• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende alsam eminim cok faydasini gorurum sogukta disari cikamiyorum ciksam bile cocuklar var nasil cikilir bugun _25 cik cika bilirsen:18:aksama kocisime bir citlatalim bakalim ne diycek:21:

cok severim yagmuru ohhh sakir sakir ne guzeldir simdi disarisi tertemiz:3:

bende katiliyorum sana ben bir yerde okudum miydenizin sesini dinleyin diyordu acikinca doyana kadar yiyin bir daha acikasiya kadar hic bir sey yemieyin diyordu :7:

evet evet ben su an onu uyguluyor, oh nede keyıflı kılo verıyorum.
hem bu sayede vucudun kendı dogal olcu tartısınıda yenıden devreye sokuyorsun.
midenin gorevi o, ihtiyaci varki sana sinyal veriyor. sinyal vermedigi halde sen dilinin hatrina midene bir seyer yollarsan o zaman ayarlar bozuluyor.
ben musadenizle ayriliyorum cok ders calismam lazim bugunlerde onumde beni bekleyen 3 buyuk sinav var.

Son düzenleme:
secdenur! senin ticker yolunu bulmus :60:
yalniz kaplumbaga yavasligin sembolu gibi geliyor bana, yani kaplumbaga hizinda kilo vermek seni olumsuz etkilemez mi?
sen oraya bir tavsan kondursaydin. gerci hikayeye gore yarisi kazanan kaplumbaga. hadi senin bir bildigin vardir :59:
kaplumbaga yavastir ama aklina koydumu yapar.( yapar insallah):9::9:
yagmurlu bir izmir sabahından merhaba canlarımm :16: :16:
kızlar tümyurt yagışlı herhal :79: :79: ayyyy bayılırım yagmura bende :71:

zulaleycim dun suyun kesilince cok dua ettin heralde evini su basmis izmiri su basmis:1:

midenin gorevi o, ihtiyaci varki sana sinyal veriyor. sinyal vermedigi halde sen dilinin hatrina midene bir seyer yollarsan o zaman ayarlar bozuluyor.
ben musadenizle ayriliyorum cok ders calismam lazim bugunlerde onumde beni bekleyen 3 buyuk sinav var.

bende uyguluyorum canim megerse benim azim hic bos durmuyormus.vucudumuzda hersey gibi dengeli yaratilmis ama biz insanoglu o dengeleri korumak yerine alt ust ediyoruz.dedigin gibi dilimin hatrina habire yolluyorum bir anlik o tat karayag olarak geri donuyor sonra.:53:

Son düzenleme:

zulaleycim dun suyun kesilince cok dua ettin heralde evini su basmis izmiri su basmis:1:

:60: :60: :60: evet canım çok dua ettim sular gelsindiye kızım tuvelete kallkmış çeşmeyi açık bırakmış
neyse hallettikte benim dartımda sular içinde kalmış hemen pillerini çıkardım ama inşallah bozulmamıştır daha yeni almıştım :27: :27:

:60: :60: :60: evet canım çok dua ettim sular gelsindiye kızım tuvelete kallkmış çeşmeyi açık bırakmış
neyse hallettikte benim dartımda sular içinde kalmış hemen pillerini çıkardım ama inşallah bozulmamıştır daha yeni almıştım :27: :27:

çocuk işte ne bilsin annesi.iyi ki temiz suymuş.milletin tuvalet taşıyor.

çok teşekkürler canım bilmedigimiz yada bilipte uygulamadıgımız şeyleri hatırlattın allah razı olsun :54:
ecmain inşallah
kızlar iyi akşamlar ben geldim.çokkkkk mutluyum kızlar.yerimde duramıyorum.bugün ön eleme açıklandı kazandım mülakata girmeyi :)) sımdı cuma mülakat var gecersem asistan oluyorum

kızlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin.çok ihtiyacım var.

bu hafta pek gıremeyebılırım.çok çalışmam lazım.çok az vaktım kaldıı.

bana dua edin kızlar...
:46::46::46:prensesim benimmm biliyordum kazanıcağını o yüzden dedim dimi ben mülakata şişko yolşlayamam diye:94: ayy kıs rüyanı bile gördün..olucaksın inşallah asistan merak etme şekercim..ayy asistanlık sonrası da bizim masa etrafımızda buluşmamıza gelicek sıra:13::60:
amanın evet hergün aynı cümleleri söylüyor.
platese giden arkadaşlar sizde 45 dk mı yapıyorsunuz bir seferde?
Ebru Şallının 45 dk sı bir spor merkezinde yapılan platesle aynımıdır acep? bazı günler çok ara veriyor hareketler arasında
bende biraz biraz deniyorum yaa inşaallah bir gün bende beceririm şu platesi.
yapanlar çok memnun kalmış hep, e takımdada bir ben kaldım sanırım plates yapmayan. hemen çözmeliyim bu işi hemen :41:
bende varım şekerimm:68:
aslinda hep okuyup bildigimiz seyler ama hep unutuyoruz (neden unutuyoruz onu sordum suan kendime cevap belli yasamadigim icin:50:)tesekkurler tekrar hatirlattigin icin akrepcim
:69:
Akrep Peygamber efendimizin sünnetleri ile ilgili paylaşımın çok güzel.
ihmal etmesek şu an bu kilolarda da olmazdık değil mi?
özellikle selamlaşma ile ilgili olan kısım çok hoşuma gitti nedense tabi hepsi hoş.
ben selamlaşmaya çok önem veririm. karşındaki insana ilk baştan güzel bir enerjıi veriyorsun hoş bir selamla.
evet canım çok haklısın
kızlar kursta 6 kiloyla ben birinci olmuşum.ben kazandım yaşasın..:65::65::65:aslında 7 kiloydu ama akşam tartılınca 1 kilo fazla çıkmıştım.bu akşam eşim işte olduğu için gidemedim.spor hocam evi arayıp tebrik etti.yoksa kızlarla kutlayacaktık..:43::43::43:
şimdi 2. dönemde de daha iyi bir şekilde çalışıp kendi rekorumu kırmam gerekiyor.
:46::46::46::46::65:
iyi geceler kızlar
menüm
su,gevrek 1 kase
ara yoğurt
öğlen yoğurtlu biber,ekmek
ara meyve
ikindi 1 simit,peynir,zeytin
akşam gözleme yağsız,az peynirli,çay
2 litre su
3 miles leslie
iyi geceler
kuşum öğleden sonra hamur işleri çok fazla olmuş..hiç salata yok yeşillik yok yoğurt yok meyve yok:50:üskünümm olmamış canım:19:
ahhhh canlarım kimsecikler yok ama anlatacak kimsemde yok :14: :14:
bugün akşam yemeginde misafirlerim vardı 15 kişi akşama kadar gayet güzel hazırlandım
saat 5de sular kesildi ayy çok kötü oldu millet elini yıkıcak suyok sucudan istedik getirmedi :53:
şuan mutfak deterjan reklamların daki gibi :60: :60:
berbat ve hala sular gelmedi çıldırıcammmmmm yorgunluktanda ölüyorum :37:
bugün menü yazmıyorum karışık ama herşeyden azar azar yedim spor yapamadım :50: :50: :50:
:53::53::53::53::53:
yine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.
bu kitabı okumam lazımmm:68:
evet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam :60: :60:
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :
bununla geçmiş olsun şekercim:29:
gunaydın sekerleırm dun aksam sadece elma yıycem ve 66 ya ınıcem bugun dedım aksam annemlere gıttık nohutla pılav yedım bı guzelcene :43: gece 10 da geldık ıspanak almıstım onu yıkadım mutfagı topladım saat 11.20 ye kadar mutfakta calıstım sabah kalktım kı nohut hala gıtmemıs tartıda duruyor hooff:43: bugun yuruyuste yapmam lazım hemde kesınlıkle yapmam lazım yanı:84:
şekerim suçlu olan nohut değilki sensin:20: nohutu pilavla yemişsin..sadece nohut yeseydin iki tabak yeseydin yani doyana kadar tabii abartmadan:1: ama pilavla karışınca bir kaşıkda olsa akşam yenmiş üstelik yanii fecii olur sonuç:19:
yine yağmurlu bir istanbul sabahından bilmukabele :16:
:69::71:
bende alsam eminim cok faydasini gorurum sogukta disari cikamiyorum ciksam bile cocuklar var nasil cikilir bugun _25 cik cika bilirsen:18:aksama kocisime bir citlatalim bakalim ne diycek:21:

cok severim yagmuru ohhh sakir sakir ne guzeldir simdi disarisi tertemiz:3:

bende katiliyorum sana ben bir yerde okudum miydenizin sesini dinleyin diyordu acikinca doyana kadar yiyin bir daha acikasiya kadar hic bir sey yemieyin diyordu :7:
kuşum sen hangi kutup ülkesinde yaşıyosun böölee:53:
:46::46::46::46::46::46:
secdenur! senin ticker yolunu bulmus :60:
yalniz kaplumbaga yavasligin sembolu gibi geliyor bana, yani kaplumbaga hizinda kilo vermek seni olumsuz etkilemez mi?
sen oraya bir tavsan kondursaydin. gerci hikayeye gore yarisi kazanan kaplumbaga. hadi senin bir bildigin vardir :59:
nediyosun kıız benim çizelgede var o tavşandaan:42::39:
oyy izmirden de varmış takımdaaa:69::71:

:60::60::60::60:
bende uyguluyorum canim megerse benim azim hic bos durmuyormus.vucudumuzda hersey gibi dengeli yaratilmis ama biz insanoglu o dengeleri korumak yerine alt ust ediyoruz.dedigin gibi dilimin hatrina habire yolluyorum bir anlik o tat karayag olarak geri donuyor sonra.:53:
:46::46::46::46:
tünaydııın nasılsınız şekerler..
:69::71::16:
çocuk işte ne bilsin annesi.iyi ki temiz suymuş.milletin tuvalet taşıyor.
ayy evet dimiii yaaa:82:

PAZARTESİ

sirkeli ballı sıcak su

1 adet portakal

kahvaltı:
peynir,tahinli pekmez,ekmek,bir kupa kuşburnu

ara:
bir portakal,iki kuru incir

öğle:
leblebi,kavrulmamış badem,fındık,bir kupa kuşburnu

ara bir kuru incir

akşam
haşlama et,bol tere,maydanoz,nane,yeşil soğan,turp tabii bol limonlu,bir kase akrep hoşafı

ara
patlamış mısır:78:

3 lt su
kitap:birgün 5-6 sayfa

Merhaba kızlar stresli arkadaşınız geldi :1::1::1::1:

bugünlerde ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum.ama heyecandan metebolizmam çok hızlı çalışıyor ondan eminim.sürekli acıkıyorum.bu hafta kilo vereceğimi hiç sanmıyorum malesef..ama sınavdn sonra cok sıkı diyete girmeliyim.iş hayatına atılıcam artık zayıflama farz oldu bana :))

ee kızlar sizler ne yapıyorsunuz? meden turab banu ervam zulaley nowar minnoşum akrebim secdenur :1::1::1: hepinizi saydım inş.
nasıl gidiyor diyetler kızlar.spor yarışmasına devammı?

en iyisi ben gecmişi bi okuyayım.:1:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınz bu aralar hiç katılım yapamadm ama son 3 sınavm kaldı snra rahatm değmeyn keyfime:24::1: karamelcm mülakatta başarılar dilerim:71::73::73:

teşekkür ederim bitanem çok sağol

sende hayırlısıyla atlatırsın inş. sınavlarını coğu gitmiş azı kalmış zaten :)

ecmain inşallah

:46::46::46:prensesim benimmm biliyordum kazanıcağını o yüzden dedim dimi ben mülakata şişko yolşlayamam diye:94: ayy kıs rüyanı bile gördün..olucaksın inşallah asistan merak etme şekercim..ayy asistanlık sonrası da bizim masa etrafımızda buluşmamıza gelicek sıra:13::60:

:

:17::17: cok teşekkür ederim akrebim. Hiç beklemediğim bir anda açıldı bu kadro. o kadar sıkıntılı günler geciriyordum kı bı ışık doğdu sanki hayatıma.
şimdi cumayı iple cekiyorum.çalışabildiğim kadar çalıiıyorum.ama cok heyecanlıyım.şuan bile kalbim yerinden cıkacak sanki.
cidden rüyam gercek oluyor.eğer bu sınav olmasaydı haftasonu mersıne gıdecektim ne güzel hem yanına uğrayacaktım.o kadar plan kurdum kafamda :( benim tatil işi de yattı

neyse şu iş hayırlısıyla bi olsunda.mersine kaçarım bir ara.gelirim akrebim yanına :))

ayy burdada kar yağıyor bugün :))

yine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.

banucum kitabın konusuna bayıldım.o yazarın kitabını herkes cok övüyor.bende bir ara alıp okuyayım bu kitabı

bende iskender pala nın şah sultan kitabını okuyorum suan.tavsıye ederım cok güzel.sultan selimle kızılbaş şah ismailin arasında gecenler anlatılıyor.çaldıran savası falan.güzel bir kitap

evet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam :60: :60:
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :

ayy gecmiş olsun canımm..,

karamelımm canım benımm cok sevındım ınsallah allhım herseyı gonlune gore verır yardımcın olur tatlım mulakatında ıyı gecer ınsallah amınn

canımm afferın sana takımımızın gururusun sen tebrık ederım canım ınsallah 2 .donemdede bırıncı olursun tatlım:nazar:

minnoşum cok sağol.inş. ıyı gecer.hem yazılı hem sözlü olacak sınav.dualrını eksik etme lütfen

gunaydın sekerleırm dun aksam sadece elma yıycem ve 66 ya ınıcem bugun dedım aksam annemlere gıttık nohutla pılav yedım bı guzelcene :43: gece 10 da geldık ıspanak almıstım onu yıkadım mutfagı topladım saat 11.20 ye kadar mutfakta calıstım sabah kalktım kı nohut hala gıtmemıs tartıda duruyor hooff:43: bugun yuruyuste yapmam lazım hemde kesınlıkle yapmam lazım yanı:84:

nohut gaz yapıyor ya ondan tartıda öyle cıkmışsındır minnoşum:1:

mükemmel bir model Peygamberimiz sav.

bunu bende yeni öğrendim

:46: :46:
oy karamelim gözün aydın
hadi Allah yolunu açık etsin

sağol turabcım.allah razı olsun.d
sende yüksek lisansa girmeye karar vermişsin.hayırlı olsun.ve allah yardımcın olsun diyorum:1::1: benim gibi söylenmezsin inş. sende :1::1:

kızlar kursta 6 kiloyla ben birinci olmuşum.ben kazandım yaşasın..:65::65::65:aslında 7 kiloydu ama akşam tartılınca 1 kilo fazla çıkmıştım.bu
akşam eşim işte olduğu için gidemedim.spor hocam evi arayıp tebrik etti.yoksa kızlarla kutlayacaktık..:43::43::43:
şimdi 2. dönemde de daha iyi bir şekilde çalışıp kendi rekorumu kırmam gerekiyor.

tebrik ederim canımmmmmmm:21::21:

inşallah canım onuda kazanırsın allah yardımcın olsun :16: :16:

sağol zulaleycim.allah razı olsun.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.inş. kazanırım:17::17:

teşekkür ederim bitanem çok sağol

sende hayırlısıyla atlatırsın inş. sınavlarını coğu gitmiş azı kalmış zaten :)

:17::17: cok teşekkür ederim akrebim. Hiç beklemediğim bir anda açıldı bu kadro. o kadar sıkıntılı günler geciriyordum kı bı ışık doğdu sanki hayatıma.
şimdi cumayı iple cekiyorum.çalışabildiğim kadar çalıiıyorum.ama cok heyecanlıyım.şuan bile kalbim yerinden cıkacak sanki.
cidden rüyam gercek oluyor.eğer bu sınav olmasaydı haftasonu mersıne gıdecektim ne güzel hem yanına uğrayacaktım.o kadar plan kurdum kafamda :( benim tatil işi de yattı

neyse şu iş hayırlısıyla bi olsunda.mersine kaçarım bir ara.gelirim akrebim yanına :))

ayy burdada kar yağıyor bugün :))

banucum kitabın konusuna bayıldım.o yazarın kitabını herkes cok övüyor.bende bir ara alıp okuyayım bu kitabı

bende iskender pala nın şah sultan kitabını okuyorum suan.tavsıye ederım cok güzel.sultan selimle kızılbaş şah ismailin arasında gecenler anlatılıyor.çaldıran savası falan.güzel bir kitap

ayy gecmiş olsun canımm..,

minnoşum cok sağol.inş. ıyı gecer.hem yazılı hem sözlü olacak sınav.dualrını eksik etme lütfen

nohut gaz yapıyor ya ondan tartıda öyle cıkmışsındır minnoşum:1:

sağol turabcım.allah razı olsun.d
sende yüksek lisansa girmeye karar vermişsin.hayırlı olsun.ve allah yardımcın olsun diyorum:1::1: benim gibi söylenmezsin inş. sende :1::1:

tebrik ederim canımmmmmmm:21::21:

sağol zulaleycim.allah razı olsun.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.inş. kazanırım:17::17:
canım, allahım bir kapıyı kapatır bir pencere açar kullarına.hakkında hayırlısını dile.
kitaba gelince ben o kadar bayıldım diyemem konu çok yüce ama anlatılan bir gezi , bir çağ hikayesine dönüşüyor zamanla.amin maalouf un en az sevdiğim eseri diyebilirim.

Yaa ben 3 gündür bir türlü mesaj yazamıyorum, çok ilginçtir girip okuyorum ama mesaj yazıp gönderince bağlantı sıfırlandı deyip hata veriyor. bizim internettenmi kaynaklanıyor anlamadım. :50:Sinir oldum:41:İnşaallah bu defa olurrr

Oldu oldu çok şükür, ohhh beee. Sinirlerim bozulmuştu artık.

banyoyu sumu basmisss:53::53:bukadar olur yani

minnos senin yume bandin vardi heralde nasil memnunmusun.bir kac arkadasim var aldilar ama evde olunca yapilmiyor diyorlar :44:tavsiyelerini bekliyorum

Canım bende öyle hevesle aldım, sürekli kullanırım diye ama kullanamıyorum, hakikaten odaya gidip yürümeye üşeniyorum, Evde plates yapıyorumi leslie ile yürüyorum ama bantta çok fazla yürüyemiyorum. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yokki, ben yaparım diyorsan al iyi olur. insanın elinin altında oluncada çok istediğinde yürüyorsun sonuçta.

Bugün oğlumu doktora götürdüm, çok şükür ciğerleri tamamen temizlenmiş dedi:21:, sigara ve giripten uzak tutacakmışız, birde 4-5 ay koruma amaçlı bir ilaç kullanacaz ve her yıl ailecek grip aşısı olacaksınız mutlaka dedi. Neyse artık kızımdada aynı şey vardı 2 yaşından sonra iyileşmişti, inşaallah oğlumda kızım gibi iyileşir.

Back