Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 saat önce geldik ama oğlum çok hastalandı gitmek çok kötü oldu burnu akıyo öksürük ağlıyo emmek istemiyo çok kötü yavrum ya şimdi ilaç verdim uyudu.sizler nasılsınız?ben 2 gündür dikkat edemedim malum annemler falan bir sürü hazırlanmış yemeden de olmadı.geçmişi bi okuyum bakalım fırsat olursa

cok motive olmus gordum seni karamelcim
bu motivasyon bu hafta bizim takimi birinci yapar.
sende fakulteye giderken bir iki durak once inip yuruyebilirsin karamelcim, asansor hic kullanmayabilirsin mesela simdilik aklima bunlar geliyor hayatina hareket katarak sporu telafi edebilirsin. hadi sekerim kaldiriyoruz bu hafta totoyu

zulaley sende durum nedir, annen guzel yapmismi borekleri
eve giderken yanina almayi unutma gece yatmadan acikirsan yersin

canım yok öle bişi ütülicezzzz kız olsun evişleride kalori harcatıyorrr
diyosun :44:
evet bardagin dolu tarafi ama ben artik perde arkasi rol oynamaktan sıkılmaya başladım
ev işleri hiç birzaman takdir bulmayacak mı bu dünyada
hiç duymadım felanca hanımı yaptığı ev hizmetlerinden ötürü ödüllendirdiklerini vb

Son düzenleme:

cok gecmis olsun nurcengcim
gecen gun eczacinin verdigi posetin uzerinde ortibebe diye birtur burun temizleme aparatinin reklami vardi. internetten bakabilirsin videolu anlatimi var. burnu iyi temizlenen cocuklar cok daha cabuk iyilesiyorlar. ben sordum eczaneye yokmus bulabilirsem alacagim ya. cok zorlaniyorum yoksa bu iste ben.

hoşgeldin canım geçmiş olsun bebişine

ahhhh canım ahhhh bende bukonuda çok dertliyim ama pes ettim taktiri bırak adama günde 4 5 çeşit yemek hazırlıyom eline saglık hanım demiyo hıııı bide geçen kurufasulye pişirdim çocuklar anne çokgüzel olmuş diyo adamda diyoki fasulyeyi ben aldım fasulye güzelde ondan diyo

maaşallh canım güzel menü bu hafta böle devam edersen valla turabı ve secdenuru geçecen

kız nereden anladın annem bir sürü börek çörek koymuş anne verme diyorum yenmez diyorum kuzularım yer sen yeme diyorrrr

hem her ise yetiseceksin hem zarif guzel kalacaksin mumkun mu
insanin şaftı kayıyor ev işi temizlik ütü koştur koştur
bugun cok doldum coook

maaşallh canım güzel menü bu hafta böle devam edersen valla turabı ve secdenuru geçecen
ay bu hafta ıyı kılo veremezsem rezıl oldum rezıl

merhaba canım.çok geçmiş olsun oğluşuna canım oğlun iyileşsinde eski düzenine kavuşursun sen hiç dert etme
bende bi gaza geldım sorma spor yapamıyorum ama artık cok dıkkat edıyorum.

evet turabcım allah bozmasın gaza geldim özellıkle o akrep eli maşalısını gecıcem :)
siz sürekli spor yapıyorsunuz sizi gecemem belki ama yinede elimden geleni yapıcam bu hafta
rejime basladım baslayalı her yere yaya gidiyorum kursla evımız 20 dkka hep yürüyorum ama yetmiyor

tesekkür ederim ay cok sevındım

artik birisi utu istemeyen kumas falan icat etsin lutfeeeen :84:
pantalon gomlek utulemek istemiyorum hic yaa.

hayatta nefret ettiğim 3 seyden ilki ütü yapmak benimde :) kocamla evlenmden anlaşma yapıcam ütü yapmam ona göre diyecem gercı kabul edeceğini sanmam ama kendı bılır bugune kadar 3-4 ütü izinden az kumaş pantolan ütüleyemedım

sabah ac karnina elma sirkeli su
kral kahvaltisi
ara 1/2 dilim kek 1 sekersiz cay
aksam 1 tabak salata
ara 2 elma iki bardak kabuk tarcinli yesil cay (kabuk tarcinla demlemeyi ilk kez denedim harika oldu) yine acikinca cok az daha salata
3 lt su
40 dk plates
4-5 saat yogun ev isi utu kosturmaca bebek yikamaca
ben hemen yatiyorum yarin sabah erken kalkip plates sonrada yuruyus yapacagim ins.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…