Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banucum bu arada su dedıgın kıtabı ınceledım konusu hosuma gıttı bı bakıyım belkı bende alırım yarın trabzonda bakarım gıderken buralarda bulamamda boylee serı devam eden surukleyen kıtapları cok sevıyorum ben canım eger baska oyle bıldıgın kıtaplar varsa boyle banada soylersen cok sevınırım tatlım
turabcımm takımımızın hepımızın her grmında tabıkı katkısı var ınsallah daha cok katkısı olur ve hepımız ıstedıgımız kılolalra ıner mezun oluruz takımdan ınsallah
allah kolaylık versin canım ya.evlat işte,candan tatlı...
anaaaaa gercektenmı du ben oyle yapayımm pardonn ogretmencıgım ben yanlıs sey etmısım kusura bakma tatlısımm soz pazartesıden ıtıbaren pılates arrdına 15 dk yururyus cumaya kılo vermessem bılmıyorum artık yanı gelıp senı dovebılırım haberın olsunn haftasonu evde degılım ya pılates yapamam ama cok hareketlı olucam sen merak etme turabcımm
evet bu bir haftada 1000 gr verme yarisiydi. yenilen yenene ovguler yagdiracak siirler dizecek hatta ve hatta takim takim dolasacaktispor yarışından önce turab,akrep,secdenur veben bin gr yarışına girmiştik ben ondan bahsediyorum şekerim
ben en son kac dk da kaldigimi unuttum bakayim bir seni gecemem ama.sporumuda yaptim cok sükür 70 dk leslie 455dk oldu ins günde 200 gr vermeyi basaririm ya bu arda sogan suyunu icmeyi bitirdim artik ve sadece 3 cm incelmis yaaaaaa ben daha fazla bekliyodum
cok verdimmi bilemem 59.7 yim bu sabahtaturab nerdesinnnnnnnnnnnn?umarım çok kilo vermemişsindir yoksa yakalayamam seni
kızlar ne diyosunuz bu hafta 1000 gr yarışmasımıı:26:bu yarışam ay sonu söylediğimiz kilolara inebilme yarışı dimiydi Ben öyle diyerek şettirmiştimm:44:
kızlar ne diyosunuz bu hafta 1000 gr yarışmasımıı:26:bu yarışam ay sonu söylediğimiz kilolara inebilme yarışı dimiydi Ben öyle diyerek şettirmiştimm:44: