• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ahhhh canlarım kimsecikler yok ama anlatacak kimsemde yok :14: :14:
bugün akşam yemeginde misafirlerim vardı 15 kişi akşama kadar gayet güzel hazırlandım
saat 5de sular kesildi ayy çok kötü oldu millet elini yıkıcak suyok sucudan istedik getirmedi :53:
şuan mutfak deterjan reklamların daki gibi :60: :60:
berbat ve hala sular gelmedi çıldırıcammmmmm yorgunluktanda ölüyorum :37:
bugün menü yazmıyorum karışık ama herşeyden azar azar yedim spor yapamadım :50: :50: :50:

yine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.

senin ticker tersine mi gidiyor ne :60:
senin burcun balik mi secdenurcugum?
evet tersine gidiyor en kisa zamanda duzelir dogru yolu bulur insallah:60::60:
benim burcum balik degil ama baliklari cokkkk severim :82:
ahhhh canlarım kimsecikler yok ama anlatacak kimsemde yok :14: :14:
bugün akşam yemeginde misafirlerim vardı 15 kişi akşama kadar gayet güzel hazırlandım
saat 5de sular kesildi ayy çok kötü oldu millet elini yıkıcak suyok sucudan istedik getirmedi :53:
şuan mutfak deterjan reklamların daki gibi :60: :60:
berbat ve hala sular gelmedi çıldırıcammmmmm yorgunluktanda ölüyorum :37:
bugün menü yazmıyorum karışık ama herşeyden azar azar yedim spor yapamadım :50: :50: :50:
canim benimmm ne kadar zor bir durum hem aksama kadar yorul ugras ortaya birseyler cikar birde su kesilsin olacak is degil ama oluyor iste:59:neyse sen halletmissindir:34:
yine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.

himmm benimde dikkatimi cekti bu kitap

evet tersine gidiyor en kisa zamanda duzelir dogru yolu bulur insallah:60::60:
benim burcum balik degil ama baliklari cokkkk severim :82:

canim benimmm ne kadar zor bir durum hem aksama kadar yorul ugras ortaya birseyler cikar birde su kesilsin olacak is degil ama oluyor iste:59:neyse sen halletmissindir:34:

himmm benimde dikkatimi cekti bu kitap

evet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam :60: :60:
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :

Gunaydinlar sevgili takimim
Hadi gecmis olsun Zulaley atlattin. demekki ne yapiyormuşuz herzaman yedek su bulunduruyormuşuz
secdenur inşaallah dediğin gibi doğru yolu bulur senin ticker.
bak diyet grubları bölümünde harika resimli anlatımı var ticker yapmanın
ay kilo vermenin en güzel yanı tickerını değiştirmek acayip keyf alıyorum onu değiştirirken

kızlar iyi akşamlar ben geldim.çokkkkk mutluyum kızlar.yerimde duramıyorum.bugün ön eleme açıklandı kazandım mülakata girmeyi :)) sımdı cuma mülakat var gecersem asistan oluyorum

kızlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin.çok ihtiyacım var.

bu hafta pek gıremeyebılırım.çok çalışmam lazım.çok az vaktım kaldıı.

bana dua edin kızlar...
karamelımm canım benımm cok sevındım ınsallah allhım herseyı gonlune gore verır yardımcın olur tatlım mulakatında ıyı gecer ınsallah amınn
kızlar kursta 6 kiloyla ben birinci olmuşum.ben kazandım yaşasın..:65::65::65:aslında 7 kiloydu ama akşam tartılınca 1 kilo fazla çıkmıştım.bu akşam eşim işte olduğu için gidemedim.spor hocam evi arayıp tebrik etti.yoksa kızlarla kutlayacaktık..:43::43::43:
şimdi 2. dönemde de daha iyi bir şekilde çalışıp kendi rekorumu kırmam gerekiyor.

canımm afferın sana takımımızın gururusun sen tebrık ederım canım ınsallah 2 .donemdede bırıncı olursun tatlım:nazar:

gunaydın sekerleırm dun aksam sadece elma yıycem ve 66 ya ınıcem bugun dedım aksam annemlere gıttık nohutla pılav yedım bı guzelcene :43: gece 10 da geldık ıspanak almıstım onu yıkadım mutfagı topladım saat 11.20 ye kadar mutfakta calıstım sabah kalktım kı nohut hala gıtmemıs tartıda duruyor hooff:43: bugun yuruyuste yapmam lazım hemde kesınlıkle yapmam lazım yanı:84:

ayyy nerdesın 2. takımmm kalkkkkk:87::87:
zulaleycım okadar ugrastan sonra sular gıtmıss cok uzuldum yaa valla :25:
banucum okudugun kıtapları cok begenıyorum yaa bıde gecen bana soyledıgın yuzyılın masalı ısımlı kıtabı bulamadım kıtapcılarda ınternetten buldum olmazsa ordan alıcam artık

evet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam :60: :60:
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :
banyoyu sumu basmisss:53::53:bukadar olur yani
ayyy nerdesın 2. takımmm kalkkkkk:87::87:
zulaleycım okadar ugrastan sonra sular gıtmıss cok uzuldum yaa valla :25:
banucum okudugun kıtapları cok begenıyorum yaa bıde gecen bana soyledıgın yuzyılın masalı ısımlı kıtabı bulamadım kıtapcılarda ınternetten buldum olmazsa ordan alıcam artık

minnos senin yume bandin vardi heralde nasil memnunmusun.bir kac arkadasim var aldilar ama evde olunca yapilmiyor diyorlar :44:tavsiyelerini bekliyorum

5125Effect-041-Selda.gif

Sabah güneşinin ışıkları,
Düşmüş pencereme,
Mavi gökyüzünü sarmış beyaz bulutlar,
Mavi, beyaz, sarmaşık...
Karışmış gün ışığına..
Unuttum ben, bugünde dünü...
Güne günaydın, günaydın bugüne…

Saksağan kuşları,
Nazlı nazlı uçuşlarda,
Müjde getirecek dileklerde,
Seslenişleri...
Sabah serinliğinden
Bir nefes çektim içime,
Yarınların güzelliğinden
Düşler taktım saçlarıma...
Bir nefeslik kısa olsa da, hayat...
Yaşama sevinci gözlerimde.
Ümit bahçelerinde gezindim,
Sevgi çiçekleri,derledim,
Kahvaltı soframa…
Güne, günaydın,
Günaydın bugüne…

01/03/2009 İstanbul

Neriman Mert

Son düzenleme:
minnoş relax!
her yediğini kilo yapacak diye düşünerek yersen yapar.
hamur işi pasta börek hazır gıdalar dışındakiler o kadar korkunç değil ya :16: sev onları minnoş.
beyin gücü var hem. cumadan beri 800 gr gitmiş benden ve inan bir önceki haftaya göre daha dikkatsizim ana rahat bıraktım kendimi.
hadi sende relax ol.

banyoyu sumu basmisss:53::53:bukadar olur yani

minnos senin yume bandin vardi heralde nasil memnunmusun.bir kac arkadasim var aldilar ama evde olunca yapilmiyor diyorlar :44:tavsiyelerini bekliyorum

valla canım bende yenı aldım sımdılık guzel gıdıyor yuruyorum ama ıste mısafırdı suydu buydu bazı gunler yuruyemıyorum evde olmasının avantajı aksam cok fazla kacırdımmı 20 dakkada olsa yururyup uzerımden atarım dusuncesıyle bıraz enerjı harcamıs oluyorum ıste ıyı oluyor yanı bence . ama secdenurcum tv olması lazım yuruyus bandının oldugu odada kesınlıkle faydası oluyor yoksa sıkılıyorsun cunku zaman gecmek bılmıyor yanı

minnoş relax!
her yediğini kilo yapacak diye düşünerek yersen yapar.
hamur işi pasta börek hazır gıdalar dışındakiler o kadar korkunç değil ya :16: sev onları minnoş.
beyin gücü var hem. cumadan beri 800 gr gitmiş benden ve inan bir önceki haftaya göre daha dikkatsizim ana rahat bıraktım kendimi.
hadi sende relax ol.

ayyy evet benımde relax olmam lazım sankım dersınkı koskoca bır tabak mantı yedım yanı nohut ıste ne yapabılırkı bana :63: hem bugun 3 lıtre su ıcıcem akıp gıdıcek onlar bılıyorum ben:63:

ayyy evet benımde relax olmam lazım sankım dersınkı koskoca bır tabak mantı yedım yanı nohut ıste ne yapabılırkı bana :63: hem bugun 3 lıtre su ıcıcem akıp gıdıcek onlar bılıyorum ben:63:
evet nohuttan bir şey olmaz ya bence açken çikolata yesen saat kaç olursa olsun o bile birşey yapmıyor. tecrübe ile sabit. yeterki tok olduğun halde üst üste sadece tad için yeme.
ben bunun altına imzamı atıyorum.
açken doyasıya kadar ye, doyar doymaz bırak, birdaha acıkasıya kadar hiç birşey yeme benim yolum budur artık hayat boyu.

valla canım bende yenı aldım sımdılık guzel gıdıyor yuruyorum ama ıste mısafırdı suydu buydu bazı gunler yuruyemıyorum evde olmasının avantajı aksam cok fazla kacırdımmı 20 dakkada olsa yururyup uzerımden atarım dusuncesıyle bıraz enerjı harcamıs oluyorum ıste ıyı oluyor yanı bence . ama secdenurcum tv olması lazım yuruyus bandının oldugu odada kesınlıkle faydası oluyor yoksa sıkılıyorsun cunku zaman gecmek bılmıyor yanı
bende alsam eminim cok faydasini gorurum sogukta disari cikamiyorum ciksam bile cocuklar var nasil cikilir bugun _25 cik cika bilirsen:18:aksama kocisime bir citlatalim bakalim ne diycek:21:
yağmurlu bir mersin sabahından kucak dolusu merhaba şekerler:71::16:
cok severim yagmuru ohhh sakir sakir ne guzeldir simdi disarisi tertemiz:3:
evet nohuttan bir şey olmaz ya bence açken çikolata yesen saat kaç olursa olsun o bile birşey yapmıyor. tecrübe ile sabit. yeterki tok olduğun halde üst üste sadece tad için yeme.
ben bunun altına imzamı atıyorum.
açken doyasıya kadar ye, doyar doymaz bırak, birdaha acıkasıya kadar hiç birşey yeme benim yolum budur artık hayat boyu.
bende katiliyorum sana ben bir yerde okudum miydenizin sesini dinleyin diyordu acikinca doyana kadar yiyin bir daha acikasiya kadar hic bir sey yemieyin diyordu :7:

Back