minnoşş kilo durumları nasıl cnm :):):):)
ayy gızem sen nerdesın sabahtan berı senın takımını arayıp durdum nerde bu kız dıye malesef kılo hala artıda ben sneın rakıbın olabılme serefıne bılemm eremedım dıyebılırım benı gectın cunku:84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu ve ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur cok mutluyumm kop kooooooppppp
Maalsef canım tanıdığım tarım makineleri üreten firma yok, İnşaat, mobilya, tekstil, matbaa, dayanıklı ev aletleri, vagon üreten firmalar var.
İnşaallah canım haftaya bomba gibi gelecem, böyle bazen bir karamsarlık çöküyor bana, ama sizler bana tekrar enerji depoluyorsunuz. Başarmalıyız başka yolu yok bunun, bahane yok, ya vercez ya verecez bu kiloları:87:
ayy canım benım senı benı guldurdun ya bugunallahta senı guldursun ınsallah hem doverken kalorı harcarsın spor oluyor dıyor bıde ay ınsallah bu haftaa senı sasırtıp kılo verıcem karamelımm gorursun sen durr 66 yı gorucem ben bu cuma arkadas baska caresı yooookkkkk sagol karamelım benım canım benım hadı grs ben annemlere gıdıyorum mucuk
kahvaltı yaptm bi sürü sıvı tükettm kilom 64,9 çıktıkimbilir aç karnına ne olacak ben şu 1.5 gün kemeri iyicene sıkayımda cuma 63lü bişeyler göreyim
kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu ve ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur cok mutluyumm kop kooooooppppp
kızlar mide bulantısına ne iyi gelir biliyomusunuz bilen varsa söylesin atcam kendimi bi yerden bu stres bnde acayip bulantı yapıyo:95::84::84:
ins cnm böyle devam ederiz yok o ben degilim ben limonlu sogan suyu iciyorum cnm bu gün son gün bugün oruc tuttugum icin icemedim daha ama yarin ölcerim göbisimi ve sonucu yazarim ins yaglarim erimistir göbisim kücülmüstüray yoksa cok üzülürüm sen 21 gün ic suyu sonrada ayni kal
bugünkü
sabah 2 bardak su
öğle yogurtlu pancar salata
ara yarım paket frm bisküvi
akşam bir tabak yogurtlu ıspanak
2 lt su 1 saat yürüyüş 6 saat ev işi hiç oturmadan
3 fincan yeşiy çay 1 portakal
hayirli sabahlar kislar son gun:18::18::18:
günaydın herkeze
uyku tutmadı beni bu gece halbuki son bir kaç gündür çok az uyumama rağmen beynimin içi o kadar doluki bi türlü uykuya dalamadım
bütün şifa dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
eşim pazartesi günü hastaneye yatıyo