saat 10.30 da başlıyor şu sıralar başlaması lazım flexde ayak parmaklarını geriye doğru çekiyosun pointte ileri doğru yapıosun ebru gösteriyo zaten o lastikle yapıyo ama bnde lastik yok bnde lastiksiz yapyorum ama medihay arkadaşmz mus çorapla yapmştı oda işe yarıyor
Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.
Tamam bana olur turabcımm ama bence sıskoyum yazmayalım da turab benı yendı yazıyım ben malum psıkolojık etkı yapmasın sımdı ben sıskoyumama oyle puan falan ugrasamama sekerım ben guzelcene yuruyus dakkaları pılates dakkaları dıye yazallım sonucta toplayalımm dakkaları ne dersın sekerım
evde isinmak icin klima mi kullaniyorsunuz???
günaydın kızlar
gece pek uyumadık biz ailecek
eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo
adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka
ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
tamam minnoscum bugunden tezi yok baslasin o zaman spor yarismasi ve 5 gun sursun cma aksami bakariz sonuclara. herkes kendisi not alsin hemde hergun buradan paylassn ozaman.
ben bugun 45dk plates ardindanda lelie ile 30 dk yurudum bilene.
Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.
bizde dogalgazla isiniyoruzda, klima bebeklerin solunum yollarina zarar verebiliyor o yuzden sordum.niye sordun canım siz klimamı kullanıyosunuz
aslında klimada baya bi ısıtıyo tabiki
ama ben büyük odayı kapattım diğer odaların petekleri açık çok geliyo doğalgaz ama napcan mecbur
simdide spor yarisi katildi aramiza, gel gel vatandas sende gel. varmi sporda yarismak isteyenturapcım noluyozşimdidde yürüyüş yarışımı gelbenle yarış bakalım
bizde dogalgazla isiniyoruzda, klima bebeklerin solunum yollarina zarar verebiliyor o yuzden sordum.
simdide spor yarisi katildi aramiza, gel gel vatandas sende gel. varmi sporda yarismak isteyen
öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm
ay cnm bende dartildim veeeeee 84.7 ciktim ay cok mutluyum gitsin karayaglarrrrrr inanamadim 3 kaz aynisi cikti bide dün biraz fistik ve pirincpatlafi yemistim bi tane ama aksam 75 dk soguna esofmanla spor yaptim ve gecen hafta ben zaten 84.9 görmüstüm cok cikinca biraz üzülmüstüm ama olsun simdi mutluyuuuuuuuuuuummmm
gecmis olsun cnm acil sifalar....
çok teşekkr ediyorumbide bugün dayanamadm tartıldm ve tartı bana 64,2 sin dedi
günaydın kızlar
gece pek uyumadık biz ailecek
eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo
adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka
ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
ins esin en kisa zamanda iyilesir cnm ya
canım öncelikle sakin ol..daha dur bakalım hastalık da sağlık da bizim için Allah beterinden korusun..lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar
ay cnm bende dartildim veeeeee 84.7 ciktim ay cok mutluyum gitsin karayaglarrrrrr inanamadim 3 kaz aynisi cikti bide dün biraz fistik ve pirincpatlafi yemistim bi tane ama aksam 75 dk soguna esofmanla spor yaptim ve gecen hafta ben zaten 84.9 görmüstüm cok cikinca biraz üzülmüstüm ama olsun simdi mutluyuuuuuuuuuuummmm
ins esin en kisa zamanda iyilesir cnm ya
ahh canım benim çok ama çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar
tamam minnoscum bugunden tezi yok baslasin o zaman spor yarismasi ve 5 gun sursun cma aksami bakariz sonuclara. herkes kendisi not alsin hemde hergun buradan paylassn ozaman.
ben bugun 45dk plates ardindanda lelie ile 30 dk yurudum bilene.
ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm
lemm duurr sinirr olmaya başliicam bakj sanaa haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?