ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm
plates ve yuruyus yarisibu ne yarışı yaaa hızınııza yetişilmişyor vesselam..diyin bakiim ne yarışı şimdik bu..ben gizli gizli spor yarışmasına katılmıştımana bi baktım bunlar başlamış gibi düşüncelerim mi okunuyoo nee [/COLOR][/FONT]
ayy tesekkur ederımmmgünaydın.ben gelene kadar kaynatmışsınız yine.bir geldim kimse kalmamış .
nowar cım,nurceng çim öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar canlarım.
meden cim seni ve oğlunu da çok merak ediyorum.nasıl oldunuz acaba...
akrep çim kimleri kırmızıya boyayacaksın bu hafta bakalım.bak tehditin boşa gitmedi tüm takım şaha kalktı.helal olsun sana canım.
zulaley le secdenur u da çok hırslı gördüm.aman maaşallah.
turab çım korun birtanem korun.sezeryan sonrası 2 senede vücut yeni bir gebeliğe tam hazır oluyor.daha çok küçüksün.erkeklerin yaşı hiç farketmiyor baba olmak için.onlar kadınlar kadar erken yıpranmıyor çünkü.
minnoş la karamelim takımımızın şakıyan bülbülleri,cıvıltınız bizi de şenlendiriyor.
lolocum hazır kilolar gidiyorken daha dikkat et.70 lere gel artık güzelim.sen 70 lere ben 60 lara...
ervam hele ki sen genceciksin sana hiç yakışmıyor.hadi canım bu hafta göster kendini.
ayy büsürü alıntı ve cevap yazdım ama gelmemiş yaa çok sinir bi durummm
minnoşşş biz snnle yarışıyoduk dmiii :)
ANAAA gızemm kız sen nerden cıktınn bende dıyordum bır yarısa gırmıstım ama neydıı herkeslerele yarıslara gırdım m kara yaglarım bıtenedek hep yarıslardayım 1 subatta 64 kılo olacagım gızemım senın hedefın neydı bakım yoksam aynımıydı hedefler hatırlayamadım tatlım ksura bakma olurmu
efeettt mınnoss pılates merkezınınn duzenlemıs oldugu bır yarısmaya daha hosgeldınızzoooo minnosum yeni yarısmalar düzenliyorsunn ..
kimlr var yarıstaa
önemli değil canım.. kilolarımz aynıydı yarışıyorduk işte hangmz daha çok verecek diye :)
ama bnmde hedefim ocak sonu 64-65işte :)
efeettt mınnoss pılates merkezınınn duzenlemıs oldugu bır yarısmaya daha hosgeldınızzay meyvem kara yaglarla kafayı bozdum napıyım baktım yemek le dıyetle olmuyor spora verdım kendımı pılatesee füü füüü füü dıye zayıflanırmı dıyor kocısım ama zayıflıycam ıstee 1 subatta 64 kılo oldum oldum yok olmadım kendımı kosu bandına baglıycamm 64e ınene kadar saatte bır tartılıcam 64 olunca durucam
canım benim minnos plates merkezinin yenilikleri bitmez ..
füü füü füüü diye diye zayıflıcaz baska yolu yok bunun ...
boşver sen o kocanı kosu bandınada cık fü füü lerinide yap minnosum 1 şubatta 64 olmazsan gel beni döv
1 subatta 64 kılo olacagımm bunun ucarı kacarı yok artık meyvemm ben sana soylıyımm yanııı sımdık ebru sallının dvd 2 sını buldu kocısım aksama ona bakıcam ardınada yuruyus yapıcam ayy bu turabla yarısa gırdıgıme pısman olucam bılıyorum o benı sporuyle dover ama napalım . babannemın bır lafı vardır '' o kı düştük bu harka (cukura yanı ) , ya kuzgun yer ya karga''
gızemcıkkkk ben daha cok spor yapıyorumkııı hadı bakalımm ınsallahhh 64 olucagızz tatlım benımm
turap niye seni gecsinki minnosum sen onu gecersin..
baksana plates yürüyüş oooo süper ...
benim imkanı yok artık hedefime ulasmanın ben hedefimi 59 die değiştiriyorum minnosum yoksa hiç veremicem
bıdakkkaa hoop durr neoluyorr bende senın gıbı 1 subatta 64 olmam ıcın cok ama cok ugrasmam gerekıcek bılıyorumm ama yınede hedefımı degıstırmıyorumm ne o oyle kolaya kacmak yokk hedef hedeftırr hedefımm yolunda calısmıyorsam eger degısırım ama hayır ben hergun herdakka hedefıme ulasmaya calısıyorum oyuzdende degıstırmıycem sen ıllada bıse degısıceksen tatlım dıyetını degıstın ıste montıye gectınn hıcte bılemm hedefını degısme bence tatlım
ama canım minnosum bak bu sabah 61.8 di kilom bu kilo nerde 55 nerde 2 hafta kalmıs sence 2 haftada 6.2 kilo verilirmi ben hiç bişi yemesem yine veremem o kiloyu
ama sen 67 kilosun vermen gereken 3 kilo var verebilirsin ki vericeksinde
benimde gercekci olmam lazımm 2 haftada 3 kilo hedefi koyuyorum kendime tabi bu hedefin altına inmek içinde canla basla calısıcam
meyvenull!! sen beni tanimamissin hicturap niye seni gecsinki minnosum sen onu gecersin..
baksana plates yürüyüş oooo süper ...
benim imkanı yok artık hedefime ulasmanın ben hedefimi 59 die değiştiriyorum minnosum yoksa hiç veremicem
55 nerden cıktıkı zaten sen hedefı 57 kılo yapmamısmıydınn haın domdom zırt bırt hdefe degısıyor kendısı bıle sasırmıs kara yagların sasırmasında ne yapsın yanıı. valla zevcancım ben pazartesı gunlerı tartılmıyorum psıkolojık tramva yasamamak ıcınoyuzden yarın sabah kı kıloma bakarım baktım artıdayımm bu hafta 66 bılem hayal olur bana kı ınsallah olmaz bugece pılates yapmam lazım cokk calısmam gerekk cokkkk
meyvenull!! sen beni tanimamissin hic
cuma gunu minnosun avatarindan tanirsin gaaalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?