Ben geldim kızlar
inanın sabah cıktım evden yarım saat önce girebildim.yorgunluktan öldüm ama
bugün diyet açısından berbat ama moral açısından mükemmel bir gün gecirdim .bol bol güldüm kahkaha attım. ne zamandır böyle mutlu olmamıştım valla.cok ıyı geldi. hasret kalmışım ya azıcık sosyalleştim geldim eve
ama diyet acısından cok berbat bıgunduaksi gibide yarın bildirim yapıcaz.inş. kılo almamışımdır (
sizler ne yaptınız? durun bi gecmişi okuyayım.kmler ne yapmış ne demişbenden bahseden olmuş mu
arkadaslar nerdesiniz?
Akrep senin pek keyfin yok sanki bugunlerde?? insaallah seni uzen bisey yoktur.
minnos nerdesin arazi guzeli? araziye giderken yanina leblebi hurma kuru meyve almayi ihmal etmiyorsundur insaallah.
nowar karamel derslerle bogusuyor.
meden ve nurceng ogullari ile..
banusultan, ervam, secdenur nerede?
zulaley keyifli, posedion izinli
hadi kizlar motivasyon kaybetmece yok ne kadar cok paylasim okadar cok motivasyon.
VALLA TURAB BEN SABAHTAN AKSAMA KADAR BURDAYIM ARAZIYE GITMEGIDIM gunler ama kımseler gelıp konusmuyor bısey yazıp cıkıyor ınan 10 gundur falan ben 4 takımda daha cok paylasım yapıyorum kımse ugramıyor takıma ıssızlastı herkesın hastalık ders su bu var ben de hergun gelıp burda kımseyle konusmayınca kendı kendıme kalınca motıvasyonum ıyıce dusuyor.ne yalan soylıyım ben gelıpp zıpır zıpır konusmadıgım gunlerde boyle ıssız oluyor artık buralar bılemıyorum ben yarın sabah gıresuna gıdıcem pazartesıye kadar gıremıycem takıma haberınız olsun belkı motıvasyyoın toplar oyle gelırımm gerı
selam canım.birkaç gündür hava kapanınca ben de bir melankolik oldum.kendime telkin ediyorum,canlan,kendine gel diye.ama bunalmış durumdayım.hayat bu kadar rutine binince bunalmamak elde değil.
aynen zulaleycım bakalım yarın ne olacak.inş. emeklerim boşa gıtmez bugun yedıklerimleinşallah canım yarını korkarak ve sabırsızlıkla bekli yorum :18: :18:
morelinin iyiolması inan kilodan daha önemli boşver canım haftaya belki fazlasıyla verirsin
zaten insanın canı sıkkın olunca kolunu bile kaldıramıyo kimsecikler yok bende 30 dakkadır buralardayım :79: :79:
merhaba turabcım.evet bugun sabah kurstaydım kurstan sonra arkadaslarla takıldık gezdık tozduk iyi geldi.motive oldum baya.şimdi rahat rahat ders calışabılırım
sen ne yaptın.şimdi kesin spor yapıyorsundur sen :)) bakalım yarın ne olcaak.ben bugun yedıklerımle yarın sonuncu olabilirim ama
canım cidden pek kımse girmemiş bugun
ama bitanem sen bizim neşe kaynağımızsın.sensiz bu takımın ne tadı olur.ben seni çok sevıyorum
bu aralar herkes hasta benle nowar da ders çalışıyoruzhaklıısn elimden geldiği kadar girmee çalıştım ama yetersız oluyor bazen
şubatta 7-24 burdayım ona göre.hele o zamnda bi girme pilatesle döverim seni
bu arada su sınav arkadasla karar verdık kursa yazılıyorum.pilates ve fitness ıkısı bır arada kurs
bugündee tam tersıne burda bahar havası var.millet cıvıl cıvıl dı.herkesde bı nese.ALLAH ALLAH ne oluyor bu havalara ya.kışı yaşamadan bahara gecıcez galıba :26::26:
aynen zulaleycım bakalım yarın ne olacak.inş. emeklerim boşa gıtmez bugun yedıklerimlepöfff
ya bugün kestane yedim 1o tenesi 5 dilim ekmege bedelmişsonradan baktım netten
doğru canım iyi olsun da ama malesef ne gecemiz var ne gündüzümüzuzulme nurceng oglun toparlansin moralin duzelsin bir iki hafta gec ulasmisin hedefine ne fark eder.
canım sorma ya 2-2.5 saatten beri kucaktaydı şimdi uyudu ama güç bela uyudu sürekli ağlıyo gece salla bakalım salla of yaa çok bunaldım valla.başlığı yazıyorum ama inşallah tutar bizim hedefler. nurceng,meden bebişleriniz nasıl oldu.bir an önce iyileşseler de üzmeseler annelerini..
bu hafta kilo verememişimdir heralde moralimde bozuk neyse kızlar benim dinlenmem lazımm size bi bakıyım dedim iyi geceler inş.bu gece çok uyanmazda rahat uyurum
minnoscum senin takima katkin tartisilmaz. takima geldim 6 7 hafta oluyor sanirim, toplamda 6 kiloya yakin verdim her graminda takimin etkisi var, yoksa ben 1 2 kilo verir pes ederdim belkide.VALLA TURAB BEN SABAHTAN AKSAMA KADAR BURDAYIM ARAZIYE GITMEGIDIM gunler ama kımseler gelıp konusmuyor bısey yazıp cıkıyor ınan 10 gundur falan ben 4 takımda daha cok paylasım yapıyorum kımse ugramıyor takıma ıssızlastı herkesın hastalık ders su bu var ben de hergun gelıp burda kımseyle konusmayınca kendı kendıme kalınca motıvasyonum ıyıce dusuyor.ne yalan soylıyım ben gelıpp zıpır zıpır konusmadıgım gunlerde boyle ıssız oluyor artık buralar bılemıyorum ben yarın sabah gıresuna gıdıcem pazartesıye kadar gıremıycem takıma haberınız olsun belkı motıvasyyoın toplar oyle gelırımm gerı
cok gecmis olsun canimben burdayimmmmbenimde cocuklarim hastalar buyuk kizimin da odevleriyle basim dertte halim hicde ic acici degil yani
zaman zaman hepimizde oluyor ne yapmali yaa gunleri renklendirmek icin.selam canım.birkaç gündür hava kapanınca ben de bir melankolik oldum.kendime telkin ediyorum,canlan,kendine gel diye.ama bunalmış durumdayım.hayat bu kadar rutine binince bunalmamak elde değil.
cnm ben bütüün gün burdayim
ay canim benim ya bende oyle vallahi nick nick hepimize dua ediyorum kilolarimizi atalim hafifleyelim diyevalla turabcım bende moral süper butakıma girdigimden beri sıkıntımı sevincimi anlatacak arkadaşlarım oldu hemde kilo veriyorum süperim yani gece yatarken bile sizleri düşünüyorum
bitirdinmi kiz tum kitabi bir gundeay kitap menümü yazmamışım...
dün aldığım kitabımın adı nüveyre-yüzyılın masalı.yazar funda kalaycıoğlu.439 sayfa.bir kadının genç kızlıktan başlayıp 85 yaşında ölümüne kadar yaşadığı türlü hüzün,mutluluk,acı,kayıp ve direnişlerinin hikayesi.torununun kaleminden anlatılıyor.hoştu.evlat yetiştirirken yapılan hataların korkunç sonları konusunda ders alınacak bir kitap.
doğru canım iyi olsun da ama malesef ne gecemiz var ne gündüzümüz
nurceng sana soracak sorularim var aslinda cokbu hafta kilo verememişimdir heralde moralimde bozuk neyse kızlar benim dinlenmem lazımm size bi bakıyım dedim iyi geceler inş.bu gece çok uyanmazda rahat uyurum
evet zulaley ne zamandır ruhum daralmıştı. nasıl iyi geldi anltamam.gülmek insanı ne kadar rahatlatıyor.böyle mutlu olmayı özlemişim valla :) allah ağlatmasın inş.
bu arada cidden nıye kımse gelmemiş bugungenelde cuma-cumartesi pazar kımse gırmezdı ama sasırdım valla
ee zulaley bız bıze kaldık.naparsın nedersin arkadaşım.nasıl gectı günün.yarına hazırmısın
kizlar ben resmen gunde 200 gr veriyorum
bu haftanin aynisini onumuzdeki hafta yapmazsam gitti subat hedefi.
istisnasiz hergun 200 gr gitmeli
kizlar ben resmen gunde 200 gr veriyorum
bu haftanin aynisini onumuzdeki hafta yapmazsam gitti subat hedefi.
istisnasiz hergun 200 gr gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?