biter canım biter..Allah kolaylık versin sanagünaydın bayanlar
bu gün oğlumun bursluluk sınavı var
az önce oğlumu dersaneye bırakıp geldim 10 da almaya gidicem
bu arada bir sürü işim var
bir iki halımı halı yıkamaya vermiştim
onlar gelicek bu gün
bende evde bi yolluğum var 5 metre onu ve yatak odası halılarımı silicem
sonra oğlumu alıp gelicem yerler süpürülcek silince toz alıncak
yemek yapılcak bir sürü işim var ve bu işleri eşim gelmeden bitirmem lazım
eşim 3 te geliyo
hızlı olursam 3 e kadar biter heralde
4. takim
2. demek istedin herhalde...
tebrikler arkadaslar
kuşum sadece karamelle nowar kilo aldı diğerleri de genel anlamda gram da olsa verdik yanee..noluyos kuşum kimsecikler verememiş felanayy bugun epey zamandır hıc bukadar mutlu olmamıstım bugun arazıye gıdesım tuttu yenı geldım kızlar sevıncımı sızlen paylasamadım bılemmm zaten kımsecıkler verememıs hele karamelı dovecemm sonunda buldu bahane ders calısıyorum ders calısta 1 tabak yee 4 tabaklıkmı ders calıstın ne yaptın yanı
hepınıze ınsallah haftaya benden cok kılo vermenızı nasıp eder allahım amınn
hıccc uzulmek yok kızlar herkesler spora baslıyorr yıhuhuhu
ayy canım yaa yorgunluktandır kuşum aralarda dinlen acıcıkay bugun o kadar yogun bir gun gecirdimki sanki iki gun yasadim. bugunu cumartesi zannedip duruyormusum, postaci geldi cumarteside mi calisiyorlar diyorum, hastahaneden aradilar yarin asiniz var diye, kiza bizim doktorumuz pazar gunleri calismiyor diyorum
hala cok isim var evde koklu yer degisimleri var, hem bedenim guzellesecek bu hafta hem evim :76:
bu arada turabcım tam senın yazını okudum kosu bandın geldımı dıye arkamı dondum kargocu cocuk al sana kosu bandı dedı tam tamına 160 kılo 4 katta oturuyoruz ve oyle apartmanın dısına bırakıp gıttı benı kesıcek kocısım aksama bunu nasıl cıkarıcagız dıyee cıkarmadı manyak yaaneysemm ınsallah buaksam eve cıkarabılırsemm yıhuhuuuu gıtsınn karayaglarrr
oyle teslim mi olurmus, kapiya teslim hangi kapiya ? bahce kapisina
bu ne yarışı de,iyiverin bakem bana da şartlarınızı:82:belkim ben de katılırım sizi yenmeyetabiki şeker turabada söyedigim gibi bin gr vericez cumayakadar veremeyen iletisine yenildigini 1 hafta yazacak ok
karamelim sanada teşekkkür ederim
kendiliğimden vermişim kilo hiç haberim bile yoktu
tartılınca fark ettim
geçmiş olsun dileklerin içinde amin diyorum canım
canım allah yardımcın olsun finallerinde.gecen sene bu zamanlar bende senın gıbıydım.inş. güzel gecer sınavların.
ayyyyyyyyyyyyevet evet kafamda ayı 4 e bölüp durdum bugün şubat hedefi için kilomu da tabi dörde böldüm ehh o kadan telaşeyle birde dörde bölme işlemi çıkarırsam olacağı bu herşey dört olur tabii al sana takım dört olmuş sonaaa sıra çocuk eş amanınn ben ne diyorum kocacım duymasın sıkar vallaa topuktan topuktan zatii spor yapıcam deyip yapamıyorum spor yapıcam demeler de hepten hayal olur furulmuş topukla adam beni 7 kocalı hürmüzün yolunda ilerliyorum sancak ayol zatii kk yla ilgilendikçe kıskançlık krizlerine giriyor hepten yasaklicak görcem sonra boyumun dördünü ayy pardon boyumun ölçüsünü
bu ne yarışı de,iyiverin bakem bana da şartlarınızı:82:belkim ben de katılırım sizi yenmeye
turab hanim turab hanim kimin yazacagi belli olmazbenimkide basta cok bozuluyordu beni bir erkekler klubune katilmakla tehdit ediyordu ama kk'nin zararsiz oldugunu gorunce ikna olmusa benziyor, yinede temkinli olmali
akrepcim benim subat 1 e kadar 2.8 kilo vermem lazim
yuksek motivasyona ihtiyacim var yani gercek bir yarisa.
ben bu hafta 1.4 kilo verecegim ve secdenur ve zulaley kendi avatarlarina bana ovgu dolu sozler yazacaklar bir haftagel sende katil
turab hanim turab hanim kimin yazacagi belli olmazbence zulaley ve turab secdenura ovgu dolu sozler yazacak :82:
arkadaslar yine iki gundur spor yapamiyorum misafirden ve hazirlik yapmaktan gozumu acamiyorum cok sukurdun hava guzeldi _20 cocuklarimi bindirdim kizaga yarim saat yurudum ohhh cok guzel geldi valla acik hava gibisi yok.sabah kahvaltili misafirim vardi simdide aksama yemekli misafirim var hazirlik yapiyorum yani bugunde spor yapamam yarin halim nasil olur bilmiyorum insallah sag salim cikarim
canım ben başladım bile yarışa secde nurda katıldı hadi bakalım
ulen minnosgunaydın kızlarrrmucuk mucukkk akrebım o yazdıklarını okudum da gulmekten bende öldum denebılır cunkum aksam kocısım geldı megerse kosu bandı 60 kıloymus bende 160 kılo dıye ortalgıı velveleye verdımm neysem aksam geldı kurduk kosu bandımızı ortalık cer cop oldu toplayamadım hala gece komsunun dogum gunu vardı oraya gıttıkk oyuzden denemelerı busabah yaptık .
minnos!!!
ne yaptin cikardinizmi 4. kata yurume bandini? ay cok merak ettim valla nasil cikaracaginizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?