• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evramcım ben diyete yeni başladım 1 senedir yürüyüş yapıyordum zaten hergündeyildi ama
haftanın 3 yada 4 günü mutlaka yürüyordum yani vicudum yürüyüşe alışkın :66: :66:

sol bilegimde varis var ondanmı bilmiyorum çok canım acıyo dayanamıyorum agrısına :14: :14: :14:
biraz azaltalim canim ya bende sakinlesmeye karar verdim
haftada 5 gun plates hemen arindan 15 dk leslie ile yurume sonrada keyfine disarda yuruyecegim

ve ideal kiloma ulastiktan sonrada yavas yavas azaltarak spora devam edecegimki banusultanin dedigi gibi gelmesin karayaglar
evet kızlarrrr mınnosunuz sonunda gerı geldıı epeycene bır yedım yedım geldım gercı ama yınede yuruyus yaptım yınede aksaamları yemedım ay nebılıyım hıc tartılmadım yarın sabah hersey ortaya cıkar :18::18: butun gecmısı okudumda kızlar valla helal olsun delı gıbın spor yapmıssınız gercı ben bazılarınızın cok fazla yaptıgını sporu kucucuk azaltınca bıle kılo verısınızın duracAgını dusunuyorum ama tabıkı sız bılırsınız canlarım. bende yarın ıtıbarıyle baslıyorum spor dıyet allaahhh cumaya bnımde kılo vermem lazım bu hafta aynı sayılırsım 67.2 ıle 67.1 arasında gıdıp gelıyordu tartım en son tartıya cıktıgımda :1: hepınızz cok guzel kıılolar vermıssınızz:nazar::nazar: tebrık ederım canlarım ustelık bıde 2. olmusuz cok sevındım canlarım hepınızı tebrık ederım yarın yenı bır haftaya baslıyoruzz ınsallah hepımız ıcın cok guzel olur
oy prensesim gelmis :66: hosgeldin sefalar getirdin bize giresundan ne getirdin?
sakin karayag getirmeyesin :20:

biraz azaltalim canim ya bende sakinlesmeye karar verdim
haftada 5 gun plates hemen arindan 15 dk leslie ile yurume sonrada keyfine disarda yuruyecegim

ve ideal kiloma ulastiktan sonrada yavas yavas azaltarak spora devam edecegimki banusultanin dedigi gibi gelmesin karayaglar

oy prensesim gelmis :66: hosgeldin sefalar getirdin bize giresundan ne getirdin?
sakin karayag getirmeyesin :20:

ayy evet ben geldımmmm:1::38: cok ozledım sızı hıcte bılem kara yag getırmedım cunkumm benım esımın aılesı hep sebze yıyor yaff :59: aksamları cok cok az yedım ve dıssarı cıkıtıgmızda bır suru yurudum turabcım bu sabah 600 gr fazla geldım ama ben onu hemen bugun de def ederım vucudumdan oyuzden o kara yag sayılmazz tatlım:63: gecen hafta herkes super kılo vermıss hadı bakalım bu hafta neler olucak:81::81: afferım benım takımıma. boll meyvee ve yuruyuslee bende yarınndan ıtıbarenn 66 dayım evelallahh:80::80:

gunaydin.jpg

gunaydinlar, keyifli sabahlar guzel takimim
ayy evet ben geldımmmm:1::38: cok ozledım sızı hıcte bılem kara yag getırmedım cunkumm benım esımın aılesı hep sebze yıyor yaff :59: aksamları cok cok az yedım ve dıssarı cıkıtıgmızda bır suru yurudum turabcım bu sabah 600 gr fazla geldım ama ben onu hemen bugun de def ederım vucudumdan oyuzden o kara yag sayılmazz tatlım:63: gecen hafta herkes super kılo vermıss hadı bakalım bu hafta neler olucak:81::81: afferım benım takımıma. boll meyvee ve yuruyuslee bende yarınndan ıtıbarenn 66 dayım evelallahh:80::80:
:46: :46: harikasin seni bu sefer kesin kararli goruyorum
ben simdi bazi resmi isler icin disari cikiyorum
beni guzel gunler bekliyor sanirim :61:
geldigimde gorusuruz

benimde turk komuslarim var hemde bir cogu 60 yas uzeri ama tanimiyorum bile onlari.
iki gun once ogrendim zemin katimizdaki yasli kari koca huzur evine yerlesmisler :50:
evlerini gordukce icim parcalaniyor. pencerelerinin onundeki suslere bakiyorum belkide zamaninda kari koca o susler icin tartisti biri digerini istedi falan filan ama simdi herseyi oylece birakip gitmisler. ne aci :14:
tatlış yapabilirsen ziyaret et onları:71:
daha fazl bişii yapmak istersen evlerine dönmelerini sağla ve ilgilen devamlı onlarla ne güzel olur dimiii:69:
Bugünkü menümü ve sporumu yazayım. Bugün hiç düzenli bir menü olmadı biliyorum. Menümün genel değerlendirmesi bana göre:77::77::47::50: İnşaallah yarın daha doğru dürüst bir menü yazarım:27:

BUGÜNKÜ MENÜM;
10:00 1 İncir, 1 Büyük Bardak Sıcak Su:81:
11:00 1 Kase Nesfit:81:
12:00-13:00 arası 3-4 Adet Cicibebe Bisküvi:77:
15:45 1 Küçük Kase Patates Salatası, 7 Adet Yaprak Sarması, 1 Dilim Kremalı Kek:77:
17:00 1 Nugget:77:
2,5-3 litre su, 3 Kupa Bitki Çayı:81:

SPORUM
21.01 40 dk Plates + 75 dk Yürüyüş = 115 dk
22.01 65 dk Plates + 70 dk Yürüyüş = 135 dk

TOPLAM = 250 dk
kuzum ne bu..menümü :2:
cuma günü yaptığın spor hesaplama sonrasımıydı şekercim:47:
aşka gedim dur hemen sidimi takayımda :8: :8: oyrobik yapayım meden valla fena gaza gelmiş kızlar
koşarken gören olursa çelme altınnnn :86: :86: :86:
:60::60::60:
Hadi durma şekerim kopp koppppp yetişmen lazım bana:10::10:
Dedimya eski moduma döndüm şükür:66::66:
:46::46::46:
Bende kaçtım, akrep kaptanım uyku vaktini çok geç saate bırakmayın demişti, ben uyumaya gidiyorum. Herkese hayırlı geceler, tatlı rüyalar:80:
ay kizlar yoruldum ya bana gece yarisi 45dk spor yaptirdiniz ama iyi oldu toplamda 205 dk oldu devamida gelir ins
:65::46::46:
takimcak cok hareketliyiz bu hafta
kizlar cuma gunu yaptigimiz sporlari bu haftaya dahil ediyoruz degil mi?
bende sabah 45 dk disarda yuruyup geldim hemen actim ebru salli maxi plus yaptim, attim kendimi dusa guzel bir kahvalti hazirladim bakalim bizim tembellerin uyanmasini bekliyorum
kizlar bence yuruyusu ve platesi ayri degerlendirelim plates ve yuruyusun zorluk dereceleri ayni degil yaa.
canım cumadan başlasın sporumuz ama bitişte cumayı yazmayalım..
sporların hepsi bir sayılsın şekercim..zorluk dereceleri bize kalmış sonuçta:51:
iyi akşamlar minnoşum nasılsın :16:
dur menümüde yazıverem gari :56:
sabah ılık su 1 elma
kahvaltı 2 dilim kp ekmegi
öğle meyve
akşam balık salata 2 dilim kp
gün boyu 1.5 lt su 3 fincan tarçınlı yeşilçay
spor:3günde toplam 255 dakika
bu nasıl menü şekerim:41: kahvaltıya bak yahuuu:50:kendinle dalga mı geçiyosun:57: okadar spora bu kadar yememek..sonra sağlığından olursun da görürsün o zaman 2 dl kepek ekmeğin i :20:
selamlar kızlar menüm
kahvaltı
yeşil çay
1 kase yoğurt mısır patlağı 1 paket
meyve
yoğurtlu biber kavurması ekmek
su,işte hepsi bu.
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar.
kuşum bu sadece sabah kahvaltısı dimi:51:
elma sirkeli su 1 hurma
45 dk yuruyus+ 45 dk plates
1 bardak tarcinli sut
10.30 saglam pazar kahvaltisi
ara 2 kase sutlac son kaseyide yedim kafam rahat olsun diye :57:

17.30 3 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye
simdi yesil cay iciyorum
2 lt su
:46::46::46::46:

günaydın kızlar.akrepçim yazılarının hepsini okudum .teşekkürler tatlım.
turap çım spor konusunda bana katılmana sevindim.sonuçta hepinizin iyiliğini istiyorum ben.az yiyip fazla spor yaptığım haftalar kilo verimim azalıyor.dengeli gittiğimde daha iyi sonuç alıyorum.benimki yaşam tarzı haline gelmeye başladı.artık hiç zorlanmıyorum.en sevdiğim yiyeceklerde bile sınırı çizebiliyorum.diyet yapıyormuşum gibi hissetmiyorum bu da moralimi yüksek tutmamı sağlıyor.akrepçiğimin dediği gibi önce beyin,sonra vücut ona katılıyor zaten.

günaydın kızlar.akrepçim yazılarının hepsini okudum .teşekkürler tatlım.
turap çım spor konusunda bana katılmana sevindim.sonuçta hepinizin iyiliğini istiyorum ben.az yiyip fazla spor yaptığım haftalar kilo verimim azalıyor.dengeli gittiğimde daha iyi sonuç alıyorum.benimki yaşam tarzı haline gelmeye başladı.artık hiç zorlanmıyorum.en sevdiğim yiyeceklerde bile sınırı çizebiliyorum.diyet yapıyormuşum gibi hissetmiyorum bu da moralimi yüksek tutmamı sağlıyor.akrepçiğimin dediği gibi önce beyin,sonra vücut ona katılıyor zaten.

:69::71::46::46:

tatlış yapabilirsen ziyaret et onları:71:
daha fazl bişii yapmak istersen evlerine dönmelerini sağla ve ilgilen devamlı onlarla ne güzel olur dimiii:69:

kuzum ne bu..menümü :2:
cuma günü yaptığın spor hesaplama sonrasımıydı şekercim:47:

:60::60::60:

:65::46::46:

canım cumadan başlasın sporumuz ama bitişte cumayı yazmayalım..
sporların hepsi bir sayılsın şekercim..zorluk dereceleri bize kalmış sonuçta:51:

bu nasıl menü şekerim:41: kahvaltıya bak yahuuu:50:kendinle dalga mı geçiyosun:57: okadar spora bu kadar yememek..sonra sağlığından olursun da görürsün o zaman 2 dl kepek ekmeğin i :20:

kuşum bu sadece sabah kahvaltısı dimi:51:

:46::46::46::46:

günaydın akrepcim dün biraz iştahsızdım sabah kalkınca elma yiyorum belki oyüzden kahvaltı edemiyorum ama peynir zeytinde yemiştim azıcık yazmamışım benim veletler bilgisayarın başında bana rahat vermiyorlar :22:

herkeze günaydın medencim sana
nasıl gidiyor spor :66: :66: :66:
ben bugün çok yogunum yürüyüş yapamaya bilirim
akşam yemegine misafirlerim var :56:
yemeklerin çogunu yaptım ama çocuklar okula gidince evi temizlicem :37:
neyse ben gene yürümeye çalışıcam 40 dakikada olsa :66: :66: :66:

Back