• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Maalsef canım:59: tanıdığım tarım makineleri üreten firma yok, İnşaat, mobilya, tekstil, matbaa, dayanıklı ev aletleri, vagon üreten firmalar var.
İnşaallah canım haftaya bomba gibi gelecem, böyle bazen bir karamsarlık çöküyor bana, ama sizler bana tekrar enerji depoluyorsunuz. Başarmalıyız başka yolu yok bunun, bahane yok:20:, ya vercez ya verecez bu kiloları:87::32:

neyse medencim cok sağol canım.

evet ya verecez ya verecez.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :1::1::1::1:

ayy canım benım senı benı guldurdun ya bugun:60::60:allahta senı guldursun ınsallah hem doverken kalorı harcarsın spor oluyor dıyor bıde:60::60: ay ınsallah bu haftaa senı sasırtıp kılo verıcem karamelımm gorursun sen durr :21::21: 66 yı gorucem ben bu cuma arkadas baska caresı yooookkkkk sagol karamelım benım canım benım hadı grs ben annemlere gıdıyorum mucuk:38:

seni güldürdüysem ne mutlu bana sekercim.sen hep gül.karamsar olmak sana yakışmıyor

kahvaltı yaptm bi sürü sıvı tükettm kilom 64,9 çıktı:46:kimbilir aç karnına ne olacak:64: ben şu 1.5 gün kemeri iyicene sıkayımda cuma 63lü bişeyler göreyim:51::51:

maşallah nowarcım.hadi bakalım.bu arada sınavların bıttımı nasıl gıdıyor

kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu ve ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur cok mutluyumm kop kooooooppppp:51::51::51::51::51::51:

spor hocam nbr? o kadar spor yaparsan sen sollayacan hepımızı :1::1:
inş. hep böyle devam eder ervamcım.allah nazar değdirmesin totoşunu kaşı hemen :nazar::nazar:

kızlar mide bulantısına ne iyi gelir biliyomusunuz :52:bilen varsa söylesin atcam kendimi bi yerden bu stres bnde acayip bulantı yapıyo:95::84::84:

1- nane limon ıyı gelır
2- çikolata :1::1::1:

arkadasım ne zaman midesı bulansa çıkolata yerdı.ve hep bana yedırtırdı.cıdden faydası oluyor.ama arkadasım 43 kılo ben 66 :1::1::1:
sen en ıyısı nane lımon ıc canım

iyi akşamlar kızlar bugunku menumu yazayım belki giremem tekrar

sabah: 1 bardak ılık su 1 elma 2 ceviz

kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haslanmış yumurta, 2kk peynır yesıl zytın cayy

ikindin 4 gibi: 1 porsiyon haslanmış yağsız et 1 tabak corba 1 tabak yoğurt

ara: 2 bardak cay 1 paket sekerli bisküvi

akşam : yok

az önce acıktım 1 avuc leblebi yedim.ilerleyen saatlerde 1 elma 1 mandalina yerim

spor olarak 1 saat yürüdüm

Kızlar bu arada benim kardesım sporcu karbonhidrat diyetı yapıyor.ve evde sürekli et pişiyor bizim. kardesımle dalga gecıyordum et yıyerek nasıl zayıflarsın dıye ama 1 ayda 7-8 kılo verdi. tabi hergün 2 saat spor yapıyor

neyse bende bu sıtede arastırdım karbonhidrat dıyetını ve aklıma yattı.1 şubata kadar bu diyetı yapmaya calışacam kızlar.yarın baslıyacam :) inş. bende işe yarar

Son düzenleme:
ins cnm böyle devam ederiz yok o ben degilim ben limonlu sogan suyu iciyorum cnm bu gün son gün bugün oruc tuttugum icin icemedim daha ama yarin ölcerim göbisimi ve sonucu yazarim ins yaglarim erimistir göbisim kücülmüstür:25::25::25:ay yoksa cok üzülürüm sen 21 gün ic suyu sonrada ayni kal

tamam canim sendin ya ben lahanayi yanlis hatirlamisim :9: ben de dun diger topikleri gezerken bisey duydum:kkk: belki biliyorsunuzdur ama hatirlatayim cin"liler yesil cayi yemekten hemen sonra iciyorlarmis yag yakimi daha fazla oluyormus :53:

merhaba kızlar nasılsınız valla özledim sizi oğluş iyileşene kadar biraz ayrı kalıcam sizden.ama geçmişi okurken üzüldüm biraz turab beni geçmiş yaaaaaaaaaa.neyse inş.bende sana yetişirim tatlım.
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ek.,kk peynir,2 çatal krem peynir,3-4 çatal reçel,1 bardak ıhlamur
ara 1 muz
öğle 1kase karnabahar yemeği,1 dilim ekmek
ara yarım muz
akşam 1 kase tavuk çorbasıve salata
az önce yarım elme yedim.spor ev işleri anca.

bugunku menumu yazayim
sabah elma sirkeli su
8.30 kahvalti doyana kadar
12.00 1 kucuk bal kasesi beyaz leblebi, 4 hurma 2 tarcinli yesil cay
15.00 3 kepce tarhana corbasi, bir tabak yogurtlu ispanak bir iki yaprak yufka ekmegi
18.00 1 tabak ispanakli yogurt kucuk bir parca yufka ekmek ile
22.30 bir bardak tarcinli sut
3lt su
45 dk plates+ 45dk leslie ile yuruyus+ 1 saat disarda yurume
yarisma dahilinde toplam
135 dk plates 165dk yuruyus

günaydın herkeze

uyku tutmadı beni bu gece halbuki son bir kaç gündür çok az uyumama rağmen beynimin içi o kadar doluki bi türlü uykuya dalamadım

bütün şifa dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

eşim pazartesi günü hastaneye yatıyo

anigif3n.gif

günaydın herkeze

uyku tutmadı beni bu gece halbuki son bir kaç gündür çok az uyumama rağmen beynimin içi o kadar doluki bi türlü uykuya dalamadım

bütün şifa dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

eşim pazartesi günü hastaneye yatıyo

Allah korktuğun herşeyden korusun seni:16:

Back