• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaslar yine iki gundur spor yapamiyorum misafirden ve hazirlik yapmaktan gozumu acamiyorum cok sukur :27: dun hava guzeldi _20 cocuklarimi bindirdim kizaga yarim saat yurudum ohhh cok guzel geldi valla acik hava gibisi yok.sabah kahvaltili misafirim vardi simdide aksama yemekli misafirim var hazirlik yapiyorum yani bugunde spor yapamam yarin halim nasil olur bilmiyorum insallah sag salim cikarim :1:

canım maaşallah misafirler hem akşam hem sabah benim hiç misafirim olmuyor :14: kocamın işi yüzünden adam gündüz evde gece 12 ye kadar yok eeeeeeeeeee nolcek :50:

kızlar neler olmuş dün takima :60: :60: :60: gülmekten karnım agrıdı yaa bu yarışa ben turabı sürükledim :4: herkez gaza gelmiş şimdi korkmaya başladım :18: :18: :18: ben yazamam öle yenildim falan gurur yaparım valla :19: 1.2 gıram vermem lazım hemmen yarın yürüyüşe başlıyorum
ay bu koca beni öldürecek evimiz sahil kenarına yakın ben yürüyüş yapıcam deyince adam alıyo çocukları :4: peşime takılıyorlar hadi yürüyelim bakalım diyolar :50: :50:

kızlar neler olmuş dün takima :60: :60: :60: gülmekten karnım agrıdı yaa bu yarışa ben turabı sürükledim :4: herkez gaza gelmiş şimdi korkmaya başladım :18: :18: :18: ben yazamam öle yenildim falan gurur yaparım valla :19: 1.2 gıram vermem lazım hemmen yarın yürüyüşe başlıyorum
ay bu koca beni öldürecek evimiz sahil kenarına yakın ben yürüyüş yapıcam deyince adam alıyo çocukları :4: peşime takılıyorlar hadi yürüyelim bakalım diyolar :50: :50:

daha ne istiyosun iste cnm hepberaber yürüyün :90::90:

valla canim benim nese kaynagim oldu burasi en cokda akrebin 2.takima 4.takim yazmasina birde turabin minnosa artik yurume bandiyla disarda yurursun deyisine :60: cok guldum
eee sizde ailecek yuruyun ailecek zayiflersiniz :9:

valla canim benim nese kaynagim oldu burasi en cokda akrebin 2.takima 4.takim yazmasina birde turabin minnosa artik yurume bandiyla disarda yurursun deyisine :60: cok guldum
eee sizde ailecek yuruyun ailecek zayiflersiniz :9:

canım evet acayip mutive oldum bende bu takımda şimdi annemde kahvaltıdayız börekler çörekler kadıncazzz döktürmüş valla ama ben çok az yedim tabi :21: bomba gibiyim cumayı 4 gözle bekliyorummmmmm :52:

canım evet acayip mutive oldum bende bu takımda şimdi annemde kahvaltıdayız börekler çörekler kadıncazzz döktürmüş valla ama ben çok az yedim tabi :21: bomba gibiyim cumayı 4 gözle bekliyorummmmmm :52:

ah ahh bende anaciginim yaninda olsaydim kilo milo dinlemez yerdim heralde :31: neyse bende yaza kadar zayiflarsam insallah :32: yerim anacigimin guzel yemeklerini

güzel olmuş canım busefer çatlıyan yumurtalar seninmiydi :79:
yok o catlayan yumurtalar bekar arkadasimiz nowarindi :60: minnoscum 1.4 kg verince keyiflendi yani cizelge yapmak ayri bir zevk oldu

aslinda cocuklari gaza getirsen onlarda yuruyebilirler yani ne bileyim evde anlasirsin yuruyus sonu bir odulle olabilir. yada varsa onlar bisikletleri ile sen yuruyerekte olabilir. sana soyluyorum ama 7 aylik kizimla bile benim hazirlanip cikmam en az 15 dk mi aliyor. 4. kattan once bebek arabasini indiriyorum sonra kendisini, giyinmek istemiyor onu giydiriyorum beni beklemek istemiyor vs. zor
ilk kez kis mevsimini bu kadar sevmedim yaaa bir an evvel bahar gelsin

ayol olmuyo şekerim hepberaber yürüyüşmü olur hiç :14: çocuklarlamı ilgilencen yürüyüşmü yapcan

sende katıl yarışa hadi bakalım kim yazacak aceba çok merak ediyorum şişkoyumdiye :60: :60: :60:
kim yazacak tabiki zulaley, secdenur, akrep :60:
hepimiz 1 kg icin yarisiyoruz, benim kendi hedefim 1.4 vermek insaallah :66:

Son düzenleme:
kizlar benim ufaklik cuma günü teraziyi kirmisti biliyosunuz bende yeni bi tane aldim tabiki bugün 85.500 ciktim ben bu hafta yani (simdiye kadar) 700gr vermis oluyorum ne yapmam lazim sizce nasil kaydedicem yani haftaya o zaman ben baya vermis gibi gözükürüm :27::27::27:

:60: :60:
su tablo gosteriyorki secdenur hanim bir hafta beni ovmek zorunda kalacak
sen simdi misafirlerine ayop olmasin diye onlara eslikte ediyorsundur.
ya 4 cocuk annesi dedigin biraz etine dolgun olur zaten sen takma kafana kilolari :9: :9:

evet onlara eslik ettim canim :43:ve bisuru yemegim artti yaaa bu bana yapilirmi :43: :2: :43:
ayrica canim 4 cocuk dogurupta gayet ince bir bayan olunacagini gosterecegim size :60:

Son düzenleme:
kizlar benim ufaklik cuma günü teraziyi kirmisti biliyosunuz bende yeni bi tane aldim tabiki bugün 85.500 ciktim ben bu hafta yani (simdiye kadar) 700gr vermis oluyorum ne yapmam lazim sizce nasil kaydedicem yani haftaya o zaman ben baya vermis gibi gözükürüm :27::27::27:
ay senın yenı tartıyı banada yollasana:9:
artık önceki haftaya etki edemezsin canım

ya 4 cocuk annesi dedigin biraz etine dolgun olur zaten sen takma kafana kilolari :9: :9:

evet onlara eslik ettim canim :43:ve bisuru yemegim artti yaaa bu bana yapilirmi :43: :2: :43:
ayrica canim 4 cocuk dogurupta gayet ince bir bayan olunacagini gosterecegim size :60:
canını sıkma secdenur yarın yeni bir hafta başlıyor
bazen hafta sonu yapılan bir kaçamak hafta içi iki kat dikkat etmeye yardımcı oluyor
hadi bize ıspatla :46:

iyi pazarlar kızlar.

sanırım benden baska kımse yok takımda :1::1:

haftasonu boş oluyor zaten burası

Bugünkü yedıklerımı yazayım bende

sabah: 1 bardak sırkelı su 1 mandalına

kahvaltı: sucuklu omlet yedım azıcık :17: cay cok az peynır zeytın ve 1.5 dilim kepekli ekmek

ara: 5 ceviz 1 Elma

ara : 1 cay bardağı salep ( kahvaltıyı gec yapınca öğlen yemek yıyemedım)

akşam : 1 parca haslanmış tavuk ve 2 yemek kasığı bulgur pilavı yiyecem henüz hazır değil malesef yemek :(

2 lt su.spor olarak 50 mekik sadece :17::17:

:1::1::1: ne güzel tartıymış o ya :)) bence bu konuyu akrebe danışalım canım

bu hafta spor yapamasamda bende çok iddalıyım turabcım :):1::1:

:1::1::1: aynı sorun bendede var zulaleycım.Yürüyüşe gıdıcem dıyorum babam tek basına çıkma tehlikeli yanına kardesını al dıyor.kardesımde poposunu kaldırıp gelmez mecburen gıdemıyorum :((

kizlar sporumuda yaptim 45 dk dün 70 dk bugün toplamda 115 dk tam gaz devam :8::8::8::8::8::8:

oy ıoy maşallah maşallh

ayy kıskandım şimdi ödev yazmayı brakıp spor yapayım en ıyısı.bu haftada takımın yüz karası olursam atacam kendimi pencereden :1::1:

yok o catlayan yumurtalar bekar arkadasimiz nowarindi :60: minnoscum 1.4 kg verince keyiflendi yani cizelge yapmak ayri bir zevk oldu

aslinda cocuklari gaza getirsen onlarda yuruyebilirler yani ne bileyim evde anlasirsin yuruyus sonu bir odulle olabilir. yada varsa onlar bisikletleri ile sen yuruyerekte olabilir. sana soyluyorum ama 7 aylik kizimla bile benim hazirlanip cikmam en az 15 dk mi aliyor. 4. kattan once bebek arabasini indiriyorum sonra kendisini, giyinmek istemiyor onu giydiriyorum beni beklemek istemiyor vs. zor
ilk kez kis mevsimini bu kadar sevmedim yaaa bir an evvel bahar gelsin

görecegiz kimin yazacagını :20:

secdecim turap baya iddalı tabiki 4 çocuga göre genede iyisin :79: :79: turabcımın daha 1 bebegi var sanırım :60: :60: daha çaktane doguracak bakalım yani o butakımı daha uzun yıllar bırakamaz biz artık çocuk dogurma işini hallettigimize göre :34: :34: 6 aya kadar mezun oluruzzz

Back