
gunaydinlar sevgili arkadaslar
35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
nasılsın küçük anne.etraftan yeni tepkiler var mı zayıflamanla ilgili.
kıs berabereyiz bende şimdi yürüyüşe çıkıcam35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
yok canım karyagmıyor buraya kızım dogdugu sene biraz yagmıştı ama tutmadı çocuklarımda çok merak ediyolar televizyonda kartopu oynayanları görünce üzülüyorlarAmman öyle olsun güzelim, şişkinlikmiş demekki
Sen izmirde yaşıyordun sanırım, kar yağmıyormuki oraya şekerim
inşallah canım hadi bakalım sende ünivertteli olucan herhal tekrar negüzel başarılargunaydinlar sevgili arkadaslar
sen hic kaybetmemissin motivasyonunu ervam bravo sana35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
karisik oldugu icin anlatmiyorum ya yurt disinda okumustum ben universteyi simdi denklik icin YOK e basvuruyorum. milyon tane belge hazirlamak gerekiyordu. sonunda bugun hepsini gonderdim. simdi cevap bekliyorum. belgelere bir guzel okudum ufledim. bizim takimin mucizevi etkisi var nasil hamile kalamayanlar kalmisti. cok agizdan dua edilince kabul oluyor sanirim birinin temiz kalbi hurmetine Allah nasip eder insaallah.canım dualarımız seninle olsun.allah hakkında hayırlısını versin de az daha açıklayıcı yazsan da bilsek niye dua ettiğimizi.netleşmeden anlatmayacaksın anlaşılan.