zulaley ununu elemis elegini asmiscocuklarini dogurmus simdide zayiflayacak ve ince mesut yasayayip gidecek iste. bizde bundan sonraki hamileliklerimizde kilo almayalim olurmu ogretmenim.
nurceng senden daha iyi bir performans bekliyorum ki zayiflamak icin cok guzel bir nedenin var hadi 14 subatta yikilsin ortalik.
benim kizimi sormussun bizdede henuz dis ve belirtileri yok.
kaptanım günaydın nasılsın senle pek karşılaşamıyoruz?dünkü günaydın şiirini çok beğendim bi yere kaydetmek istiyorum kimin şiiri bilgin var mı?
turabcım yeni yarşmanın str tınıveriyorum hem 1000 gr hemde spor yarışı
varmı bana meydan okuyannngelsinnnnn
Günaydın herkese
Nasılsınız bugün bakiimm
Nowarcım nerelerdesin sen? sınavların nasıl geçti benim güzel rakibem.
Ya kızlar benim bugün arkadaş günüm var ve hiiiççç gitmek istemiyorum ne yapsam acaba?? Şimdi gitsem oraya pastalar börekler az da olsa yemem gerekecek ve ben bu hafta diyetimi çok sıkı tutmalıyım, yememeliyim. Bir taraftan oğlumuda pek dışarı çıkarmak istemiyorum. Ama bugün evinde olacağımız arkadaşın kızı oldu 1 yaşına giriyor ben hala hediyesini götüremedim, mecbur gitmem lazım. Offf yaa ne yapsam ne yapsam???:97::97:
Zülaleycim spor yarışının birincisi bu hafta sen olmuşsun tebrikler ama canımcım haftaya birincilik elden gidiyor haberin olsun
Çünküm bu hafta Meden geliyor hemide gümbür gümbür uçarak geliyor
İyi meydan okuma oldu dimi
bebişin igleşti herhalde canım gel hodrimeydan gel canım gel ben koşuyorum yetişe bilcenmi
bebişin igleşti herhalde canım gel hodrimeydan gel canım gel ben koşuyorum yetişe bilcenmi
git bence deyişiklik olur iyi gelir ne güzel gidip oturacagın arkadaşların var azyersin bişi olmaz
benim hiç öle evine gidip oyuracagım arkadaşım yok apartmanda herkez 50 55 yaş arası
yok canimya yemiyorum ben arkadaslara yardima gidiyorum yanlizim evde oturup ne yapcam deyip gidiyoruminşallah canım 1. haftayaseni fazla göremiyoruz aramızda hiç münüde bildirmiyorsun
gezmelerde inşallahpastalar börekler :79: :79: yenmiyordur
manti kralicesimimanti kralicemizde gelmisler
o mantilari kimler yiyip kilo aliyordur simdisecdenurcum siz salata isine girseniz?
cesit cesit salatalar daha yararli olmas mi?
olsun vatanindasin ya canim birde beni dusunun bir turk komsum olsaydida 60 yasinda olsaydigit bence deyişiklik olur iyi gelir ne güzel gidip oturacagın arkadaşların var azyersin bişi olmaz
benim hiç öle evine gidip oyuracagım arkadaşım yok apartmanda herkez 50 55 yaş arası
turabcım secdenurcum merhabalar
secdenur sennerelerdesin bakiyim
hiç göremiyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?