Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydın kızlar kendı yarısmamın sonun cusu olucam galıbaa herkesın masallahı var . neyse bu arada ben yarın gıresuna gıdıcem erkenden kocısımın aılesının yanına pazartesı gelıcem haberınız olsun yanı yarın kılomu akrebıme yazarım ben . zaten hıc umut dolu bır kılom yok ama yınede yazarım maleseff

günaydın canım olsun bozma morelini

arkadaslar nerdesiniz?
Akrep senin pek keyfin yok sanki bugunlerde?? insaallah seni uzen bisey yoktur.
minnos nerdesin arazi guzeli? araziye giderken yanina leblebi hurma kuru meyve almayi ihmal etmiyorsundur insaallah.
nowar karamel derslerle bogusuyor.
meden ve nurceng ogullari ile..
banusultan, ervam, secdenur nerede?
zulaley keyifli, posedion izinli

hadi kizlar motivasyon kaybetmece yok ne kadar cok paylasim okadar cok motivasyon.

VALLA TURAB BEN SABAHTAN AKSAMA KADAR BURDAYIM ARAZIYE GITMEGIDIM gunler ama kımseler gelıp konusmuyor bısey yazıp cıkıyor ınan 10 gundur falan ben 4 takımda daha cok paylasım yapıyorum kımse ugramıyor takıma ıssızlastı herkesın hastalık ders su bu var ben de hergun gelıp burda kımseyle konusmayınca kendı kendıme kalınca motıvasyonum ıyıce dusuyor.ne yalan soylıyım ben gelıpp zıpır zıpır konusmadıgım gunlerde boyle ıssız oluyor artık buralar bılemıyorum ben yarın sabah gıresuna gıdıcem pazartesıye kadar gıremıycem takıma haberınız olsun belkı motıvasyyoın toplar oyle gelırımm gerı

ben burdayimmmmbenimde cocuklarim hastalar buyuk kizimin da odevleriyle basim dertte halim hicde ic acici degil yani

Son düzenleme:

selam canım.birkaç gündür hava kapanınca ben de bir melankolik oldum.kendime telkin ediyorum,canlan,kendine gel diye.ama bunalmış durumdayım.hayat bu kadar rutine binince bunalmamak elde değil.

valla turabcım bende moral süper butakıma girdigimden beri sıkıntımı sevincimi anlatacak arkadaşlarım oldu hemde kilo veriyorum süperim yani gece yatarken bile sizleri düşünüyorum

KIZLAR nerelerdesiniz ya akşam gelirlerdedim bekledim yoksunuz canımsıkıldı
bende gündüz giremiyom sabah oglumla kavga ediyoz kaldırabilirsem onu yazıyorum oglullar gidiyo kociş geliyo artık 4 te çıkıyorum evden 5 kadar yürüyüş yapıyorum kızımıda alıp eve geliyorumm :79: :79:

neyse menümü yazayım
sabah sirkeli su 1 elma
kahvaltı 3 küçük dilim börek
ara yarım paket form bisküvi yarım elma
öglen yemegi yerine biraz kestane yedim
akşam sossuz makarna üzerine bir kaşık pırasa yemegi yogur
günboyu 80 dakika yürüyüş 4 fincan tarçınlı yeşil çay 2 lt su

Ben geldim kızlar

inanın sabah cıktım evden yarım saat önce girebildim.yorgunluktan öldüm ama

bugün diyet açısından berbat ama moral açısından mükemmel bir gün gecirdim .bol bol güldüm kahkaha attım. ne zamandır böyle mutlu olmamıştım valla.cok ıyı geldi. hasret kalmışım ya azıcık sosyalleştim geldim eve

ama diyet acısından cok berbat bıgundu aksi gibide yarın bildirim yapıcaz.inş. kılo almamışımdır (

sizler ne yaptınız? durun bi gecmişi okuyayım.kmler ne yapmış ne demiş benden bahseden olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…