• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

banucum bu arada su dedıgın kıtabı ınceledım konusu hosuma gıttı bı bakıyım belkı bende alırım yarın trabzonda bakarım gıderken buralarda bulamamda boylee serı devam eden surukleyen kıtapları cok sevıyorum ben canım eger baska oyle bıldıgın kıtaplar varsa boyle banada soylersen cok sevınırım tatlım

turabcımm takımımızın hepımızın her grmında tabıkı katkısı var ınsallah daha cok katkısı olur ve hepımız ıstedıgımız kılolalra ıner mezun oluruz takımdan ınsallah:21::21:

stephenie meyer in alacakaranlık serisi var.hatta geçen meyvenull la onu konuşuyorduk.sürükleyici bir seri.sıkılmadan okursun.

teaqk0ct1.jpg

GÜNAAYDIIIIIIIIIIN
gunaydin-sonbahar.jpg

En güzel günaydın farkında olmaktır. Mevsimlerin, ağaçların, bastığımız çimenlerin, yürüdüğümüz yolun.

Günaydın Sarı yaprağım..
En solmuş, en kopuk yanım.
Toprağa düşerken bile..
Ayrılığın güzelliğini anlatan şarkım.
gokkusagi(2).jpg

En güzel günaydın gökkuşağı renkleri ile donanarak güne uyanmaktır.

sicak-ekmek.jpg

En güzel günaydın sıcak ekmek kokusudur, sabahın ayazında.
yukari-bak.jpg

En güzel günaydın yukarı bakmaktır.
sevgisozleri.jpg

En güzel günaydın sevgi sözleri ile uyanmaktır.

Son düzenleme:
anaaaaa gercektenmı du ben oyle yapayımm pardonn ogretmencıgım ben yanlıs sey etmısım kusura bakma tatlısımm :14::14: soz pazartesıden ıtıbaren pılates arrdına 15 dk yururyus cumaya kılo vermessem bılmıyorum artık yanı gelıp senı dovebılırım haberın olsunn haftasonu evde degılım ya pılates yapamam ama cok hareketlı olucam sen merak etme turabcımm:9:
:57:
hadi akilli kuzcugm bu haftada b sekilde dene bak faydasini goreceksin.
spor yarışından önce turab,akrep,secdenur veben bin gr yarışına girmiştik ben ondan bahsediyorum şekerim :16:
evet bu bir haftada 1000 gr verme yarisiydi. yenilen yenene ovguler yagdiracak siirler dizecek hatta ve hatta takim takim dolasacakti

sporumuda yaptim cok sükür 70 dk leslie 455dk oldu ins günde 200 gr vermeyi basaririm ya :59::59:bu arda sogan suyunu icmeyi bitirdim artik ve sadece 3 cm incelmis yaaaaaa ben daha fazla bekliyodum:59::59::59:
ben en son kac dk da kaldigimi unuttum bakayim bir seni gecemem ama.
maasallah sana harika gidiyorsun :nazar:

turab nerdesinnnnnnnnnnnn?umarım çok kilo vermemişsindir yoksa yakalayamam seni
cok verdimmi bilemem 59.7 yim bu sabahta
cuma sabahlarai tarti bana hep bunu yapiyor
ama cok sukur yine bu hafta iyi verdim

Günaydınnn
Haftanın yüzkarası :77::77:geldi şekerlerim. :59:
68,4 kg 500 gram kilo almışım ama ben yinede sevinçliyim çünküm daha fazla bekliyordum. kesin 1 kilo amlmışımdır diyodum şükür yarısını almışım:17:Ben böyyle pozitif düşünmezsem can sıkıntısından yine mutfağa saldırırım belkim diye üzülmek yerine sevinmeyi seçtim.
Bugünle beraber tam 11 gün var 1 şubata ve ben 11 günde 2,4 kg vermeliyim. nasıl vereceksem:97::96:
Neyse gördüğüm kadarıyla ben hariç herkes kilo vermiş maşallah:16::16:, tebrik ediyorum bayanlar hepinze:71::71:
:46::46::46::46::46:

2.TAKIM

akrep33 ( 67,5 / 66,4 / 1,1 / 1,63%)
minnoş prenses ( 67,1 / / / %)
karamel_guzel ( 67,7 / 67,1 / 0,7 / 1,03%)
lolo( 82,7 / / / %)
banusultan( 74 / 73 / 1 / 1,35%)
turab571( 60,8 / 59,7 / 1,1 / 1,81%)
nurceng( 61,2 / 60,2 / 1 / 1,63%)
meden( 67,9 / 68,4 / -0,5 / -0,74%)
nowar( 64,9 / 64 / 0,9 / 1,39%)
secdenur( 68,5 / 68,4 / 0,1 / 0,15%)
ervamm( 86,2 / 84,5 / 1,7 / 1,97%)
zulaley( 80 / 78,8 / 1,2 / 1,5)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 848,5 / 840,2 / 8,3 / 0,98% )

lolo ve minnoş kaldı..minnoş yola çıkacaktı bugün.az daha beklicem bana dönmezse aricam artıkım..şimdilik son durum bu bizde..
spor yarışması içinde yazıcam benim dakikaları beni beklemeden sonuçlandırmayın sakın haa:20:
şimdi kızımı okula götürücem görüşürüz şekecikler:71:

Back