Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın bayanlar

bu gün oğlumun bursluluk sınavı var
az önce oğlumu dersaneye bırakıp geldim 10 da almaya gidicem

bu arada bir sürü işim var

bir iki halımı halı yıkamaya vermiştim
onlar gelicek bu gün
bende evde bi yolluğum var 5 metre onu ve yatak odası halılarımı silicem

sonra oğlumu alıp gelicem yerler süpürülcek silince toz alıncak
yemek yapılcak bir sürü işim var ve bu işleri eşim gelmeden bitirmem lazım
eşim 3 te geliyo
hızlı olursam 3 e kadar biter heralde

biter canım biter..Allah kolaylık versin sana

4. takim
2. demek istedin herhalde...
tebrikler arkadaslar

ayyyyyyyyyyyy evet evet kafamda ayı 4 e bölüp durdum bugün şubat hedefi için kilomu da tabi dörde böldüm ehh o kadan telaşeyle birde dörde bölme işlemi çıkarırsam olacağı bu herşey dört olur tabii al sana takım dört olmuşsonaaa sıra çocuk amanınn ben ne diyorum kocacım duymasın sıkar vallaa topuktan topuktanzatii spor yapıcam deyip yapamıyorum spor yapıcam demeler de hepten hayal olur furulmuş topuklaadam beni 7 kocalı hürmüzün yolunda ilerliyorum sancak ayolzatii kk yla ilgilendikçe kıskançlık krizlerine giriyor hepten yasaklicak görcem sonra boyumun dördünü ayy pardon boyumun ölçüsünü

kuşum sadece karamelle nowar kilo aldı diğerleri de genel anlamda gram da olsa verdik yanee..noluyos kuşum kimsecikler verememiş felanseni vericeem kilolarla döverim bakk
ayy canım yaa yorgunluktandır kuşum aralarda dinlen acıcık
ayy minnoş öldürdün beni sabah sabah gülmekten halini düşündükçe gülüyorum yaaseni o makineye 4. kata çıkarırken düşünüyorum da(bu arada bir dört te burdan çıktı) kıs yoksam bu hafta ki kilonuda vermesemiydin ki daha kuvvetli olman açısından hani neysem ebru ne diyodu üflee üflee minnoşum her basamakta üfle kii koşu bandın sana ağır helmesin gitsin yağlar üflee
oyle teslim mi olurmus, kapiya teslim hangi kapiya ? bahce kapisina
bu da minnoş farkı olsun demişler turabım
tabiki şeker turabada söyedigim gibi bin gr vericez cumayakadar veremeyen iletisine yenildigini 1 hafta yazacak ok
bu ne yarışı de,iyiverin bakem bana da şartlarınızı:82:belkim ben de katılırım sizi yenmeye
karamelim sanada teşekkkür ederim
kendiliğimden vermişim kilo hiç haberim bile yoktu
tartılınca fark ettim

geçmiş olsun dileklerin içinde amin diyorum canım

tatlışkom dün telaşem arasında sana cevap veremedim kusura bakma..çok geçmiş olsun kuşum.Allah korktuğundan kurtarsın seni..sen sadece pozitif ol ve herşeyi olumlu düşün olurmu..moralin yüksek olsun kuşum..

benimkide basta cok bozuluyordu beni bir erkekler klubune katilmakla tehdit ediyordu ama kk'nin zararsiz oldugunu gorunce ikna olmusa benziyor, yinede temkinli olmali

bu ne yarışı de,iyiverin bakem bana da şartlarınızı:82:belkim ben de katılırım sizi yenmeye

akrepcim benim subat 1 e kadar 2.8 kilo vermem lazim
yuksek motivasyona ihtiyacim var yani gercek bir yarisa.
ben bu hafta 1.4 kilo verecegim ve secdenur ve zulaley kendi avatarlarina bana ovgu dolu sozler yazacaklar bir hafta gel sende katil

Son düzenleme:
turab hanim turab hanim kimin yazacagi belli olmaz bence zulaley ve turab secdenura ovgu dolu sozler yazacak :82:

arkadaslar yine iki gundur spor yapamiyorum misafirden ve hazirlik yapmaktan gozumu acamiyorum cok sukur dun hava guzeldi _20 cocuklarimi bindirdim kizaga yarim saat yurudum ohhh cok guzel geldi valla acik hava gibisi yok.sabah kahvaltili misafirim vardi simdide aksama yemekli misafirim var hazirlik yapiyorum yani bugunde spor yapamam yarin halim nasil olur bilmiyorum insallah sag salim cikarim

turab hanim turab hanim kimin yazacagi belli olmaz bence zulaley ve turab secdenura ovgu dolu sozler yazacak :82:

su tablo gosteriyorki secdenur hanim bir hafta beni ovmek zorunda kalacak
sen simdi misafirlerine ayop olmasin diye onlara eslikte ediyorsundur.
ya 4 cocuk annesi dedigin biraz etine dolgun olur zaten sen takma kafana kilolari

gunaydın kızlarrr mucuk mucukkk akrebım o yazdıklarını okudum da gulmekten bende öldum denebılır cunkum aksam kocısım geldı megerse kosu bandı 60 kıloymus bende 160 kılo dıye ortalgıı velveleye verdımm neysem aksam geldı kurduk kosu bandımızı ortalık cer cop oldu toplayamadım hala gece komsunun dogum gunu vardı oraya gıttıkk oyuzden denemelerı busabah yaptık .

ulen minnos

hadi hayirli olsun insaallah bu haftada iyi kilo verirsin kosu bandin sayesinde

minnos!!!
ne yaptin cikardinizmi 4. kata yurume bandini? ay cok merak ettim valla nasil cikaracaginizi?

alttakı kkomsuumuzla kocısım bırlıkte cıkardılar turabcım bu hafta kosu bandımda geldı bomba gıbın olmam lazım sekercımm kesınn 66 ya tamamen pturmam lazım aksam dogum gunu vardı ahlaıyle gotudum pastayı ama bugun yarın dıkkat edıcem hafta sonları tartılmıyorum ben yıne pazartesı tartılıcam durumuma bakıp ona gore yapıcam sımdılık hergun 30 dakka yurumeyı planlıyorum yanı bu hafta oyle planladım sana cok az gelır tabı tırabcım ama ben senın kadar sor yapan yuruyen bırı olmadıgım ıcın etkı edecegı kesınn du bakalım ınsallah bu hafta cok super olur yaa hergun yarım saat yurusem aralarda pılates yapsam bu haftada verırım demı kılo turabcım

lolocum cok gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsuun

karamelımm bılıyorum cok zor bır donemdesın ama bu donemden alnının akıyla cıkacagından emınım cokta mutlu olucaksın ama bu donemı atlattıktan sonramı bakıcaksın aynaya ee ozamanda aynaya bakınca mutsuz olucaksın tatlım . gece yemelerı en tehlıklelı sey ne olursun dıkkat et karamelım hıcbısey yapma tamam ama gece yem ne olur tatlım dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…