Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm

harikasin canim bastirrr

plates ve yuruyus yarisi
bugun itibari ile basliyo cuma bitiyor, dk olarak hesapliyoruz vesselam
akrep hafta sonu menulerimi nasil buldun bu hafta iyi geliyorum gardini al

ayy tesekkur ederımmm
ayy büsürü alıntı ve cevap yazdım ama gelmemiş yaa çok sinir bi durummm

ayy banada oldu bugun oyle akrebım dellendımm yanıı

evettt kızlarr spor yarısması baskanı olarakkk herkeslere kurallarımızı anlatıyorum yarısma

baslangıc tarıhı 17.01.2011 bıtıs tarıhı 21.01.2011
bu sure zarfında yururyus pılates fıtness spor olarak kabul edılebılecek herseyın dakıkası yazılacakk herkes gunluk yazacak ayrıca cuma gunude toplamını yazacak kımse kımseyı takıp etmek zorunda kalmayacak cuma toplam lıstesını ben yaparrım bırıncıyıde ben ılan ederımm vee bırıncı olan kısının adı ondan sonrakı hafta boyunca kısısel rutbesınde yazacakk bu kuralları kabul edıp yarısmaya katılanlarr hemencecık spor dakkalarına baslasınnn

yarısmamızın sloganı GITSIN KARA YAGLAR

minnoşşş biz snnle yarışıyoduk dmiii :)

ANAAA gızemm kız sen nerden cıktınn bende dıyordum bır yarısa gırmıstım ama neydıı herkeslerele yarıslara gırdım m kara yaglarım bıtenedek hep yarıslardayım 1 subatta 64 kılo olacagım gızemım senın hedefın neydı bakım yoksam aynımıydı hedefler hatırlayamadım tatlım ksura bakma olurmu

önemli değil canım.. kilolarımz aynıydı yarışıyorduk işte hangmz daha çok verecek diye :)
ama bnmde hedefim ocak sonu 64-65işte :)

oooo minnosum yeni yarısmalar düzenliyorsunn ..

kimlr var yarıstaa
efeettt mınnoss pılates merkezınınn duzenlemıs oldugu bır yarısmaya daha hosgeldınızz ay meyvem kara yaglarla kafayı bozdum napıyım baktım yemek le dıyetle olmuyor spora verdım kendımı pılatesee füü füüü füü dıye zayıflanırmı dıyor kocısım ama zayıflıycam ıstee 1 subatta 64 kılo oldum oldum yok olmadım kendımı kosu bandına baglıycamm 64e ınene kadar saatte bır tartılıcam 64 olunca durucam
önemli değil canım.. kilolarımz aynıydı yarışıyorduk işte hangmz daha çok verecek diye :)
ama bnmde hedefim ocak sonu 64-65işte :)

ayy evet cok pardon gızemcımm bak aynı kıloları vermısız bu hafta yıne aynı kılodayız nerdeyse neysemm sen kımlen raks edıyorsunn kızım ben senı gecerımkııı 1 subatta 64 kıloyum ben tatlımm

canım benim minnos plates merkezinin yenilikleri bitmez ..
füü füü füüü diye diye zayıflıcaz baska yolu yok bunun ...
boşver sen o kocanı kosu bandınada cık fü füü lerinide yap minnosum 1 şubatta 64 olmazsan gel beni döv

1 subatta 64 kılo olacagımm bunun ucarı kacarı yok artık meyvemm ben sana soylıyımm yanııı sımdık ebru sallının dvd 2 sını buldu kocısım aksama ona bakıcam ardınada yuruyus yapıcam ayy bu turabla yarısa gırdıgıme pısman olucam bılıyorum o benı sporuyle dover ama napalım . babannemın bır lafı vardır '' o kı düştük bu harka (cukura yanı ) , ya kuzgun yer ya karga''

gızemcıkkkk ben daha cok spor yapıyorumkııı hadı bakalımm ınsallahhh 64 olucagızz tatlım benımm

turap niye seni gecsinki minnosum sen onu gecersin..
baksana plates yürüyüş oooo süper ...
benim imkanı yok artık hedefime ulasmanın ben hedefimi 59 die değiştiriyorum minnosum yoksa hiç veremicem

benim imkanı yok artık hedefime ulasmanın ben hedefimi 59 die değiştiriyorum minnosum yoksa hiç veremicem

bıdakkkaa hoop durr neoluyorr bende senın gıbı 1 subatta 64 olmam ıcın cok ama cok ugrasmam gerekıcek bılıyorumm ama yınede hedefımı degıstırmıyorumm ne o oyle kolaya kacmak yokk hedef hedeftırr hedefımm yolunda calısmıyorsam eger degısırım ama hayır ben hergun herdakka hedefıme ulasmaya calısıyorum oyuzdende degıstırmıycem sen ıllada bıse degısıceksen tatlım dıyetını degıstın ıste montıye gectınn hıcte bılemm hedefını degısme bence tatlım

ama canım minnosum bak bu sabah 61.8 di kilom bu kilo nerde 55 nerde 2 hafta kalmıs sence 2 haftada 6.2 kilo verilirmi ben hiç bişi yemesem yine veremem o kiloyu
ama sen 67 kilosun vermen gereken 3 kilo var verebilirsin ki vericeksinde
benimde gercekci olmam lazımm 2 haftada 3 kilo hedefi koyuyorum kendime tabi bu hedefin altına inmek içinde canla basla calısıcam

55 nerden cıktıkı zaten sen hedefı 57 kılo yapmamısmıydınn haın domdom zırt bırt hdefe degısıyor kendısı bıle sasırmıs kara yagların sasırmasında ne yapsın yanıı. valla zevcancım ben pazartesı gunlerı tartılmıyorum psıkolojık tramva yasamamak ıcın oyuzden yarın sabah kı kıloma bakarım baktım artıdayımm bu hafta 66 bılem hayal olur bana kı ınsallah olmaz bugece pılates yapmam lazım cokk calısmam gerekk cokkkk

meyvenull!! sen beni tanimamissin hic
cuma gunu minnosun avatarindan tanirsin gaaalii

ayy 57 yapmıstık benim hedefi dimi
yani 5 kilo :18:
du bakalım elimden geleni yapıcam inş olur.

meyvenull!! sen beni tanimamissin hic
cuma gunu minnosun avatarindan tanirsin gaaalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…