Ben geldim kızlar, ne var ne yok diye bir bakayım dedim şöyle biraz motive arttırıp spor yapmaya gidecem.Malum zülaleye meydan okudum:18: eee meydan okumakla olmuyor harekete geçmek lazım.
Günümüze gittim şükür abartmadım, kendimi çok zorladım ama. Zayıf ve şık bayanlara bakıp bakıp, içten içe kendimi yedim valla. Neyse artık bitti gitti çok şükür.
Geriye sayım başladı SON 9 GÜN...
Ben kaçtım... Spor zamanı
canım sen evde otursadınya nesporu yorulma ben sana kıyamam
bugün hava yagmurluydu ama kociş uyuyunca kaçtım evden doru sahile ohhh yagmurda yürüyüşü çok severim 70 dakika yürüdüm 69 dakikaydı apartmanın etrafında 1 turattım 70 oldu
çocuklarım uyuyuncada 30 dakika ayrobik kooop koooooooooppp
Sporumu yaptım geldim şekerlerim ama kimsecikler gelmemiş zülaleycim hariç:96: Kendimi süpper hissediyorum ben, sonunda tekrar girebildim eski moduma
Ayy canım arkadaşım benim ne çok düşünürmüş beni:86: Ama ben seni düşünemiyorum nedenseşu spor yarışı tahtından indirmem lazım seni
inmemmmm inmemmmm:82: :82:
aaaa çok ayım inan seni düşünüyorum yorulma birtanem
aşka gedim dur hemen sidimi takayımdaoyrobik yapayım meden valla fena gaza gelmiş kızlar
koşarken gören olursa çelme altınnnn :86: :86: :86:
evet evet o insin ki bana yer acilsin, yarin sabah kahvalti oncesi bir saat yuruyeyim ben hazir babasi evde kizimi birakir guzel bir yuruyus yaparim onlar uyurkenSporumu yaptım geldim şekerlerim ama kimsecikler gelmemiş zülaleycim hariç:96: Kendimi süpper hissediyorum ben, sonunda tekrar girebildim eski moduma
of ya simdide ben moddan ciktim. ben bir hafta iyi veriyorum bir hafta saliyorum kendimi ama yarindan tezi yok toparliyorum acilin bende varim spor yarisinda
Ayy canım arkadaşım benim ne çok düşünürmüş beni:86: Ama ben seni düşünemiyorum nedenseşu spor yarışı tahtından indirmem lazım seni
canım sen evde otursadınya nesporu yorulma ben sana kıyamam
bugün hava yagmurluydu ama kociş uyuyunca kaçtım evden doru sahile ohhh yagmurda yürüyüşü çok severim 70 dakika yürüdüm 69 dakikaydı apartmanın etrafında 1 turattım 70 oldu
çocuklarım uyuyuncada 30 dakika ayrobik kooop koooooooooppp
Bugünkü menümü ve sporumu yazayım. Bugün hiç düzenli bir menü olmadı biliyorum. Menümün genel değerlendirmesi bana göreİnşaallah yarın daha doğru dürüst bir menü yazarım
BUGÜNKÜ MENÜM;
10:00 1 İncir, 1 Büyük Bardak Sıcak Su:81:
11:00 1 Kase Nesfit:81:
12:00-13:00 arası 3-4 Adet Cicibebe Bisküvi
15:45 1 Küçük Kase Patates Salatası, 7 Adet Yaprak Sarması, 1 Dilim Kremalı Kek
17:00 1 Nugget
2,5-3 litre su, 3 Kupa Bitki Çayı:81:
SPORUM
21.01 40 dk Plates + 75 dk Yürüyüş = 115 dk
22.01 65 dk Plates + 70 dk Yürüyüş = 135 dk
TOPLAM = 250 dk
Bugünkü menümü ve sporumu yazayım. Bugün hiç düzenli bir menü olmadı biliyorum. Menümün genel değerlendirmesi bana göreİnşaallah yarın daha doğru dürüst bir menü yazarım
BUGÜNKÜ MENÜM;
10:00 1 İncir, 1 Büyük Bardak Sıcak Su:81:
11:00 1 Kase Nesfit:81:
12:00-13:00 arası 3-4 Adet Cicibebe Bisküvi
15:45 1 Küçük Kase Patates Salatası, 7 Adet Yaprak Sarması, 1 Dilim Kremalı Kek
17:00 1 Nugget
2,5-3 litre su, 3 Kupa Bitki Çayı:81:
SPORUM
21.01 40 dk Plates + 75 dk Yürüyüş = 115 dk
22.01 65 dk Plates + 70 dk Yürüyüş = 135 dk
TOPLAM = 250 dk
güzel menü amma sen bebişi nereye bırakıpta yürüyüş yapıyorsun bakalımyazık hasta edersin bebişi
evet evet o insin ki bana yer acilsin, yarin sabah kahvalti oncesi bir saat yuruyeyim ben hazir babasi evde kizimi birakir gzel bir yuruyus yaparim onlar uyurken
amanin kizlar bacaklariniz agriyacak sakin olun yaa
bence guzel bir menu benim ibi saat 10 da bir kase sutlac yememissin ya :44:
Yok güzelim çıkarırmıyım ben onu yürüyüşe hiiç. Dün arabayla kardeşime götürdüm bıraktım öyle yürüdüm, Bugünde Eşim evdeydi ona bıraktım ve leslie ilede yürüdüm.
orasi oyle ben o acidan degerlendirmedim.Aynen bende senin gibi düşünüyorum, yarın eşim evde çıkar yürürüm biraz
Son 9 gün böyle sonra bu kadar yapacağımı sanmıyorum şekerim, hedefe ulaşmam lazım:18:
Sence güzelde akrebim beğenmez kesinn, meyve yok, yoğurt yok, yararlı hiçbişey yok nerdeyse :78:
hıhbikerem ben açık havada yürüyorum
kıııss durbiraz valla yetişemicem ddiye tıııırrssstırıyon beni :18: :18:
Ben önceleri facebook tan çıkmazdım, buraya girdim gireli facebooka doğru dürüst uğramaz oldum ben yahuu
orasi oyle ben o acidan degerlendirmedim.
ben gec saatte agir bir sey yememeye odaklanmis durumdayim.
bir subat hedefimize ulasalim kizlar ya
ben dun ve bugun cozuttumhemmen telafi ediyoruz zararin neresinden donersek kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?