ben bundan sonraki hamileliklerimde kilo almamaya kararliyim bikere
ebru şallı gibi 7 kilo ile doğuracağım.
ilk bebeğim zulaleycim ve her an hamile kalabilirim tekrardan vallahi dün ip atladıktan sonra aklıma gelmedi değil, ya hamileysem diye
olur mu olur Allah bir iki yıl gecinden versin
güzelim korunmazsan olur tabii.haziran annelerinde bir kız geçen ay aldırdı göz göre göre.
hem her ise yetiseceksin hem zarif guzel kalacaksin mumkun mu
insanin şaftı kayıyor ev işi temizlik ütü koştur koştur
bugun cok doldum coook
ay bu hafta ıyı kılo veremezsem rezıl oldum rezıl
öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm
canım cok gecmıs olsunn okadar calıstın emeklerın bosa gıtmez merak etme allah yardımcın olsun sınavda tatlımm
evet canım aynen öyle.hem hizmetçi gibi her işe yetişeceksin,hem dadı gibi çocuklara bakacaksın,hem aşçı gibi menüler çıkaracaksın,hem de bütün gün didinmemiş gibi giyinip süslenip cilve yapacaksın.......dünyanın en nankör mesleğine hoş geldin.
olursa basim ustune , esim hemen olsa ister 40 yasinda kendileri ve geciktirmek istemiyorgüzelim korunmazsan olur tabii.haziran annelerinde bir kız geçen ay aldırdı göz göre göre.
gecmis olsun nowarcim acil sifalar diliyorumöncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm
olursa basim ustune , esim hemen olsa ister 40 yasinda kendileri ve geciktirmek istemiyor
gecmis olsun nowarcim acil sifalar diliyorum
çok teşekkr ediyorumbide bugün dayanamadm tartıldm ve tartı bana 64,2 sin dedi
çok teşekkr ediyorumbide bugün dayanamadm tartıldm ve tartı bana 64,2 sin dedi
Ay cok sevındım sen cumaya kadar 1 kg karayagı gonderıceksın galıbaa sekerımm
Ay cok sevındım sen cumaya kadar 1 kg karayagı gonderıceksın galıbaa sekerımm
evet canım dün hemen hemen hiç yemek yemedim bi kahvaltı 4 de bi tabak pekmezli yoğurt bi haşlanmş yumurta 7 de haşlanmış tavuk yemeği yedim iştahmın kapalı olması güzelama halsizlik yapması kötü. inşallah sende 66 ya hiiiiiç uğramadan 65 leri görürsün bu hafta snra bunları böööyle sallarız :92::92:
evet canım dün hemen hemen hiç yemek yemedim bi kahvaltı 4 de bi tabak pekmezli yoğurt bi haşlanmş yumurta 7 de haşlanmış tavuk yemeği yedim iştahmın kapalı olması güzelama halsizlik yapması kötü. inşallah sende 66 ya hiiiiiç uğramadan 65 leri görürsün bu hafta snra bunları böööyle sallarız :92::92:
ayy ınsallah agzın dualı olsun nowacım eger 65ı gorursem bu hafta daha ne ısterımkıı ayy evet evet gormem lazımm cok spor yapmam lazım spor hocam medıhay takıptemısın hala tatlımm nerdesın turabb sporlarımızı yarıstıralım hadı pılatesı bosladım bıraz bu hafta cok pılates yapmam lazımm sekerlerımm öncelık pılateste sıkılasmak ıcın
ay ne olmus bu alnitilar şaşmış
kim kimden alıntı yapıyor belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?