Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yarından itibaren bende yapıcam mus çorapta iyi fikir

ama benim baş parmağım ameliyatlı baş parmağımı değilde yandakileri gerdiririm bende

geçmiş olsun canım noldu yaa haberim olmadı benim bu durumdan
yada benim gözümden kaçtı bilemiyorum

çok çok geçmiş olsun arkadaşım yaa
yapabileceğimiz bişey varsa söyle istanbuldaysan her türlü yardımcı olurum canım canını sıkma sakın allah şifa versin öpüyorum sizi

tamam minnoscum bugunden tezi yok baslasin o zaman spor yarismasi ve 5 gun sursun cma aksami bakariz sonuclara. herkes kendisi not alsin hemde hergun buradan paylassn ozaman.
ben bugun 45dk plates ardindanda lelie ile 30 dk yurudum bilene.

canım allah sabır versin kocanada sanada

tamam minnoscum bugunden tezi yok baslasin o zaman spor yarismasi ve 5 gun sursun cma aksami bakariz sonuclara. herkes kendisi not alsin hemde hergun buradan paylassn ozaman.

turapcım noluyoz şimdidde yürüyüş yarışımı gelbenle yarış bakalım

gemişolsun allah şifa versin canım tabi çocukların hastalıgı anneyide yıpratıyo kuzularımız saglıklı olunca tabi bizimde keyfimiz yerinde oluyo

niye sordun canım siz klimamı kullanıyosunuz

aslında klimada baya bi ısıtıyo tabiki

ama ben büyük odayı kapattım diğer odaların petekleri açık çok geliyo doğalgaz ama napcan mecbur
bizde dogalgazla isiniyoruzda, klima bebeklerin solunum yollarina zarar verebiliyor o yuzden sordum.

turapcım noluyoz şimdidde yürüyüş yarışımı gelbenle yarış bakalım
simdide spor yarisi katildi aramiza, gel gel vatandas sende gel. varmi sporda yarismak isteyen

bizde dogalgazla isiniyoruzda, klima bebeklerin solunum yollarina zarar verebiliyor o yuzden sordum.

simdide spor yarisi katildi aramiza, gel gel vatandas sende gel. varmi sporda yarismak isteyen

gelmiyorum bendirek yarışa başlıyorum kızımı okula bırakıp oradanda 1 saat yürüyüş yapıcam siz oturum bakalım bilgisayar başında

lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar
canım öncelikle sakin ol..daha dur bakalım hastalık da sağlık da bizim için Allah beterinden korusun..
az önce kaybolan alıntılarımın arasında sen de vardın..tekrar geçmiş olsun diyorum şekercim

canım senin kiloyu yarışma için 500 gr indiriririm ama cuma çizelgesinde aynen yazarım tamammı şekerim

ahh canım benim çok ama çok geçmiş olsun

bu ne yarışı yaaa hızınııza yetişilmişyor vesselam..diyin bakiim ne yarışı şimdik bu..ben gizli gizli spor yarışmasına katılmıştım ana bi baktım bunlar başlamış gibi düşüncelerim mi okunuyoo nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…