• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy ınsallah agzın dualı olsun nowacım eger 65ı gorursem bu hafta daha ne ısterımkıı ayy evet evet gormem lazımm cok spor yapmam lazım spor hocam medıhay takıptemısın hala tatlımm nerdesın turabb sporlarımızı yarıstıralım hadı pılatesı bosladım bıraz bu hafta cok pılates yapmam lazımm sekerlerımm öncelık pılateste sıkılasmak ıcın :8::8:

pilates dedinde benim bacaklarımda etlerime vurunca löp löp sallanıyodu ayyy onlar gitmş artk o kadar sallanmıyoooor:66::66:

merhaba kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 saat önce geldik ama oğlum çok hastalandı gitmek çok kötü oldu burnu akıyo öksürük ağlıyo emmek istemiyo çok kötü yavrum ya şimdi ilaç verdim uyudu.sizler nasılsınız?ben 2 gündür dikkat edemedim malum annemler falan bir sürü hazırlanmış yemeden de olmadı.geçmişi bi okuyum bakalım fırsat olursa

çok geçmiş olsun oğluşunacanım

ıhlamur içir balver yumuşatır göğsünü

aa kaç aylıktı söylemiştin ama unuttum küçükse bal verme

sıcak şeyler içir

nowar cım sanada çok geçmiş olsun canım
malum havalar bi soğuk bi ılık tabi vicutta direncini kaybediyo

günaydın kızlar

gece pek uyumadık biz ailecek

eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo

adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka

ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

yaa kızlar benimde kalçam geniş iç bacaklarım geniş bacaklarım birbirine sürtüp pişiyo
çok rahatsız oluyorum
ben nasıl bi hareket yapsam iç bacaklarım ve koca popişim küçülür

ama ağır hareketler olmasın önereceğiniz hareketler

malum benim vicudumda sağlam pek bir yerim yokta

cok gecmis olsun nurcengcim
gecen gun eczacinin verdigi posetin uzerinde ortibebe diye birtur burun temizleme aparatinin reklami vardi. internetten bakabilirsin videolu anlatimi var. burnu iyi temizlenen cocuklar cok daha cabuk iyilesiyorlar. ben sordum eczaneye yokmus bulabilirsem alacagim ya. cok zorlaniyorum yoksa bu iste ben.

teşekkürler canım tonymar verdi dr ondan sonra sürekli akmaya başladı burnu sildirmiyorda silersek başlıyo ağlamaya.oğlum zaten zayıf inş.dahada zayıflamaz yaa

günaydın kızlar

gece pek uyumadık biz ailecek

eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo

adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka

ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Allah yardımcınız olsun canım
esının rahatsızlıgı tam olarak nedır?

teşekkürler canım tonymar verdi dr ondan sonra sürekli akmaya başladı burnu sildirmiyorda silersek başlıyo ağlamaya.oğlum zaten zayıf inş.dahada zayıflamaz yaa
benimkide peceteyi yaklastirmiyor bile yuzune.
incindiler galiba yumusak pecete kullanmali ama onada tepki verecek. zayiflamaz insaallah annesi bol bol emzir oglusunu. annesutu en iyi antibiyotik.

yaa kızlar benimde kalçam geniş iç bacaklarım geniş bacaklarım birbirine sürtüp pişiyo
çok rahatsız oluyorum
ben nasıl bi hareket yapsam iç bacaklarım ve koca popişim küçülür

ama ağır hareketler olmasın önereceğiniz hareketler

malum benim vicudumda sağlam pek bir yerim yokta

pilatesteki hareketler ağır değil zaten canım orda iç bacak hareketleri var ebru hergün yapıyo sırtüstü yapyosun önce kurbağa gibi bacaklarını ileri atıyosun snra flexde snra pointte bu hareket hem alt karın kaslarınıda çalıştırıyomuş

Allah yardımcınız olsun canım
esının rahatsızlıgı tam olarak nedır?

teşekkür ederim canım
eşimin durumunu ne sen sor ne ben söylim çok karışık bi durum

şöyleki eşim hastalıktan dolayı bu acıları çekmiyo başkaları yüzünden çekiyo 2 yılı geçti hala kendimizi doğrultamadık ama eşime bu acıları çektirenler elini kolunu sallayarak geziyo işte bu hepsindende acı

lolocum nurcengcim sizede çoook geçmiş olsn insanın sevdiklerinin hasta olması kendisinin hasta olmasından daha ağır oluyor

teşekkür ederim ..

pilatesteki hareketler ağır değil zaten canım orda iç bacak hareketleri var ebru hergün yapıyo sırtüstü yapyosun önce kurbağa gibi bacaklarını ileri atıyosun snra flexde snra pointte bu hareket hem alt karın kaslarınıda çalıştırıyomuş

bu ebru şallının programları saat kaça başlıyo
bide benim topum lastiğim falan yok tek başınada olur heralde dimi flexle point ne oluyo peki nefez alma falanmı

lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar

ah canım yaa insanın yavrusunun canı yanınca kendinin dahada çok yanıyo biliyorum napcan çocuklar böyle büyüyo
oğlun hastalandığında soğuk kanlı olmalısınki hata yapma payın olmasın tekrer çookk geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım
eşimin durumunu ne sen sor ne ben söylim çok karışık bi durum

şöyleki eşim hastalıktan dolayı bu acıları çekmiyo başkaları yüzünden çekiyo 2 yılı geçti hala kendimizi doğrultamadık ama eşime bu acıları çektirenler elini kolunu sallayarak geziyo işte bu hepsindende acı

teşekkür ederim ..

bu ebru şallının programları saat kaça başlıyo
bide benim topum lastiğim falan yok tek başınada olur heralde dimi flexle point ne oluyo peki nefez alma falanmı

saat 10.30 da başlıyor şu sıralar başlaması lazım flexde ayak parmaklarını geriye doğru çekiyosun pointte ileri doğru yapıosun ebru gösteriyo zaten o lastikle yapıyo ama bnde lastik yok bnde lastiksiz yapyorum ama medihay arkadaşmz mus çorapla yapmştı oda işe yarıyor

yarısalım mınnoscum
45 dk plates 100 puan
yurumenın 10 dksı 10 puan olsun cumagunu en az puanı alan avatarına 3 gun ben sıskonun tekıyım yazsın :60:

Tamam bana olur turabcımm ama bence sıskoyum yazmayalım da turab benı yendı yazıyım ben malum psıkolojık etkı yapmasın sımdı ben sıskoyum:60: ama oyle puan falan ugrasamama sekerım ben guzelcene yuruyus dakkaları pılates dakkaları dıye yazallım sonucta toplayalımm dakkaları ne dersın sekerım:3:

günaydın.ben gelene kadar kaynatmışsınız yine.bir geldim kimse kalmamış .
nowar cım,nurceng çim öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar canlarım.
meden cim seni ve oğlunu da çok merak ediyorum.nasıl oldunuz acaba...
akrep çim kimleri kırmızıya boyayacaksın bu hafta bakalım.bak tehditin boşa gitmedi tüm takım şaha kalktı.helal olsun sana canım.
zulaley le secdenur u da çok hırslı gördüm.aman maaşallah.
turab çım korun birtanem korun.sezeryan sonrası 2 senede vücut yeni bir gebeliğe tam hazır oluyor.daha çok küçüksün.erkeklerin yaşı hiç farketmiyor baba olmak için.onlar kadınlar kadar erken yıpranmıyor çünkü.
minnoş la karamelim takımımızın şakıyan bülbülleri,cıvıltınız bizi de şenlendiriyor.
lolocum hazır kilolar gidiyorken daha dikkat et.70 lere gel artık güzelim.sen 70 lere ben 60 lara...
ervam hele ki sen genceciksin sana hiç yakışmıyor.hadi canım bu hafta göster kendini.

Elma Sirkesi

Saç dökülmesi bazen metabolizma zayıflığından kaynaklanabiliyor. Bir çok saç dökülmesi vakasında, bir kaç ay süreyle her gün 2-3 çaykaşığı elma sirkesi içmenin saç dökülmesini durdurduğu ve kalan saçların da daha sağlıklı ve daha gür çıkmaya başladığı gözlenmiştir. Saçların incelerek, koparak dökülmesinin nedenlerinden biri vücuttaki mineral tuzların azlığıdır, mineral bakımından çok zengin elma sirkesi de işte bu yüzden işe yarıyor
.
Elma sirkesi, herkese aynı şekilde etki etmez. Bazı insanların alerjisi olabilir, bazıları da hiç etkilenmeyebilir. Ancak çoğunluk için elma sirkesi, yaşamlarında yepyeni, harika bir sayfa açacaktır.

Elma sirkesi, ya sabahları kalkar kalkmaz ya da yemeklerden hemen önce bir bardak suya katılarak içibilir. Yan etkilerinden biri kilo kaybıdır ki bu da çoğumuz için nimet sayılır.

Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.

Back