Bugün oğlumu doktora götürdüm, çok şükür ciğerleri tamamen temizlenmiş dedi, sigara ve giripten uzak tutacakmışız, birde 4-5 ay koruma amaçlı bir ilaç kullanacaz ve her yıl ailecek grip aşısı olacaksınız mutlaka dedi. Neyse artık kızımdada aynı şey vardı 2 yaşından sonra iyileşmişti, inşaallah oğlumda kızım gibi iyileşir.
olmaz inşallah verirsin morelini bozma bence akşama azda olsa ye ben yemedigim zaman gece daha çak acıkıyorum açlıktan uyuyamıyorummerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bende bugün güne gittim geldim tabi biraz kaçırdım ama akşam yemem dedim ne yapıyım valla biri bana ceza verse bu hafta çok kötü olacak galiba kilo veremicem heralde
cuma güne hazırlanıyor herhal tüm takım bu hafta pekbi sessiz gerçekten :79: :79:selam sekercıklerımm ne öruyorsunuz bakımm bugun sessız buralara kımsecıkler yok hayırdırr ervamm kesın bıryerlerde spor yapıyordur yıne
allah zihin açıklıgı versin canikaomslm kızlar nasılsınz bu aralar hiç katılım yapamadm ama son 3 sınavm kaldı snra rahatm değmeyn keyfimekaramelcm mülakatta başarılar dilerim
Merhaba kızlar stresli arkadaşınız geldi
kıssım dua ediyoruz heralde kazanacaksın inşallah
bugünlerde ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum.ama heyecandan metebolizmam çok hızlı çalışıyor ondan eminim.sürekli acıkıyorum.bu hafta kilo vereceğimi hiç sanmıyorum malesef..ama sınavdn sonra cok sıkı diyete girmeliyim.iş hayatına atılıcam artık zayıflama farz oldu bana :))
ee kızlar sizler ne yapıyorsunuz? meden turab banu ervam zulaley nowar minnoşum akrebim secdenurhepinizi saydım inş.
nasıl gidiyor diyetler kızlar.spor yarışmasına devammı?
devam da nedurumda bilmiyorum bakalım kim kazanacak ben kazanamicam o kesinde
en iyisi ben gecmişi bi okuyayım.
çocuk işte ne bilsin annesi.iyi ki temiz suymuş.milletin tuvalet taşıyor.
çok sevindim iyileştigine çocuklar saglıklı olunca tabi annelerinde keyfi yerine geliyor
eeeeeeeeeee canikom spor nasıl gidiyo bakalımhala uçuyormusun
Kesinlikle öyle şekerim, şimdi keyfim tam kıvamında
Sporla aram süper bu hafta, uçuşa aynen devamŞubat hedefini yakalayabilmem için bu hafta böyle. İnşaallah yakalarım. Gerçi anladığım kadarıyla siz spor yarışından vazgeçmiş durumdasınız , onun için artık toplam spor yazmaya gerek yok sanırım.
slm kızlar nasılsınz bu aralar hiç katılım yapamadm ama son 3 sınavm kaldı snra rahatm değmeyn keyfimekaramelcm mülakatta başarılar dilerim
Bugün oğlumu doktora götürdüm, çok şükür ciğerleri tamamen temizlenmiş dedi, sigara ve giripten uzak tutacakmışız, birde 4-5 ay koruma amaçlı bir ilaç kullanacaz ve her yıl ailecek grip aşısı olacaksınız mutlaka dedi. Neyse artık kızımdada aynı şey vardı 2 yaşından sonra iyileşmişti, inşaallah oğlumda kızım gibi iyileşir.
şükür canım yaa.allahın izniylr senin bakımınla iyileşir annesi.ailede var mı ki sigara içen...
inşallah hedefine ulaşırsın pes etmedim ama kendimi yormuyorum hergün 60 dakika yürüyorum
abartınca yorgunluktan kuzularımla ilgilenemiyorum tabiki herkezgibi benimde kuzucuklarım herşeyden önemli dimi şeker onlar bizim herşeyimizdartılmadım buhafta meraklıyım bakalım cumaya ne olacak :18: :18: :18:
GÜNAYDINNN GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN
Son 2 Gün ve Büyük Güne Son 6 Gün:18:
hooofff moralım bozuldu sımdııı:2: ne kadan az zaman kalmıs buyuk gune 6 gun kalmıss yaa hooff yaaa
hooofff moralım bozuldu sımdııı:2: ne kadan az zaman kalmıs buyuk gune 6 gun kalmıss yaa hooff yaaa
evet 6 gün kaldı yaşlanıyorum :84::84::84::84::84:
evet 6 gün kaldı yaşlanıyorum :84::84::84::84::84:
Canımcım nası gidiyo, bu hafta görecenmi 66 yı bakiiimmm
Sende yaşlanıyorum dersen biz ne yapacaz şekerimm:96:
ayy medencım yaa kendımden cok utanıyorum hıcbıse yapmıyorum gercı bıseyde yemıyorum ama hıc spor yapmıyorum 66 yı gorursem opup basıma koyarım valla ama cok zor yaa hoooff
kızz meyvee valla bu yasma geldım hıc uzulmedım dogum gunum geldı dıye hıcte uzulucegımı sanmıyorumm ohh dogumgunum ıste hedıyeler pastalar yıhuhuuu hıııcc dusunme tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?