• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yok canimya yemiyorum ben arkadaslara yardima gidiyorum yanlizim evde oturup ne yapcam deyip gidiyorum:34:

manti kralicesimi:60::60::60:tam uydu valla salata satilmiyo be guzelim herkez turk yemeklerine hasret salatayi ne yapsin hemde burda et cok ucuz yesillikler cok pahali meyve sebze ha keza oyle:50:

olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydi:60::60:neyse eksik dua etmeyeyim yasi yasima huyu huyuma uygun bir turk komsu ver allahim:9:

cnm sen nerde yasiyosun

yok canimya yemiyorum ben arkadaslara yardima gidiyorum yanlizim evde oturup ne yapcam deyip gidiyorum:34:

manti kralicesimi:60::60::60:tam uydu valla salata satilmiyo be guzelim herkez turk yemeklerine hasret salatayi ne yapsin hemde burda et cok ucuz yesillikler cok pahali meyve sebze ha keza oyle:50:

olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydi:60::60:neyse eksik dua etmeyeyim yasi yasima huyu huyuma uygun bir turk komsu ver allahim:9:

dogru söylüyosunda kendi vatanında arkadaş bulamıyorsun senin arkadaş ortamın neyüzel şimdi hepiniz gurbette diye bir biri nize destek olyosunuzdur :16: neyse benimde anacıgım var allahtan oyakın 15 günde bir gidip 2 gün kalıyorum kendime geliyorum :79: :79:

gecen hafta cocuklar hastaydi :2:hep evdeydim bu haftada hep disardaydim:82:bugunde misafirim vardi az once gitti hemen actim mutfak cok karisik :19:birazdan gidip topluycam bir bakayim dedim nevar neyok

geçmiş olsun canım zaten geçen hafta bizim takmın tüm çocukları hastaydı allaha şükür iyileşmiş hepside benim kızımda senin çocuklar kaç yaşında sen kaç yaşındasın canikom :16: :16:

geçmiş olsun canım zaten geçen hafta bizim takmın tüm çocukları hastaydı allaha şükür iyileşmiş hepside benim kızımda senin çocuklar kaç yaşında sen kaç yaşındasın canikom :16: :16:

aman allah korusun bidaha olmasinlar benim 3 cocuk canim iki kucugum hasta oldu isal oldular ama burda cogu cocukta oldu salginmidir nedir hemen zayifladi yavrularim analarinda bir degisiklik yok ama (kilo bakimindan soyluyorum)30 yasindayim buyuk 7 yasinda kucugu 5 yasinda bebegim 15 aylik canim.
ayrica tebrik ederim canim spor birincisi olmussun:81:

günaydın medencim akrebim yazıları okudum hepside süper teşekkürler :46: :46:
teşekkürler canımmm:16:

Manti kralicesimi:60::60::60:tam uydu valla salata satilmiyo be guzelim herkez turk yemeklerine hasret salatayi ne yapsin hemde burda et cok ucuz yesillikler cok pahali meyve sebze ha keza oyle:50:

Olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydi:60::60:neyse eksik dua etmeyeyim yasi yasima huyu huyuma uygun bir turk komsu ver allahim:9:
eee biz varız yaa:63:türk arkideşler:21:

BALTANIZI BİLEYİN

Bir ormanda iki kişi ağaç kesiyormuş. Birinci adam sabahları erkenden kalkıyor, ağaç kesmeye başlıyormuş, bir ağaç devrilirken hemen diğerine geçiyormuş. Gün boyu ne dinleniyor ne öğle yemeği için kendine vakit ayırıyormuş. Akşamları da arkadaşından bir kaç saat sonra ağaç kesmeyi bırakıyormuş. İkinci adam ise arada bir dinleniyor ve hava kararmaya başladığında eve dönüyormuş.

Bir hafta boyunca bu tempoda çalıştıktan sonra ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar. Sonuçta ikinci adam çok daha fazla ağaç kesmiş. Birinci adam öfkelenmiş

-Bu nasıl olabilir? Ben daha çok çalıştım. Senden daha erken işe başladım, senden daha geç bitirdim. Ama sen daha fazla ağaç kestin. Bu işin sırrı ne?

İkinci adam yüzünde tebessümle yanıt vermiş ;

- Ortada bir sır yok. Sen durmaksızın çalışırken ben arada bir dinlenip baltamı biliyordum. Keskin baltayla, daha az çabayla daha çok ağaç kesilir.

Kendimizi geliştirmek, baltamızı bilemektir. Kendimize zaman ayırıp, yaşamımızı objektif bir bakışla gözden geçirmektir. Zayıf bulduğumuz alanlarımızı geliştirmek için çaba göstermektir. Bu zihnimizin, ruhumuzun karakterimizin güçlenmesi için olmazsa olmaz bir koşuldur.

Delphi deki ünlü tapınakta Sokrates in şu sözü yer alır: "İnsan Kendini Tanı" kendini tanımak, şu anda olduğumuz noktayla olmak istediğimiz nokta arasındaki yoldur. Kendini tanımak, kendimizi nasıl gördüğümüz ile başkalarının bizi nasıl gördüğü arasında açı olmaması anlamına gelir. Bireysel ve is yaşamımızda başarılı, mutlu ve doyumlu olmak istiyorsak, baltamızı bilemek için kendimize zaman ayırmalıyız

YAPICI VE ÇÖZÜME KAVUŞTURUCU OLUN
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı.
Patates ekimi için bahçeyi sürmesi gerekiyordu. Fakat, bu çok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi ama o
da hapisteydi.

Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve durumunu izah etti:

Sevgili David,
Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış
sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki, sen bahçeyi benim için hallederdin.
Sevgiler Baban...

Yaşlı adam, bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.

Babacığım,
Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm. Sevgiler David...

Ertesi gün sabaha karşı 4'te, FBI ve yerel polis çıkageldi. Tüm sahayı kazdılar. Ama hiçbir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.

Babacığım,
Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.
Sevgiler David....

:128:

Son düzenleme:
YARATICI OLUN
Patates ekimi için bahçeyi sürmesi gerekiyordu. Fakat, bu çok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi ama o
da hapisteydi.

Sevgili David,
Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış
sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki, sen bahçeyi benim için hallederdin.
Sevgiler Baban...

Babacığım,

Ertesi gün sabaha karşı 4'te, FBI ve yerel polis çıkageldi. Tüm sahayı kazdılar. Ama hiçbir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.

Babacığım,
Sevgiler David....

:1::1::1::1::1::1:

süper ya cok komikmiş :))

ellerine sağlık akrebim

diğer paylaşımlarınıda okudum hepsi cok güzeldi.Bilmediğimiz ne kadar çok şey var.Okurken onları düşündüm.İnsanoğlu evren karsında aslında cok aciz.ne kadar öğrenirsek öğrenelim öğrendiklerimiz aslında cok sınırlı seyler.

( ADAM VE KELEBEK )
Adam fısıldadı, "Tanrım konuş benimle" ve bir kuş cıvıldadı ağaçta ama adam duymadı.

Sonra adam bağırdı "Tanrım konuş benimle!" Ve gökyüzünde bir şimşek çaktı, ama adam dinlemedi onu.

Adam etrafına bakındı ve "Tanrım seni görmeme izin ver" dedi. Ve bir yıldız parıldadı gökyüzünde, ama adam farkına varmadı. Ve adam bağırdı, "Tanrım bana bir mucize göster!" Ve bir bebek doğdu bir yerlerde.

Ama adam bunu bilemedi. Sonra adam çaresizlik içinde sızlandı, "Dokun bana Tanrım ve burada olduğunu anlamamı sağla!"

Bunun üzerine Tanrı aşağı doğru süzüldü ve adama dokundu. Ama adam kelebeği elinin tersiyle uzaklaştırdı ve yürüyüp gitti.

ellerine sağlık akrebim

diğer paylaşımlarınıda okudum hepsi cok güzeldi.Bilmediğimiz ne kadar çok şey var.Okurken onları düşündüm.İnsanoğlu evren karsında aslında cok aciz.ne kadar öğrenirsek öğrenelim öğrendiklerimiz aslında cok sınırlı seyler.

teşekkür ederim bebişimm:16:

ellerine sağlık akrebim

bencede cok hos paylasimlar cok zekiymis ya hapisteki cocuk :60:karamel senin nasil gidiyor calismalar?
bende yuksek lisans yapmaya karar verdim ama onumde uzun bir yol var bakalim hayirlisi.

aman allah korusun bidaha olmasinlar benim 3 cocuk canim iki kucugum hasta oldu isal oldular ama burda cogu cocukta oldu salginmidir nedir hemen zayifladi yavrularim analarinda bir degisiklik yok ama (kilo bakimindan soyluyorum)30 yasindayim buyuk 7 yasinda kucugu 5 yasinda bebegim 15 aylik canim.
ayrica tebrik ederim canim spor birincisi olmussun:81:
benimde turk komuslarim var hemde bir cogu 60 yas uzeri ama tanimiyorum bile onlari.
iki gun once ogrendim zemin katimizdaki yasli kari koca huzur evine yerlesmisler :50:
evlerini gordukce icim parcalaniyor. pencerelerinin onundeki suslere bakiyorum belkide zamaninda kari koca o susler icin tartisti biri digerini istedi falan filan ama simdi herseyi oylece birakip gitmisler. ne aci :14:

Bir zamanlar kötü geçen bir hasattan şikayet eden bir çiftçi vardı: "Tanrı hava durumunu kontrol etmeme izin verse her şey daha iyi olurdu." Tanrı ona dedi ki: "Bir yıl boyunca havanın kontrolünü sana bırakacağım. Ne istersen hemen yerine gelecek. "

Zavallı adam çok mutlu oldu ve hemen dedi ki "şimdi güneş istiyorum" ve güneş çıktı. Sonra dedi ki "şimdi yağmur yağsın" ve yağdı. Bir sene boyunca önce güveş açtı ve sonra yağmur yağdı. Mahsül hiç bu kadar bol, hiç bu kadar yemyeşil olmamıştı. Sıra hasata geldi. Çiftçi buğdayı biçmeye koyuldu, ama yüreğine indi. Başakların içi bomboştu. Tanrı gelip sordu: "Nasıl mahsulün?" Adam şikayet etti: "Kötü efendim, çok kötü." "Peki sen havayı kontrol etmedin mi? İstedğin her şey olmadı mı?" "Evet! Ben de işte bundan dolayı şaşkına döndüm. İstediğim güneşi ve yağmuru elde ettim ama hiç mahsül yok." "Peki hiç rüzgar, fırtına, kar ve buz istemedin mi? Bunlar havayı temizleyip kökleri güçlü hale getiriyor. Mahsulün de içi doluyor. Hep iyi havayla olur mu hiç? Elinde bu yüzden mahsül yok."

Yaşam hem iyi hava hem kötü hava, herm zevk hem acı, hem yaz hem kış, hem gece hem gündüz varsa yaşanır. Hem üzüntü hem mutluluk, hem rahat hem rahatsızlık olmalı. Yaşam işte böyle uçlar arasında güzelleşir...

Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin
içindeki kaloriden daha fazladır.

akrep bu nedendir? kerevizin kalorisi cok mu dusuk?
ve hazirlamasi temizlemeside guc sanirim o yuzden ?

tatlım gerçekten kerevizin kalorisi çok ama çok düşük ve de yağ yakma özelliği var..düşünün artık:56:
bir dilimcik pastadan nolucak ddiyoruz yiyoruzama bize maliyeti fazlasıyla yağ oluyor ama işte asıl yememiz gerekenlerden uzak kalıyoruz hep:50:

YAPICI VE ÇÖZÜME KAVUŞTURUCU OLUN
da hapisteydi.

Sevgili David,
Sevgiler Baban...

Babacığım,

Babacığım,
Sevgiler David....

cok komik amma pratik zekaymis:60::60::60:
benimde turk komuslarim var hemde bir cogu 60 yas uzeri ama tanimiyorum bile onlari.
iki gun once ogrendim zemin katimizdaki yasli kari koca huzur evine yerlesmisler :50:
evlerini gordukce icim parcalaniyor. pencerelerinin onundeki suslere bakiyorum belkide zamaninda kari koca o susler icin tartisti biri digerini istedi falan filan ama simdi herseyi oylece birakip gitmisler. ne aci :14:

gercekten cok aci yaaaa :50::50::50:

tatlım gerçekten kerevizin kalorisi çok ama çok düşük ve de yağ yakma özelliği var..düşünün artık:56:
bir dilimcik pastadan nolucak ddiyoruz yiyoruzama bize maliyeti fazlasıyla yağ oluyor ama işte asıl yememiz gerekenlerden uzak kalıyoruz hep:50:

tadi pek hos degil ama kalorisi dusuk
tadi guzel olan bircok seyin kalorisi yuksek :50:
son günlerde canım hiç birşey yemek istemiyor artık
zararlı dediğim şeylerde lezzet vermıyor artık ac kaldık

Back