Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menümü yazayım bende gidiyorum
sabah ılısu 1 elma
kahvaltı yarım simit peynir zeytin yumurta
ara 1 elme
ögle yarım paket frm biküvi 1 tane incir
akşam kuru fasukye pirinç pilavı yogurt 1dilim kp ekmegi . az yedim valla doymadan kalktım
spor 2 gündür toplam 190 dakika kıs meden gülme sakın yetişicem sana tahtımı bırakman
2,5 lt su 3 fincan yeşil çay
herkeze hayırlı geceler
bişi dicem ben rüyalarımdada koşuyom sayılırmı aceppp

bende sporumu yazayim bari 40 dk dün yapmistim bugünde 120 dk yaptim toplamda 160 dk ama simdi kalkayimda biraz daha yapayim bari siz ucmussunuz ama arkanizdayim

koş koş canım meden uçtuda ben seni bekliyom haayyydiii
ay kizlar yoruldum ya bana gece yarisi 45dk spor yaptirdiniz ama iyi oldu toplamda 205 dk oldu devamida gelir ins

kötümü ettik canikom gitsin kara yaglarr kopp koppppp

günaydınlar herkeze kimseler yok ama olsun açınca okuyu verin gari

nurcengcim sanada günaydın sende durumlar nasıl bakalım meden beni tahtımdan indirecekmiş
ay koş koş yoruldum valla neyse yagmur yagmassa 2 saat yürcem
şiiiiiiiiii kimseye söleme emi tatlım sonra onlarda yürür falan

takimcak cok hareketliyiz bu hafta
kizlar cuma gunu yaptigimiz sporlari bu haftaya dahil ediyoruz degil mi?
bende sabah 45 dk disarda yuruyup geldim hemen actim ebru salli maxi plus yaptim, attim kendimi dusa guzel bir kahvalti hazirladim bakalim bizim tembellerin uyanmasini bekliyorum
kizlar bence yuruyusu ve platesi ayri degerlendirelim plates ve yuruyusun zorluk dereceleri ayni degil yaa.

bende durumlar iyi tatlım meden çok gayretlidir tatlım

günaydın sportif takım üyeleri.bence abatıyorsunuz ama siz bilirsiniz.ilk yavaşladığınız hafta kilo verişiniz azalacak,vücut hep aynı tempoyu isteyip hatta daha yukarıya taşımanızı bekleyecek sizden.acelenizi anlayamıyorum.tüm o kiloları bir kaç ayda almadınız ki hemen gitsinler..herşeyin fazlası zarar arkadaşlar.kontrollü gitmekte fayda var.biliyorum şimdi beni dinlemeyip coşmaya devam edeceksiniz ama ben o yollardan geçtiğim için deneyimlerime dayanarak konuşuyorum canlarım.e ablanıza da bir kulak veriverin azıcık...hepinizi çooook öptümmm.....

haklısın canım ben zaten sabah 8 den gece 11 kadar hiç oturamıyorum sayılır biraz fazlatakıntılıyım evişi konusunda şimdide 3 gündür 2 saat yürüyüş bana çok geldi fena yoruluyorum
günde 1 saat yeterli bence birdaha 1 saatten fazla yürümeyi düşünmüyorummmm :82: :82: :82:

zulaley sen yeni basladin ve birden cok spor yaptin diye ayaklarin agriyodur iki saat baya cok gerceten ben spor yapmaya baslayali 2 yakin olacak ve bende yavas yavas basladim ve iki haftadan beri baya fazla yapaya basladim

bugün dartildim cok mutluyum dartimi seviyorum ya iyiki kirildi öbürkü

evramcım ben diyete yeni başladım 1 senedir yürüyüş yapıyordum zaten hergündeyildi ama
haftanın 3 yada 4 günü mutlaka yürüyordum yani vicudum yürüyüşe alışkın

sol bilegimde varis var ondanmı bilmiyorum çok canım acıyo dayanamıyorum agrısına

ıyı aksamlar canım cım sonunda yanınıza gelebıldım yarısmamızın bırıncısı sen olmussun canım cok tebrık edıyorummm ve kupan ı yolluyorumm

ıyı aksamlar canım cım sonunda yanınıza gelebıldım yarısmamızın bırıncısı sen olmussun canım cok tebrık edıyorummm ve kupan ı yolluyorumm

ÇOK TEŞEKKÜRLER canım hoşgeldin
ben yarışlara hiç dayanamam yarış deyince ben uçarım
ama busefer durucam çünkü kendimi fazla hırpaladım

evet kızlarrrr mınnosunuz sonunda gerı geldıı epeycene bır yedım yedım geldım gercı ama yınede yuruyus yaptım yınede aksaamları yemedım ay nebılıyım hıc tartılmadım yarın sabah hersey ortaya cıkar :18::18: butun gecmısı okudumda kızlar valla helal olsun delı gıbın spor yapmıssınız gercı ben bazılarınızın cok fazla yaptıgını sporu kucucuk azaltınca bıle kılo verısınızın duracAgını dusunuyorum ama tabıkı sız bılırsınız canlarım. bende yarın ıtıbarıyle baslıyorum spor dıyet allaahhh cumaya bnımde kılo vermem lazım bu hafta aynı sayılırsım 67.2 ıle 67.1 arasında gıdıp gelıyordu tartım en son tartıya cıktıgımda hepınızz cok guzel kıılolar vermıssınızz tebrık ederım canlarım ustelık bıde 2. olmusuz cok sevındım canlarım hepınızı tebrık ederım yarın yenı bır haftaya baslıyoruzz ınsallah hepımız ıcın cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…