yok canimya yemiyorum ben arkadaslara yardima gidiyorum yanlizim evde oturup ne yapcam deyip gidiyorum
manti kralicesimitam uydu valla salata satilmiyo be guzelim herkez turk yemeklerine hasret salatayi ne yapsin hemde burda et cok ucuz yesillikler cok pahali meyve sebze ha keza oyle
olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydineyse eksik dua etmeyeyim yasi yasima huyu huyuma uygun bir turk komsu ver allahim
yok canimya yemiyorum ben arkadaslara yardima gidiyorum yanlizim evde oturup ne yapcam deyip gidiyorum
manti kralicesimitam uydu valla salata satilmiyo be guzelim herkez turk yemeklerine hasret salatayi ne yapsin hemde burda et cok ucuz yesillikler cok pahali meyve sebze ha keza oyle
olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydineyse eksik dua etmeyeyim yasi yasima huyu huyuma uygun bir turk komsu ver allahim
cnm sen nerde yasiyosun
gecen hafta cocuklar hastaydi :2:hep evdeydim bu haftada hep disardaydim:82:bugunde misafirim vardi az once gitti hemen actim mutfak cok karisikbirazdan gidip topluycam bir bakayim dedim nevar neyok
geçmiş olsun canım zaten geçen hafta bizim takmın tüm çocukları hastaydı allaha şükür iyileşmiş hepside benim kızımda senin çocuklar kaç yaşında sen kaç yaşındasın canikom
teşekkürler canımmmgünaydın medencim akrebim yazıları okudum hepside süper teşekkürler
eee biz varız yaayok canimya yemiyorum ben arkadaslara yardima gidiyorum yanlizim evde oturup ne yapcam deyip gidiyorum
Manti kralicesimitam uydu valla salata satilmiyo be guzelim herkez turk yemeklerine hasret salatayi ne yapsin hemde burda et cok ucuz yesillikler cok pahali meyve sebze ha keza oyle
Olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydineyse eksik dua etmeyeyim yasi yasima huyu huyuma uygun bir turk komsu ver allahim
teşekkürler canımmm
eee biz varız yaatürk arkideşler
YARATICI OLUN
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı.
Patates ekimi için bahçeyi sürmesi gerekiyordu. Fakat, bu çok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi ama o
da hapisteydi.
Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve durumunu izah etti:
Sevgili David,
Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış
sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki, sen bahçeyi benim için hallederdin.
Sevgiler Baban...
Yaşlı adam, bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.
Babacığım,
Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm. Sevgiler David...
Ertesi gün sabaha karşı 4'te, FBI ve yerel polis çıkageldi. Tüm sahayı kazdılar. Ama hiçbir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.
Babacığım,
Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.
Sevgiler David....
:128:
süper ya cok komikmiş :))
ellerine sağlık akrebim
diğer paylaşımlarınıda okudum hepsi cok güzeldi.Bilmediğimiz ne kadar çok şey var.Okurken onları düşündüm.İnsanoğlu evren karsında aslında cok aciz.ne kadar öğrenirsek öğrenelim öğrendiklerimiz aslında cok sınırlı seyler.
süper ya cok komikmiş :))
ellerine sağlık akrebim
diğer paylaşımlarınıda okudum hepsi cok güzeldi.Bilmediğimiz ne kadar çok şey var.Okurken onları düşündüm.İnsanoğlu evren karsında aslında cok aciz.ne kadar öğrenirsek öğrenelim öğrendiklerimiz aslında cok sınırlı seyler.
benimde turk komuslarim var hemde bir cogu 60 yas uzeri ama tanimiyorum bile onlari.aman allah korusun bidaha olmasinlar benim 3 cocuk canim iki kucugum hasta oldu isal oldular ama burda cogu cocukta oldu salginmidir nedir hemen zayifladi yavrularim analarinda bir degisiklik yok ama (kilo bakimindan soyluyorum)30 yasindayim buyuk 7 yasinda kucugu 5 yasinda bebegim 15 aylik canim.
ayrica tebrik ederim canim spor birincisi olmussun:81:
Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin
içindeki kaloriden daha fazladır.
akrep bu nedendir? kerevizin kalorisi cok mu dusuk?
ve hazirlamasi temizlemeside guc sanirim o yuzden ?
cok komik amma pratik zekaymis
YAPICI VE ÇÖZÜME KAVUŞTURUCU OLUN
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı.
Patates ekimi için bahçeyi sürmesi gerekiyordu. Fakat, bu çok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi ama o
da hapisteydi.
Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve durumunu izah etti:
Sevgili David,
Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış
sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki, sen bahçeyi benim için hallederdin.
Sevgiler Baban...
Yaşlı adam, bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.
Babacığım,
Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm. Sevgiler David...
Ertesi gün sabaha karşı 4'te, FBI ve yerel polis çıkageldi. Tüm sahayı kazdılar. Ama hiçbir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.
Babacığım,
Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.
Sevgiler David....
:128:
benimde turk komuslarim var hemde bir cogu 60 yas uzeri ama tanimiyorum bile onlari.
iki gun once ogrendim zemin katimizdaki yasli kari koca huzur evine yerlesmisler
evlerini gordukce icim parcalaniyor. pencerelerinin onundeki suslere bakiyorum belkide zamaninda kari koca o susler icin tartisti biri digerini istedi falan filan ama simdi herseyi oylece birakip gitmisler. ne aci
tatlım gerçekten kerevizin kalorisi çok ama çok düşük ve de yağ yakma özelliği var..düşünün artık
bir dilimcik pastadan nolucak ddiyoruz yiyoruzama bize maliyeti fazlasıyla yağ oluyor ama işte asıl yememiz gerekenlerden uzak kalıyoruz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?