Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ins veririz cnm
valla öyle sıkıldım bende yürüyüş en iyisi
zülaley kaç yaşındasın canım çocuk kaç tane?
inşallah ya ben neden se cumadan sonra umutsuzluga düşüyom veremicem gibi geliyo kaçamakta yapmıyorum ama canım sen belirlibir diyet uyguluyormusun yok sa benimgibi herşeyden ama azmı
yiyorsun
evet canım kuzularım benim herşeyim :82: genç anneyim 17 yaşında anne oldum küçüktüm ama allaha şükür mutluyum senin bebişede rabbim saglıklı ömür versinmaşallah canım bende 29 yaşındayım ama daha 7 aylık bi oğlum var senin 3 çocuğun varne güzel
nurceng ve zulaleyy nasılınız kızlar.Ne kaynatıyorsunuz bakalım
cnm ben saglikli beslenmeye calisiyorum et ymiyorum o yüzden biraz kisitli bi menüm var gibi geliyo bana ben bi seyin tadina baktimmi birakamam bende hic tanina makmamayi tercih ediyorum o yüzden
zulaley ununu elemis elegini asmis cocuklarini dogurmus simdide zayiflayacak ve ince mesut yasayayip gidecek iste. bizde bundan sonraki hamileliklerimizde kilo almayalim olurmu ogretmenim.maşallah canım bende 29 yaşındayım ama daha 7 aylık bi oğlum var senin 3 çocuğun varne güzel
elma sirkeli su
09.00 guzel bir kahvalti
14.30 sufle ve tarcinli yesil cay
19.00 haslanmis tavuk bol yesillik, 1 dilim kepekli ekmek
1,5 saat yuruyus
3lt su
zulaley ununu elemis elegini asmis cocuklarini dogurmus simdide zayiflayacak ve ince mesut yasayayip gidecek iste. bizde bundan sonraki hamileliklerimizde kilo almayalim olurmu ogretmenim.
nurceng senden daha iyi bir performans bekliyorum ki zayiflamak icin cok guzel bir nedenin var hadi 14 subatta yikilsin ortalik.
benim kizimi sormussun bizdede henuz dis ve belirtileri yok.
ben ilk hamilaligimde 20 kilo 2.de 25 kilo üçüncüde 28 kilo almıştım ama 2 sindede eski kiloma hiç diyet yapmadan dönmüştüm kızımdan 10 kilo bana hediye kaldı
3 nede 70 kiloyla hamile kalmıştım
ama deligibi yemek yiyordum şimdiki aklım olsa yemezdim dicemmm ama boş ver ohhhh iyikide yemişim şimdide veririm
ins cnm hepberaber veririz
nurceng ve zulaleyy nasılınız kızlar.Ne kaynatıyorsunuz bakalım
özledim seni şekercimmiyi akşamlar kızlar..
Sanırım yine kimsecikler yok
bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ayrıca 2. Olmuşuz çok mutlu oldum.
Akrebim bu aradakilo vermede beni geçmişsin alacağın olsun
elma sirkeli su
09.00 guzel bir kahvalti
14.30 sufle ve tarcinli yesil cay
19.00 haslanmis tavuk bol yesillik, 1 dilim kepekli ekmek
1,5 saat yuruyus
3lt su
evet canım kuzularım benim herşeyim :82: genç anneyim 17 yaşında anne oldum küçüktüm ama allaha şükür mutluyum senin bebişede rabbim saglıklı ömür versin
kızım 5 ogullarım biri 12 biri 7 yaşında senin bebişin tam sevmeliktir şimdi
canım kaynatıyodukta benimkilerin uyku vakti gelince kapatmak zorunda kaldım
bende yaptıgım yemeklerden azar azar doymadan kalkmaya çalışıyorum sofradan midemde alıştı azyemege 15 gündür fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum