Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

morelinin iyiolması inan kilodan daha önemli boşver canım haftaya belki fazlasıyla verirsin
zaten insanın canı sıkkın olunca kolunu bile kaldıramıyo kimsecikler yok bende 30 dakkadır buralardayım :79: :79:

merhaba turabcım.evet bugun sabah kurstaydım kurstan sonra arkadaslarla takıldık gezdık tozduk iyi geldi.motive oldum baya.şimdi rahat rahat ders calışabılırım

sen ne yaptın.şimdi kesin spor yapıyorsundur sen :)) bakalım yarın ne olcaak.ben bugun yedıklerımle yarın sonuncu olabilirim ama

canım cidden pek kımse girmemiş bugun

ama bitanem sen bizim neşe kaynağımızsın.sensiz bu takımın ne tadı olur.ben seni çok sevıyorum
bu aralar herkes hasta benle nowar da ders çalışıyoruz haklıısn elimden geldiği kadar girmee çalıştım ama yetersız oluyor bazen
şubatta 7-24 burdayım ona göre.hele o zamnda bi girme pilatesle döverim seni

bu arada su sınav arkadasla karar verdık kursa yazılıyorum.pilates ve fitness ıkısı bır arada kurs

selam canım.birkaç gündür hava kapanınca ben de bir melankolik oldum.kendime telkin ediyorum,canlan,kendine gel diye.ama bunalmış durumdayım.hayat bu kadar rutine binince bunalmamak elde değil.

bugündee tam tersıne burda bahar havası var.millet cıvıl cıvıl dı.herkesde bı nese.ALLAH ALLAH ne oluyor bu havalara ya.kışı yaşamadan bahara gecıcez galıba :26::26:

inşallah canım yarını korkarak ve sabırsızlıkla bekli yorum :18: :18:
aynen zulaleycım bakalım yarın ne olacak.inş. emeklerim boşa gıtmez bugun yedıklerimlepöfff

morelinin iyiolması inan kilodan daha önemli boşver canım haftaya belki fazlasıyla verirsin
zaten insanın canı sıkkın olunca kolunu bile kaldıramıyo kimsecikler yok bende 30 dakkadır buralardayım :79: :79:

evet zulaley ne zamandır ruhum daralmıştı. nasıl iyi geldi anltamam.gülmek insanı ne kadar rahatlatıyor.böyle mutlu olmayı özlemişim valla :) allah ağlatmasın inş.

bu arada cidden nıye kımse gelmemiş bugun genelde cuma-cumartesi pazar kımse gırmezdı ama sasırdım valla

ee zulaley bız bıze kaldık. naparsın nedersin arkadaşım.nasıl gectı günün.yarına hazırmısın

ya bugün kestane yedim 1o tenesi 5 dilim ekmege bedelmiş sonradan baktım netten

ya bugün kestane yedim 1o tenesi 5 dilim ekmege bedelmiş sonradan baktım netten

ayy nasıl canım istıyor benımnde anlatamam .ama yemıyorum.cidden çok kalori var onda :) ama bak kestane yemedim ama öğlen hamburger akşam mantı yedım.süperım demi cok sağlıklı beslenirim işte ben maşallah bana aştım kendimi bugun ya hayırlısı.durdum durdum perşembe günü cozuttum ama 1-2 saat yurudum .gercı o 2 saatte mantının yoğurdunu anca eritmişimdir

Son düzenleme:
menüm
sabah su ,kahvaltı[kahvaltım hep aynı,bilmek isteyenler geçmişi okuyuversin]
ara yoğurt
öğlen 1 kase mısır nar ekşili
ara 2 mandalina
akşam 1 kase çorba,zeytinyağlı pırasa,2 dilim ekmek
1 paket meyveli bisküvi[160 kalorilik]
yeşil çay,su.
hepinizi öpüyorum şekerlerim.iyi geceler.

ay kitap menümü yazmamışım...
dün aldığım kitabımın adı nüveyre-yüzyılın masalı.yazar funda kalaycıoğlu.439 sayfa.bir kadının genç kızlıktan başlayıp 85 yaşında ölümüne kadar yaşadığı türlü hüzün,mutluluk,acı,kayıp ve direnişlerinin hikayesi.torununun kaleminden anlatılıyor.hoştu.evlat yetiştirirken yapılan hataların korkunç sonları konusunda ders alınacak bir kitap.

başlığı yazıyorum ama inşallah tutar bizim hedefler. nurceng,meden bebişleriniz nasıl oldu.bir an önce iyileşseler de üzmeseler annelerini..
canım sorma ya 2-2.5 saatten beri kucaktaydı şimdi uyudu ama güç bela uyudu sürekli ağlıyo gece salla bakalım salla of yaa çok bunaldım valla.

slm kızlar ben geldım yıne
karamelım gelmıssın fıtnes ve spor kursuna yazılıcakmıssın cok ıyı edersın tatlım kesınlıkle yazıl hıcbısey olmasa bıle bır duzene gırıyorsun umarım baslarsın gıdersın tatlımm.
bende sımdı annemlerden geldım yarın sabah 07:30 da yola cıkıyoruz gıresuna gıdıyoruz sabahtan net varsa kılomu yazarım ınsallahh hepımızz kılo vermısızdır kızlar yaa ınsallahh

kizlar hep beraber bir yola ciktik, basladik bitirelim
takimcak birbirimize daha siki baglarla baglanmaliyiz hadin gariii
minnoscum senin takima katkin tartisilmaz. takima geldim 6 7 hafta oluyor sanirim, toplamda 6 kiloya yakin verdim her graminda takimin etkisi var, yoksa ben 1 2 kilo verir pes ederdim belkide.
sayende cok motive olduk gune guzel basladik.

ben burdayimmmmbenimde cocuklarim hastalar buyuk kizimin da odevleriyle basim dertte halim hicde ic acici degil yani
cok gecmis olsun canim

selam canım.birkaç gündür hava kapanınca ben de bir melankolik oldum.kendime telkin ediyorum,canlan,kendine gel diye.ama bunalmış durumdayım.hayat bu kadar rutine binince bunalmamak elde değil.
zaman zaman hepimizde oluyor ne yapmali yaa gunleri renklendirmek icin.

cnm ben bütüün gün burdayim

evet ervamcim karsiliginida aliyorsun maasallah cok gzel kilo verdin
valla turabcım bende moral süper butakıma girdigimden beri sıkıntımı sevincimi anlatacak arkadaşlarım oldu hemde kilo veriyorum süperim yani gece yatarken bile sizleri düşünüyorum
ay canim benim ya bende oyle vallahi nick nick hepimize dua ediyorum kilolarimizi atalim hafifleyelim diye

bitirdinmi kiz tum kitabi bir gunde
birde rutin gunlerden bahsediyorsun sanada bir nazar boncugu

doğru canım iyi olsun da ama malesef ne gecemiz var ne gündüzümüz

dis cikariyordu seninki degil mi? cok huysuzlaniyorsa bir doktoru ile konus derim. belki yardimci olur.

canım bende çıkmak zorunda kaldım çocukların ödevleri çok sıkıldım bir an önce şu 15 tatil gelsin
okadar çok ödevveriyolarki öglenci 3 de kuzularımın 6 geliyorlar 7 derse başlıyoruz 9.30 kadar sonra onlara kitap okuyorum okumadan asla uyumazlar eeee bu saattede buraya geliyorum
hııııııı ama genede şikayetçi deyilim sadece çok yoruluyorum sabah 8 kalkıyorum toplasam 2 saat oturmuyorumdur :44: :44:

banucum bu arada su dedıgın kıtabı ınceledım konusu hosuma gıttı bı bakıyım belkı bende alırım yarın trabzonda bakarım gıderken buralarda bulamamda boylee serı devam eden surukleyen kıtapları cok sevıyorum ben canım eger baska oyle bıldıgın kıtaplar varsa boyle banada soylersen cok sevınırım tatlım

turabcımm takımımızın hepımızın her grmında tabıkı katkısı var ınsallah daha cok katkısı olur ve hepımız ıstedıgımız kılolalra ıner mezun oluruz takımdan ınsallah

bugunku menum
sabah elma sirkeli su
08.00 saglam bir kahvalti
12.00 iki dilim kek, 2 tarcinli yesil cay
15.00 1 tabak zeytinyagli kereviz bir dilim kepek ekmegi
19.00 3 kasik pilav, 1 karni yarik
21.00 1 ceviz iki badem, bir parc auzum pestili, 1 bardak tarcinli yesil cay
45 dk plates 15 dk leslie ile 2 saat disarda tempolu yuruyus
3 lt su

kizlar ben resmen gunde 200 gr veriyorum
bu haftanin aynisini onumuzdeki hafta yapmazsam gitti subat hedefi.
istisnasiz hergun 200 gr gitmeli

yaa turabb canım nasıl verıyorsun hergun 200 gr yaa aslında sen hep sporla verıyorsun menulerıne bakıyorum cok guzel ama sporunu hıc aksatmıyorsun en onemlısı bu anladım bu ısı bende pazartesı gıresundan donunce tam duzene oturtup hergece yapıcam sımdı bır gun yapıp bırgun yapmıyorum oyuzden veremıyorum belkıde du bakalım haftaya neler olucak bu haftadan umudum yok cunkuu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…