• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

saat 10.30 da başlıyor şu sıralar başlaması lazım flexde ayak parmaklarını geriye doğru çekiyosun pointte ileri doğru yapıosun ebru gösteriyo zaten o lastikle yapıyo ama bnde lastik yok bnde lastiksiz yapyorum ama medihay arkadaşmz mus çorapla yapmştı oda işe yarıyor

yarından itibaren bende yapıcam mus çorapta iyi fikir

ama benim baş parmağım ameliyatlı baş parmağımı değilde yandakileri gerdiririm bende

Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.

geçmiş olsun canım noldu yaa haberim olmadı benim bu durumdan
yada benim gözümden kaçtı bilemiyorum

çok çok geçmiş olsun arkadaşım yaa
yapabileceğimiz bişey varsa söyle istanbuldaysan her türlü yardımcı olurum canım canını sıkma sakın allah şifa versin öpüyorum sizi

Tamam bana olur turabcımm ama bence sıskoyum yazmayalım da turab benı yendı yazıyım ben malum psıkolojık etkı yapmasın sımdı ben sıskoyum:60: ama oyle puan falan ugrasamama sekerım ben guzelcene yuruyus dakkaları pılates dakkaları dıye yazallım sonucta toplayalımm dakkaları ne dersın sekerım:3:

tamam minnoscum bugunden tezi yok baslasin o zaman spor yarismasi ve 5 gun sursun cma aksami bakariz sonuclara. herkes kendisi not alsin hemde hergun buradan paylassn ozaman.
ben bugun 45dk plates ardindanda lelie ile 30 dk yurudum bilene.

günaydın kızlar

gece pek uyumadık biz ailecek

eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo

adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka

ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

canım allah sabır versin kocanada sanada

tamam minnoscum bugunden tezi yok baslasin o zaman spor yarismasi ve 5 gun sursun cma aksami bakariz sonuclara. herkes kendisi not alsin hemde hergun buradan paylassn ozaman.

turapcım noluyoz :20: şimdidde yürüyüş yarışımı gelbenle yarış bakalım :62: :62:

Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.

gemişolsun allah şifa versin canım tabi çocukların hastalıgı anneyide yıpratıyo kuzularımız saglıklı olunca tabi bizimde keyfimiz yerinde oluyo

niye sordun canım siz klimamı kullanıyosunuz

aslında klimada baya bi ısıtıyo tabiki

ama ben büyük odayı kapattım diğer odaların petekleri açık çok geliyo doğalgaz ama napcan mecbur
bizde dogalgazla isiniyoruzda, klima bebeklerin solunum yollarina zarar verebiliyor o yuzden sordum.

turapcım noluyoz :20: şimdidde yürüyüş yarışımı gelbenle yarış bakalım :62: :62:
simdide spor yarisi katildi aramiza, gel gel vatandas sende gel. varmi sporda yarismak isteyen

bizde dogalgazla isiniyoruzda, klima bebeklerin solunum yollarina zarar verebiliyor o yuzden sordum.

simdide spor yarisi katildi aramiza, gel gel vatandas sende gel. varmi sporda yarismak isteyen

gelmiyorum bendirek yarışa başlıyorum :60: :60: kızımı okula bırakıp oradanda 1 saat yürüyüş yapıcam siz oturum bakalım bilgisayar başında :33: :33: :60: :60:

öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm:59:

:14: :14: :14:

gecmis olsun cnm acil sifalar....

çok teşekkr ediyorum:16: bide bugün dayanamadm tartıldm ve tartı bana 64,2 sin dedi :62:
ay cnm bende dartildim veeeeee 84.7 ciktim ay cok mutluyum gitsin karayaglarrrrrr inanamadim 3 kaz aynisi cikti bide dün biraz fistik ve pirincpatlafi yemistim bi tane ama aksam 75 dk soguna esofmanla spor yaptim ve gecen hafta ben zaten 84.9 görmüstüm cok cikinca biraz üzülmüstüm ama olsun simdi mutluyuuuuuuuuuuummmm:9::9::9:
günaydın kızlar

gece pek uyumadık biz ailecek

eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo

adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka

ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

ins esin en kisa zamanda iyilesir cnm ya

lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar
canım öncelikle sakin ol..daha dur bakalım hastalık da sağlık da bizim için Allah beterinden korusun..
az önce kaybolan alıntılarımın arasında sen de vardın..tekrar geçmiş olsun diyorum şekercim

ay cnm bende dartildim veeeeee 84.7 ciktim ay cok mutluyum gitsin karayaglarrrrrr inanamadim 3 kaz aynisi cikti bide dün biraz fistik ve pirincpatlafi yemistim bi tane ama aksam 75 dk soguna esofmanla spor yaptim ve gecen hafta ben zaten 84.9 görmüstüm cok cikinca biraz üzülmüstüm ama olsun simdi mutluyuuuuuuuuuuummmm:9::9::9:

ins esin en kisa zamanda iyilesir cnm ya

canım senin kiloyu yarışma için 500 gr indiriririm ama cuma çizelgesinde aynen yazarım tamammı şekerim

Merhaba arkadaşlar
ahh canım benim çok ama çok geçmiş olsun:29:

bu ne yarışı yaaa hızınııza yetişilmişyor vesselam..diyin bakiim ne yarışı şimdik bu..ben gizli gizli spor yarışmasına katılmıştım :60:ana bi baktım bunlar başlamış gibi düşüncelerim mi okunuyoo nee:37:

Back