• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi aksamlar kizlar..............

bugünkü :56::56:

1 domates
peynir
kavrulmus patates cok az
bi tane cavdar ekmegi
iki bardak cay

misafirlige gittik ama ben hic bi sey yemedim :66::66::66:

ara biber dolmasinin 3 de birini yedim kalanini esim yedi :63::63:

aksam da bulgur pilavi
yogurt
kavrulmus patates

bugün iki litreyi tamamlarim heralde :66::66:
bu arada sogan suyu icmeye devam ediyorum carsamba son gün bakalim ne cikar :66::66::66::66: spora kalkiyorum simdi bitince onuda yazarim :51::51:

:53: :53: ben bundan sonraki hamileliklerimde kilo almamaya kararliyim bikere
ebru şallı gibi 7 kilo ile doğuracağım. :6:
ilk bebeğim zulaleycim ve her an hamile kalabilirim tekrardan vallahi dün ip atladıktan sonra aklıma gelmedi değil, ya hamileysem diye :50:
olur mu olur Allah bir iki yıl gecinden versin

güzelim korunmazsan olur tabii.haziran annelerinde bir kız geçen ay aldırdı göz göre göre.

hem her ise yetiseceksin hem zarif guzel kalacaksin mumkun mu
insanin şaftı kayıyor ev işi temizlik ütü koştur koştur
bugun cok doldum coook

ay bu hafta ıyı kılo veremezsem rezıl oldum rezıl :60: :60:

evet canım aynen öyle.hem hizmetçi gibi her işe yetişeceksin,hem dadı gibi çocuklara bakacaksın,hem aşçı gibi menüler çıkaracaksın,hem de bütün gün didinmemiş gibi giyinip süslenip cilve yapacaksın.......dünyanın en nankör mesleğine hoş geldin.

gezmeden geldim.sabahtan beri anca oturuyorum.hemen menümü yazıp yatayım.malum sabah okul var.
kahvaltı öncesi 1 bardak portakal suyu taze sıkılmış
2 dilim ekmek,peynir,zeytinvs vs
ara 1 kase yoğurt
akşam 1 kase çorba,1 tabak ıspanak ,2 dilim ekmek,salata
gezmede yarım dilim kek[geri kalanını kızıma yedirdim]
hepsi bu kadar canlarım.
hepinizi öptüm yarın ayrıntılı yazışırız..

hayirli sabahlaaarrrr kizlarr hadi bakalim yeni bir haftaya daha basladik bu hafta bizim takim birinci olacak eminim :77: bakalilm takim icindeki birincilik kimin :44:
dunku menumu yazayim
sabah ac karnima ilik su
cok guzel bir kahvalti
arada 1 tane seker pare :26:
aksam 2 kase yogurtlu corba yarim porsiyon taze fasulye 3,4 kasik pilav,bol slata 1sb.yesil cay 1tane seker pare(aksam yemegini erken yedik)
spor yok malesef

Son düzenleme:
gunaydın kızlar yepyenı bır haftaya basladık ama ben bu sabah tartılmadım hafta sonları artık cozutmuyorum ama yınede aksamları meyve yemıyorum sonucta oyuzden pazartesılerı korkuyorum tartıdan valla neysem ınsallahhh bu haftada kılo verırız hepımızz kızlar herkese hayırlı bol kılo vermelı haftalar dılıyorum :38::38:

animation8p.gif

öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm:59:

öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm:59:

canım cok gecmıs olsunn okadar calıstın emeklerın bosa gıtmez merak etme allah yardımcın olsun sınavda tatlımm

canım cok gecmıs olsunn okadar calıstın emeklerın bosa gıtmez merak etme allah yardımcın olsun sınavda tatlımm

teşekkr edrm minnoşcum dün hasta halimle bile yine çalıştm gecede uyumam ders çalışırm diye 4 5 fincan kahve içtim ama artık bünyem kaldırmadı çok şiddetli başım ağrıdı yattım ama bu sefer uyuyamadım sınavım akşam 6 da o zmana kadar kendime gelirim heralde yarında üst üste 2 tane birden var:14:

evet canım aynen öyle.hem hizmetçi gibi her işe yetişeceksin,hem dadı gibi çocuklara bakacaksın,hem aşçı gibi menüler çıkaracaksın,hem de bütün gün didinmemiş gibi giyinip süslenip cilve yapacaksın.......dünyanın en nankör mesleğine hoş geldin.
:14: :14: :14:

güzelim korunmazsan olur tabii.haziran annelerinde bir kız geçen ay aldırdı göz göre göre.
olursa basim ustune , esim hemen olsa ister 40 yasinda kendileri ve geciktirmek istemiyor
gecmis olsun nowarcim acil sifalar diliyorum :71:

Ay cok sevındım sen cumaya kadar 1 kg karayagı gonderıceksın galıbaa sekerımm:38::nazar:

evet canım dün hemen hemen hiç yemek yemedim bi kahvaltı 4 de bi tabak pekmezli yoğurt bi haşlanmş yumurta 7 de haşlanmış tavuk yemeği yedim iştahmın kapalı olması güzel :66:ama halsizlik yapması kötü. inşallah sende 66 ya hiiiiiç uğramadan 65 leri görürsün bu hafta:64: snra bunları böööyle sallarız:74::74::92::92:

evet canım dün hemen hemen hiç yemek yemedim bi kahvaltı 4 de bi tabak pekmezli yoğurt bi haşlanmş yumurta 7 de haşlanmış tavuk yemeği yedim iştahmın kapalı olması güzel :66:ama halsizlik yapması kötü. inşallah sende 66 ya hiiiiiç uğramadan 65 leri görürsün bu hafta:64: snra bunları böööyle sallarız:74::74::92::92:

ayy ınsallah agzın dualı olsun nowacım eger 65ı gorursem bu hafta daha ne ısterımkıı ayy evet evet gormem lazımm cok spor yapmam lazım spor hocam medıhay takıptemısın hala tatlımm nerdesın turabb sporlarımızı yarıstıralım hadı pılatesı bosladım bıraz bu hafta cok pılates yapmam lazımm sekerlerımm öncelık pılateste sıkılasmak ıcın :8::8:

Back