diyosun :44:canım yok öle bişi ütülicezzzz kız olsun evişleride kalori harcatıyorrr
secdecim turap baya iddalı tabiki 4 çocuga göre genede iyisin :79: :79: turabcımın daha 1 bebegi var sanırımdaha çaktane doguracak bakalım yani o butakımı daha uzun yıllar bırakamaz biz artık çocuk dogurma işini hallettigimize göre 6 aya kadar mezun oluruzzz ben bundan sonraki hamileliklerimde kilo almamaya kararliyim bikere
ebru şallı gibi 7 kilo ile doğuracağım.
ilk bebeğim zulaleycim ve her an hamile kalabilirim tekrardan vallahi dün ip atladıktan sonra aklıma gelmedi değil, ya hamileysem diye
olur mu olur Allah bir iki yıl gecinden versin
merhaba kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 saat önce geldik ama oğlum çok hastalandı gitmek çok kötü oldu burnu akıyo öksürük ağlıyo emmek istemiyo çok kötü yavrum ya şimdi ilaç verdim uyudu.sizler nasılsınız?ben 2 gündür dikkat edemedim malum annemler falan bir sürü hazırlanmış yemeden de olmadı.geçmişi bi okuyum bakalım fırsat olursa
merhaba kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 saat önce geldik ama oğlum çok hastalandı gitmek çok kötü oldu burnu akıyo öksürük ağlıyo emmek istemiyo çok kötü yavrum ya şimdi ilaç verdim uyudu.sizler nasılsınız?ben 2 gündür dikkat edemedim malum annemler falan bir sürü hazırlanmış yemeden de olmadı.geçmişi bi okuyum bakalım fırsat olursa
ben bundan sonraki hamileliklerimde kilo almamaya kararliyim bikere
ebru şallı gibi 7 kilo ile doğuracağım.
ilk bebeğim zulaleycim ve her an hamile kalabilirim tekrardan vallahi dün ip atladıktan sonra aklıma gelmedi değil, ya hamileysem diye
olur mu olur Allah bir iki yıl gecinden versin
amin canım amin hayırlı olsun hakkında
diyosun :44:
evet bardagin dolu tarafi ama ben artik perde arkasi rol oynamaktan sıkılmaya başladım
ev işleri hiç birzaman takdir bulmayacak mı bu dünyada
hiç duymadım felanca hanımı yaptığı ev hizmetlerinden ötürü ödüllendirdiklerini vb
iyi pazarlar kızlar.
sanırım benden baska kımse yok takımda
haftasonu boş oluyor zaten burası
Bugünkü yedıklerımı yazayım bende
sabah: 1 bardak sırkelı su 1 mandalına
kahvaltı: sucuklu omlet yedım azıcıkcay cok az peynır zeytın ve 1.5 dilim kepekli ekmek
ara: 5 ceviz 1 Elma
ara : 1 cay bardağı salep ( kahvaltıyı gec yapınca öğlen yemek yıyemedım)
akşam : 1 parca haslanmış tavuk ve 2 yemek kasığı bulgur pilavı yiyecem henüz hazır değil malesef yemek
2 lt su.spor olarak 50 mekik sadece
cok motive olmus gordum seni karamelcim
bu motivasyon bu hafta bizim takimi birinci yapar.
sende fakulteye giderken bir iki durak once inip yuruyebilirsin karamelcim, asansor hic kullanmayabilirsin mesela simdilik aklima bunlar geliyor hayatina hareket katarak sporu telafi edebilirsin. hadi sekerim kaldiriyoruz bu hafta totoyu
zulaley sende durum nedir, annen guzel yapmismi borekleri
eve giderken yanina almayi unutma gece yatmadan acikirsan yersin
kız nereden anladın annem bir sürü börek çörek koymuş anne verme diyorum yenmez diyorum kuzularım yer sen yeme diyorrrr
hem her ise yetiseceksin hem zarif guzel kalacaksin mumkun muahhhh canım ahhhh bende bukonuda çok dertliyim ama pes ettim taktiri bırak adama günde 4 5 çeşit yemek hazırlıyom eline saglık hanım demiyo hıııı bide geçen kurufasulye pişirdim çocuklar anne çokgüzel olmuş diyo adamda diyoki fasulyeyi ben aldım fasulye güzelde ondan diyo
ay bu hafta ıyı kılo veremezsem rezıl oldum rezılmaaşallh canım güzel menü bu hafta böle devam edersen valla turabı ve secdenuru geçecen
yazik simdi atilmasin bozulmasin sen onlari ye bu hafta, haftaya verirsin kilolari
cok motive olmus gordum seni karamelcim
bu motivasyon bu hafta bizim takimi birinci yapar.
sende fakulteye giderken bir iki durak once inip yuruyebilirsin karamelcim, asansor hic kullanmayabilirsin mesela simdilik aklima bunlar geliyor hayatina hareket katarak sporu telafi edebilirsin. hadi sekerim kaldiriyoruz bu hafta totoyu
zulaley sende durum nedir, annen guzel yapmismi borekleri
eve giderken yanina almayi unutma gece yatmadan acikirsan yersin
maaşallh canım güzel menü bu hafta böle devam edersen valla turabı ve secdenuru geçecen
artik birisi utu istemeyen kumas falan icat etsin lutfeeeen :84:
pantalon gomlek utulemek istemiyorum hic yaa.
ben hala dogru duzgun pantalon utulemiyorum ya. esim bana ne kadar temkinlisin yedek cizgi cekmissin diyor
ben hala dogru duzgun pantalon utulemiyorum ya. esim bana ne kadar temkinlisin yedek cizgi cekmissin diyor
selam 2,5 ay olabilir emin degilimslm nasıl ve ne kadar zamanda verdin bu kiloyu
selam 2,5 ay olabilir emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?