Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok sevindim iyileştigine çocuklar saglıklı olunca tabi annelerinde keyfi yerine geliyor
eeeeeeeeeee canikom spor nasıl gidiyo bakalım hala uçuyormusun
olmaz inşallah verirsin morelini bozma bence akşama azda olsa ye ben yemedigim zaman gece daha çak acıkıyorum açlıktan uyuyamıyorum
selam sekercıklerımm ne öruyorsunuz bakımm bugun sessız buralara kımsecıkler yok hayırdırr ervamm kesın bıryerlerde spor yapıyordur yıne
cuma güne hazırlanıyor herhal tüm takım bu hafta pekbi sessiz gerçekten :79: :79:

slm kızlar nasılsınz bu aralar hiç katılım yapamadm ama son 3 sınavm kaldı snra rahatm değmeyn keyfime karamelcm mülakatta başarılar dilerim
allah zihin açıklıgı versin canikaom

çocuk işte ne bilsin annesi.iyi ki temiz suymuş.milletin tuvalet taşıyor.

evet canım haklısın temizsuydu dün çok stresli bir gündü ama bugün gittim kendime ciciler aldım keyfim yerine geldi

çok sevindim iyileştigine çocuklar saglıklı olunca tabi annelerinde keyfi yerine geliyor
eeeeeeeeeee canikom spor nasıl gidiyo bakalım hala uçuyormusun

Kesinlikle öyle şekerim, şimdi keyfim tam kıvamında
Sporla aram süper bu hafta, uçuşa aynen devam Şubat hedefini yakalayabilmem için bu hafta böyle. İnşaallah yakalarım. Gerçi anladığım kadarıyla siz spor yarışından vazgeçmiş durumdasınız, onun için artık toplam spor yazmaya gerek yok sanırım.

inşallah hedefine ulaşırsın pes etmedim ama kendimi yormuyorum hergün 60 dakika yürüyorum
abartınca yorgunluktan kuzularımla ilgilenemiyorum tabiki herkezgibi benimde kuzucuklarım herşeyden önemli dimi şeker onlar bizim herşeyimiz dartılmadım buhafta meraklıyım bakalım cumaya ne olacak :18: :18: :18:

şükür canım yaa.allahın izniylr senin bakımınla iyileşir annesi.ailede var mı ki sigara içen...

şükür canım yaa.allahın izniylr senin bakımınla iyileşir annesi.ailede var mı ki sigara içen...

Evet maalsef babamız içiyor ama evde içmez, dışarda içer. 2 yıl önce bırakmıştı tam 1,5 yıl içmedi gıcık tekrar başladı. Ama o çocukların yanında sigara içilmemesi konusunda benden daha hassastır çok şükür.

Tabiiki öyle şekercim, herşeyden önce onlar gelir. Günlük 60 dakika iyi zaten sen öyle devam et. Ben diyorumya bu hafta işi sıkılaştırdım, daha çok spor daha çok dikkat ederek gidiyorum inşaallah verecem 1 şubatta 66 olacam hedef buSonrasında yine önceki modda devam haftada 1 kilo hedefiyle yaniii
Bende tartılmıyorum cumaya kadar ama vermiş gibi hissediyorum kendimi

gunaydınn kızlarrrr ayy nerdesınızz sızz
vallaa ben ıyıcene bosladım herhalde artık tartılmıyorum bıle cunku hıc spor yapamıyorum yedıklerımde ancak yanıyordur kılo almasam ıyı yanııı
karamelımmm dua edıyorum tabıkıde sana allah yardımcın olsun tatlımm
medencım bende dun senı dusunmustum acaba oglan yıne hastada oyuzdenmı gelemedı dıye neysekı cok sukur ıyılesmıs gozun aydın tatlımm
zulaley spor yarısını ben baslattım ama kendım bıle yapmıyorum goruyorsun dımı halımıı

ayy medencım yaa kendımden cok utanıyorum hıcbıse yapmıyorum gercı bıseyde yemıyorum ama hıc spor yapmıyorum 66 yı gorursem opup basıma koyarım valla ama cok zor yaa hoooff

Ümidini kaybetme şekercim, bak 2 gün var daha. 2 gün spor yaparsın, kaçamakta yapmazsan etki eder. Harekete geçmek lazım, uçmak lazım, kilo vermek lazım, lazımda lazım Hadiii pes etmek yokkk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…