twittera bak bakalim sevenlerin ne diyor. "minnos bugun utu mu yapsin plates mi yoksa rapor mu yazsin hadi bakalim bugunun ne gunu olacagina siz karar verin "ayy bende cıkıyorum sekerlerım eve gıdıyımde yemekler hazırlayayım ayy bır surude utu var utumu yapsam ay pılateste yapmam lazım bıde ustune yuruyuss ayy cok yukleme yaptım vucuduma error vermesın sakınnayy ne yapsam bugece karar veremedım yoksam rapor yazmam lazım onlarımı halletsem dersınızz ay bılmıyorum kızlaar hadı mınnos eve gıderrr gorusuruzz sekerlerım bugun zaten kımseler yoktu yıne bekcılık yaptım buralarda nobetı devralın bakımmm
twittera bak bakalim sevenlerin ne diyor. "minnos bugun utu mu yapsin plates mi yoksa rapor mu yazsin hadi bakalim bugunun ne gunu olacagina siz karar verin "
ay ben bu ebru sallinin fazlami etkisinde kaliyorum ne.
bugünkü menüm
sabah kalkınca 1 bardak ılıksu
kahvaltı 2 dilim ekmek peynir zeytin
ögle kırmızı pancar havuç salatası yogurtlu
ara meyve
akşam aslında söylemeye utanıyom :26: :26: ya hep kocamın yüzünden 1 tane kıymalı pide2 bardak ayranyedikten sonra çokkkkkkkkkk pişman oldum ama yedim artık
spor 2 saat yürüyüş akşam yatmadanda 30 dakika ayrobik yapıcam pideyi yedigim için kendime
cezaaaaaaaaaa
benceede sekerım senın bunyene fazla ebru yuklemesı oldu galıba
amannn tanrımmmm 1 kıymalı pıdemıı amanınn cabuk cabauk yesılcay ıc ondan sonra kalk yuruyus yap ondan sonra kalk ayrobık yap sakın yag dıye kalmasın bıde yatmadan kuru kayısı yekı hemencecık vucudun dısarı atsın tatlımm
bende bugunku menumu yazayım barımm
sabah bır bardak nesquıklı sut, yanında yarım patateslı pohaca
ara 2 tane badem 5 tane beyaz leblebı
öglen yarım kase yogurtlu gendımelı corba , 4 tane etlı kara lahana sarması ,2 cay kasıgı kadar sarelle
ara : yesılcay
ara : 10 tane beyaz leblebi
aksam : yarım nar ve su etıformların mısır patlagı var bır kraker buyuklugunde bır tanesı
bırtanede onu yedım canım cektı napıyımm
toplamda 2 lt su , 30 dk pılates
ama sımdılık bırazdan bırazcık da
yurumeyı planlıyorum. yarın yazarım ne yaptıgımı kızlar herkese ıyı geceler
iyi o zaman şekercim bana dün için 2,5 saat (150 dk)yürüyüş,25 dk egzersiz yaz taammıııgunaydın kızlar ben dunkı menume bırde 35 dk yururyus eklıyım hemencecıkk buarada ervamcım yarısmamız dun ıtıbarıyle basladı yanı dun yaptıgın sporu toplamda dıye yaz daha oncekı toplamı karıstırma zaten boyumdan buyuk ıslere gırıstım sonuncu olup agzımın payını alıcamm
bu arada kaptanım akrebım ev ısı spordan sayılmıyor o bızım zaten yapmamız gereken ıs bıze ekstradan kalorı harcatıyorr dıye dusunup yapalım olmamı bee
herkeslere gunaydınnn
ayy ınsallah ınsalah bırıncı oluruz banucum sen nasılsın nasıl gıdıyor bakalımmgünaydın kızlar.spor tam hız bakıyorum.bu hafta birinci olmazsak ayıp olur gibime geliyor.
iyi o zaman şekercim bana dün için 2,5 saat (150 dk)yürüyüş,25 dk egzersiz yaz taammıııtoplamda 175 dk yapıyoooo
canımcıım minnoşum ervacık dün 80 dk yapmış sporu diyo zaten..sen notu öyle al.yanlış yapma haa:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?